Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ne güzel olurr:) yazarım gidince nereye gittiğimi inşallah sende hamile kalmiş olursun ozamana 2 kat sevinirim:))
Bungalow evleri var denizi harika tek katli ahsap evler..
Birde bogsak intermot otel siddetle tavsiye ederim yok boyle bir deniz sakin sessiz temiz biz dalmistik baliklar filan vardi kayaliklarin altinda..
Bu senede tercihim kesinlikle bogsak intermot .. internetten bak istersen Altin orfoz ve wonasistede kaldik ama oralar kalabalik..

Evet canim siz bizim üst komsusunuz ayni cizgideyiz :)

Hemen bakıyorum canım
Bu sene tatile gitmeye ihtiyacımız var çok iyi gelir stres atarım biraz:)

Ayyy kimin yok ki tatile gidip dönmeyesim var :))
Bizde cok arastirip gittik her yerde 2ser 3er gün kaldik heryerin tadina baktik :)
Aynen canım,Eşimin yıllık izni pek olmadiği için
Çok gezme şansımız yok ama söylediğin yerlerde güzel sakin yeşilliğide var :)

Canım aslında bende size onu soracaktim. Doktor haftaya gel dedide burada forumdan yazılar okudum işte kalp atişini 6-7.
Haftalarda dinlemek iyi değil,otizm riskini arttiriyor falan diye oyüzden korktum açıkçası
Canım dinlemene gerek yok kalp atışları olduğu belli oluyor zaten, ben de dinlememiştim çok da önemli değil bence

Canım dinlemene gerek yok kalp atışları olduğu belli oluyor zaten, ben de dinlememiştim çok da önemli değil bence
Ekrandan anlaşılıyor demek.
Peki kaçıncı haftada duydun canım sesini:) haftaya gideceğim bende haber vereceğim size tabi herzamanki gibi:)

Allah razi olsun gülüm, cok tesekkür ederim.

Kizlar bende yamukprenses ablami cok merak ediyorum, insallah hersey yolunda gider. Mübarek ramazan ayina cok güzel girdik, Rabbim devaminda da güzel haberler almayi nasip eder insallah. @Saadetim33 insallah senin oglunda hayata dört elle sarilacak.

Günaydın Ebru'm , günaydın güzeller nasılsınız? Eşimin firmasının iftar yemeği var bugün kuaföre gidip bakım yaptırayım diyorum tabi hava okadar sıcak Kı sac kalmaz ama bir deneyim...
Git git degisiklik olur senin icin kuzum. Sacini nasil yaptirmayi düsünüyorsun bilmiyorum ama hafif toplattirsan mi acaba? Havalar cok sicak oldugu icin daha rahat edersin :)

Git git degisiklik olur senin icin kuzum. Sacini nasil yaptirmayi düsünüyorsun bilmiyorum ama hafif toplattirsan mi acaba? Havalar cok sicak oldugu icin daha rahat edersin :)
Aynen Ebru'm bende örgü yaptırayım diyorum, şu sın zmlarda yapılan örgü modelleri hoşuma gidiyor eşimde biraz bakımlı görsün inan Ramazan girdi gireli evden dışarı çıkmaz oldum...

P pinkpin nasilsin canım ?
dilo00 Tatlim sen ne yaptın iyisin insaAllah?

Vesim iyi diyelim iyi olsun. Karnımda sürekli bir şişlik var. Pazartesiyi bekliyorum. Aydındaki ünv hastanesine görüneceğim. Çok methini duydum oranın. Henüz başka biryere gitmedim canım. Bulunduğum yer doktor hastane açısından berbat bir yer. Öyle işte canım. Merak ettiğin için teşekkür ederim.
Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…