Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Slm kızlar ameliyat oldum bu sabah bebek erken doğum başlamış çok küçük lütfen dua edin lütfen
Gülüm Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak, dualarımız seninle
Allah bebeğine güç kuvvet versin, hayata sıkı sıkı tutunsun.

Kuzum ben simdi haybeden atıp tutmak istemiyorum başıma gelmeden ama evlat hasretiyle bu kadar yanıp tutuştuğumuz halde ya 2si birden tutarsa korkusu neden ?
Rabbim ne nasip ederse o olur hem 2 tane olsun ne guzel iste bundan iyi haber mi var.. Allah yardimcin olsun ne diyim kuzum..

Teşekkürler canım... Aynen öyle ben de ondan baheseidyorum... Normal yolla ikiz olsaydı o zaman nolcaktı diyorum o zaman elden gelen bir şey yok takdir ama bu bile bile lades diyor beni deli ediyor... Nasipte vars bu sefer tek yumurta olurlar o zaman görürüm onu:)

Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizin hakkında canım benim..

Haybeden atıp tutmak değil canım çok doğru söylüyorsun ben de bu yüzden kızıyorum ya zaten... Sanki seçme şansımız varmış gibi... Varsayalım 1 tane koydular ve olmadı ee her şey boşa gitmiş olacak ben bu konuda çok çok yıpranmış olacağım diyorum Allah rızkını verir diyorum ama yok adam anlamıyor bakalım bir de doktorla kendisi konuşsun göreceğiz o zaman

Amin canım inşallah hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun cnm, dr un neyi uygun görürse öle yapın bence... Bnm arkadaşımın 3 tane embriyosu oldu tüp bebekle, ilk seferde tek konuldu 35 yaşının altında diye sanırım yasal degilmiş 2 tane konması, onun tuttu ama ne yazıkki Bnm gibi kayıpla sonuçlandı şükrediyor Kı iyiki tek transfer oldu şimdi 2 tane var belkide ikizim olacak diye... İnan herşeyin hayırlısını dileyin, yaradan dağına göre kar veriyor şükürler olsun..

Kızlar sbah doğum başlamış sezeryana aldılar hemen.şoktan net yazamadım gr çok az dr çok küçük diyor lütfen dua edin tutunsun hayata
Cnmmmm bnmmm gecmiş olsun, bak hep iyi düşün o bir melek inşallah sıkı sıkıya tutunacak, iftar sofrasında duamdaydın yine dualarımda olacaksın...

Doktor da garantiye almak istiyor 2 olsun riske atmayalım diyor hatta şu an 2 tane koyulacağının bile garantisi yok 1 tüpte 2 embriyo var 2 sini de çözdürecekler bakalım belki de 1 i sağlıklı çıkmayacak dolayısıyla o zaman 1 yaparız diyor 2iz her zaman zordur ama garantiyi seçeriz diyor kısmet bu işler canım ben buna inanıyorum Rızkı veren Allah öyle olmasını isterse vardır bir sebebi... Bence erkekler babalığı erkenden hissedemedikleri için panik oluyor eşimde şu an bu sendromu yaşadığı için böyle davranıyor umarım hayırlısı olur hakkımızda

Canım ikiz riskli olur seni etkilemek istemem ama ne yalan söyleyeyim ben de olsam 2 embriyo koyulsun isterdim.
Çok emek verdin çok zahmet çektin.
Dediğim gibi ikizlerde de özellikle erken doğum riski çok fazla ama Allah'ın dediği olur sonuçta.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynen canım doktor da diyor gönül ister 1 olsun emin adımlarla gidelim ama garanti yok diyor... Ben de ikizden en çok o yüzden korkuyorum ama 2 sinin de tutacağının bir garantisi yok... Hatta 1 tanesinin bile emeğin cefanın çoğunu kadın çekiyor en çok da o yıpranıyor belki biraz bencilce düşünüyorum ama kendimi de düşünmek istedim bu açıdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…