Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım düzenli inr takibi yaptırsın baban, doktoru söyler zaten, azı da fazlası da zarar. Tahlillerini yaptırdığı sürece hiçbişi olmaz.

Allah sifa versin gülüm, bunada sükür beterin beteri var demisler.
Insallah agrisi diner eski sagligina kavusur.

E-brulim güzel güzel oturmayi nasip Rabbim hayirli olsun darısı olmayanlara insaAllah.

Ebush_354 çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla şifasini versin insaAllah..ben annemlerden uzagim başka memlekette aklım çıkıyor Rabbim başımızdan eksik etmesin inaaAllah onları..

@Enyalios can hoş geldin butum güzel enerjiyi depoladin geldin masaAllah..iyi olmuştur eminim.İstanbulda gittiğim ter acaba..

Canım düzenli inr takibi yaptırsın baban, doktoru söyler zaten, azı da fazlası da zarar. Tahlillerini yaptırdığı sürece hiçbişi olmaz.
Allah sifa versin gülüm, bunada sükür beterin beteri var demisler.
Insallah agrisi diner eski sagligina kavusur.
Aynen öyle canım takibi yapılıyor... İnşallah düzene girer bu sayede takiplerle...
Buna da çok şükür tabii ki Allah korudu yine...
Ben de ailemden uzaktayım o yüzden bana hiç bir şey söylemiyorlar üzülmeyeyim aklım kalmasın diye.. Geldiğimde zaten şok oldum bir anda Rabbim eksik etmesin başımızdan hiç birini

Canım babana çok geçmiş olsun inşallah toparlanır en kısa zamanda

E-brulim az kalmış canım.. Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz guzel günlerde oturun Insallah..Ben de bu gun cok yoruldum.. Gunesin altinda arazideydik yine..Ama eve erken geldim dinlendim simdi daha iyiyim
Allah razı olsun gülüm. Geçmiş olsun, güzelce dinlen, hatta ben sana bir yorgunluk kahvesi ikram edeyim Bizde iftarı bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…