- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Bende ela ve bade isimlerini çok beğeniyorum... Bide Zeynep ismi hep kulagıma hoş gelir...Bende bunu buldum:
Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياءُ) “şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir. Kız çocuklarına isim olarak konulmasında bir sakınca yoktur.
Alya ismi Kur’an’da geçmemektedir. Zaten isimlerin Kur’an’da geçmesi şart değildir.
Bade ismini koymak doğru değilmiş gülüm, öyle okumuştum. Zeynep çok güzel, inşallah en yakın zamanda nasip olur kuzum.Bende ela ve bade isimlerini çok beğeniyorum... Bide Zeynep ismi hep kulagıma hoş gelir...
Okudum canım inş sana sıkı sıkı tutunurKızlar oğlum için ayetel kursi okurmusun 1 tane
Canım evinde güzelce dinlen, inşallah değerin de hiç bir düşme olmayacak. Pazartesi de özelde ki doktorlara muayene olursun, inşallah orda da bir şey çıkmaz. Rabbim şifa versin.vesselam_ Kartanesi_26 E-brulim Saye- derandiren Merhaba canlarım hepinize mutlu bir gün diliyorum.
Dün yatışım verilmişti ve bugün çıktım. Sebebiyse kadın doğumda yer olmadığı gerekçesiyle bir üst kata çocuk servise aldılar beni ve ne gelen oldu ne giden.. Güya takip edilecektim, kanımı bile almadılar. Doktoru biz çağırdık öyle geldi ve sonra yine saatlerce gelen yok giden yok.. Bugün öğleden sonra 2ye kadar aynı şekilde gelen olmadı üstelik bir alt katta beni dün muayene eden doktor da dahil tam 3 tane doktor varken ve oradaki hastaları kontrol ediyorlarken..
En sonunda böyle olacaksa ben evimde yatayım bir farkı yok dedim. Doktora danışın onay verirse çıkaralım dediler. Doktorla görüştüm -Bu arada doktor dün yatışımdan önce beni muayene eden doktor- ultrasona aldı beni kistin var dedi.. Sanki dün bakmamış gibi... Nasıl hissediyorsun diye sordu şu an iyiyim dedim o zaman çıkabilirsin dedi... Şaka gibi ya.. Bana bir kağıt imzalattılar ... Doktorun bilgisi dahilinde çıkıyorum diye. Ve bunu yapan 3 gün kan değerlerine bakıcaz düşme varsa ameliyata alıcaz diyen doktor. Kan değerlerime bakma gereği hissetmeden çıkardı beni...
Bodrumdaki devlet hast. doktoru sırf özele gitme sakın dedi diye sevk ettiği ünv hastanesine gelmiştim ama bin pişman oldum. Pazartesi günü özel bir tıp merkezine gidiyorum. Her kafadan bir ses çıktı üstüne kimse beni sallamadı resmen.
Ünv hastanelerine bugüne kadar güvenim tamdı ama bir daha gitmeyeceğim sanırım.
Yanımda olduğunuz beni merak ettiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. İnşaAllah sizler böyle sıkıntılar yaşamazsınız. Bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşlar Allah hepinize hayırlı sağlıklı bebişler nasib etsin.
Allah'ın izniyle inşallah bir şey olmaz canım... Pembe kahverengiden korkma, kıpkırmızı kanama tehlikeli. İçini ferah tut. İçin hiç rahat etmiyorsa da doktoruna danış derim.Kızlar yardım edin salı günü yaptığım test pozitif ama hala kasıklarımda ağrı var Dr salı günü gidecem bide fitil kullanıyorum bugün fitil in rengi biraz pembemsi oldu korkuyorum
Öncelikle geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda hamileliğinin tadını çıkartabilirsin... Ne yazık ki ben bazı dallarda devlet ssk üniv hastanelerine hiç güvenmiyorum. Bu dallardan en başta geleni ise Kadın doğum... Bu olay sanki tamamen özel hastanelere devredilmiş gibi... Mutlaka bir yere daha git inşallah güzel sonuçlarla dönersin kendini strese sokma sakınvesselam_ Kartanesi_26 E-brulim Saye- derandiren Merhaba canlarım hepinize mutlu bir gün diliyorum.
Dün yatışım verilmişti ve bugün çıktım. Sebebiyse kadın doğumda yer olmadığı gerekçesiyle bir üst kata çocuk servise aldılar beni ve ne gelen oldu ne giden.. Güya takip edilecektim, kanımı bile almadılar. Doktoru biz çağırdık öyle geldi ve sonra yine saatlerce gelen yok giden yok.. Bugün öğleden sonra 2ye kadar aynı şekilde gelen olmadı üstelik bir alt katta beni dün muayene eden doktor da dahil tam 3 tane doktor varken ve oradaki hastaları kontrol ediyorlarken..
