- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Amin...Sanada hayırlı sahurlar cnmmHayırlı geceler hayırlı sahurlar hepimize canlarım Rabbim ibadetlerimizi dualarımızı kabul eylesin.. ♡♡♡
Amin...Sanada hayırlı sahurlar cnmm
iyiyim canim aksama iftara misafir var ben oturuyorum kös kös
hayirli cumalar herkeseTaeYang kolay gelsin canim
Sağol canım benim nasılsın bakalım?
iyiyim canim aksama iftara misafir var ben oturuyorum kös kösyarinda nöbet var dün aksam üstü temizlik yaptim mutfak kaldi simdi oraya el atip yemek isine girisecem az daha pinekleyim hele sen nasilsin
Günaydın kızlar hayırlı cumalar.Çalışanlarada kolaygelsin.
Sabah doktora gittim kese oluşmuş dedi biraz rahatladım.
Size de haber vereyim dedim
deran hayirli olsun canim cok sevindim kalp atislarini duydugunda da seviniriz insallah hep beraberGünaydın kızlar hayırlı cumalar.Çalışanlarada kolaygelsin.
Sabah doktora gittim kese oluşmuş dedi biraz rahatladım.
Size de haber vereyim dedim
sagol canim. aksama mercimek corbasi pilav karni yarik yapacagim bide hosaf ... corbayi yogurt corbasi mi yapsam acaba diye de düsünüyorum fikir verin kizlarSağol canım, senin de yarınmış, kolay gelsin şimdiden :)
Ne yapcan akşama bakalım
Sağol canım, senin de yarınmış, kolay gelsin şimdiden :)
Ne yapcan akşama bakalım
Sağol canım benim nasılsın bakalım?
Nasıl geçiyor ramazan
adam merakta yazik ne yapsin :)) erkekler düz mantik isteEşimde gelmiş doktora diyor eşim diğer sefer yatıyodu şimdi niye yatmıyor yemekte yemiyor,doktorda henüz
Erken dedi yok diyor ama diğer sefer:))) Diye devam ediyor. Doktorda güldü zorla çıkarttim onu içerden
Eşimde gelmiş doktora diyor eşim diğer sefer yatıyodu şimdi niye yatmıyor yemekte yemiyor,doktorda henüz
Erken dedi yok diyor ama diğer sefer:))) Diye devam ediyor. Doktorda güldü zorla çıkarttim onu içerden
umutLatahzen Saye- çok sağolun kızlar. Amin inşallah gelip yazarim yine size kalp atişlarını duyduğum gün.
Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla,bu cuma günü sesimi
Duyıp dualarimi kabul etsin:)
Aynen canım düz mantık:))adam merakta yazik ne yapsin :)) erkekler düz mantik iste
amin canım cümlemize inşallah en hayırlı şekilde:)) iste insan ister istemez panikliyo.. basimdan bu gecti su gecti bidaha olurmular.. Rabbim guzel seyler yasatsin kuzumm
amin canim insallahumutLatahzen Saye- çok sağolun kızlar. Amin inşallah gelip yazarim yine size kalp atişlarını duyduğum gün.
Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla,bu cuma günü sesimi
Duyıp dualarimi kabul etsin:)
Allah razı olsun gülüm darısı hayırlısıyla sizin başınıza inşallah.bebis ne kadar buyumus yaa haftasini gorunce cok sasirdim masallah subhanallah zaman ne cabuk geciyo Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Allah yardımcın olsun canım inşallah geçecek bu halimize de şükür. Kız ismi neydi merak ettim :)oyy maşallah büyümüş prenses.
off bulantılar zaten mahvediyor insanı, sık sık yemeye çalış canım, başka türlü azalmıyor hiç.
benimki de biraz azaldı ama devam. hatta bu sabah mahvetti beni.
benim kız olsaydı çok istediğim bi isim vardı da erkek ismi hiç bilmiyorum yaa.
bişey sorucam sana bilirsin. berlin'e uçak yolculuğu kaç saat istanbuldan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?