Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Arkadaşlar hepinize tsk ediyorum güzel dilekleriniz için. Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Kuvezde yatan bebisleride Allah anne babasına bagislasin.
bu arada soranlar olmuş. Nasip olursa kızımın adını idil koyacağız. Yanına bir isim daha düşünüyoruz ama karar veremedik
Önerilere acigiz:)

Günaydın kızlar :)
İyi haftasonları hepimize
Kocamı nöbete gönderip anneme geldim.

Okudum ablacım.Rabbim şifa versin ve sımsıkı tutunsun sana bir ömür bırakmasın....
Leylacım totem mi yaptın yoksa hani misin gerçekten :)

Maşallah çok güzel isim Allah adıyla büyütsün.
Beğendiğim isimlerden biridir :)
Ben kızım olsaydı Ece koyacaktım.
Beğendiğim diğer isimleri yazayım belki hoşunuza giden olur.
Ayça Aylin Berin Beril Elçin Ela Dilem Dila Zeynep Işıl Leyla ipek
Şimdilik ilk aklıma gelenler.

Ece yı bende çok seviyorum . Yanına ece yı düşündüm ama hiç olmuyor falan diyorlar.iki ayrı isim gibi oluyor falan dediler.kafam karıştı.

Ece yı bende çok seviyorum . Yanına ece yı düşündüm ama hiç olmuyor falan diyorlar.iki ayrı isim gibi oluyor falan dediler.kafam karıştı.
İpek ekledim bi de. O Nasıl?
İsim işi zor ya. Ben de bulamıyorum gerçi daha benim için erken ama :)
Kız olsaydı hazırdı ne güzel :)

Kızlar napcam ben ya.
Geçen ay fitil kullanmiştim kaşinti için,geçti dün yine başladı. Hiç geçmeyecekmi :/ sabaha kadar yatamadım

Totem canım.inşallah gerçek olur.henüz yumoş yeni çatladı.inşallah bebişe dönüşür.bizlerede dua et canım..sen nasılsın?bebişin durumu nasıl?

Kızlar napcam ben ya.
Geçen ay fitil kullanmiştim kaşinti için,geçti dün yine başladı. Hiç geçmeyecekmi :/ sabaha kadar yatamadım
Benim de oluyor canım senin kadar yoğun değil ama krem kullanıyorum
Mantar vardır doktoruna bir görünsene.
Krem filan verir olmadı şimdi hamilesin ya.

Totem canım.inşallah gerçek olur.henüz yumoş yeni çatladı.inşallah bebişe dönüşür.bizlerede dua et canım..sen nasılsın?bebişin durumu nasıl?
Hadi inşallah bu mübarek ayda Allah'ım kızının kardeşini gönderir.
Stres yapma sen yeter ki, inşallah olacak.
Her zaman dua ediyorum hepimiz sağlıklı sağ salim evlat sahibi olalım diye.
Benim bebiş de iyiymiş birkaç gün önce gitmiştim. Oğlum olacakmış inşallah :)

Benim de oluyor canım senin kadar yoğun değil ama krem kullanıyorum
Mantar vardır doktoruna bir görünsene.
Krem filan verir olmadı şimdi hamilesin ya.
Haftasonu olmasa giderdimde artık yarına. Hangi kremi kullanıyorsun canım
Travazol var ama sanki bişeye yaramıyor

İnşallah bebişe dönüşür canım. Ben de totem yapmiştim herkes hayırlı olsun falan diyince üzülüp kaldirmiştim,o ay hamile kaldım. Darısı başına hepinizin inşallah

Maşallah canım.Rabbim oğlunu size bağışlasın darısı başımıza olsun..artık akışına bıraktım canım hem ramazan diye.eğer bu ay olmazsa şu sevmediğim doktora giderim diye düşünüyorum.son çare.. Hakkımızda hayırlısı...

İnşallah bebişe dönüşür canım. Ben de totem yapmiştim herkes hayırlı olsun falan diyince üzülüp kaldirmiştim,o ay hamile kaldım. Darısı başına hepinizin inşallah
Amin canım inşallah...duanızı eksik etmeyin gülüm...senin hamilelik nasıl gidiyor?

Amin canım inşallah...duanızı eksik etmeyin gülüm...senin hamilelik nasıl gidiyor?
Ediyorum canım hepinize herzaman.
Keseyi gördük şükür tabi ister istemez endişeliyim,kalp atişlari durmuştu ilk hamileliğimde.. Oyüzden tam sevinemiyorum maalesef.
Rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın

Amin canım. Endişe etme. Rabbim hiçkimseye aynı acıyı 2.kez tattırmaz.bol bol dua et.Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah gülüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…