Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İşe başlanmış.. Erkencisin Ebrum
Evet Özlemim son 6 hafta kaldi ondan sonra evdeyim insallah :)
Allah izin verirse ev sahibi olmak icin kollari sivadik, bugün imzalar atilacak o yüzden erken basladim. Ne kadar erken baslarsam o kadar erken cikarim :) Rabbim su mübarek günlerin hürmetine herkesin gönlünden gecenleri hayirliysa nasip etsin ♥
Sen nasilsin bitanem?

İyiyim çok şükür canım kızçen ve sen nasılsınız :)
Ben de işe gidicem de maalesef bugün mecbur erkenciyim :)
Hoş doğru dürüst uyuyamıyorum zaten genelde
Biraz hassas bir psikolojiye sahibim son günlerde yoksa iyiyiz sükürler olsun. Kiz da Allaha emanet büyüyor gülüm :)
Allah kolaylik versin canim... Komuta gececegim diyordun gectin mi?
Hamile kalinca uyku hafifliyor, bitti o derin derin uyumalar :)

Noldu canım hamilelikten mi yoksa bişey mi oldu ki?
Maşallah maşallah sağlıklı doğduğu günleri de görelim :)
Komutaya geçtim 2 ay oldu ama sevmedim burayı.
Ambulansa da geçemiyorum mecbur devam.
Ağustosta da mesaiye geçicem, 24 saat değil de gündüz burda olucam inşallah.
Zaten uykum çok hafifti artık hiç uyuyamıyorum :)

Hormonlardan canim :)
Amin insallah, Rabbim herkese nasip etsin ♥
Ambulans ile oranin arasinda ki fark gece ve gündüz gibidir nerdeyse ama zamanla alisirsin, böylesi senin icin daha rahat. Dogumdan sonra ne kadar evde kalacagin belli mi?
Bünye kendini uykusuz gecelere hazirliyor, oglusun sana anne alis bunlara diyor :)

evet Canım burası baya farklı ama sahada olmayı daha çok seviyordum sanırım, daha yoğunca yorucuydu ama.
Normalde doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta izin var ama 37. haftaya kadar çalışabilirsin, o Zaman kullanmadığın izinler doğum sonrasına kalıyor.
Belki ücretsiz izin alırım doğum sonrası.

Artik dogumdan sonra imkanin olursa tekrar sahalara geri dönersin :)
Dogum öncesi gittigi yere kadar calisabilsen daha iyi olur sanki? Dogum sonrasi insanin daha cok izine ihtiyaci olur diye düsünüyorum.

Artik dogumdan sonra imkanin olursa tekrar sahalara geri dönersin :)
Dogum öncesi gittigi yere kadar calisabilsen daha iyi olur sanki? Dogum sonrasi insanin daha cok izine ihtiyaci olur diye düsünüyorum.
İnşallah bir sıkıntı olmazsa öyle yapmayı düşünüyorum canım bakalım.
Yıllık izin alıcam ama inşallah 2 hafta. Eşim izne çıkacak temmuzun son 2 haftası.

İnşallah bir sıkıntı olmazsa öyle yapmayı düşünüyorum canım bakalım.
Yıllık izin alıcam ama inşallah 2 hafta. Eşim izne çıkacak temmuzun son 2 haftası.
Hayirlisi olsun canim...
Izine ihtiyaciniz olacak, özellikle de senin.

Allah razi olsun canim, insallah hakkimizda hayirlisi olur.
Sen nasilsin kuzum?

Hayirlisi olsun canim...
Izine ihtiyaciniz olacak, özellikle de senin.

Mümkün oldukça kullanmak istemiyorum şu anda canım zaten ama nöbetleri bile ayarlayamıyorum hiç
Bugün ben nöbetteyim yarın eşim

İnşallah buraya geri dönmem canım tusu kazanırım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…