Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

haklısın canım ama artık nasipten ötesi yok ama umudumu kaybediyorum yavaş yavaş
hic umutsuz olma her derde bi care var illaki yeterki biz aramasini bilelim. bizim payimiza beklemek sabretmek düsmüs bizde Allah"a siginip sabredip mükafatini bekleyecegiz .. er gec bizde bu duyguyu yasayacagiz ama ümidimizi kesersek hersey biter .

derdi veren allah dermanını da verir biliyorum ama işte yine de bir yerden sonra dayanmak çok zor geliyor .. hep bi umut ve sonrasında koca bir hayal kırıklığı. gerçeği kabullenememe adet olmayacakmış gibi her ay belirti aramak sonra ilk kanama başlayınca yerleşme kanamasına yormak sonra gelecek ay için toparlanıp sil baştan başlamak hep bir kısır döngü.. hepimiz aynı durumdayız aynı şekilde duygusalız biliyorum

canim her ay belirti arama adetin gecmesini bekle kafani baska seylere yogunlastir hep klasik bunlar biliyorum ama ben iki yil önce öyleydim sanki dogru düzgün adet olurmusum gibi bu ay olmadi acaba mi diye sürekli test yaptim durdum artik test yapmaktan bile sogudum simdi. adetim gecikse bile umudum olmuyor cünkü biliyorum ki pco yine benimle bende artik saldim cayira hesabi temmuzda asilama olacak normalde olsa heyecan yapardim bilmiyorum su an duygularim körelmis gibi beklemekten yorulmusum gibi olursa bir hayir olmazsa bin hayir diyorum heleki etrafimda gördüklerimden sonra hayirlisini istemek lazim diyorum daha iyi anladim. sende hayata bu yönden bakmayi birakmalisin bence . Anneannemin cok hakli buldugum bi lafi vardir OLDURULMAK ISTENENDE DEGIL OLANDA HAYIR VARDIR der hep. söyle düsün bu gün diyorsun ki keske yagmur yagsa ama bunu sadece dileyebilirsin elimiz de mi bunu yapabilmek hayir buda öyle bi sey biz planlar yapiyoruz hesaplar yapiyoruz bu ay gebe kalirsam su zamanda doguracagim diyoruz sanki onun garantisi varmis gibi ama bizim istememiz hemde bukadar cok delicesine istememiz bile bi sey degistirmiyor. yazilandan öteye yol yok nasipten öteye köy yok. biz kendimizi yipratiyoruz bunu bile bile. hepimiz ayni durumdayiz bunu sende biliyorsun neler yasadik burda birlikte yorulduk kirildik hasa isyan degil ama neden dedik her defasinda. artik ben biraktim canim bunlari tabiiki olmasi icin elimden geleni yapacagim ama hayatta baska seylerinde oldugunu unutmadan. üzülme lütfen...

çok çok haklısın canım herzaman her yıkımdan sonra güçlenip tekrar kalkıyoruz.. allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş diyorum kendime ve diyorum ki demekki güçlüyüz ki bunca şey yaşıyoruz ve tekrar en kısa zaman da yeniden güçleniyoruz.. bu da bizim imtihanımız herşey allahtan elimizden hiçbirşey gelmiyor sadece dua ediyoruz allahım duysun sesimizi de inşallah hepimizin gönlümüze göre verir inşallah.. birbirimizin mutluluğu mutluluğumuz üzüntüsü üzüntümüz olmuş artık burada koca bir aile olduk inşallah hepimizin yüzü gülecek

amin canim insallah .. biz burda aile olduk kardes olduk birlikte agladik birlikte güldük... sende kendini üzme artik ve yoluna yorulmadan devam et. yalniz degilsin bunu biliyorsun ..

S.a. kızlar.. Bu akşamdan 4 günlük kısa bir tatile çıkıyoruz eşimle.
Sizlere haber vereyim dedim, bildirim yapamazsam merak etmeyin.
Biraz kafamızı dağıtalım istiyoruz, hepinizi öpüyorum.
Kendinize iyi bakın canlarım.

Ben iyiyim bugün çalışıyorum bakalım :)
Bebiş Nasıl? Kaç haftalık oldu?
İsim karar verdiniz mi?
Allah iyilik versin canım, 27 haftalık olduk, başta ki bulantılar yine başladı. Hoş zaten tam anlamıyla geçmemişti :) onun haricinde iyiyim şükür. İsim herhalde son ana kadar muamma kalacak :) sen karar verdin mi?
İyi olmana sevindim cnm bebişinide sev Bnm için...
:*

Kızlaaar ben de iyiyim cok sukur surekli giremiyorum ilacimi icmeye devam iste bitnce kontrole gidicem..bide her bildirim de bana gelmiyo sanki yaa :/
Bu arada _Verda_ kuzum iyi tatiller 4 gün sana upuzuuun huzur dolu gelsin bol stres at insallah :)
E-brulim bebis ne kadar buyumus yaa haftasini gorunce cok sasirdim masallah subhanallah zaman ne cabuk geciyo Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..

