Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bir an geliyor öyle duygu seline kapılıyorsun.. bende öyle oluyorum bazen..daliyorum,gorunce biseyler agliyorum,durmuyor.. isyandan değil ama özlemden dökülüyor gözyaşlarım. hayırlısı be diyorum sonra,diye diye zaten üc yıl geçirdik.. bekliyorum halaaa büyük bir özlemle yavrumu... gel bebeğim hayırlı zamanda kucağıma,baban ninni söyleyecek sana...

Geçen gördüm mesajını canım. Almanya düşünüyordunda ben hem almanya,fransa isviçreye gittim.
İsviçreyi en çok beğendim herşeyiyle muhteşem bir yer:)
Canım tur olarak bakıyoruz da daha rahat olur diye.
Orta Avrupa veya İtalya dedik.
İtalya'ya gittim de ben eşimle gitmedik.
Baya güzel orası da :)

Şükür canım nöbet çıkışı anneme geldim oturuom :)
Eşim daha erken diye düşünüyor. Alışveriş filan yaptırmıyor.
Birkaç tane düşündüm ama işte bu diyebileceğim bişi yok.
Toprak ayaz poyraz vs gibi isimleri sevmiyorum.
Aklımda olanlar ozan, yiğit, Batuhan, çağan, Ediz, Erdem, Emre
En çok Ozan'ı sevdim gibi ama.

Ben kerem,kerim,talha,samet,isimilerini çok beğeniyorum..
Ayrıca ece demissin belki olur kızın ,Ege en güzel uyan
Canım çok moda olan isimleri sevmiyorum ben Ege poyraz ayaz eymen filan çok çok koyuldu bu ara.
Bi de öztürkçe olsun istiyorum bakalım :)

Benim dediklerim Allahın isimlerinden,
Talha sahabe ismi.. ben çok dikkat ediyorum isim konusunda bende moda isimleri sevmem.
Basit ama anlamı önemli diğer dünya için lazım

Kut Algan,Çagatay, Göktürk,Yigit,Yagız,Metehan,Göksenin aklima geldikce yazarim yine :)

Benim dediklerim Allahın isimlerinden,
Talha sahabe ismi.. ben çok dikkat ediyorum isim konusunda bende moda isimleri sevmem.
Basit ama anlamı önemli diğer dünya için lazım
Canım Allah'ın isimlerini başına Abdül getirmeden koyamıyorsun zaten ya, bi de o var.
İsimlerin hepsi de çok anlamlı değil ama.
Mesela Bekir deve demek Ebubekir devenin oğlu oluyor.
Enes insan demek.
Rabia dördüncü demek.
Hatice erken doğmuş kız çocuğu manasında.
Osman da yılan yavrusu mu ejderha mı ne anlamına geliyor mesela.

Anlamini tam olarak arastirmadan koymamak lazim. Ismin illa kuranda gecmesine gerek yok ama manasi önemli.

Banada diyorlar ismin Kuranda geçmiyor falan bende diyorum keşke herkes taşidiği isminin hakkını verebilseydi:)
Şimdi gebeliğim devam ederse kaynanam başlayacak saçma sapan isimler söylemeye yine ama yeminliyim ben koycam ismini

Aklindan gecen isimler var mi? :)

Anlamini tam olarak arastirmadan koymamak lazim. Ismin illa kuranda gecmesine gerek yok ama manasi önemli.
Evet Ebru'm güzel anlamlı olması lazım illa Kuran'da geçmesi gerekmiyor.
Peygamber'imizin çocuklarına koydukları isimler de Kuran'da yok.
Mesela Keziban Kuran'da geçiyor ama yalancı demek. Aleyna üzerimize demek. İkra var şimdi yeni moda oku demek.
O kadar eziyetini çekiyorsun sen koy tabi canım :) takma kimseyi.

Kaynanamı tanısan niye böyle düşüncelere kapıldığımı anlardın canım:))
Daha geçen sefer hamile kaldığımda başladı annen çeyizini yapacak diye :/
Tabi ben koyacam inşallah o günleri görürüm. cinsiyeti belli olur olmaz belirleyeceğim alıştırsınlar kendini

Henüz düşünmedim,babam çok güzel isimler bulur ona sorabilirim:) ama deran güzel bir isim anlamıda mutluluk huzurmuş:)
Deran güzel ve degisik bir isim :) anlamini bilmiyordum söyledigin iyi oldu, begendim :)
Babacigindan fikir edinirsen bende bilmek isterim gülüm :)
Yeni türeyen isimlerin cogu öyle canim kuranda geciyor diye insanlar koyuyor ama anlamlarini arastirmiyorlar.
Birde genelde insanlar modern isim pesinde. He mesela bende belki isterim cocuguma duyulmamis bir isim koymak ama anlami olmadiktan sonra ne anladim o isten :)

Ya kız isimleri cok guzel cok cesit var melin ismine bayilmistim mesala aklimda hep o bir kosede duruyor..
Doğa bilge Duru bu isimlerde bana cok saf dogal geliyor ..

İsmiyle gelir kuzucuklar Allahin izniyle..
Geçen arkadaşım dogum yaptı yok şöyle yok böyle ben koyarim dedi dilay düşünüyordu normalde başka isim koydu hemde kaynanasının isminide koydu.
Ya bende ben koyarim diyorum ama o an doğum sancılarıyla mi değişiyor fikir acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…