- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Exoderil kullanıyorum canım ama geçmedi travacort kullanıyorum şimdi ama o da uzun süreli kullanılmamalı kortizon da var içinde.Haftasonu olmasa giderdimde artık yarına. Hangi kremi kullanıyorsun canım
Travazol var ama sanki bişeye yaramıyor
Âmin canım inşallah.Maşallah canım.Rabbim oğlunu size bağışlasın darısı başımıza olsun..artık akışına bıraktım canım hem ramazan diye.eğer bu ay olmazsa şu sevmediğim doktora giderim diye düşünüyorum.son çare.. Hakkımızda hayırlısı...
Ben iyiyim canım seni sormalı :)Selam kızlar, nasılsınız?
LeYLa_21 totemin hayırlı olsun cnm, belkide 2 hafta sonra müjdeli hbrini alırız, neden olmasın TaeYang amannn bir prenste senden mi gelecek, Rabbim kucagınA almayı nasip etsin... isim işi zor ama gzl bir isim bulacağından eminim... C cornella iyi olmanıza çok sevindim kuzum, adıyla çok yaşasın minik yavrun İdil in
İdilin yanına en güzel yakışan bana gore İdil Naz hem ikisi bir rahat söylenir..Ece yı bende çok seviyorum . Yanına ece yı düşündüm ama hiç olmuyor falan diyorlar.iki ayrı isim gibi oluyor falan dediler.kafam karıştı.
Leyla ablacik totem insaAllah gerçeğe dönüşur Allahin izniyleTotem canım.inşallah gerçek olur.henüz yumoş yeni çatladı.inşallah bebişe dönüşür.bizlerede dua et canım..sen nasılsın?bebişin durumu nasıl?
Adı gibi bahtı da güzel olsun kuzumunArkadaşlar hepinize tsk ediyorum güzel dilekleriniz için. Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Kuvezde yatan bebisleride Allah anne babasına bagislasin.
bu arada soranlar olmuş. Nasip olursa kızımın adını idil koyacağız. Yanına bir isim daha düşünüyoruz ama karar veremedik
Önerilere acigiz:)
Sağol canım amin inşallah...Selam kızlar, nasılsınız?
LeYLa_21 totemin hayırlı olsun cnm, belkide 2 hafta sonra müjdeli hbrini alırız, neden olmasın TaeYang amannn bir prenste senden mi gelecek, Rabbim kucagınA almayı nasip etsin... isim işi zor ama gzl bir isim bulacağından eminim... C cornella iyi olmanıza çok sevindim kuzum, adıyla çok yaşasın minik yavrun İdil in
Amin canım inşallahLeyla ablacik totem insaAllah gerçeğe dönüşur Allahin izniyle
Amin canım inşallah ya.hayırlısı hakkımızda....TaeYang canım cinsiyet belli olmuş sanırım gözün aydın paşa geliyormuş sağ salim kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
C cornella canım İdil bence de güzel bir isim. İsmi gibi güzel duru bir ömrü olsun inşallah
LeYLa_21 ablacım inşallah totemin sana uğur getirir
M M_atruska canım bebişinden haber var mı meraktayım durumu iyiye gidiyordur inşallah
sağol canım amin inşallah, hayırlı sağlıklı evlat olsun:)TaeYang canım cinsiyet belli olmuş sanırım gözün aydın paşa geliyormuş sağ salim kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
Aman allahım dışarı yanıyoooooo... Almam gereken birşey vardı uzak markete gittim bu ne sıcak valla eve zor attım kendimi, hmn üstümü değiştirdim yüzümü yıkadım... Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda oruç tutmak özellikle dışarda çalışanlar için, sabır versin... İnşallah kabul oluyordur tuttuğumuz oruçlar...Exoderil kullanıyorum canım ama geçmedi travacort kullanıyorum şimdi ama o da uzun süreli kullanılmamalı kortizon da var içinde.
Ama senin gebeliğin yeni ya o yüzden doktoruna sor bence canım.
Âmin canım inşallah.
Bence de biraz kafa dinle. Benim düşüncem senin olayın tamamen stresten kafaya takmaktan kaynaklanıyor.
Olmazsa git bakalım o doktora belki o vesile olacaktır.
Ben iyiyim canım seni sormalı :)
Erkek olacakmış inşallah
Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebeler nasip etsin.
İsim konusunda daha erken ama önerilere açığım :)
valla burası da çok fena.Aman allahım dışarı yanıyoooooo... Almam gereken birşey vardı uzak markete gittim bu ne sıcak valla eve zor attım kendimi, hmn üstümü değiştirdim yüzümü yıkadım... Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda oruç tutmak özellikle dışarda çalışanlar için, sabır versin... İnşallah kabul oluyordur tuttuğumuz oruçlar...
İnaşallah canım çifte bayram yaşarız inşallahsağol canım amin inşallah, hayırlı sağlıklı evlat olsun:)
birkaç haftaya senden de güzel haberi alacağız inşallah
Kaç haftalıktı bebeğin saadetcim.inşallah yaşama tutunur canım...dualarımız seninle canım...Kızlar sbah doğum başlamış sezeryana aldılar hemen.şoktan net yazamadım gr çok az dr çok küçük diyor lütfen dua edin tutunsun hayata
M M_atruska bir de littlefigthermert vari o da 26 haftalık mı ne doğmuş küçücük.M M_atruska cnm. Nasıl oldun.
Bebeğin iyi olacak merak etme. İnstagram da bazı sayfalar var onlara bakıp güç alabilirsin. Eğer gelir de okursun diye yazmak istiyorum.çünkü bu süreçte bana çok yardımcı oldular sagolsunlar.
İncicandemir_pbed bu sayfayı yeni buldum.bayanın kitabı da varmış. İsteyene ücretsiz gönderiyormuş
Diğer sayfa ise prematurelerveanneleri
Aynen cnm adana 42 dereceKartanesi_26 yaniyor yaniyor iki gundur burasi fena adanayi düsünemiyorum bile :)
Rabbim kabul etsin gercekten bu sicakta tutulan orucun eminim ki mukafatida farklidir .. Annem Babam hep yaz oruçlarini anlatip dururlardi rabbim ömür verirse bizde evlatlarimiza anlatacagiz bu yaz oruçlarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?