- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Sağol canım Allah razı olsun, sağlıklı ve hayırlı hamileliklerin olur inşaAllah bebeğim..
Benim durumum pek iç açıcı değil gibi.. Doktordaydım bugün. Yumurtalığımın sol tarafında kist çıktı ve dünden bugüne 2 mm büyümüş. Doktor dış gebelik olabilir, özele gitme ünv hastanesine yatış veriyorum. Müşahade altında tutulman gerekiyor dedi. Yarın yatıyorum canım öyle işte...
Aaaaa pinkim gerçekten mi,çok üzüldüm canım.Doktor her ihtimale karşı yatmanı istemiştir,eğer beklenmedik birşey olursa acil müdahale edebilmek için ama dış gebelik için embriyonun tüpte büyümesi gerekir,dur bakalım hemen üzülme,belki çok farklı birşey olur.Sağol canım Allah razı olsun, sağlıklı ve hayırlı hamileliklerin olur inşaAllah bebeğim..
Benim durumum pek iç açıcı değil gibi.. Doktordaydım bugün. Yumurtalığımın sol tarafında kist çıktı ve dünden bugüne 2 mm büyümüş. Doktor dış gebelik olabilir, özele gitme ünv hastanesine yatış veriyorum. Müşahade altında tutulman gerekiyor dedi. Yarın yatıyorum canım öyle işte...
İnşaallah kuzum benim,inşaallah hepimizin kucağı dolsun.Bizim topiğimiz ve arkadaşlarımız hepsinden güzel,iyiki varsınızişte erkekler böylee kuzum sana da eglence olmus daa ne guzel..
Bu arada ne guzel ne iyi arkadaslar var iste.. bizde dualarla ilerliyoruz Rabbimin izniyle bebissi kimse kalmicak topigimizde insallaaah
İnşaallah kuzum benim,inşaallah hepimizin kucağı dolsun.Bizim topiğimiz ve arkadaşlarımız hepsinden güzel,iyiki varsınız
Aaaaa pinkim gerçekten mi,çok üzüldüm canım.Doktor her ihtimale karşı yatmanı istemiştir,eğer beklenmedik birşey olursa acil müdahale edebilmek için ama dış gebelik için embriyonun tüpte büyümesi gerekir,dur bakalım hemen üzülme,belki çok farklı birşey olur.
Bak benim ilk hamileliğimde doktordış gebelik olabilir dedi senin doktorun gibi korktu,koşa koşa tıpa gittik profosöre,adam herşey normal dedi ve 4.aya kadar da hamileliğim devam etti,sonuçta kaybettim ama sebep başka birşeydi bu değildi.İnşaallah herşey yoluna girecek ve korkulan olmayacak pinkim kalbini ferah tut ve yaz bize merak ederim ben seni.
Canım benim Rabbim gönlüne göre nasip etsin insallah guzel seyler yasarsin sonucunda insallah bebistir insallah kist de oyle siradan bi kisttir ve etkilemez gebeligini.. Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah.. sen guzel dusunmeye calis..
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BEN İYİ DEĞİLİM SALI GÜNÜ YİNE KAHVERENGİ AKINTIM OLDU ADETİME 5 GÜN VARDI DAHA GİTTİM İLÇE DE ÖLÇTÜRDÜM BETA YI 7.41 ÇIKTI DİĞER GÜN HEMEN KENDİ DOKTORUMA GİTTİM ORDA ÖLÇTÜM 5.5 ÇIKTI DEĞER DÜŞMÜŞ ÇOK KÖTÜYÜM 4. DÜŞÜK OLUYOR MORALİM ÇOK BOZUK.. BÖYLE BİRŞEY BAŞINA GELEN VAR MI ACABATaeYang ÖZELLİKLE SANA SORMAK İSTİYORUM CANIM CEVABINI MERAKLA BEKLİYORUM REFERANS ARALIĞI SONUCU ETKİLER Mİ REFERANS ARALIĞI 0-10 OLAN HASTANESE 7.41 ÇIKTI ANCAK REFERANS ARALIĞI 0-2 OLAN HASTANEDE İSE BİRGÜN SONRA 5.5 ÇIKTI BİLGİN VARSA YORUMLAYABİLİR MİSİN CANIM
tünaydın haticem :)hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz..
S.a. kızlar.. Bu akşamdan 4 günlük kısa bir tatile çıkıyoruz eşimle.
Sizlere haber vereyim dedim, bildirim yapamazsam merak etmeyin.
Biraz kafamızı dağıtalım istiyoruz, hepinizi öpüyorum.
