Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım benim Rabbim gönlüne göre nasip etsin insallah guzel seyler yasarsin sonucunda insallah bebistir insallah kist de oyle siradan bi kisttir ve etkilemez gebeligini.. Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah.. sen guzel dusunmeye calis..

Aaaaa pinkim gerçekten mi,çok üzüldüm canım.Doktor her ihtimale karşı yatmanı istemiştir,eğer beklenmedik birşey olursa acil müdahale edebilmek için ama dış gebelik için embriyonun tüpte büyümesi gerekir,dur bakalım hemen üzülme,belki çok farklı birşey olur.

Bak benim ilk hamileliğimde doktordış gebelik olabilir dedi senin doktorun gibi korktu,koşa koşa tıpa gittik profosöre,adam herşey normal dedi ve 4.aya kadar da hamileliğim devam etti,sonuçta kaybettim ama sebep başka birşeydi bu değildi.İnşaallah herşey yoluna girecek ve korkulan olmayacak pinkim kalbini ferah tut ve yaz bize merak ederim ben seni.

işte erkekler böylee kuzum sana da eglence olmus daa ne guzel..
Bu arada ne guzel ne iyi arkadaslar var iste.. bizde dualarla ilerliyoruz Rabbimin izniyle bebissi kimse kalmicak topigimizde insallaaah
İnşaallah kuzum benim,inşaallah hepimizin kucağı dolsun.Bizim topiğimiz ve arkadaşlarımız hepsinden güzel,iyiki varsınız

Herşeyin hayırlısı yamuğum sağol iyi dileklerin için. Allah buradaki herkesin gönlüne göre versin.. Benim baya moralim bozuldu. Karnımda zaten deli gibi şişliğim var. Allah kerim artık. Gelişmelerden haberdar ederim tabiki kuzum. Sen de mutlaka kendinden haber ver canım benim..

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.. inşaAllah dediğin gibidir.

kızlar selam nasılsınız?
nihayet evime geldim ayaklarımı uzattım.
çok yoruldum ya, dinlenme aramda da bacak ağrısından dinlenemedim hiç.
yarın tekrar nöbet

canım tahlilleri aynı labda tekrarlat, farklı yerlerde yaptırma.
bence sen çok erken tahlil yaptırıyorsun, boşuna strese giriyorsun.
adet günün belliyse gecikmesini bekle öyle yaptır testi.

hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz..
tünaydın haticem :)
ben yazana kadar ikindi oldu

oh oh gezin tozun valla enyam, kafa dinlersin ne güzel.
biz de belki temmuz sonunda tatile çıkarız bakalım.

oyy maşallah büyümüş prenses.
off bulantılar zaten mahvediyor insanı, sık sık yemeye çalış canım, başka türlü azalmıyor hiç.
benimki de biraz azaldı ama devam. hatta bu sabah mahvetti beni.
benim kız olsaydı çok istediğim bi isim vardı da erkek ismi hiç bilmiyorum yaa.
bişey sorucam sana bilirsin. berlin'e uçak yolculuğu kaç saat istanbuldan?

canım kullan ilacını şifa olsun.
onlar bittiğinde de hayıt otu demler içersin, bence fayda görürsün.
bildirim bi ara bana da gelmiyordu.

canımcım bence güzel gidiyor ya, sonuçta nerdeyse 2 katı sayılır, daha düşük değil.
bence göreceksiniz minik kesenizi.
bol bol dinlen sen boşver :)
hizmet etsinler sana

Sagol canım benim insallah sifa olur Rabbimden hayirlisi hayit iciyorum zaten ama ramazan gireli pek icmedim bide ilac iciyorum ya.. ilk kutu bitince kontrole gidicem bakalim hayirlisi ne dicek doktor..
Sen de dikkat et kendine kuzucum

Sagol canım benim insallah sifa olur Rabbimden hayirlisi hayit iciyorum zaten ama ramazan gireli pek icmedim bide ilac iciyorum ya.. ilk kutu bitince kontrole gidicem bakalim hayirlisi ne dicek doktor..
Sen de dikkat et kendine kuzucum
inşallah güzel sonuçlar alacaksın.
diyorum ya bana da doktorum önermişti de kullanmamıştım beklemek istemediğim için, sonra pişman oldum tabi :)
bi de ilaçlar bitince inofolic vs vitamin desteği kullanırsın güzel olur.

cok güel tam istedigim sey güle güle gidin zeynepcim iyi eglenceler iyi tatiller canim
sükür yahuu nihayet senden bi haber aldik canim cok merak ettik seni. degerin bence gaye iyi artiyor sende buna inan artik bak bebeis küser sonra... bizlere arada yaz habersiz birakma her zaman girmek istememeni anliyorum canim öpüyorum seni
tünaydın haticem :)
ben yazana kadar ikindi oldu
canim bende bi yatim daha biraz önce kalktim nöbetten sonra pert oluyorum resmen

kızlar selamun aleykumm... hayrlı ramazanlar herkese.. ınsallah yeni hamişler vardır ben gırmeyeliii..........

allah bebegıını sana bagslasın ınsaallah......

Evet onu ben de dusunuyorum inofolic kullanmayi ama kafama gore alip almamakta kararsizim vitamin felan kullansam da hic bi isim felan takviye bilmiyorum artik arastiricam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…