Canım düzenli inr takibi yaptırsın baban, doktoru söyler zaten, azı da fazlası da zarar. Tahlillerini yaptırdığı sürece hiçbişi olmaz.Bugün kontrolü vardı canım gittik beraber doktorun yanına ben de girdim çünkü içim rahat etmiyor... Kan tahlili yapılıyor düzenli olarak coumodin diye bir ilaç var onun dozunu ayarlıyorlar değeri düşük çıktı dolayısıyla ilaç etki etmiyor olabilir dedi doktor bayramdan önce bir kez daha bakılacak olmazsa başka bir ilaca geçilecek onu da ömür boyu kullanacakmış... Hala ağrısı var yemek fln yiyemiyor bu halleri üzüyor beni alışkın değilim çünkü onu böyle görmeye
Allah sifa versin gülüm, bunada sükür beterin beteri var demisler.Bugün kontrolü vardı canım gittik beraber doktorun yanına ben de girdim çünkü içim rahat etmiyor... Kan tahlili yapılıyor düzenli olarak coumodin diye bir ilaç var onun dozunu ayarlıyorlar değeri düşük çıktı dolayısıyla ilaç etki etmiyor olabilir dedi doktor bayramdan önce bir kez daha bakılacak olmazsa başka bir ilaca geçilecek onu da ömür boyu kullanacakmış... Hala ağrısı var yemek fln yiyemiyor bu halleri üzüyor beni alışkın değilim çünkü onu böyle görmeye
Allah razi olsun gülüm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ♥E-brulim güzel güzel oturmayi nasip Rabbim hayirli olsun darısı olmayanlara insaAllah.
Canım düzenli inr takibi yaptırsın baban, doktoru söyler zaten, azı da fazlası da zarar. Tahlillerini yaptırdığı sürece hiçbişi olmaz.
Allah sifa versin gülüm, bunada sükür beterin beteri var demisler.
Insallah agrisi diner eski sagligina kavusur.
Aynen öyle canım takibi yapılıyor... İnşallah düzene girer bu sayede takiplerle...E-brulim güzel güzel oturmayi nasip Rabbim hayirli olsun darısı olmayanlara insaAllah.
Ebush_354 çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla şifasini versin insaAllah..ben annemlerden uzagim başka memlekette aklım çıkıyor Rabbim başımızdan eksik etmesin inaaAllah onları..
@Enyalios can hoş geldin butum güzel enerjiyi depoladin geldin masaAllah..iyi olmuştur eminim.İstanbulda gittiğim ter acaba..
Teşekkürler canım inşallah Allah razı olsunCanım babana çok geçmiş olsun inşallah toparlanır en kısa zamanda
Allah razı olsun gülüm. Geçmiş olsun, güzelce dinlen, hatta ben sana bir yorgunluk kahvesi ikram edeyimE-brulim az kalmış canım.. Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz guzel günlerde oturun Insallah..Ben de bu gun cok yoruldum.. Gunesin altinda arazideydik yine..Ama eve erken geldim dinlendim simdi daha iyiyim
Teşekkür ederim Ebrum♥ size de afiyet olsun :)Allah razı olsun gülüm. Geçmiş olsun, güzelce dinlen, hatta ben sana bir yorgunluk kahvesi ikram edeyimBizde iftarı bekliyoruz :)
Kacta aciyorsunuz iftarinizi orda canim..Allah razı olsun gülüm. Geçmiş olsun, güzelce dinlen, hatta ben sana bir yorgunluk kahvesi ikram edeyimBizde iftarı bekliyoruz :)
21:32 de idi bugün canımKacta aciyorsunuz iftarinizi orda canim..
Ooo bayagi gec biz yiyoruz cayimizi iciyoruz meyve zamani size sira geliyor :)21:32 de idi bugün canım
Kız alpiş nerde oturuon sen :)Ooo bayagi gec biz yiyoruz cayimizi iciyoruz meyve zamani size sira geliyor :)
Bizim 20:04
Hehehe o zaman sen istanbul,kocaeli cevresinde oturuyorsun :)Kız alpiş nerde oturuon sen :)
Bizim burayla 40 dk var nerdeyse arasında :)
Evet şeker :)Hehehe o zaman sen istanbul,kocaeli cevresinde oturuyorsun :)
Ben Hataydayim canim erken aciyoruz sonra ablamlara gicik veriyorum :)
Bu kadar dogu yeter aman diyimEvet şeker :)
Hatırladım sen deyince :) daha Doğu diye düşündüm de bi an :)
Evet gerçekten baya geç, yemekten sonra benim uyku vaktim geliyor :)Ooo bayagi gec biz yiyoruz cayimizi iciyoruz meyve zamani size sira geliyor :)
Bizim 20:04
Ama hala uyumamissin :)))Evet gerçekten baya geç, yemekten sonra benim uyku vaktim geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?