Dogum sancilariyla degil de belki kaynana baskisiyla degisiyor olabilir :)İsmiyle gelir kuzucuklar Allahin izniyle..
Geçen arkadaşım dogum yaptı yok şöyle yok böyle ben koyarim dedi dilay düşünüyordu normalde başka isim koydu hemde kaynanasının isminide koydu.
Ya bende ben koyarim diyorum ama o an doğum sancılarıyla mi değişiyor fikir acaba...
Kaynanası baskıcı bir kadın değil aslinda.. demekki kısmeti öyleymis yavrununDogum sancilariyla degil de belki kaynana baskisiyla degisiyor olabilir :)
Arkadasinin kararini etkileyen biri olmustur, belki de esiyle öyle bir anlasma yapmislardir?Kaynanası baskıcı bir kadın değil aslinda.. demekki kısmeti öyleymis yavrunun
Rabbim güzel isimler koymayı,hayirlisiyla büyütmeyi nasip etsin insaAllah
Tabiki canımDeran güzel ve degisik bir isim :) anlamini bilmiyordum söyledigin iyi oldu, begendim :)
Babacigindan fikir edinirsen bende bilmek isterim gülüm :)
Yeni türeyen isimlerin cogu öyle canim kuranda geciyor diye insanlar koyuyor ama anlamlarini arastirmiyorlar.
Birde genelde insanlar modern isim pesinde. He mesela bende belki isterim cocuguma duyulmamis bir isim koymak ama anlami olmadiktan sonra ne anladim o isten :)
Selam canım. Amin gün gelir şu dediklerini konuşacağız inşallah hep beraber
Demek yalnız ben değilmişim böyle olan:)
Tek derdimiz bu olsun tabi millet nelerle boğuşuyor,neler yaşıyor.
Hoş bulduk güzelcim, tatil iyi geldi bana..
Bence bu moral bozukluğu sıcak havaların artmasından da kaynaklı.
Geçicek inş bugünlerde..
Hobilerin varsa onlara yönel canım..
Bir an geliyor öyle duygu seline kapılıyorsun.. bende öyle oluyorum bazen..daliyorum,gorunce biseyler agliyorum,durmuyor.. isyandan değil ama özlemden dökülüyor gözyaşlarım. hayırlısı be diyorum sonra,diye diye zaten üc yıl geçirdik.. bekliyorum halaaa büyük bir özlemle yavrumu... gel bebeğim hayırlı zamanda kucağıma,baban ninni söyleyecek sana...
Her şeyde vardır canım bir hayır çok üzgünsün anlıyorum inan ben de çok üzüldüm ama belki erkendir kese için okuyoruz burda önce görünmedi sonradan gördüm diyen çok vardı..Canlarım üzgünüm yine olmadı, kese gozukmedi.yorgunum artık ben beyin olarak ruh olarak yorgunum...tasiyamiyor artık yüreğim bu kadar yıkılışı...yine ben kaybettim ve kısa çöpü yine ben çektim.
İnsanın yüreği nasıl üstüne taş bastırılır gibi agrirmis öğrendim, artik içimden ne yazmak ne konuşmak gelmiyor bu konuyla ilgili. Yorgunum....
Canım kese görünmedi demişsin özel mesajda da,doktor ne söyledi yani erken olduğu için görünmemiştir belki.Canlarım üzgünüm yine olmadı, kese gozukmedi.yorgunum artık ben beyin olarak ruh olarak yorgunum...tasiyamiyor artık yüreğim bu kadar yıkılışı...yine ben kaybettim ve kısa çöpü yine ben çektim.
İnsanın yüreği nasıl üstüne taş bastırılır gibi agrirmis öğrendim, artik içimden ne yazmak ne konuşmak gelmiyor bu konuyla ilgili. Yorgunum....
Canım seni çok merak ediyordum.Canlarım üzgünüm yine olmadı, kese gozukmedi.yorgunum artık ben beyin olarak ruh olarak yorgunum...tasiyamiyor artık yüreğim bu kadar yıkılışı...yine ben kaybettim ve kısa çöpü yine ben çektim.
Canlarım üzgünüm yine olmadı, kese gozukmedi.yorgunum artık ben beyin olarak ruh olarak yorgunum...tasiyamiyor artık yüreğim bu kadar yıkılışı...yine ben kaybettim ve kısa çöpü yine ben çektim.
Canlarım üzgünüm yine olmadı, kese gozukmedi.yorgunum artık ben beyin olarak ruh olarak yorgunum...tasiyamiyor artık yüreğim bu kadar yıkılışı...yine ben kaybettim ve kısa çöpü yine ben çektim.
Ablam elbette bunda da bir hayır vardır, elhamdülillah her şeyin Allahtan geldiğine inanıyoruz. Diyecek söz yok üzüntünü anlıyorum, Rabbim imanını imtihanından güçlü eylesin.Canlarım üzgünüm yine olmadı, kese gozukmedi.yorgunum artık ben beyin olarak ruh olarak yorgunum...tasiyamiyor artık yüreğim bu kadar yıkılışı...yine ben kaybettim ve kısa çöpü yine ben çektim.
Sözün bittiği yer böyle birşey oluyor sanırım abla..Canlarım üzgünüm yine olmadı, kese gozukmedi.yorgunum artık ben beyin olarak ruh olarak yorgunum...tasiyamiyor artık yüreğim bu kadar yıkılışı...yine ben kaybettim ve kısa çöpü yine ben çektim.
Sinavin agir sinavin zor Rabbim bu sinavida hayirlisiyla vermeyi nasip etsin..Canlarım üzgünüm yine olmadı, kese gozukmedi.yorgunum artık ben beyin olarak ruh olarak yorgunum...tasiyamiyor artık yüreğim bu kadar yıkılışı...yine ben kaybettim ve kısa çöpü yine ben çektim.
Günaydııııın, gercekten bende çok bunaldım evin esen köşesinde uzanıyorum öfffff yanı... Dışarda hem çalışıp hem oruç tutanları düşününcede şükrediyorum... Nasılsın cnm? Moralin düzeldimi birazda olsa..Günaydin Herkese..
Sıcaklardan eridik bittik Allahim disarda calisanlara oruc tutanlara yardim etsin..
Günaydin...Günaydin Herkese..
Sıcaklardan eridik bittik Allahim disarda calisanlara oruc tutanlara yardim etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?