- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Canım sağol bu aralar ruh halim pek iyi değil. Bi gülüyorum bi mutsuzum anlayamadım:) onun dışında herşeyderandiren sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor hamilelik? İnşaAllah iyisindir herşey yolunda gider ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın
Tatile çıkacakmışsınız canım eğer bodruma yolunuz düşerse beklerim. Görüşürüz bir çay içeriz bakarsın
İşte insan iyi olduğunu bilse böyle telaş yapmicakta. Dediğin gibidir umarım herşey yolundadır onun içinBence uzak kalmak istiyor hem netten hem insanlarin sorularindan ..
umarim hersey yolundadir o yuzden uzak kaliyordur..
Aynen çok güzel bir kalbi var bunu hepimiz hissediyor ve biliyoruz.Ben de onu merak ediyorum inşaAllah güzel ve hayırlı haberlerle gelir @yamukprenses imNe kadar güzel bir kalbi var değil mi? Onu herkes seviyor maşallah. Allah'ım onun da hepimizin de gönlümüze göre versin..
Rahim filminden olabilir. Yada başka bişey olabilirmi acaba?:) umutlandırmak istememde devam ederse doktora görün canım,inşallah rahim filmi sana şifa olmıştur. Bana olduğu gibiBende iyi diyelim iyi olsun insaAllah dün adet gunumdu bugün sabah çamur renginde lekelenme gelmiş korktum yaa.fakat 2-3 yıl önce Rahim filmi çekildigimdede böyle olmuştu. 2ay önce yine çekildim rahim filmi ondan heralde diyorum ama devam ederse İnsaAlla etmez giderim doktora..
İnsaAllah canım o zaman gitmistim korktum sorun yok demişti doktor.Allah korusun şerlerden canım. İnşaAllah rahim filmindendir, kötü bir şey çıkmaz, devam etmez. Sonuçlarını mutlaka bildir canım.
Selam canım ben iyiyim şükür :) şu havalar sıcaktan bunaltmasa daha iyi olacaktımda, sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız?
Bilmiyorum ki bi kaç gün daha böyle devam ederse gidecem.. bende umutlanmiyor değilim ama geçen ki gibide olabilir bakalım kısmet :)Rahim filminden olabilir. Yada başka bişey olabilirmi acaba?:) umutlandırmak istememde devam ederse doktora görün canım,inşallah rahim filmi sana şifa olmıştur. Bana olduğu gibi
Burası da yanıyor resmen ya.Selam canım ben iyiyim şükür :) şu havalar sıcaktan bunaltmasa daha iyi olacaktımda, sen nasılsın
İyiyiz canım sen nasılsın bebis nasıl. İsim bakıyor musun bebiseSelam kızlar nasılsınız?
Canım sağol bu aralar ruh halim pek iyi değil. Bi gülüyorum bi mutsuzum anlayamadım:) onun dışında herşey
Yolunda çok şükür. Sen nasılsın umarım seninde tüm sağlık sorunların hallolur güzel bir hamilelik geçirirsin
Ya çok duygulandım çok teşekkür ederim gözlerim doldu:) gelmiş kadar oldum inan,inşallah birgün karşılıklı çay içmek nasip olur.
Aman dikkat et kendine gölgeden yürü:)Burası da yanıyor resmen ya.
Öğleden sonra çarşıya çıkmayı planlıyorum ama bakalım.
Yıllık izin işlerimi hallettim bi de.
Yalnız olmadiğima sevindim:)) şu an çok mutlu olmam lazım falan diyorum kendimi dalgın ağlamaklı buluyorum nedir bu tezat diye içimden kavgalar ediyorum:))Hamileliktendir o kuzum. Ben de öyleyim inişli çıkışlı günler geçiriyorum şu sıralar.
Duana kocaman bir amiiiinnn diyorum, hepimiz için inşaAllah
Canım benim olmayacak şey değil, bir mesajına bakar pink ben bodruma geliyorum, bittiinşaAllah o günleri de görürüz
İyiyim canım ben de şükür, nöbet çıkışıyım, eşim de nöbette bugün, anneme geldim.İyiyiz canım sen nasılsın bebis nasıl. İsim bakıyor musun bebise
Aman dikkat et kendine gölgeden yürü:)
İzinlerini hallettin kafanda rahatlamıştır oh miss
Geçen gördüm mesajını canım. Almanya düşünüyordunda ben hem almanya,fransa isviçreye gittim.İyiyim canım ben de şükür, nöbet çıkışıyım, eşim de nöbette bugün, anneme geldim.
Bebiş de iyidir inşallah geçen hafta gitmiştim :)
İsim bakıyorum da beğenemedim ya. Erkeğe isim bulmak zor. Kız olsaydı Ece koyacaktım.
Şimdi evdeyim de canım izinleri hallettim sayılır, bi imza kaldı sadece.
Bir de nereye gideceğimize karar verebilseydik
Selam canım. Amin gün gelir şu dediklerini konuşacağız inşallah hep beraberSelaaam güzeller
Nasılsınız bakalım geçmiş bayaa birikmiş de bakındım birazcık
_Verda_ kuzuum bu arada dönmüşsün tatilden hoş geldin sefa geldin şifa olsun tatil sanaa
Bu arada kızlar bu duygu degisimi durumu bende de var bu ara hersey normalken bi anda bi bakiyorum dalmişım derinlere bi hüzün kaplamış bi moral bozukluğukendimi dövesim geliyooo ama iyiyim ben iyiyim şükürler olsun hepimiz iyiyiz daha da iyi olucaz Rabbimin izniyle.. Öyle zamanlar da gelicekki yok hangi bezi kullansam bu pişik yaptı yok benimki emmiyo yok diş cikariyo mız mız bu ara.. hepimiz bunları konuşuyo olucaz insallah
Selam kızlar nasılsınız?
Selaaam güzeller
Nasılsınız bakalım geçmiş bayaa birikmiş de bakındım birazcık
_Verda_ kuzuum bu arada dönmüşsün tatilden hoş geldin sefa geldin şifa olsun tatil sanaa
Bu arada kızlar bu duygu degisimi durumu bende de var bu ara hersey normalken bi anda bi bakiyorum dalmişım derinlere bi hüzün kaplamış bi moral bozukluğukendimi dövesim geliyooo ama iyiyim ben iyiyim şükürler olsun hepimiz iyiyiz daha da iyi olucaz Rabbimin izniyle.. Öyle zamanlar da gelicekki yok hangi bezi kullansam bu pişik yaptı yok benimki emmiyo yok diş cikariyo mız mız bu ara.. hepimiz bunları konuşuyo olucaz insallah
Ben kerem,kerim,talha,samet,isimilerini çok beğeniyorum..İyiyim canım ben de şükür, nöbet çıkışıyım, eşim de nöbette bugün, anneme geldim.
Bebiş de iyidir inşallah geçen hafta gitmiştim :)
İsim bakıyorum da beğenemedim ya. Erkeğe isim bulmak zor. Kız olsaydı Ece koyacaktım.
Şimdi evdeyim de canım izinleri hallettim sayılır, bi imza kaldı sadece.
Bir de nereye gideceğimize karar verebilseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?