Seve seve yardımcı olurum ;bu ay tedavi Görüyor musun? Cnm çatlatma iğnesi falanTamam canimnot aliyorum ilk danisacagim kisi sensin zaten bu konuda :)
Yok cnm hic birsey yok bu ayda sallama ayiSeve seve yardımcı olurum ;bu ay tedavi Görüyor musun? Cnm çatlatma iğnesi falan
Hadi bakalım hep beraber bu ay da sallayalım Nasrettin hoca Hesabı ya tutarsaYok cnm hic birsey yok bu ayda sallama ayiilac verdi ya prolaktin icin diger ay baslayacak tedavi ..
Ben yarim yamalak bi tedavideyim cnm yaBu ay tedavi Görenler Pink live ve Ebru sanırım
Kazara denk gelsin insAllahhhh .. :)))Hadi bakalım hep beraber bu ay da sallayalım Nasrettin hoca Hesabı ya tutarsa
Mrrak ettim dinlicem :)Kizlar cok alakasiz ama mümin sarikayanin hayat sarkisini dinleyen oldumu .. ayy hic aglayasim yoktu dinlerken nasil duygulandim ..
Üzülen yüz Yanlışlıkla olmuş ya Gülen yüz yapmak istemiştim:))Kazara denk gelsin insAllahhhh .. :)))
Kız o nasıl yarım yamalakBen yarim yamalak bi tedavideyim cnm ya
Bu sarki bnide aglatir yarisinda kapattimMrrak ettim dinlicem :)
İcine cok sinmedi ya doktor cagirmadi diye ondan .. bence oyle deme belki yarim yamalak olan tutarKız o nasıl yarım yamalak
Ama cook guzel anlatmis derdini derdimizi .. aglama cnm hep gülBu sarki bnide aglatir yarisinda kapattim
inlemeyeyim ağlamak istemiyorumBu sarki bnide aglatir yarisinda kapattim
Cnm cunku bni 18.gun cagirdi .ve ogun bn burda olamicam kontrole gidemem... 13.gunu devlet hast gitcem zahmet edip bakarsa bakarKız o nasıl yarım yamalak
Doktor olumsuz konustuysa ondan kaldirmistir takvimi sürec zor o yüzden bisu diyemiyorum ..rabbim kisa surede nasip etsin hayirli bir evlatTubish den hala ses seda yok mesajlarda göz göre göre gitti bebeğim diye Yazmış hep merak ettim nasıl kendisi bana uzun süre bir soru sormayın diye mesaj Yazmış ne oldu acaba takvimi bir kaldırıp bir koyuyordu moreli de bozuktu son Günler'de
Evet cidden tam bizim duruma göre yazmis sanki.... insallah hep birlikte gulelim canimmAma cook guzel anlatmis derdini derdimizi .. aglama cnm hep gül
Amaaaanİcine cok sinmedi ya doktor cagirmadi diye ondan .. bence oyle deme belki yarim yamalak olan tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?