Canlarım dualarınız için sağolun bir değişiklik yok maalesfC cornella Rabbim prensesini sana bağışlasın.paylaştığın sayfalar içinde sağol kuzum.
TaeYang kuzum video için sağol çok duygusal inşallah benim yavrumda böyle tutunur hayata çok üzgünüm kızlar içim acıyor sanki nefes alamıyorum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar minacık ki
Amin... Günaydın kızlarGünaydin canlarim ♥
sağol canım amin inşallah :)Günaydın canlaar :)
TaeYang canım oğluşun olacakmış Rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin..
sağol canım amin inşallah :)
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Dr hiç öyle demiyor gülüm gelişmiyor ve ciğeri kanamış umudum Allahtan duanızı eksik etmeyin lütfengünaydın kızlar herkesler iyi mi bakalım?
M M_atruska canım başka yere yazdığını gördüm 900 gr 28 haftalık doğmuş bebişin.
iyi bence haftasına göre kilosu.
tabi ki riski var çünkü çok küçük ama şunu da bil ki bu haftada doğan bebeklerin çoğu sağlıkla evlerine gidiyor.
sen içini ferah tut, bol bol dua et ve sütünü sağ.
bebişine lazım olacak sütler.
Evet ne mucizeler var gülüm dua sadece dua inşallah evladım inşallah iyileşecek. Senin prensesin nasıl olduSakin korkma. Bebişin masallah kilosu çok kötü değil. 500 gr doğanlar var.iyi olacak inşallah. Yenidogan da çalışanlar anne baba ,bebeğe çok bağlanmasın diye en kötüyü konusurlarmis. Ben bunları doğum öncesi bildiğim için şuan kulaklarımı tıkamis sadece bekliyorum.
Bebeklere çok iyi bakıyorlar iyi olacaklar Allahin izniyle. Sadece zaman .
Canım Allah razı olsun.. Dediğini yaptım ben de biraz önce... İzmirdeyim bende cuma gecesinden beridir kötü bir sürprizle karşılaştım babam bayağı bir rahatızlanmış varisleri yüzünden hatta operasyon bile geçirmiş ama bize söylememişler görünce şok oldum onun niyetine okudum inşallah şifa olur hem ona hem de ne kadar hastalarımız varsa herkesin niyetine okudumRamazanin 15. günü
Isra sr. son sayfasini
15 kere okuyup suya üflenir o suyla iftar edilirse hastaliklara sifa olur insallah
( Yani Pazartesi günü )
( Bi surahi suya okuyun ailece icin ameller niyetlerledir )
Böyle bir bilgi geldi kızlar bana, denemekte fayda var sizinle paylaşmak istedim ...
Geçmiş olsun gülüm Allah şifa versinCanım Allah razı olsun.. Dediğini yaptım ben de biraz önce... İzmirdeyim bende cuma gecesinden beridir kötü bir sürprizle karşılaştım babam bayağı bir rahatızlanmış varisleri yüzünden hatta operasyon bile geçirmiş ama bize söylememişler görünce şok oldum onun niyetine okudum inşallah şifa olur hem ona hem de ne kadar hastalarımız varsa herkesin niyetine okudum
canım çok geçmiş olsun babana.Canım Allah razı olsun.. Dediğini yaptım ben de biraz önce... İzmirdeyim bende cuma gecesinden beridir kötü bir sürprizle karşılaştım babam bayağı bir rahatızlanmış varisleri yüzünden hatta operasyon bile geçirmiş ama bize söylememişler görünce şok oldum onun niyetine okudum inşallah şifa olur hem ona hem de ne kadar hastalarımız varsa herkesin niyetine okudum
Geçmiş olsun gülüm Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim kızlar amin inşallah en kısa sürede şifa bulurcanım çok geçmiş olsun babana.
Ebush_354 cnm Bnm, çok çok gecmiş olsun Rabbim tüm hastalara şifa versin sırasında seninde babacığının... İnşallah en yakın zmnda iyileşir, babasına düşkün olanlardanım konu baba olunca çok hassas oluyorum...
Ebush_354 gecmis olsun canim.. Rabbim sifa versin..
M M_atruska Rabbim evladini sana bagislasin cok zor kac hafta sabrettin umut ettin zaten zorla geldi..
insallah toparlanir sag salim evine gelecegi gunlerde olur.. Sende cok üzme kendini hersey Allahtan hayirli saglikli evlat olacaksa Rabbim sana bagislasin insallah..
O minicik bebisin tutunsun hayata sımsıki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?