- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
sağol canım Allah razı olsun darısı sizlerin başına.Hayırlı cumalar herkeseeee
derandiren maşallah cnm darısı kalp atışlarına olsun, sorunsuz geçirirsin inşallah gebeligini
P pinkpin cnm Rabbim korktuğuna ugratmasın, merak ettim seni yatış yaptın mı? İnşallah sadece basit bir ağrıdır...
Bnmde evde ustalar var, akşama en pratiğinden bir iftar düşünüyorumneler yapıyorsunuz kızlar
ıGünaydın kızlar hayırlı cumalar.Çalışanlarada kolaygelsin.
Sabah doktora gittim kese oluşmuş dedi biraz rahatladım.
Size de haber vereyim dedim
Bence güzelmiş menü, ooh daha nolsun, ellerine sağlık şimdiden.deran hayirli olsun canim cok sevindim kalp atislarini duydugunda da seviniriz insallah hep beraber
sagol canim. aksama mercimek corbasi pilav karni yarik yapacagim bide hosaf ... corbayi yogurt corbasi mi yapsam acaba diye de düsünüyorum fikir verin kizlar
iyi geciyor çok şükür kuzumm.. içimde çok güzel hisler var ilacım her geçen gün azaldıkca mutlu seyler yaklaşıyo gibi hissediyorum bu sefer :) kafam cok rahat Rabbime sukurler olsun Ramazanın bereketi her konuda sonsuz.. ♡
Canım eşimle tatile çıkıcaz da sanırım Berlin gidiş Prag dönüş bir tur olacak.Hayırlı cumalar cümleten
@Enyalios iyi tatiller canım
yamukprenses abla eşin çok komik çok güldüm :)))
Allah razı olsun gülüm darısı hayırlısıyla sizin başınıza inşallah.
Allah yardımcın olsun canım inşallah geçecek bu halimize de şükür. Kız ismi neydi merak ettim :)
Berline tam olarak ne kadar sürer bilmiyorum canım benim Berlin'e 4 saat uzaklıktayım, İstanbul'dan 3 saatte geliyoruz. Almanyaya mı geliyorsun kız :)
Teşekkür ederim canımı
Canım çok sevindim kalp atışlarını da duyarsınız inşallah.
Bence güzelmiş menü, ooh daha nolsun, ellerine sağlık şimdiden.
Oh oh moralinin düzeldiğini sevindim.
Stres yapma daha yaşın da genç, her şey çok kafaya takmaktan oluyo inan bana.
Canım eşimle tatile çıkıcaz da sanırım Berlin gidiş Prag dönüş bir tur olacak.
Bende de uçak korkusu var çok fena, 3 saat çok uzun bana
Tek olsaydım senin şehrine gelirdim görüşürdük ne güzel :)
Kızım olsaydı Ece koyacaktım da ikinciye kısmet olur inşallah :)
Hayırlı cumalar herkeseeee
derandiren maşallah cnm darısı kalp atışlarına olsun, sorunsuz geçirirsin inşallah gebeligini
P pinkpin cnm Rabbim korktuğuna ugratmasın, merak ettim seni yatış yaptın mı? İnşallah sadece basit bir ağrıdır...
Bnmde evde ustalar var, akşama en pratiğinden bir iftar düşünüyorumneler yapıyorsunuz kızlar
Allah Sanada şifa versin canım,dilerim bebeğini kucağına aldığın gün şu yazıları okur hey gidi günler deriz.Merhaba kızlar, cumanız hayırlı olsun
Beni merak ettiğiniz için teşekkür ederimŞu an hastane odasından yazıyorum size. Son durum şu: Dış gebeliğim yok çok şükür fakat küçük bir portakal büyüklüğünde kanamalı kistim var. 2 doktor çikolata kisti dedi biri farklı tür kist dedi ve giderek büyüyor.. Kanımı takibe aldılar. Eğer 3- 4 gün içinde kan değerlerim yükselmezse ameliyata alınacakmışım.. Tabi bu söylenenler heran değişebilir Bir doktorun dediğine diğer doktor başka bir şey diyor... Tek avuntum gebeliğimin normal ilerlemesi. Bugün 2 tanesi vajinal olmak üzere 3 kere ultrasona girdim ve keseyi gördük çok şükür
Allah kimseyi hastaneye düşürmesin, düşenlere de şifa versin inşaAllah.
Son gelişmeler böyle canlarım.