Bu arada bi arkadas sanciyla gittim sancim var hamileyim sivi birikmis felan yazmis.. suan adini unuttum etiketleyemiyorum benim yasadiklarimin aynisi umarim sonu benimki gibi olmaz da saglikla gecirir gebeligini

Deranım benim her hamilelik aynı olmaz diye biliyorum ben,o yüzden sakın kafana takma canım,bu sefer inşaallah herşey yolunda gidecek,bir de daha kalp atışı duyma zamanın gelmedi ki takma kafana canım benim

Huuu huu ses,ses kontrol bir ki,buradayım canım
insalalh canim insallah bu bana büyük bi sürpriz olur... yamukprenses den haber alan yok mu hic merak ediyorum onu
İşte geldim buradayım Haticem

Hooopp işte geldim burdayım ben iyiyim çok şükür kizlarrr sizlerinde iyi olduğunu görünce seviniyorum... malum ramazan sessizliği bakıyorum yazışmalara sürekli.
yamukprenses Ablammm nerelerdesin yA
geldim canım

Bu aralar keyfim yok kizlar o yuzden hic birsey yapasim da yok.. Hala arkadasimin etkisindeyim
yamukprenses icin dua ediyorum umarim iyi haberlerle döner .. O hep aklimda Rabbim yuzunu guldursun insallah bu mubarek ayda ..
Alpim nasılsın canım,üzme kendini diyeceğim ama biliyorum kar etmez.Tekrar başın sağolsun güzelim.Duaların için çok teşekkürederim canım haberlerim şimdi nötr.
Pinkpinim canım arkadaşım benim aramıza hoşgeldinGerçi bugünlerde buraları epey ihmal ettim ama Canım benim senin adına çok sevindim,hamileliğin hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin canımCanım gittinmi doktora ne dedi,kanama kistten dolayı olabilir yada yerleşme kanaması olabilir herşey olabilir,sadece kötü şeye yorma,doktorun ne dediği önemli.Benim ilk hamileliğimde de kist var denildi ama meğer gördükleri gebeliğimmiş,zaten o kist varsada hamileliğimde kaybolmuştu yoktu.

Ne olur sonucu buraya yaz merak ederim seni.

Selam kızlar yamukprenses den haber yok hala galiba merak ettim insallah güzel haberlerle gelır bıze
Geldim canım,sağol kuzum
Günaydin Herkese..
yamukprenses 'imi cok merak ediyorum bi iyiyim dese hersey yolunda dese.. Sonra ugramasin buraya walla kizmayiz..
Hahaha niye kız gelmiyorum diye arkamdan bana mı kızıyorsunuzÇok tatlısın ya

_Verda_ iyi tatiller cnm, güle güle git güle güle dön inşallah
Aynen bende merak ediyorum yamukprenses i herşey yolundadır inşallah...

Geldim canım.Evet kızlar işte geldim buradayım,öncelikle ailem gibi hepiniz beni merak etmişsiniz buna çok sevindim,Allah hepinizden razı olsun

Biliyorsunuz 2.değerim 2 katı yükselmedi,pazartesi tekrar kan verdim yine 2 kat ilerlememiş.Kısacası değerlerim şöyle;
İlk kan verdiğim gün:194 kusur
2.kan verdiğim:364 kusur
3.kan verdiğim:640 kusur

Evet katlıyor ama 2 katı değil.Ne seviniyorum ne üzülüyorum kalakaldım ortada.Doktorum beklediğim aralıkta yükseliyor desede beni teselli için diyor bence,moral olsun diye.Salı günü kese için gün verdi,tabii o güne kadar hamileliğim devam ederse.Böyle işte canlar beklemedeyim ben,bol bol yatıyorum,dinleniyorum,eşim hareket etmemi istemiyor,yiyorum yatıyorum ve çok güzel şişiyorumEşime diyorum bu kadar yatmakta zararlı diye ama izin vermiyor.Resmen evde hapis hayatı yaşıyorum çıkmıyorum bir yere.Kendimi dinliyorum bol bol.Annem ve halam geliyor hergün yemek yapmaya.Yemek dedim de size komik birşey yazayım gülün;

Eşim geçende hazır çorba almış bana çorba yapacak,içeriden takır tukur sesler geliyor bir bakayım dedim ne yapıyor bu adam.Baktım tezgahın üstünde yanyana içi su dolu 4 tane su bardağı.Dedim bu ne,eee diyor tarifte 4 su bardağı su ilave edin yazıyor diyor
Böylece erkeklerin ne kadar düz olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Gördüğünüz gibi moralim iyi arkadaşlar,kendi kendime gülüyorum falan ama bu konulardan bu ara biraz kaçıyorum canlar beni anlayın yoksa çok kafaya takıyorum.Olursada olmazsada hayırlısı artık,Allah herşeyin hayırlısını versin,dilerim bu sefer hayırlıdır.

Hepinizi gerçekten çok seviyorum kızlar

Canım beniim sen yeterki iyi ol daa buraya arada ses versen de olur bizi merakta birakmaa :) degerin de ilerliyo gayet guzel sen guzel dusun guzel olsun insallah keseyi gormeye gittiginizde degerin kat kat artmis olur ve guzelce de keseyi gorursuun..
Bu arada esin supermis ama sana yapiyo corbayi akillim gayet hassas olmasi gerekiyo tebii noye oyle diyosun

Sağol canım Allah razı olsun, sağlıklı ve hayırlı hamileliklerin olur inşaAllah bebeğim..

Benim durumum pek iç açıcı değil gibi.. Doktordaydım bugün. Yumurtalığımın sol tarafında kist çıktı ve dünden bugüne 2 mm büyümüş. Doktor dış gebelik olabilir, özele gitme ünv hastanesine yatış veriyorum. Müşahade altında tutulman gerekiyor dedi. Yarın yatıyorum canım öyle işte...

Sağol kuzum benim bakalım herşey nasip artık.Kız millet arkadaşı için 500 yasin okutuyor,şimdi okudum,kıskandım valla o kadar diyim

Hayır tarifte 4 su bardağı yazıyor ya,4 su bardağını yanyana dizmek neKoy 1 bardak,boşaldıkça musluktan tekrar ekled değilmi

Son düzenleme:

işte erkekler böylee kuzum sana da eglence olmus daa ne guzel..
Bu arada ne guzel ne iyi arkadaslar var iste.. bizde dualarla ilerliyoruz Rabbimin izniyle bebissi kimse kalmicak topigimizde insallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…