Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin canım inşallah hayırlısı olsun hepimiz için... Benim ikiz isteme sebebim biraz da belki uzun vadede maddiyatı düşündüğüm için... Şimdi tedaviye bir sürü masraf yaptık ya 2. De böyle olursa aynı manevi ve maddi süreç olacak... Hadi onu geçtim diyelim normal doğum yaptım ve mucizevi şekilde pcostan kurtuldum çevremde bir sürü örnek var 2. Hamileliğine hemen kalan ya öyle olursa? İkizden bir farkı yok... Belki biraz ince detay ama bunlar geliyor aklıma ikiz olsun zor olsa da bir şekilde beraber büyür giderler... Eşimin ailesi çok yakın değil ama bakmak yardımcı olmak isterler benim ailem se izmirde annem belli bir süre kalır büyük ihtimalle yardımcı olurlar yani

İnşallah kuzum bayram bitişi 2. Bayramı ysşarım inşallah

Gönlüm ondan yana ama yine de Rabbim neyi uygun gördüyse o canım... İnşallah hiç birimizin umudu hiç bitmesin hevesimizi kursağımızda bırakmasın Allah... Güzellikler gelsin bize bu yolla...
Aytun hanımdan pek haberim yok canım yumurta takibine Remzi bey başlayınca artık onun hastası oldum

Aminnn canım benim... Bu arada isim arayışındasın sanırım bir öneri daha benden... Alya

Tamam kuzum sağol.. valla okuduğum bir hikâye vardı bahçesinin sitesinde Aytun hanımın hastası hemde iki tane koymuşlar ama ucuz doğurmuş.. biri tek yumurta ikizi olmuş Rabbimin mucizelerinden biri.. Rabbim yazdı kaderini biz bekleyelim inanıyorum ama güzel haberler vereceksin bizlere insaAllah

Canım gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.
Güzelmiş kilosu inşallah küvözde çok kalmadan evinize gelir bebişiniz :)

Aynen canım ben de tüp bebek ikizlerini araştırmıştım yanlış bilmiyorsam 9. Güne kadar bölünüp tek yumurta ikizi olma şansı var Rabbim isterse biz tek deriz bakarsın 2 olurlar... İnşallah canım güzel haberler getiririm inşallah sizlere ama bir şartla siz de bana getireceksiniz

Aminnn canım benim... Bu arada isim arayışındasın sanırım bir öneri daha benden... Alya
Güzel isim, sağol canım Anlamına bir bakayım hemen :)
Günaydıııın kızlar nasılsınız? Ben dün bitmeyen tadilat için yine usta bekliyorum ramazandada zor oluyormus,eşim uyarmıştı dinlemedim neyse bugün son inşallah
Kuzum sık dişini 1 gün kalmış sonra rahat edeceksin

Günaydıııın kızlar nasılsınız? Ben dün bitmeyen tadilat için yine usta bekliyorum ramazandada zor oluyormus,eşim uyarmıştı dinlemedim neyse bugün son inşallah
Ahh canım tadilat çok zor oluyor neyse bugün bitmesine sevindim insaAlalh uzamaz..
Bende iyiyim çok sükür vakit geçirmeye çalışıyoruz

İnsaAllah Tatlim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insaAllah

Aynen benim de heveslendiğim isimlerden anlamını biliyordum ama unuttum
gökyüzü, Sema demek kızlar :)
Bende bunu buldum:

Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياءُ) “şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir. Kız çocuklarına isim olarak konulmasında bir sakınca yoktur.

Alya ismi Kur’an’da geçmemektedir. Zaten isimlerin Kur’an’da geçmesi şart değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…