Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bu varikosele doğal çözüm yok mu illa ameliyat Şart mı
O konuyu çok net bilmiyorum Tuğbacim ama ameliyat sart degil varikoselin derecesine de bağlı. . Sperm testinde morfoloji kac çıktı. .

Çok Sağol cnm.dr bebekteki genetik sorunlar olabilir dedi bu Yüzden pgt önerdi.sorun şu ki kolay hamile de kalamıyorum.umarım Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul eder

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin inşaAllah.. yamukprenses Rabbim gönlünün muradını versin inşaAllah kuzum benim. Yorulmak yok, pes etmek yok. Bizler anne olacağız Allahın izniyle. İnanıyorum.

3 gün önce hiç umudum yokken, hiç beklemiyorken hamile olduğumu öğrendim. 1 hafta önce pzt günü çok şiddetli bir ağrı saplandı karnıma. O gece acile gittim fakat gazdır deyip yolladılar beni. Ertesi 2 gün bir kaç damla kanamam oldu...

Ağrım sol yanımdan başlamıştı. Nitekim sol yumurtalığımda kist olduğunu öğrendim bugün. Sol karın tarafım hala ağrıyor. Böyle dalak şişmesi gibi..

Yarın doktordan randevu aldım ama içim içimi yiyor. Kızlar sonuçlarımı yorumlayabilecek olanınız varsa lütfen beni bilgilendirin. Aklımdan sürekli kötü senaryolar geçiyor... Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Son düzenleme:
Hoşgeldin aramıza cnm ve de hamileliğin hayırlı olsun,Rabbim kucagınA almayı nasip etsin Ben çok tecrübeli olmadığım için sonucun Hakkı'nda yorum yapamıyorum... Ayağını sürtmeyi unutma arkandan bizlerde gelelim sen hep iyi düşün, inşallah kat kat artar değerin

Sağol kartanem Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasib etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaAllah

1 haftadır ciddi ağrılarım var, biraz korkuyorum açıkçası.. Kistim olduğundan haberim yoktu. Hiçbir belirti yoktu. Geçen sene kontrol ettirdiğimde yumurtalıklarım tertemizdi... İnşaAllah sonuçlarım temiz çıkar. Allah kerim.

Henüz kese görülmemiş ve sol da kist var bir de en altta Sıvı gözlendi yazıyor ama neresi anlamadım

Hayırlı uğurlu olsun sesini dinlemiştim.. Çok güzeldi:) dilerim o sesinle bebeğini uyutmak nasip olur.Rabbim tamamına erdirsin
Sanırsam kistik görüntü kese olabilir yani inşallah öyledir,ablamın eltisinede öyle demişlerdi kist var sonra öğrendilerki keseymiş.

Deranım çok teşekkür ederim amin inşallah dediğin gibi olur.. Keşke kese olsa, öyle çok isterim ki... Ama gerçek şu ki sol tarafım fena ağrıyor. Üstelik son birkaç gündür göğsüme vurmaya başladı. İnşallah temiz çıkar.. Hiç bu kadar endişe etmemiştim..

İnşallah kesedir canım güzel haberler verirsin buradan

Merhabalar kızlar malesef grip oldum ve bugün daha kotuyum ilaçta kullanilmayinca uykuda yok malesef bugün orucu bozacak duruma geldim ama dayandım daha doğrusu hala dayanmaya çalışıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir
Kuzum geçmiş olsun arada tutma istersen bebeğin için.. sonra tutarsin.. Rabbim yardimcin olsun yaz gribi zor.. güzel beslen kendine bebise dikkat et

Bende bende sahura kadar oturanlardanim.ama erken kalıyorum biraz mukabeleye gidiyorum sonra yatıyorum ..
Güzel geçiyor hamd olsun Rabbim yardım ediyor

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BEN İYİ DEĞİLİM SALI GÜNÜ YİNE KAHVERENGİ AKINTIM OLDU ADETİME 5 GÜN VARDI DAHA GİTTİM İLÇE DE ÖLÇTÜRDÜM BETA YI 7.41 ÇIKTI DİĞER GÜN HEMEN KENDİ DOKTORUMA GİTTİM ORDA ÖLÇTÜM 5.5 ÇIKTI DEĞER DÜŞMÜŞ ÇOK KÖTÜYÜM 4. DÜŞÜK OLUYOR MORALİM ÇOK BOZUK.. BÖYLE BİRŞEY BAŞINA GELEN VAR MI ACABA TaeYang ÖZELLİKLE SANA SORMAK İSTİYORUM CANIM CEVABINI MERAKLA BEKLİYORUM REFERANS ARALIĞI SONUCU ETKİLER Mİ REFERANS ARALIĞI 0-10 OLAN HASTANESE 7.41 ÇIKTI ANCAK REFERANS ARALIĞI 0-2 OLAN HASTANEDE İSE BİRGÜN SONRA 5.5 ÇIKTI BİLGİN VARSA YORUMLAYABİLİR MİSİN CANIM

Laboratuar Değişikliği sonucu etkiler tavsiyem iki gün sonra aynı Lab da testi tekrarla

CUMARTESİ GİDİP SON BAKTIRDIĞIM YERDE BAKTIRACAĞIM CANIM AMA ÇOK KÖTÜYÜM DEĞER ARALIĞINDAN MI DEĞİŞİOR Kİ SONUÇ

CUMARTESİ GİDİP SON BAKTIRDIĞIM YERDE BAKTIRACAĞIM CANIM AMA ÇOK KÖTÜYÜM DEĞER ARALIĞINDAN MI DEĞİŞİOR Kİ SONUÇ
Yok aynı anda farklı Lab da farklı sonuçlar verebiliyor.bu hormon testlerine de oluyor.zaten dikkat edersen referans aralıkları ikisinde de farklı üzülme kimyasal sonrası gebelik şansı artar derler belli mi olur belki mucizen hala seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…