Evet ne mucizeler var gülüm dua sadece dua inşallah evladım inşallah iyileşecek. Senin prensesin nasıl oldu
Maçı seyrediyorum bitince direkt uyumaya, gözler gidiyor :)Ama hala uyumamissin :)))
Saolasın kuzum amin inşallah dualarımızla iyi olacak inşallah tez vakitte...KuzummmE-brulim kuzumm ev almışsınız sanırım Rabbim hayırlarla kazasız belasız oturmanızı nasip etsin..
Ebush_354 kuzucum babana Allahtan bol bol şifalar Rabbim acil şifa versin inşallah..
Al_pi TaeYang kızlar bizim de iftar 20.04 hatta bugün 20.05 ti sanırım :)
Ama şoyle bi durum var ben sahur yapamıyorum ezana kadar su içmekten bidaha yemeye yer kalmiyo valit cok kısa
Oh iyi yapmissin :) Eskiden kadinlari hamile kalsinlar diye sicak tuglalarin üzerine oturttururlarmis, kum da bir nevi ayni görevi görüyor olabilir :) Rabbim hayirli vakitte nasip etsin ♥
_Verda_ hoş geldin canım tatilden ne güzel gelmiştir şimdi o enerji
_Verda_ can hoş geldin butum güzel enerjiyi depoladin geldin masaAllah..iyi olmuştur eminim.İstanbulda gittiğim ter acaba..
Ben burdayım... çok keyifli bir maçtı beee..Sahurcular burdamı? Ben geldiiiiiim
Hayırdır canım kontrol mü inşallah güzel haberlerle gelir...yamukprenses cim hastaneye gidecekti bugün hala ses seda yok umarım herşey yolundadır.
Bende balkonda uzanıyorum rüzgar esiyor nihayet biraz,ruh halim pek iyi değil bu aralar,gel gitler yaşıyorum içimde. Umarım hormonlardandır
Teşekkürler kuzum Allah razı olsun.. Neşen enerjin daim olsun :)
Amin gülüm.. Rabbim en hayırlı zamanında nasip edecek inşallah..
Ben de duymuştum sıcağa oturmaları..
Nasip bakalım.. =)
Hoşbulduk güzelim, evet iyi geldi..
Havam değişti, tenim değişti,
bronzlaştım 4 günde
Bu arada babacığına çok geçmişler olsun..
Rabbim Şifa versin inşallah..
Hoş bulduk şekercim, ist dışında
özelden yazarım..
Aynen güzel enerjiyi topladım bakalımm
=)
Evet canım keseyi görmeye gidecekti umarım görmüştür.Hayırdır canım kontrol mü inşallah güzel haberlerle gelir...
Hormonlardandır canım bence kalbini ferah tut bir de hava çok sıcak ister istemez insanda sinir stres yapıyor
Ben izledim aynen, çok Mutlu oldum sonuca çok şükür...Ben burdayım... çok keyifli bir maçtı beee..
İzleyen var mı?
Aynen maç süperdi ya inşallah yarın güzel haberler gelir de devam ederizBen burdayım... çok keyifli bir maçtı beee..
İzleyen var mı?
Senin yumoslardan ne haber kuzum 30 haziran di mi tarih dahaSaolasın kuzum amin inşallah dualarımızla iyi olacak inşallah tez vakitte...
Ayy iftar vakitleri ne kadar erken kızlar izmirde bugün 20.47 idi gerçi ben bu sene oruç tutamıyorum ilaçlarımdan dolayı öğlen ilaçlarım var Allahım affetsin
Ben izledim aynen, çok Mutlu oldum sonuca çok şükür...
derandiren gebelikten cnm o, bu aralar bende düşündüğüm herşeye aglayabiliyorum orucum göz yaşı akar orucumu bozar diye hmn susuyorum _Verda_ hoşgeldin gzlim, şu ramazan bitsin bende soluğu Mersin'de sahilde alacam yettiiiii modundayım
İnsaAllah kızlar ... bakalım bu turu çıkarız Allahin izniyle ...Aynen maç süperdi ya inşallah yarın güzel haberler gelir de devam ederiz
Hadi inşallah güzel haberlerle inşalkah gelir .. Aslında ben yazı çok severim ama bu sene beni bile bunalttı çok .. Sen hormonlarının oyununa kanmaEvet canım keseyi görmeye gidecekti umarım görmüştür.
Sıcak havadan oldum olası nefret ediyorum zaten,umarım kısa sürede geçer bu üzerimdeki kasvet
Evet canım bende inşallah gebeliktendir diye kendimi teselli ediyorum:) yoksa güler yüzlü olan ben suratsiz biri olup çıkmışım kendi kendimi bile çekemiyorum:))Ben izledim aynen, çok Mutlu oldum sonuca çok şükür...
derandiren gebelikten cnm o, bu aralar bende düşündüğüm herşeye aglayabiliyorum orucum göz yaşı akar orucumu bozar diye hmn susuyorum _Verda_ hoşgeldin gzlim, şu ramazan bitsin bende soluğu Mersin'de sahilde alacam yettiiiii modundayım
_Verda_ hoşgeldin gzlim, şu ramazan bitsin bende soluğu Mersin'de sahilde alacam yettiiiii modundayım
Amin canım.Sizde çabucak hamile kalırsınız inşallahta varsın burda bunalım bunalım takılırız hep beraber:))Hadi inşallah güzel haberlerle inşalkah gelir .. Aslında ben yazı çok severim ama bu sene beni bile bunalttı çok .. Sen hormonlarının oyununa kanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?