Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İyiyim canım.. Akşamı bekliyorum 2 saatim kaldı Sen neler yapıyorsun evde misin?

Bu aralar keyfim yok kizlar o yuzden hic birsey yapasim da yok.. Hala arkadasimin etkisindeyim
@yamukprenses icin dua ediyorum umarim iyi haberlerle döner .. O hep aklimda Rabbim yuzunu guldursun insallah bu mubarek ayda ..
Amin canım.. Aslında insan hiçbir şeyi dert etmemesi gerektiğini anlıyor böyle durumlarda..

Anaamm ne güzel hareketlerini hissediyorsun peki sen onunla konuşunca tepki veriyor mu? Çok güzel yaa

Al_pi canim dua etmekten baska elden birsey gelmiyor malesef Allah yerini mekanını cennet etsin arkadasininda tüm olmuslerimizinde malesef ölüm baş ucumuzda ama dünya derdinden unutup gidiyoruz iste

Merhabalar kızlar malesef grip oldum ve bugün daha kotuyum ilaçta kullanilmayinca uykuda yok malesef bugün orucu bozacak duruma geldim ama dayandım daha doğrusu hala dayanmaya çalışıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir

Geçmiş olsun canım dinlen bol bol yapacak bir şey de yok pek.
Bir de bu kadar kötüysen birkaç gün tutma bari.

Ben de çalışıyorum canım bugün
Sıcak sıcak ve oruçlu Allah sabır versin canım
Allah kolaylığını da verir diye düşünüyorum:)

Ramazan'ın yaza gelmesinin eğlenceli tarafı iftara kadar sohbet muhabbet ohh :)

Kizlar bu seker yüklemesi zararlı mi değil mi fikri olan var mi acaba haftaya bana da yapılacak kararsız kaldım yaptırıp yaptirmamakta TaeYang canım senin fikrin var mı bu konuda
Canım kanıtlanmış bir zararı yok, hatta kontrol altına alınmamış diyabetik anne bebeği daha riskli.
Kadın doğumcular kendilerine yaptırıyor hep.
Ben de yaptıracağım inşallah o Zaman gelince.

Valla etiketlemiştim yav, telefon yazarken baya salaklaştığı için o arada birkaç etiket silindi sanırsam
Bu mesajı da 100 saatte yazabildim

TaeYang sağol canım benim yarın tutmayı düşünmüyorum artık yoksa zor geçecek gibi canım.
Bende yaptirayim bari canım yoksa hep şüphe kalır kafamda canan karatay sayesinde ikiye bölünmüş sanırım bu konu

Yoruldum artık cnm ya tüp bebek yaptırmak istemiyorum doğal yolla da olmuyor bilmiyorum

Yoruldum artık cnm ya tüp bebek yaptırmak istemiyorum doğal yolla da olmuyor bilmiyorum
Canım bu ay ramazan bebek fikrinden biraz uzaklaşabilirsin.. Kendini hazır hissettiğinde yola devam edersiniz.. Aşılama yaptırmış mıydınız?

Canım bu ay ramazan bebek fikrinden biraz uzaklaşabilirsin.. Kendini hazır hissettiğinde yola devam edersiniz.. Aşılama yaptırmış mıydınız?
Haklısın canım insan bunalıyor bir süre sonra.
Pko filan var mıydı sende?
Sebepsiz stres kaynaklı mı yoksa?
Ovulasyon takibi yapmazsam daha çok stres olurum acaba yakaladık mı? Diye eşimle bir araya gelemiyoruZ.çalışma günleri belli o günler bile bir araya zor geliyoruz nöbetler eşimin şehir dışı yapması falan.biraraya gelmemizi Zorlaştırıyor.

Bizimki sebepsiz 4 kayıp var tüp bebek olursa pgt ile yapılacak o Yüzden.aşılama yaptırmadık.dr direk pgt ile tüp beneği düşün dedi.çünkü hamile kalsam bile onu da kaybetme riski var.ramazandan hemen önce eşime varikosel tekrarlamış denildi tahlil istediler Ramazan'dan sonra ona bakılacak tekrar.

Arada bana geliyorlar kızlar ya.geçecek

Inşallah canım kızına kardeş gelecek.. Zaten yumurtlaman dpo süren filan aslinda gayet iyi.. Asilamayi esinden dolayi sormustum.. Kayiplarin sebebi Varikosel olabilir..Pgt en kesin çözüm dediğin gibi

Kızlar nasılsınız? Özledim sizi

E-brulim cnm nasılsın,Nasıl gidiyor hamilelik? Senide göremiyoruz artık burda, herşey yolundadır inşallah... Yeni duamıza nzmn geçeriz, ben varım
Gülüm hamd olsun her şey yolunda 2 hafta iznim var (bu hafta bitiyor) o yüzden pek giremiyorum. Evde temizlikti yemekti derken günler geçiveriyor.
Pazartesi yeni duayı konuşuruz gülüm.

Inşallah canım kızına kardeş gelecek.. Zaten yumurtlaman dpo süren filan aslinda gayet iyi.. Asilamayi esinden dolayi sormustum.. Kayiplarin sebebi Varikosel olabilir..Pgt en kesin çözüm dediğin gibi
Bu varikosele doğal çözüm yok mu illa ameliyat Şart mı

Canım şükür sağlıklı bir kızın var.
İnşallah kardeşi de gelecek.
Acaba sperm bozukluğu yüzünden mi düşük oluyor.
Biraz kendini rahat bırak bence, zaten yine tüp bebekle sağlıklı evladınız olur inşallah canım

Ben iyiyim bugün çalışıyorum bakalım :)
Bebiş Nasıl? Kaç haftalık oldu?
İsim karar verdiniz mi?

Biri gelişmedi kürtaj oldum diğerinin kalbi durdu ilaçla düşürdük diğeri boş gebelik düşük +kürtaj sonuncusu da kalp atışı duyulmadı yine kürtaj

Rabbim en doğrusunu bilir şuan pgt ile tüp benek çok daha Pahalı biraz daha zamana ihtiyacımız var şuan yaptıramayız

Öncelikle tekrardan gecmiş olsun cnm çok zor bu süreçleri atlatmak... Peki hiç neden bulamadılar mı? Benide en çok bu nedensizlik yoruyor, drların çok normal bakmaları bu düşüklere, arkadaş normali doğurmak degilmi?! Allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin bazen hiç dra gidesim gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…