Kendinize iyi bakın canlarım.
oyy maşallah büyümüş prenses.Allah iyilik versin canım, 27 haftalık olduk, başta ki bulantılar yine başladı. Hoş zaten tam anlamıyla geçmemişti :) onun haricinde iyiyim şükür. İsim herhalde son ana kadar muamma kalacak :) sen karar verdin mi?
:*
canım kullan ilacını şifa olsun.Kızlaaar ben de iyiyim cok sukur surekli giremiyorum ilacimi icmeye devam iste bitnce kontrole gidicem..bide her bildirim de bana gelmiyo sanki yaa :/
Bu arada @Enyalios kuzum iyi tatiller 4 gün sana upuzuuun huzur dolu gelsin bol stres at insallah :)
E-brulim bebis ne kadar buyumus yaa haftasini gorunce cok sasirdim masallah subhanallah zaman ne cabuk geciyo Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Bu arada bi arkadas sanciyla gittim sancim var hamileyim sivi birikmis felan yazmis.. suan adini unuttum etiketleyemiyorum benim yasadiklarimin aynisi umarim sonu benimki gibi olmaz da saglikla gecirir gebeligini
Geldim canım.Evet kızlar işte geldim buradayım,öncelikle ailem gibi hepiniz beni merak etmişsiniz buna çok sevindim,Allah hepinizden razı olsun
Biliyorsunuz 2.değerim 2 katı yükselmedi,pazartesi tekrar kan verdim yine 2 kat ilerlememiş.Kısacası değerlerim şöyle;
İlk kan verdiğim gün:194 kusur
2.kan verdiğim:364 kusur
3.kan verdiğim:640 kusur
Evet katlıyor ama 2 katı değil.Ne seviniyorum ne üzülüyorum kalakaldım ortada.Doktorum beklediğim aralıkta yükseliyor desede beni teselli için diyor bence,moral olsun diye.Salı günü kese için gün verdi,tabii o güne kadar hamileliğim devam ederse.Böyle işte canlar beklemedeyim ben,bol bol yatıyorum,dinleniyorum,eşim hareket etmemi istemiyor,yiyorum yatıyorum ve çok güzel şişiyorumEşime diyorum bu kadar yatmakta zararlı diye ama izin vermiyor.Resmen evde hapis hayatı yaşıyorum çıkmıyorum bir yere.Kendimi dinliyorum bol bol.Annem ve halam geliyor hergün yemek yapmaya.Yemek dedim de size komik birşey yazayım gülün;
Eşim geçende hazır çorba almış bana çorba yapacak,içeriden takır tukur sesler geliyor bir bakayım dedim ne yapıyor bu adam.Baktım tezgahın üstünde yanyana içi su dolu 4 tane su bardağı.Dedim bu ne,eee diyor tarifte 4 su bardağı su ilave edin yazıyor diyor
Böylece erkeklerin ne kadar düz olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Gördüğünüz gibi moralim iyi arkadaşlar,kendi kendime gülüyorum falan ama bu konulardan bu ara biraz kaçıyorum canlar beni anlayın yoksa çok kafaya takıyorum.Olursada olmazsada hayırlısı artık,Allah herşeyin hayırlısını versin,dilerim bu sefer hayırlıdır.
Hepinizi gerçekten çok seviyorum kızlar
kızlar selam nasılsınız?
nihayet evime geldim ayaklarımı uzattım.
çok yoruldum ya, dinlenme aramda da bacak ağrısından dinlenemedim hiç.
yarın tekrar nöbet
canım tahlilleri aynı labda tekrarlat, farklı yerlerde yaptırma.
bence sen çok erken tahlil yaptırıyorsun, boşuna strese giriyorsun.
adet günün belliyse gecikmesini bekle öyle yaptır testi.
tünaydın haticem :)
ben yazana kadar ikindi oldu
oh oh gezin tozun valla enyam, kafa dinlersin ne güzel.
biz de belki temmuz sonunda tatile çıkarız bakalım.
oyy maşallah büyümüş prenses.
off bulantılar zaten mahvediyor insanı, sık sık yemeye çalış canım, başka türlü azalmıyor hiç.
benimki de biraz azaldı ama devam. hatta bu sabah mahvetti beni.
benim kız olsaydı çok istediğim bi isim vardı da erkek ismi hiç bilmiyorum yaa.
bişey sorucam sana bilirsin. berlin'e uçak yolculuğu kaç saat istanbuldan?
canım kullan ilacını şifa olsun.
onlar bittiğinde de hayıt otu demler içersin, bence fayda görürsün.
bildirim bi ara bana da gelmiyordu.
canımcım bence güzel gidiyor ya, sonuçta nerdeyse 2 katı sayılır, daha düşük değil.
bence göreceksiniz minik kesenizi.
bol bol dinlen sen boşver :)
hizmet etsinler sana
inşallah güzel sonuçlar alacaksın.Sagol canım benim insallah sifa olur Rabbimden hayirlisi hayit iciyorum zaten ama ramazan gireli pek icmedim bide ilac iciyorum ya.. ilk kutu bitince kontrole gidicem bakalim hayirlisi ne dicek doktor..
