Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

_Verda_ bu arada hoşgeldin umarım güzel geçmiştir,inşallah seneye yavrunla beraber yaparsınız tatilinizi

Hoş bulduk canım benim.. Nasılsın bakalım..
İnşallah plajda, bebek arabalarıyla çok anne vardı,
imrenmedim değil.
İnşallah bize de nasip olur..

Evet ya eşimi çok sinirli yaptı bu dolunay.. :/
çabuk geçse bari.
Konuları okumadım canım
bi bilgim yok ama sıkıntılı havalar var. .

Sabredin, her şeyin başı sabırdır. (Hz.Ebubekir)

Tüm iyi şeyler, sabırdan sonra gelir. . .

Başına gelenlerden şikayet etme.!
Bunlar imtihandır…
Hayatın imtihanı kâğıt, kalem ile olmaz dostum...

KUL; KUL İLE SINANIR.!

@Saadetim33 C cornella yamukprenses

Aynen Ebru'm bende örgü yaptırayım diyorum, şu sın zmlarda yapılan örgü modelleri hoşuma gidiyor eşimde biraz bakımlı görsün inan Ramazan girdi gireli evden dışarı çıkmaz oldum...
Örgü modellerini bende cok begeniyorum canim, eminim sanada cok yakisir :)
Birde hafif güzel bir makyaj yaptin mi tamamdir :)

Günaydın Ebru'm , günaydın güzeller nasılsınız? Eşimin firmasının iftar yemeği var bugün kuaföre gidip bakım yaptırayım diyorum tabi hava okadar sıcak Kı sac kalmaz ama bir deneyim...
Gunaydinlar efemmm.
Valla git sende biraz hava almış olursun.. insaAllah klimalı bir yerdir

Bende iyi diyelim iyi olsun insaAllah dün adet gunumdu bugün sabah çamur renginde lekelenme gelmiş korktum yaa.fakat 2-3 yıl önce Rahim filmi çekildigimdede böyle olmuştu. 2ay önce yine çekildim rahim filmi ondan heralde diyorum ama devam ederse İnsaAlla etmez giderim doktora..

Sağol canım şükür iyiyim.
Evet insan özeniyor gerçekten bebek arabası falan görünce:) seneye inşallah hepimiz yavrularımızla tatilde oluruz

Allah korusun şerlerden canım. İnşaAllah rahim filmindendir, kötü bir şey çıkmaz, devam etmez. Sonuçlarını mutlaka bildir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…