- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Erkencisin ebrucum :) işe mi gidiyorsunGünaydın cümleten :)
Günaydin gülüm nasilsin?Günaydın herkeslere :)
Erkencisin ebrucum :) işe mi gidiyorsun
İşe başlanmış.. Erkencisin EbrumGünaydın cümleten :)
İyiyim çok şükür canım kızçen ve sen nasılsınız :)Günaydin gülüm nasilsin?
Simdi geldim ise :) sende erkencisin?
Evet Özlemim son 6 hafta kaldi ondan sonra evdeyim insallah :)İşe başlanmış.. Erkencisin Ebrum
Biraz hassas bir psikolojiye sahibim son günlerde yoksa iyiyiz sükürler olsun. Kiz da Allaha emanet büyüyor gülüm :)İyiyim çok şükür canım kızçen ve sen nasılsınız :)
Ben de işe gidicem de maalesef bugün mecbur erkenciyim :)
Hoş doğru dürüst uyuyamıyorum zaten genelde
Noldu canım hamilelikten mi yoksa bişey mi oldu ki?Biraz hassas bir psikolojiye sahibim son günlerde yoksa iyiyiz sükürler olsun. Kiz da Allaha emanet büyüyor gülüm :)
Allah kolaylik versin canim... Komuta gececegim diyordun gectin mi?
Hamile kalinca uyku hafifliyor, bitti o derin derin uyumalar :)
Hormonlardan canim :)Noldu canım hamilelikten mi yoksa bişey mi oldu ki?
Maşallah maşallah sağlıklı doğduğu günleri de görelim :)
Komutaya geçtim 2 ay oldu ama sevmedim burayı.
Ambulansa da geçemiyorum mecbur devam.
Ağustosta da mesaiye geçicem, 24 saat değil de gündüz burda olucam inşallah.
Zaten uykum çok hafifti artık hiç uyuyamıyorum :)
evet Canım burası baya farklı ama sahada olmayı daha çok seviyordum sanırım, daha yoğunca yorucuydu ama.Hormonlardan canim :)
Amin insallah, Rabbim herkese nasip etsin ♥
Ambulans ile oranin arasinda ki fark gece ve gündüz gibidir nerdeyse ama zamanla alisirsin, böylesi senin icin daha rahat. Dogumdan sonra ne kadar evde kalacagin belli mi?
Bünye kendini uykusuz gecelere hazirliyor, oglusun sana anne alis bunlara diyor :)
Artik dogumdan sonra imkanin olursa tekrar sahalara geri dönersin :)evet Canım burası baya farklı ama sahada olmayı daha çok seviyordum sanırım, daha yoğunca yorucuydu ama.
Normalde doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta izin var ama 37. haftaya kadar çalışabilirsin, o Zaman kullanmadığın izinler doğum sonrasına kalıyor.
Belki ücretsiz izin alırım doğum sonrası.
İnşallah bir sıkıntı olmazsa öyle yapmayı düşünüyorum canım bakalım.Artik dogumdan sonra imkanin olursa tekrar sahalara geri dönersin :)
Dogum öncesi gittigi yere kadar calisabilsen daha iyi olur sanki? Dogum sonrasi insanin daha cok izine ihtiyaci olur diye düsünüyorum.
Hayirlisi olsun canim...İnşallah bir sıkıntı olmazsa öyle yapmayı düşünüyorum canım bakalım.
Yıllık izin alıcam ama inşallah 2 hafta. Eşim izne çıkacak temmuzun son 2 haftası.
Hayirlisi olsun canim...
Izine ihtiyaciniz olacak, özellikle de senin.
İnşallah buraya geri dönmem canım tusu kazanırım da :)
Üzülme canim ya bir sekilde olur.Mümkün oldukça kullanmak istemiyorum şu anda canım zaten ama nöbetleri bile ayarlayamıyorum hiç
Bugün ben nöbetteyim yarın eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?