En sonunda böyle olacaksa ben evimde yatayım bir farkı yok dedim. Doktora danışın onay verirse çıkaralım dediler. Doktorla görüştüm -Bu arada doktor dün yatışımdan önce beni muayene eden doktor- ultrasona aldı beni kistin var dedi.. Sanki dün bakmamış gibi... Nasıl hissediyorsun diye sordu şu an iyiyim dedim o zaman çıkabilirsin dedi... Şaka gibi ya.. Bana bir kağıt imzalattılar ... Doktorun bilgisi dahilinde çıkıyorum diye. Ve bunu yapan 3 gün kan değerlerine bakıcaz düşme varsa ameliyata alıcaz diyen doktor. Kan değerlerime bakma gereği hissetmeden çıkardı beni...
Bodrumdaki devlet hast. doktoru sırf özele gitme sakın dedi diye sevk ettiği ünv hastanesine gelmiştim ama bin pişman oldum. Pazartesi günü özel bir tıp merkezine gidiyorum. Her kafadan bir ses çıktı üstüne kimse beni sallamadı resmen.
Yanımda olduğunuz beni merak ettiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. İnşaAllah sizler böyle sıkıntılar yaşamazsınız. Bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşlar Allah hepinize hayırlı sağlıklı bebişler nasib etsin.
Canım bence çok telaş etme açıl renk kanamalar genel de kötü sebepten olmuyor tabiki de durumunu doktoruna danış ama kanaman artmazsa ve renginde değişiklik olmazsa telaş olma çokKızlar yardım edin salı günü yaptığım test pozitif ama hala kasıklarımda ağrı var Dr salı günü gidecem bide fitil kullanıyorum bugün fitil in rengi biraz pembemsi oldu korkuyorum
Kime güvenecegimizi,nereye gideceğimizi şaşırdıkvesselam_ Kartanesi_26 E-brulim Saye- derandiren Merhaba canlarım hepinize mutlu bir gün diliyorum.
Sağol canım çok telaşlandım iyiki varsınızCanım bence çok telaş etme açıl renk kanamalar genel de kötü sebepten olmuyor tabiki de durumunu doktoruna danış ama kanaman artmazsa ve renginde değişiklik olmazsa telaş olma çok
Tatlim devlet hastaneleri inan süründuruyorlar bak ben kasimdan beri gidip geliyorum her ay her ay bisey çıkarıyorlar testtir filmdir ilk başta tamam dediler herseye,her yeni gelen doktor farklı şey istedi..daha tedaviye baslayamadim yaa en son sinirimden ağlayarak çıktım yine bisey çıkardılar diye... bakalım bu ay ne çıkaracaklar hoş dosyan tamam adet zamanında gel dediler ama herşeyin hayırlısı gorecez.vesselam_ Kartanesi_26 E-brulim Saye- derandiren Merhaba canlarım hepinize mutlu bir gün diliyorum.
Rabbim oğlunu sana bağışlasin şafi adıyla şifasini versin insaAllah okudum kuzumKızlar oğlum için ayetel kursi okurmusun 1 tane
Pazartesi özele git bencede canım çok geçmiş olsun.vesselam_ Kartanesi_26 E-brulim Saye- derandiren Merhaba canlarım hepinize mutlu bir gün diliyorum.
Bende okurum canım.Kızlar oğlum için ayetel kursi okurmusun 1 tane
Amin canım benim Allah razı olsun.Canım evinde güzelce dinlen, inşallah değerin de hiç bir düşme olmayacak. Pazartesi de özelde ki doktorlara muayene olursun, inşallah orda da bir şey çıkmaz. Rabbim şifa versin.
Sağol canım benim. Haklısın vallahi, devlet hastanelerinde bazı bölümler gerçekten çok iyi fakat kadin berbat. HaklısınÖncelikle geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda hamileliğinin tadını çıkartabilirsin... Ne yazık ki ben bazı dallarda devlet ssk üniv hastanelerine hiç güvenmiyorum. Bu dallardan en başta geleni ise Kadın doğum... Bu olay sanki tamamen özel hastanelere devredilmiş gibi... Mutlaka bir yere daha git inşallah güzel sonuçlarla dönersin kendini strese sokma sakın
Kime güvenecegimizi,nereye gideceğimizi şaşırdıkbende hep özele gidiyordum 10 dkka anca kalıyorsun odada,zırt pırt kapıyı acıyor bekleyenler... Özelinde devletten kalır yanı yok..inşallah iyi bir dr denk gelirsin... Resmen şans işi iyi bir kadın dogumcuya denk gelmek...
Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah atlatacaksın bu dönemleri
@Saadetim33 canım benimm Rabbim evladını sana bağışlasın ben de okudum Ayetel kürsi insallah tutunacak hayata insallah güle oynaya çıkacaksınız hastaneden...
C cornella kuzummm sen de insallah yavrunu alır tez zamanda evinize gidersiniz bi geldim iki tane bebiş haberi aldım yaa yerim ben onları :)
Onlar dualarla geldiler insallah da sağ salim tutunacaklar hayata kurban olurum ben onları verene.. şuan yanlarındaymışım gibi hissettim o kadar duygulandım ki anlatamam...
Rabbim sizi korusun Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın insallah..
P pinkpin canım benim ihmal etme sakın en yakın zamanda guzel bi hastaneye git.. ben de anlattiklarina cok benzer seyler yasadim ama benim beta hcg cok fazla artamadan bitti ve iç kanama yuzunden 1 hafta kivrandim sancidan ve doktor önemsemedi bakmadı bana.. gebeligim ic kanamadan dolayi mi ilerlemedi onu hic bilmiyorum ama sonuc olarak kimyasal gebelik dendi ve ic kanamam kendiliginden durmus durmasa cok ciddi riskleri var ve amelyat olmam gerekecekti..
Seni korkutmak istemiyorum ama kanamalı kist öyle basite alınacak bisey degil.. yazik olsun ki bu doktorum diye gezinip hic hi ise yaramayan mahluklara..Rabbim kimselere muhtac etmesin bizi.. insallah iyi olursun ve insallah saglikla gecer gebeligin canim...
Tatlim devlet hastaneleri inan süründuruyorlar bak ben kasimdan beri gidip geliyorum her ay her ay bisey çıkarıyorlar testtir filmdir ilk başta tamam dediler herseye,her yeni gelen doktor farklı şey istedi..daha tedaviye baslayamadim yaa en son sinirimden ağlayarak çıktım yine bisey çıkardılar diye... bakalım bu ay ne çıkaracaklar hoş dosyan tamam adet zamanında gel dediler ama herşeyin hayırlısı gorecez.
Sende ihmal etme en yakın zamanda git doktora kuzum insaAllah
Pazartesi özele git bencede canım çok geçmiş olsun.
Stres yapma herşey olacağına varıyor zaten,sen tedavini ol üstüne düşeni yap Allah büyüktür canım.
Rabbim yardımcın olsun
Amin canım amin araştırma hastaneleri arasında en yakın o canım.. mecburluktan gidiyorum.m Hayırlısıyla gerek kalamzda yavrumuzu kucaklarimiza alırız insaAllahAmin canım benim Allah razı olsun.
Sağol canım benim. Haklısın vallahi, devlet hastanelerinde bazı bölümler gerçekten çok iyi fakat kadin berbat. Haklısınpazartesi görünücem bakalım, yan komşumun doktoru. O da Allah izin verirse 10 gün sonra doğum yapacak. Doktorundan çok memnunmuş. Bi deneyeceğim. İnşaAllah bu sefer doğru doktoru bulurum..
Aynen öyle canım benim. Allah razı olsun..
Ah ah canım benim neler yaşamışsın böyleDuana kocaman bir amin diyorum.. Allah kimseye muhtac etmesin. Çok ucuz yırtmışsın resmen. Sırf bir doktor müvettesinin umursuzluğu yüzünden.. Allah bildiği gibi yapsın o doktoru ve onun olan tüm doktorları. İnsan hayatı çok ucuz malesef.. Çok geçmiş olsun kuzum, Allah beterinden saklasın.. Evladını kucağına almayı nasib etsin inşaAllah
Allah senin de yardımcın olsun kuzucum. Paran varsa tedavi hakkın var. Aksi halde süründürüyorlar.. lütfen bozma sinirlerini. Hastaneni değiştirmeye çalış ve doktoruna mutlaka yaşadığın bu saçmalıkları anlat.. İnşaAllah sağlığına kavuştursun Rabbim..
Allah razı olsun kuzum. Doktorların ağzının içine bakıyoruz işte. Bari kesin bir tanı koysalar da ona göre davransam..
Okudum ablacım.Rabbim şifa versin ve sımsıkı tutunsun sana bir ömür bırakmasın....Kızlar oğlum için ayetel kursi okurmusun 1 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?