Bungalow evleri var denizi harika tek katli ahsap evler..Ne güzel olurr:) yazarım gidince nereye gittiğimi inşallah sende hamile kalmiş olursun ozamana 2 kat sevinirim:))
Evet canim siz bizim üst komsusunuz ayni cizgideyiz :)KuzummmE-brulim kuzumm ev almışsınız sanırım Rabbim hayırlarla kazasız belasız oturmanızı nasip etsin..
Ebush_354 kuzucum babana Allahtan bol bol şifalar Rabbim acil şifa versin inşallah..
Al_pi TaeYang kızlar bizim de iftar 20.04 hatta bugün 20.05 ti sanırım :)
Ama şoyle bi durum var ben sahur yapamıyorum ezana kadar su içmekten bidaha yemeye yer kalmiyo valit cok kısa
Hemen bakıyorum canımBungalow evleri var denizi harika tek katli ahsap evler..
Birde bogsak intermot otel siddetle tavsiye ederim yok boyle bir deniz sakin sessiz temiz biz dalmistik baliklar filan vardi kayaliklarin altinda..
Bu senede tercihim kesinlikle bogsak intermot .. internetten bak istersen Altin orfoz ve wonasistede kaldik ama oralar kalabalik..
Ayyy kimin yok ki tatile gidip dönmeyesim var :))Hemen bakıyorum canım
Bu sene tatile gitmeye ihtiyacımız var çok iyi gelir stres atarım biraz:)
Aynen canım,Eşimin yıllık izni pek olmadiği içinAyyy kimin yok ki tatile gidip dönmeyesim var :))
Bizde cok arastirip gittik her yerde 2ser 3er gün kaldik heryerin tadina baktik :)
Bizimde öyle 1 hafta ancak alabiliyoruz ondada acil birseyde dönmek zorundayiz :)Aynen canım,Eşimin yıllık izni pek olmadiği için
Çok gezme şansımız yok ama söylediğin yerlerde güzel sakin yeşilliğide var :)
Canım dinlemene gerek yok kalp atışları olduğu belli oluyor zaten, ben de dinlememiştim çok da önemli değil benceCanım aslında bende size onu soracaktim. Doktor haftaya gel dedide burada forumdan yazılar okudum işte kalp atişini 6-7.
Haftalarda dinlemek iyi değil,otizm riskini arttiriyor falan diye oyüzden korktum açıkçası
Ekrandan anlaşılıyor demek.Canım dinlemene gerek yok kalp atışları olduğu belli oluyor zaten, ben de dinlememiştim çok da önemli değil bence
Canım 10lu haftalarda çok kısa birkaç saniye dinletti sadece doktorum.Ekrandan anlaşılıyor demek.
Peki kaçıncı haftada duydun canım sesini:) haftaya gideceğim bende haber vereceğim size tabi herzamanki gibi:)
Ben sonunda yendikBen burdayım... çok keyifli bir maçtı beee..
İzleyen var mı?
Aynen yaa çok şükür.. ardaya yaptıkları çok ayıp geçen maçta.. onuda telafi ettiler vesselamBen sonunda yendik
Allah razi olsun gülüm, cok tesekkür ederim.KuzummmE-brulim kuzumm ev almışsınız sanırım Rabbim hayırlarla kazasız belasız oturmanızı nasip etsin..
Ebush_354 kuzucum babana Allahtan bol bol şifalar Rabbim acil şifa versin inşallah..
Al_pi TaeYang kızlar bizim de iftar 20.04 hatta bugün 20.05 ti sanırım :)
Ama şoyle bi durum var ben sahur yapamıyorum ezana kadar su içmekten bidaha yemeye yer kalmiyo valit cok kısa
Günaydın Ebru'm , günaydın güzellerGünaydin canlarim ♥
İnşallah canım kalplerimizden geçenler gerçek olur :))Ben de inanıyorum ki sen bayrama hamile olarak gireceksin :)
Git git degisiklik olur senin icin kuzum. Sacini nasil yaptirmayi düsünüyorsun bilmiyorum ama hafif toplattirsan mi acaba? Havalar cok sicak oldugu icin daha rahat edersin :)Günaydın Ebru'm , günaydın güzellernasılsınız? Eşimin firmasının iftar yemeği var bugün kuaföre gidip bakım yaptırayım diyorum tabi hava okadar sıcak Kı sac kalmaz ama bir deneyim...
Aynen Ebru'm bende örgü yaptırayım diyorum, şu sın zmlarda yapılan örgü modelleri hoşuma gidiyorGit git degisiklik olur senin icin kuzum. Sacini nasil yaptirmayi düsünüyorsun bilmiyorum ama hafif toplattirsan mi acaba? Havalar cok sicak oldugu icin daha rahat edersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?