Kartanesi_26 aksama islim kebabı yapabilirsin canım. Hem pratik hem de çok lezzetli bir yemek
yamukprenses Kartanesi_26 derandiren umutLatahzen umudunu-kaybetme
İyi ki varsınız kızlar Allah'ım şu mübarek günde ne derdiniz varsa hepsine deva versin.. Sizi seviyorum
Bununla gecmiş olsun cnm, inşallah herşey yolunda giderde eşinle,meleginle güle güle ayrılırsınız hastaneden... Arada hbrdar et bizi olur muMerhaba kızlar, cumanız hayırlı olsun
Beni merak ettiğiniz için teşekkür ederimŞu an hastane odasından yazıyorum size. Son durum şu: Dış gebeliğim yok çok şükür fakat küçük bir portakal büyüklüğünde kanamalı kistim var. 2 doktor çikolata kisti dedi biri farklı tür kist dedi ve giderek büyüyor.. Kanımı takibe aldılar. Eğer 3- 4 gün içinde kan değerlerim yükselmezse ameliyata alınacakmışım.. Tabi bu söylenenler heran değişebilir Bir doktorun dediğine diğer doktor başka bir şey diyor... Tek avuntum gebeliğimin normal ilerlemesi. Bugün 2 tanesi vajinal olmak üzere 3 kere ultrasona girdim ve keseyi gördük çok şükür
Kartanesi_26 aksama islim kebabı yapabilirsin canım. Hem pratik hem de çok lezzetli bir yemek
İyi ki varsınız kızlar Allah'ım şu mübarek günde ne derdiniz varsa hepsine deva versin.. Sizi seviyorum
iftarlar kalabalik cook güzel oluyor canim tek basina tadi yok hic yoruluyoruz ama degiyor:)Kolay gelsin canım benim ben de tembellik ediyorum suan :) iftarlar da misafirle kalabalıkla guzel geciyo ama demi :))
cok gecmis olsun saglikli bi sekilde gebeligin devam eder insallah...Merhaba kızlar, cumanız hayırlı olsun
iftarlar kalabalik cook güzel oluyor canim tek basina tadi yok hic yoruluyoruz ama degiyor:)
cok gecmis olsun saglikli bi sekilde gebeligin devam eder insallah...
Canım çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?Slm kızlar ameliyat oldum bu sabah bebek erken doğum başlamış çok küçük lütfen dua edin lütfen
Merhaba kızlar, cumanız hayırlı olsun
saadetim cok gecmis olsun ne ameliyati oldun ... Allah insallah bebegine sag salim kavusmani nasip eder canimSlm kızlar ameliyat oldum bu sabah bebek erken doğum başlamış çok küçük lütfen dua edin lütfen
Cnm çok gecmiş olsun...Rabbim şifanı versin,inşallah bebeğinde sende iyisinizdir...Slm kızlar ameliyat oldum bu sabah bebek erken doğum başlamış çok küçük lütfen dua edin lütfen
Hamilelikten ötürü sakinleştirici falanda alamazsın, nasıl dayanacaksın? Ne kadar gitmeyi düşünüyorsunuz?ı
Canım çok sevindim kalp atışlarını da duyarsınız inşallah.
Bence güzelmiş menü, ooh daha nolsun, ellerine sağlık şimdiden.
Oh oh moralinin düzeldiğini sevindim.
Stres yapma daha yaşın da genç, her şey çok kafaya takmaktan oluyo inan bana.
Canım eşimle tatile çıkıcaz da sanırım Berlin gidiş Prag dönüş bir tur olacak.
Bende de uçak korkusu var çok fena, 3 saat çok uzun bana
Tek olsaydım senin şehrine gelirdim görüşürdük ne güzel :)
Kızım olsaydı Ece koyacaktım da ikinciye kısmet olur inşallah :)
Gülüm her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Burada ki doktorlar da iki embriyo transferini öneriyorlar belki biri tutmaz diye. Nasibinizde ikiz varsa ister 1 ister 2 transfer edilsin ikizler gelir :)Merhaba kızlar, desteğiniz güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ederim... Aynen öyle bu 1 hafta bana iyi geldi kendimi rahatlattım biraz daha iyiyim çok şükür... Sizler de iyisiniz inşallah... Güzel haberler Ramazan da daha da artar inşallah... Bana gelirsek pazar adet oldum pazartesi kontrolüm vardı hiç bir sorun yok çok şükür... Coraspirim ve Estrofem alıyorum günlük olarak 25inde kontrolüm var sonrasında da kısmetse 30 haziranda transferimiz var...
Bu arada bir diğer gülümseten nokta şu oldu; doktor hemen ilk sorusu ikizde hiç hevesin var mıdır dedi... Tabi benim gözlerim parladı hemen... Belki de 2 embriyo konulabilir bu durumda.. Ama eşim kesinlikle istemiyor onun kavgasını ediyoruz biraz o ya ikisi de tutarsa diyor ben de diyorum ya hiç tutmazsa biri belki garanti olur diyorum ortalık karışık anlayacağınız... 25 inde ki kontrolde biraz daha netleşecek 1 ya da 2 transfer olup olmayacağı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?