Sen de dikkat et kendine kuzucum
cok güel tam istedigim sey güle güle gidin zeynepcim iyi eglenceler iyi tatiller canimS.a. kızlar.. Bu akşamdan 4 günlük kısa bir tatile çıkıyoruz eşimle.
Sizlere haber vereyim dedim, bildirim yapamazsam merak etmeyin.
Biraz kafamızı dağıtalım istiyoruz, hepinizi öpüyorum.
Kendinize iyi bakın canlarım.
sükür yahuu nihayet senden bi haber aldik canim cok merak ettik seni. degerin bence gaye iyi artiyor sende buna inan artik bak bebeis küser sonra... bizlere arada yaz habersiz birakma her zaman girmek istememeni anliyorum canim öpüyorum seniGeldim canım.Evet kızlar işte geldim buradayım,öncelikle ailem gibi hepiniz beni merak etmişsiniz buna çok sevindim,Allah hepinizden razı olsun
Biliyorsunuz 2.değerim 2 katı yükselmedi,pazartesi tekrar kan verdim yine 2 kat ilerlememiş.Kısacası değerlerim şöyle;
İlk kan verdiğim gün:194 kusur
2.kan verdiğim:364 kusur
3.kan verdiğim:640 kusur
Evet katlıyor ama 2 katı değil.Ne seviniyorum ne üzülüyorum kalakaldım ortada.Doktorum beklediğim aralıkta yükseliyor desede beni teselli için diyor bence,moral olsun diye.Salı günü kese için gün verdi,tabii o güne kadar hamileliğim devam ederse.Böyle işte canlar beklemedeyim ben,bol bol yatıyorum,dinleniyorum,eşim hareket etmemi istemiyor,yiyorum yatıyorum ve çok güzel şişiyorumEşime diyorum bu kadar yatmakta zararlı diye ama izin vermiyor.Resmen evde hapis hayatı yaşıyorum çıkmıyorum bir yere.Kendimi dinliyorum bol bol.Annem ve halam geliyor hergün yemek yapmaya.Yemek dedim de size komik birşey yazayım gülün;
Eşim geçende hazır çorba almış bana çorba yapacak,içeriden takır tukur sesler geliyor bir bakayım dedim ne yapıyor bu adam.Baktım tezgahın üstünde yanyana içi su dolu 4 tane su bardağı.Dedim bu ne,eee diyor tarifte 4 su bardağı su ilave edin yazıyor diyor
Böylece erkeklerin ne kadar düz olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Gördüğünüz gibi moralim iyi arkadaşlar,kendi kendime gülüyorum falan ama bu konulardan bu ara biraz kaçıyorum canlar beni anlayın yoksa çok kafaya takıyorum.Olursada olmazsada hayırlısı artık,Allah herşeyin hayırlısını versin,dilerim bu sefer hayırlıdır.
Hepinizi gerçekten çok seviyorum kızlar
canim bende bi yatim daha biraz önce kalktim nöbetten sonra pert oluyorum resmentünaydın haticem :)
ben yazana kadar ikindi oldu
haklısın canım ama artık nasipten ötesi yok ama umudumu kaybediyorum yavaş yavaş
Sağol canım Allah razı olsun, sağlıklı ve hayırlı hamileliklerin olur inşaAllah bebeğim..
inşallah güzel sonuçlar alacaksın.
diyorum ya bana da doktorum önermişti de kullanmamıştım beklemek istemediğim için, sonra pişman oldum tabi :)
bi de ilaçlar bitince inofolic vs vitamin desteği kullanırsın güzel olur.
allah bebegıını sana bagslasın ınsaallah......
Sağol canım Allah razı olsun... Senin yoksa Allah sana da nasib etsin..
yok malesef ınsaallah rabbm vaktı geldgnde verecek elbet sabırla beklıyorum
Sabret canım. Sabrın sonu hep selamettir. İnşaAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?