Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kuzummm E-brulim kuzumm ev almışsınız sanırım Rabbim hayırlarla kazasız belasız oturmanızı nasip etsin..

Ebush_354 kuzucum babana Allahtan bol bol şifalar Rabbim acil şifa versin inşallah..

Al_pi TaeYang kızlar bizim de iftar 20.04 hatta bugün 20.05 ti sanırım :)
Ama şoyle bi durum var ben sahur yapamıyorum ezana kadar su içmekten bidaha yemeye yer kalmiyo valit cok kısa

Saolasın kuzum amin inşallah dualarımızla iyi olacak inşallah tez vakitte...
Ayy iftar vakitleri ne kadar erken kızlar izmirde bugün 20.47 idi gerçi ben bu sene oruç tutamıyorum ilaçlarımdan dolayı öğlen ilaçlarım var Allahım affetsin

Oh iyi yapmissin :) Eskiden kadinlari hamile kalsinlar diye sicak tuglalarin üzerine oturttururlarmis, kum da bir nevi ayni görevi görüyor olabilir :) Rabbim hayirli vakitte nasip etsin ♥

Amin gülüm.. Rabbim en hayırlı zamanında nasip edecek inşallah..
Ben de duymuştum sıcağa oturmaları..
Nasip bakalım.. =)

_Verda_ hoş geldin canım tatilden ne güzel gelmiştir şimdi o enerji

Hoşbulduk güzelim, evet iyi geldi..
Havam değişti, tenim değişti,
bronzlaştım 4 günde
Bu arada babacığına çok geçmişler olsun..
Rabbim Şifa versin inşallah..

_Verda_ can hoş geldin butum güzel enerjiyi depoladin geldin masaAllah..iyi olmuştur eminim.İstanbulda gittiğim ter acaba..

Hoş bulduk şekercim, ist dışında
özelden yazarım..
Aynen güzel enerjiyi topladım bakalımm
=)

Hayırdır canım kontrol mü inşallah güzel haberlerle gelir...
Hormonlardandır canım bence kalbini ferah tut bir de hava çok sıcak ister istemez insanda sinir stres yapıyor

Teşekkürler kuzum Allah razı olsun.. Neşen enerjin daim olsun :)

Hayırdır canım kontrol mü inşallah güzel haberlerle gelir...
Hormonlardandır canım bence kalbini ferah tut bir de hava çok sıcak ister istemez insanda sinir stres yapıyor
Evet canım keseyi görmeye gidecekti umarım görmüştür.
Sıcak havadan oldum olası nefret ediyorum zaten,umarım kısa sürede geçer bu üzerimdeki kasvet

Ben burdayım... çok keyifli bir maçtı beee..
İzleyen var mı?
Ben izledim aynen, çok Mutlu oldum sonuca çok şükür...
derandiren gebelikten cnm o, bu aralar bende düşündüğüm herşeye aglayabiliyorum orucum göz yaşı akar orucumu bozar diye hmn susuyorum _Verda_ hoşgeldin gzlim, şu ramazan bitsin bende soluğu Mersin'de sahilde alacam yettiiiii modundayım

Senin yumoslardan ne haber kuzum 30 haziran di mi tarih daha

Aynen maç süperdi ya inşallah yarın güzel haberler gelir de devam ederiz
İnsaAllah kızlar ... bakalım bu turu çıkarız Allahin izniyle ...

Evet canım keseyi görmeye gidecekti umarım görmüştür.
Sıcak havadan oldum olası nefret ediyorum zaten,umarım kısa sürede geçer bu üzerimdeki kasvet
Hadi inşallah güzel haberlerle inşalkah gelir .. Aslında ben yazı çok severim ama bu sene beni bile bunalttı çok .. Sen hormonlarının oyununa kanma

Evet canım bende inşallah gebeliktendir diye kendimi teselli ediyorum:) yoksa güler yüzlü olan ben suratsiz biri olup çıkmışım kendi kendimi bile çekemiyorum:))

_Verda_ hoşgeldin gzlim, şu ramazan bitsin bende soluğu Mersin'de sahilde alacam yettiiiii modundayım

Hoşbulduk canım aynen gidin, deniz insana huzur veriyo..
dalga sesi, hele..
biraz da rüzgar oldu mu
süper!
=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…