Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ebush_354 toparlandığına çok sevindim canım..
Rabbim ne derse o olur ikizde olabilir tekte. Dilerim senin için sağlığın için ne hayırlıysa o olur
Saolasın canım benim.. Aynen öyle Allah ne derse o olur ve hayırlısı olsun bizim için burdakileri eşime okutacağım asıl onun ihtiyacı var okumaya

Çok geçmiş olsun inşallah günler geçecek sağlıkla kucağına alacaksın
Rabbim sağ salim sizi kavuştursun

Hayırlısı olsun canım benim inş tez zamanda kavuşursunuz yavrunla

Canim gözün aydin bahti güzel olsun insallah kizinin korkma artik dogdu sag salim evinede gelecek insallah..
@Saadetim33 insallah seninkide tutunur hayata gucludur insallah .. Rabbim bu gunlerin yuzu suyu hurmetine insallah yavrularinizi size bagislar..

Bencede okut yada doktorunu ikna et o konuşsun eşinle. Erkekler işte bazen saçma sapan düşünebiliyorlar maalsef:)
Aynen öyle canım maalesef erkekler babalık duygusunu çok geç öğreniyorlar farklı açıdan bakıyorlar

Hayırlısı olsun canım benim inş tez zamanda kavuşursunuz yavrunla
O kadar tedaviden sonra ben üç beş ne varsa koy gitsin derdim walla :)
Tek seferde ohh miss.. Zaten kaderde varsa ikiz üçüz besiz ne dersen de önüne gecilmez.. O yuzden hakkimizda hayirlisi de doktora birak karari.. Sonra ikiz olur birine bisiy olur sen sorumlu olursun esin sen istedin der..

Ben de olaya o açıdan bakıyorum aslında tek seferde kardeşi de olsun ama bizimkii nasıl bakıcaz ikisine birden diye tutturdu... Ben de az değilim ama eğer tek koydurursan ısrarla ve tutmazsa sorumlusu sensin diyorum bu sefer tersine ben başladım ona

Slm kızlar ameliyat oldum bu sabah bebek erken doğum başlamış çok küçük lütfen dua edin lütfen
Canım Allah yardımcınız olsun...Bebeğin sıkı sıkı tutunsun hayata.. En başından beri o da sen de çok gucluydunuz.. Sag saglim kucağına da almak nasip olsun insallah..

Topigimizin ilk anneleri sizler oldunuz.. Sag saglim kucağına da alacağın günler de gelsin bir an önce. . Kuvezde cok kalacağını sanmiyorum kilosu iyi toparlar

Allahım ikinizin de yardımcısı olsun.. Bebislerinizi sag saglim alirsiniz kucaginiza..Sema ve Kübra'nin da hayırlı haberlerini bekliyoruz. .

Bence zitlasmayin her ikisindede ikiniz birden üzüleceksiniz.. Doktor ne derse neyi uygun görürse o olsun deyin .. Bu sürecte ikinizde strest yasayip birbirinizi üzmeyin

Canım hakkınizda hayırlısı olsun.. Ben de iki ister sezonu kapatirdim Bir tanesini bulamıyoruz iki tane şansı reddetmezdim fakat iki cocuk hem maddi hem manevi ozveri ister. . Ailen ya da esinin ailesi yardimci olur mu yakinlar mi? Bunlari da düşünün. .

ebru canim hayirlisi olsun hakkinda iyi olmana sevindim bayramdan sonra hayirli haberlerini aliriz insallah..
Kızlar sbah doğum başlamış sezeryana aldılar hemen.şoktan net yazamadım gr çok az dr çok küçük diyor lütfen dua edin tutunsun hayata
saadetim canim dualarimizdasin insallah bebegin hayata sIKICa tutunur canim kac kilo bebek
cornella canim hayirli olsun yakinda cikar kizin evinize sag salim gidersiniz insallah canim

C cornella canım hoş gelmiş yavrun dünyaiyi iy ki gelmiş,dunyanin en güzel seyine bakıyorsu n şuan ve kucağına aldığında iyikim diyeceksin..çok şükür Rabbime..

@Saadetim33 canım güzel güzel şeyler düşün..Rabbim yazdı kaderini bize dua etmek düşer insaAllah.. bir çok tanıdığım var erken dogum yapıp tutunan.. Bolbol dua et canım benim..

Ebush_354 Tatlim insaAllah iki tane koydurursun herşeyin hayırlısı Allahtan,
ama inanıyorum bu güzel pozitif halin bize olumlu sonuclar verdirecek böyle devam et emi.. Rabbim güzel kaderler yazsin insaAllah..
Bu arada Aytun hanım geldi mi

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun kuzum :)
Gülüm gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün meleğini. İnşallah minik kızın biran önce toparlanır alır evine götürürsün İsmini ne koydunuz?

Bence zitlasmayin her ikisindede ikiniz birden üzüleceksiniz.. Doktor ne derse neyi uygun görürse o olsun deyin .. Bu sürecte ikinizde strest yasayip birbirinizi üzmeyin
Haklısın canım hepsi korkularım yüzünden birinde ikisinde değilim aslında Rabbim neyi uygun görürse kabulum ama bunu da yapmadığım için olmadı üzüntüsünü yaşamak istemiyorum sonrasında... Artık haftaya cumartesi düğüm çözülecek son söz doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…