Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydınn :)) herkese hayırlı cumalar olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin..

TaeYang canım Allah kolaylık versin.. Saye- canım nasılsın ne var ne yook nası gidiyo hayat
iyiyim canim aksama iftara misafir var ben oturuyorum kös kös yarinda nöbet var dün aksam üstü temizlik yaptim mutfak kaldi simdi oraya el atip yemek isine girisecem az daha pinekleyim hele sen nasilsin

iyiyim canim aksama iftara misafir var ben oturuyorum kös kös yarinda nöbet var dün aksam üstü temizlik yaptim mutfak kaldi simdi oraya el atip yemek isine girisecem az daha pinekleyim hele sen nasilsin

Kolay gelsin canım benim ben de tembellik ediyorum suan :) iftarlar da misafirle kalabalıkla guzel geciyo ama demi :))

Eşimde gelmiş doktora diyor eşim diğer sefer yatıyodu şimdi niye yatmıyor yemekte yemiyor,doktorda henüz
Erken dedi yok diyor ama diğer sefer:))) Diye devam ediyor. Doktorda güldü zorla çıkarttim onu içerden

Günaydın kızlar hayırlı cumalar.Çalışanlarada kolaygelsin.
Sabah doktora gittim kese oluşmuş dedi biraz rahatladım.
Size de haber vereyim dedim
deran hayirli olsun canim cok sevindim kalp atislarini duydugunda da seviniriz insallah hep beraber
Sağol canım, senin de yarınmış, kolay gelsin şimdiden :)
Ne yapcan akşama bakalım
sagol canim. aksama mercimek corbasi pilav karni yarik yapacagim bide hosaf ... corbayi yogurt corbasi mi yapsam acaba diye de düsünüyorum fikir verin kizlar

Sağol canım, senin de yarınmış, kolay gelsin şimdiden :)
Ne yapcan akşama bakalım

Sağol canım benim nasılsın bakalım?
Nasıl geçiyor ramazan

iyi geciyor çok şükür kuzumm.. içimde çok güzel hisler var ilacım her geçen gün azaldıkca mutlu seyler yaklaşıyo gibi hissediyorum bu sefer :) kafam cok rahat Rabbime sukurler olsun Ramazanın bereketi her konuda sonsuz.. ♡

Eşimde gelmiş doktora diyor eşim diğer sefer yatıyodu şimdi niye yatmıyor yemekte yemiyor,doktorda henüz
Erken dedi yok diyor ama diğer sefer:))) Diye devam ediyor. Doktorda güldü zorla çıkarttim onu içerden
adam merakta yazik ne yapsin :)) erkekler düz mantik iste

:)) iste insan ister istemez panikliyo.. basimdan bu gecti su gecti bidaha olurmular.. Rabbim guzel seyler yasatsin kuzumm

Amiiin amin cünlemizin hepimizin insallah Rabbim kabul etsin dualarımızı...

Hayırlı cumalar cümleten

@Enyalios iyi tatiller canım
yamukprenses abla eşin çok komik çok güldüm :)))

bebis ne kadar buyumus yaa haftasini gorunce cok sasirdim masallah subhanallah zaman ne cabuk geciyo Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Allah razı olsun gülüm darısı hayırlısıyla sizin başınıza inşallah.

Allah yardımcın olsun canım inşallah geçecek bu halimize de şükür. Kız ismi neydi merak ettim :)
Berline tam olarak ne kadar sürer bilmiyorum canım benim Berlin'e 4 saat uzaklıktayım, İstanbul'dan 3 saatte geliyoruz. Almanyaya mı geliyorsun kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…