Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayırlı cumalar herkeseeee
derandiren maşallah cnm darısı kalp atışlarına olsun, sorunsuz geçirirsin inşallah gebeligini
P pinkpin cnm Rabbim korktuğuna ugratmasın, merak ettim seni yatış yaptın mı? İnşallah sadece basit bir ağrıdır...
Bnmde evde ustalar var, akşama en pratiğinden bir iftar düşünüyorum neler yapıyorsunuz kızlar

sağol canım Allah razı olsun darısı sizlerin başına.
P pinkpin bende sormayı unutmuşum canım kusura bakma. Evde misafirlerim var 3 gündür. umarım iyisidir ve herşey yolundadır

Günaydın kızlar hayırlı cumalar.Çalışanlarada kolaygelsin.
Sabah doktora gittim kese oluşmuş dedi biraz rahatladım.
Size de haber vereyim dedim
ı
Canım çok sevindim kalp atışlarını da duyarsınız inşallah.

Bence güzelmiş menü, ooh daha nolsun, ellerine sağlık şimdiden.

Oh oh moralinin düzeldiğini sevindim.
Stres yapma daha yaşın da genç, her şey çok kafaya takmaktan oluyo inan bana.
Canım eşimle tatile çıkıcaz da sanırım Berlin gidiş Prag dönüş bir tur olacak.
Bende de uçak korkusu var çok fena, 3 saat çok uzun bana
Tek olsaydım senin şehrine gelirdim görüşürdük ne güzel :)

Kızım olsaydı Ece koyacaktım da ikinciye kısmet olur inşallah :)

Teşekkür ederim canım sağol
Darısı yamukprenses imin başına oda böyle güzel haberle gelir inşallah

sağol canım Allah razı olsun darısı sizlerin başına.
P pinkpin bende sormayı unutmuşum canım kusura bakma. Evde misafirlerim var 3 gündür. umarım iyisidir ve herşey yolundadır

Merhaba kızlar, cumanız hayırlı olsun

Beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim Şu an hastane odasından yazıyorum size. Son durum şu: Dış gebeliğim yok çok şükür fakat küçük bir portakal büyüklüğünde kanamalı kistim var. 2 doktor çikolata kisti dedi biri farklı tür kist dedi ve giderek büyüyor.. Kanımı takibe aldılar. Eğer 3- 4 gün içinde kan değerlerim yükselmezse ameliyata alınacakmışım.. Tabi bu söylenenler heran değişebilir Bir doktorun dediğine diğer doktor başka bir şey diyor... Tek avuntum gebeliğimin normal ilerlemesi. Bugün 2 tanesi vajinal olmak üzere 3 kere ultrasona girdim ve keseyi gördük çok şükür
Allah kimseyi hastaneye düşürmesin, düşenlere de şifa versin inşaAllah.

Son gelişmeler böyle canlarım.

Kartanesi_26 aksama islim kebabı yapabilirsin canım. Hem pratik hem de çok lezzetli bir yemek
yamukprenses Kartanesi_26 derandiren umutLatahzen umudunu-kaybetme
İyi ki varsınız kızlar Allah'ım şu mübarek günde ne derdiniz varsa hepsine deva versin.. Sizi seviyorum

Allah Sanada şifa versin canım,dilerim bebeğini kucağına aldığın gün şu yazıları okur hey gidi günler deriz.
Buradaki tüm arkadaşlarımda güzel güzel müjdeler verirler inşallah.
Bende bugün keseyi gördüm henüz çok minik ama bir nebzede olsa rahatlattı.
Ayni haftadayız inşallah beraber doğuma gireriz:)

Bununla gecmiş olsun cnm, inşallah herşey yolunda giderde eşinle,meleginle güle güle ayrılırsınız hastaneden... Arada hbrdar et bizi olur mu

Kolay gelsin canım benim ben de tembellik ediyorum suan :) iftarlar da misafirle kalabalıkla guzel geciyo ama demi :))
iftarlar kalabalik cook güzel oluyor canim tek basina tadi yok hic yoruluyoruz ama degiyor:)
cok gecmis olsun saglikli bi sekilde gebeligin devam eder insallah...

E-brulim kuzum amiin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
TaeYang evet kuzum hersey kafada bitiyo ve ben artik takmamam gerektiginin farkina vardim spora verdim kendimi bu ara Allahtan hayirlisi..@pinkpin canım sen de insallah atlatırsın çabucak bu durumu insallaah.. gebelik degerlerin nasil artiyomu duzenli olarak

iftarlar kalabalik cook güzel oluyor canim tek basina tadi yok hic yoruluyoruz ama degiyor:)

cok gecmis olsun saglikli bi sekilde gebeligin devam eder insallah...

Evet oyle gercekten yoruluyoruz ama evin icindeki o kalabalik catal kaşık sesleri cok guzel oluyoo :)

amın canım allah bebegını sana bagslasın... sıfa versın sana

Merhaba kızlar, desteğiniz güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ederim... Aynen öyle bu 1 hafta bana iyi geldi kendimi rahatlattım biraz daha iyiyim çok şükür... Sizler de iyisiniz inşallah... Güzel haberler Ramazan da daha da artar inşallah... Bana gelirsek pazar adet oldum pazartesi kontrolüm vardı hiç bir sorun yok çok şükür... Coraspirim ve Estrofem alıyorum günlük olarak 25inde kontrolüm var sonrasında da kısmetse 30 haziranda transferimiz var...
Bu arada bir diğer gülümseten nokta şu oldu; doktor hemen ilk sorusu ikizde hiç hevesin var mıdır dedi... Tabi benim gözlerim parladı hemen... Belki de 2 embriyo konulabilir bu durumda.. Ama eşim kesinlikle istemiyor onun kavgasını ediyoruz biraz o ya ikisi de tutarsa diyor ben de diyorum ya hiç tutmazsa biri belki garanti olur diyorum ortalık karışık anlayacağınız... 25 inde ki kontrolde biraz daha netleşecek 1 ya da 2 transfer olup olmayacağı...

Hamilelikten ötürü sakinleştirici falanda alamazsın, nasıl dayanacaksın? Ne kadar gitmeyi düşünüyorsunuz?
Nasip belki o da olur bir gün :)

Gülüm her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Burada ki doktorlar da iki embriyo transferini öneriyorlar belki biri tutmaz diye. Nasibinizde ikiz varsa ister 1 ister 2 transfer edilsin ikizler gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…