_Verda_ bu arada hoşgeldin umarım güzel geçmiştir,inşallah seneye yavrunla beraber yaparsınız tatilinizi
Ayyy evet gerçekten dolunay bir garip hava çok korkutucu bdv de de değişik şeyler okumuştum fün fln tırsmadım değilsıcaklardan canım herkes gergin arda oluyor olsun küçük olsun ki büyük patlamalar yaşanmasın
Örgü modellerini bende cok begeniyorum canim, eminim sanada cok yakisir :)Aynen Ebru'm bende örgü yaptırayım diyorum, şu sın zmlarda yapılan örgü modelleri hoşuma gidiyoreşimde biraz bakımlı görsün inan Ramazan girdi gireli evden dışarı çıkmaz oldum...
Gunaydinlar efemmm.Günaydın Ebru'm , günaydın güzellernasılsınız? Eşimin firmasının iftar yemeği var bugün kuaföre gidip bakım yaptırayım diyorum tabi hava okadar sıcak Kı sac kalmaz ama bir deneyim...
Bende iyi diyelim iyi olsun insaAllah dün adet gunumdu bugün sabah çamur renginde lekelenme gelmiş korktum yaa.fakat 2-3 yıl önce Rahim filmi çekildigimdede böyle olmuştu. 2ay önce yine çekildim rahim filmi ondan heralde diyorum ama devam ederse İnsaAlla etmez giderim doktora..Vesim iyi diyelim iyi olsun. Karnımda sürekli bir şişlik var. Pazartesiyi bekliyorum. Aydındaki ünv hastanesine görüneceğim. Çok methini duydum oranın. Henüz başka biryere gitmedim canım. Bulunduğum yer doktor hastane açısından berbat bir yer. Öyle işte canım. Merak ettiğin için teşekkür ederim.
Sen nasılsın?
Sağol canım şükür iyiyim.
Hoş bulduk canım benim.. Nasılsın bakalım..
İnşallah plajda, bebek arabalarıyla çok anne vardı,
imrenmedim değil.
İnşallah bize de nasip olur..
Evet ya eşimi çok sinirli yaptı bu dolunay.. :/
çabuk geçse bari.
Konuları okumadım canım
bi bilgim yok ama sıkıntılı havalar var. .
Sağol canım şükür iyiyim.
Evet insan özeniyor gerçekten bebek arabası falan görünce:) seneye inşallah hepimiz yavrularımızla tatilde oluruz
Günaydin Gençler :)
Hahah ay canım alemsin hiç güleceğim yoktu:)) bebeğe bak nasılda sıkışmış evet böyle gideceğiz:)
Bende iyi diyelim iyi olsun insaAllah dün adet gunumdu bugün sabah çamur renginde lekelenme gelmiş korktum yaa.fakat 2-3 yıl önce Rahim filmi çekildigimdede böyle olmuştu. 2ay önce yine çekildim rahim filmi ondan heralde diyorum ama devam ederse İnsaAlla etmez giderim doktora..
Bence uzak kalmak istiyor hem netten hem insanlarin sorularindan ..
Zaten telefonu pek eline almadigini söylemistiBence uzak kalmak istiyor hem netten hem insanlarin sorularindan ..
umarim hersey yolundadir o yuzden uzak kaliyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?