Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam kızlar, nasılsınız?
LeYLa_21 totemin hayırlı olsun cnm, belkide 2 hafta sonra müjdeli hbrini alırız, neden olmasın TaeYang amannn bir prenste senden mi gelecek, Rabbim kucagınA almayı nasip etsin... isim işi zor ama gzl bir isim bulacağından eminim... C cornella iyi olmanıza çok sevindim kuzum, adıyla çok yaşasın minik yavrun İdil in

Haftasonu olmasa giderdimde artık yarına. Hangi kremi kullanıyorsun canım
Travazol var ama sanki bişeye yaramıyor
Exoderil kullanıyorum canım ama geçmedi travacort kullanıyorum şimdi ama o da uzun süreli kullanılmamalı kortizon da var içinde.
Ama senin gebeliğin yeni ya o yüzden doktoruna sor bence canım.

Âmin canım inşallah.
Bence de biraz kafa dinle. Benim düşüncem senin olayın tamamen stresten kafaya takmaktan kaynaklanıyor.
Olmazsa git bakalım o doktora belki o vesile olacaktır.
Ben iyiyim canım seni sormalı :)
Erkek olacakmış inşallah
Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebeler nasip etsin.
İsim konusunda daha erken ama önerilere açığım :)

Adı gibi bahtı da güzel olsun kuzumun
KK da kızının ismini İdil koyup yanına isim arayan biri olmuş, tavsiyeler var bir kaç tane. Yazılanlardan örnekler: İdil Azra, İdil beray, İdil Sena, İdil Ahsen, İdil dila, İdil yaren...
İdil ismi bana göre tek başına daha güzel ve asil :)

TaeYang canım cinsiyet belli olmuş sanırım gözün aydın paşa geliyormuş sağ salim kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah

C cornella canım İdil bence de güzel bir isim. İsmi gibi güzel duru bir ömrü olsun inşallah

LeYLa_21 ablacım inşallah totemin sana uğur getirir

M M_atruska canım bebişinden haber var mı meraktayım durumu iyiye gidiyordur inşallah

Sağol canım amin inşallah...
Leyla ablacik totem insaAllah gerçeğe dönüşur Allahin izniyle
Amin canım inşallah
Amin canım inşallah ya.hayırlısı hakkımızda....

Aman allahım dışarı yanıyoooooo... Almam gereken birşey vardı uzak markete gittim bu ne sıcak valla eve zor attım kendimi, hmn üstümü değiştirdim yüzümü yıkadım... Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda oruç tutmak özellikle dışarda çalışanlar için, sabır versin... İnşallah kabul oluyordur tuttuğumuz oruçlar...

valla burası da çok fena.
hem nemli yapış yapış hem de sıcak.
Allah yapılan ibadetleri verilen emekleri kabul etsin inşallah.

Kartanesi_26 yaniyor yaniyor iki gundur burasi fena adanayi düsünemiyorum bile :)
Rabbim kabul etsin gercekten bu sicakta tutulan orucun eminim ki mukafatida farklidir .. Annem Babam hep yaz oruçlarini anlatip dururlardi rabbim ömür verirse bizde evlatlarimiza anlatacagiz bu yaz oruçlarini

M M_atruska cnm. Nasıl oldun.
Bebeğin iyi olacak merak etme. İnstagram da bazı sayfalar var onlara bakıp güç alabilirsin. Eğer gelir de okursun diye yazmak istiyorum.çünkü bu süreçte bana çok yardımcı oldular sagolsunlar.
İncicandemir_pbed bu sayfayı yeni buldum.bayanın kitabı da varmış. İsteyene ücretsiz gönderiyormuş
Diğer sayfa ise prematurelerveanneleri

M M_atruska bir de littlefigthermert vari o da 26 haftalık mı ne doğmuş küçücük.
şimdi 3 yaşında maşallah. instagramda iremgüzey'di annesinin adı.
bu da hikayesini anlattığı videosu.

M M_atruska bir de littlefigthermert vari o da 26 haftalık mı ne doğmuş küçücük.
şimdi 3 yaşında maşallah. instagramda iremgüzey'di annesinin adı.
bu da hikayesini anlattığı videosu.

O kadar çok var ki artık bu tarz hikayeler. Bebekler mi beklemiyor yoksa artık bizim bünyelerinde mi durdurmuyor onları bilmiyorum.
Her şeyden öte nasip tabi. Yaşanacağa engel olamıyoruz. Çok şükür yine de.

Canlarım dualarınız için sağolun bir değişiklik yok maalesf C cornella Rabbim prensesini sana bağışlasın.paylaştığın sayfalar içinde sağol kuzum.
TaeYang kuzum video için sağol çok duygusal inşallah benim yavrumda böyle tutunur hayata çok üzgünüm kızlar içim acıyor sanki nefes alamıyorum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar minacık ki

Aynen cnm adana 42 derece annem ablamı agustosta Bayramın 2. Günü doğurmuş ve oruç tutmuş düşünebiliyormusun elime su değdiğinde buhar çıkardı diyor...inşallah Rabbim kabul ediyordur oruçlarımızı, her iftarda dua kardeşlerime diyerek Sizede dua ediyorum cnm... İçim huzurlu gzl şeyler duyacağız
M M_atruska cnm canı veren Allah o ol derse biliyorsun herşey olur... Sen güçlü ol,duanı et gerisi Takdir-i İlahi... Hep aklımdasın ,hep duamdasın hadi oğlunu al eve çıkta yazın Mersin'e geldiğimde oğlunu koklamaya geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…