- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Döndük canım buradayım..=)_Verda_ yakaladım senii :)
Hoşgeldiinnn :)Döndük canım buradayım..=)
Allah razi olsun Alpim ♥ darisi isteyenlere insallah.E-brulim Hayirli olsun Rabbim Saglikla huzurla oturmayi nasip etsin.. Kizin bereketiyle geliyor
Bu arada Herkese Günaydin öğlen oldu ama :))
Amiiiiiiiiiinnnn ♥rabbım su mubarek gunlerın hurmetıne cumlemıze muradını bagslasın inşaallah bızlerede tattrsın ewlat sevgsnı... aminnnn
@lisaa-89 görüsüyor pinkle, ondan haber aliriz.Pink ile haberleşen var mı? Doğum yaptı mı ki?
Hosgeldin canim, enerji depolamissin :)Döndük canım buradayım..=)
Hoşbulduk kuzum çok güzeldi yaHoşgeldiinnn :)
Nasıl geçti tatil bakalım
Hosgeldin canim, enerji depolamissin :)
Cok iyi yaptiniz canim, iyi gecmesine de sevindim :)Aynen canım arada böyle kaçamak yapmak lazım..
Nefes aldım biraz.. =))
naslsn bakalım
ev almışsınız sanırım,
hayırlı uğurlu olsun..
Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin . .
Oh oh iyi gelmiştir kuzum ne güzel :)Hoşbulduk kuzum çok güzeldi ya
yandım yandım..
Deniz kum güneş keyfini çıkardık..
Bronzlaştım 4 günde =)
Sen nasılsın..
Aynen canım arada böyle kaçamak yapmak lazım..
Nefes aldım biraz.. =))
naslsn bakalım
ev almışsınız sanırım,
hayırlı uğurlu olsun..
Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin . .
İnşallah canım benimm..Cok iyi yaptiniz canim, iyi gecmesine de sevindim :)
Allah razi olsun zeynebim, insallah bugün sorunsuz bir sekilde imzalarin atilmasi nasip olur.
Oh oh iyi gelmiştir kuzum ne güzel :)
Nereye gittiniz.
Ben Deniz tatili yapmıyorum hiç mayo giymiyorum, tesettürlü de Değilim kapalı mayo da garip durur :)
Bi de gezip yeni yerler görmeyi seviyorum.
Biz de inşallah temmuz sonu gibi istiyoruz ama hala karar veremedik yetişemicez bu gidişle :)
E-brulim ev mi aldınız hayırlı olsun :)
Aldik canim Allah razi olsun. Rabbim isteyen herkese kendi dört duvarini nasip etsin.E-brulim ev mi aldınız hayırlı olsun :)
Amin insallah gülüm.İnşallah canım benimm..
Rabbim şükrümüzü arttırsın..
Bebiş nasıl canım, ne zaman ayrılıyosun izne?
Aldik canim Allah razi olsun. Rabbim isteyen herkese kendi dört duvarini nasip etsin.
Amin insallah gülüm.
Bebis iyi insallah, haftaya kontrolüm var... Izine ayrilmama daha 6 hafta var canim.
Enyam tatilde bol bol sicak kuma otursaydin.
Oh iyi yapmissin :) Eskiden kadinlari hamile kalsinlar diye sicak tuglalarin üzerine oturttururlarmis, kum da bir nevi ayni görevi görüyor olabilir :) Rabbim hayirli vakitte nasip etsin ♥Oturmak ne kelime cicim, uyudum bile üstünde,
şezlonglarda da güneşlendim, ama bol bol kumla haşır neşirdim..
Ebush_354 Rabbim babacığına tez zamanda şifa versin,onu başınızdan eksik etmesin inşallah.
Tüm hastalara yardım etsin Allahım,sevdiklerimizle sınanmayalım hiç bir zaman..
Teşekkürler kızlar hastalık çok zor kendimi derdimi her şeymi unuttum yeter ki onlar iyi olsunlarEbush_354 canım benim çok geçmis olsun Rabbim sifalar versin insallah
Allah razi olsun ♥E-brulim canım eviniz hayırlı olsun bebişin uğurla gelmiş ne güzel... Gönül rahatlığıyla oturmak nasip olur inşallah
İyi olmalarına sevindim :)KizlarDESIGNER27 ve @lisaa-89 ile görüstüm, selamlari var size. Sema 35 haftalik olmus masallah, izine ayrilmis daha yeni. Isleri suan yogunmus hafifler hafiflemez gelecek. Kendisine pinki de sordum o da iyiymis Allaha sükür. Gizeminde internet paketi bitmis, gelemiyorum ama her daim dualarimdasiniz dedi.
Bugün kontrolü vardı canım gittik beraber doktorun yanına ben de girdim çünkü içim rahat etmiyor... Kan tahlili yapılıyor düzenli olarak coumodin diye bir ilaç var onun dozunu ayarlıyorlar değeri düşük çıktı dolayısıyla ilaç etki etmiyor olabilir dedi doktor bayramdan önce bir kez daha bakılacak olmazsa başka bir ilaca geçilecek onu da ömür boyu kullanacakmış... Hala ağrısı var yemek fln yiyemiyor bu halleri üzüyor beni alışkın değilim çünkü onu böyle görmeyeAllah razi olsun ♥
Baban nasilmis gülüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?