Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canım bende inşallah gebeliktendir diye kendimi teselli ediyorum:) yoksa güler yüzlü olan ben suratsiz biri olup çıkmışım kendi kendimi bile çekemiyorum:))
Ayyy bende senin gibiydim, kendimi tanıyamıyordum ne sinir ne asabiyet eşimle ne kavgalar bence arada derin derin nefes al, tek başına yürüyüşler yap kendini sakinleştir, geçecek bu dönemde

Teşekkürler kuzum Allah razı olsun.. Neşen enerjin daim olsun :)

Amin inşallah canım dolunay'dan mıdır nedir arada
eşimle çok çatışıyoruz, ben neşeliyim ama adam bana sarıyo
en son dün..
salataya neden biber koymuşum! (biber çiğ pişmiş fark etmez kesinlikle yemiyo)
benim de dalgınlığıma gelmiş doğramışım öyle, birden canım istedi koydum dedim..
Nasıl sinirlendi.. Biliyosun sevmediğimi! Neden koyuyosun diye!
Ben de onu orada bıraktım kalktım gittim ,
sonra özür diledi filan ,,
nazara geliyoruz arada gelmiyoruz değil..

Amin canım.Sizde çabucak hamile kalırsınız inşallahta varsın burda bunalım bunalım takılırız hep beraber:))
Hahaha varsın bir kere de o yüzden gireyim bunalıma yahuu inşallah canım nasip olursa vayramdan sonra da benim belli olur tırsmalarım başladı ama

Kartanesi_26 canım bizde mersine gitmeyi düşünüyoruzda böyle sakin güzel bir yer varmı bildiğin,tesettürlü değilim ama utandığım için rahat edemiyorum kalabalıkta:) araştirma içerisindeyim şimdiden

Beklemedeyim canım rahmi hazırlıyoruz... Bu cumartesi kontrol var sorun yoksa kesinleşicek her şey inşallah
Çok heyacanlııııı, hadi gzl gzl tutunsun annesine sayende ben çok şey ögrendim tüp bebek hakkında.. Rabbim gönlüne göre versin, tek mi çift mi bende meraktayım

Hahaha varsın bir kere de o yüzden gireyim bunalıma yahuu inşallah canım nasip olursa vayramdan sonra da benim belli olur tırsmalarım başladı ama
Tırsma vala bak güzel hissediyorum,ayiptir söylemesi etrafımdakiler benim iyi niyetli olduğumu söylerler :)) oyüzden iyi hissediyorum hamile kalacaksınız bana arkadaş olacaksınız tez zamanda inşallah

Benimde eşim sanki hamile,:)benim hormonlarım değişiyor ona ne oluyor anlayamadım. Kavga çıkarmak için bahane arıyor,sonra ben sinirlenince özür diliyor ama geçmiyor sinirim. Gıcık kapıyorum bu aralar vesselam:))

Ayyy evet gerçekten dolunay bir garip hava çok korkutucu bdv de de değişik şeyler okumuştum fün fln tırsmadım değil sıcaklardan canım herkes gergin arda oluyor olsun küçük olsun ki büyük patlamalar yaşanmasın

Cnm Mersin'i iyi bilirim, yazın tek başına gireceğin koy ne yazık Kı çok yok orfoz tatil köyü çok sevdiğim bir yerdir... Susanoglu yazın kalabalık ama Deniz'i süper... Kızlar Hamamı diye bir koy var yüzme biliyorsan süper narlıkuyu ya çok yakın Deniz hmn derinleşiyor serin ve miss gibi... Aklına takılan yerleri sor yardımcı olmaya çalışırım

Sağol canım.Şu mesajının ekran görüntüsünü aldım bakacağım:) mersine gittimde daha 15 yaşında falandım,şimdi eşimle gidelim diyoruz. Yüzme bilmiyorum ne yazıkki ama tek olmasakta hani sakin yerler olsun istiyorum. dip dibe rahat edemiyorum maalesef araştiracam sorarım merak ettikçe:))

Hbrleşiriz cnm, Bnm annem ablam Mersin'de bu yaz yanlarına gidecem tatile çok ihtiyaçım var... Belli mi olur belki görüşürüz burda

Çok heyacanlııııı, hadi gzl gzl tutunsun annesine sayende ben çok şey ögrendim tüp bebek hakkında.. Rabbim gönlüne göre versin, tek mi çift mi bende meraktayım
Evet canım gerçekten çok heyecanlı bir süreç bana çok garip geliyor şu an hamile değilim ama bir 10 gün içinde belki de hamile olucam bunu biliyor olmak süreçten bu kadar haberdar olmak garip geliyor doğal yolda anlamıyorsun direk bir bakmışsın hamilesin ama bu iş bir garip ben de biraz daha iyi hissediyorum kendimi ilk başta çok cahildim. Hayırlısı neyse o olsun kuzum tek çift çok sürüncemede kaldı eşim doktorla konuşacak bu sefer sorcak sorularını sorsun içi rahat etsin ona bıraktım artık

Tırsma vala bak güzel hissediyorum,ayiptir söylemesi etrafımdakiler benim iyi niyetli olduğumu söylerler :)) oyüzden iyi hissediyorum hamile kalacaksınız bana arkadaş olacaksınız tez zamanda inşallah
Ona ne şüphe canım iyi niyetindenn inşallah canım bu konuda da arkadaş olmak için inan çokcan atıyorum

Sağol canım yüzyüze olsak iyi niyetliyim falan diyemezdim zaten:)
Dualar ediyorum inşallah tezz zamanda güzel güzel haberler verirsiniz burdan
Ayy canım aynen ben de biraz utangacımdır ama hepinizin iyi niyetinden yardımseverliğinden 1 gr şüphem yok vallahi güzel haberi ilk sizlerle paylaşırım büyük ihtimalle o derece yani düşün canım

Selam gece kuşları
Bi gittim bir sürü mesaj olmuş :)
yamukprenses i ben de çok merak ediyorum. derandiren sen ne Zaman gideceksin :)
Canım aslında bende size onu soracaktim. Doktor haftaya gel dedide burada forumdan yazılar okudum işte kalp atişini 6-7.
Haftalarda dinlemek iyi değil,otizm riskini arttiriyor falan diye oyüzden korktum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…