Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Dogum sancilariyla degil de belki kaynana baskisiyla degisiyor olabilir :)

Kaynanası baskıcı bir kadın değil aslinda.. demekki kısmeti öyleymis yavrunun
Rabbim güzel isimler koymayı,hayirlisiyla büyütmeyi nasip etsin insaAllah
Arkadasinin kararini etkileyen biri olmustur, belki de esiyle öyle bir anlasma yapmislardir?
Nasip, insallah Rabbim isteyen herkese versin.

Tabiki canım

Selam canım. Amin gün gelir şu dediklerini konuşacağız inşallah hep beraber
Demek yalnız ben değilmişim böyle olan:)
Tek derdimiz bu olsun tabi millet nelerle boğuşuyor,neler yaşıyor.

Evet canım benim aynen öyle halimize binlerce şükür olsun.. bazen üzülüyoruz ama Rabbimin aciz kullarıyız içimizi bilen O'dur..

Hoş bulduk güzelcim, tatil iyi geldi bana..
Bence bu moral bozukluğu sıcak havaların artmasından da kaynaklı.
Geçicek inş bugünlerde..
Hobilerin varsa onlara yönel canım..

Dogru diyosun kuzum olabilir beni ilac da etkiliyo sanırım ama gecicek bu bunalimlar daa

Ağlattın beni canım yaaa ne güzel yazdın.. aynen de yazdığın gibi.. hem de ne ninniler ne sevmeler...

Canlarım üzgünüm yine olmadı, kese gozukmedi.yorgunum artık ben beyin olarak ruh olarak yorgunum...tasiyamiyor artık yüreğim bu kadar yıkılışı...yine ben kaybettim ve kısa çöpü yine ben çektim.

İnsanın yüreği nasıl üstüne taş bastırılır gibi agrirmis öğrendim, artik içimden ne yazmak ne konuşmak gelmiyor bu konuyla ilgili. Yorgunum....

Her şeyde vardır canım bir hayır çok üzgünsün anlıyorum inan ben de çok üzüldüm ama belki erkendir kese için okuyoruz burda önce görünmedi sonradan gördüm diyen çok vardı..

Canım kese görünmedi demişsin özel mesajda da,doktor ne söyledi yani erken olduğu için görünmemiştir belki.
Burdan konuşması kolay belki ama lütfen toparlanmaya çalış Allah büyüktür. Vardır bundada bir hikmet

Canım seni çok merak ediyordum.
Çok üzüldüm okuduklarıma da.
derandiren in de dediği gibi acaba erken olduğu için mi görünmedi ki?

Kuzum Allah'tan herşeyin hayırlısı. Bak ben hayatımda en çok istediğim şeylere hep istemekten vazgeçip Allah'ım sen hayırlısını bilirsin, demek benim için hayırlısı böyleymiş dedikten kısa süre sonra kavuştum. Yanlış anlama lütfen ama belki de rahat olman gerekiyordur. Şimdi cevap yazma hatta hiç yazma ama biraz rahatla gülüm, lütfen...

Son düzenleme:

Of gülüm....
Bir vakti var.
Duamdasın!

Ablam elbette bunda da bir hayır vardır, elhamdülillah her şeyin Allahtan geldiğine inanıyoruz. Diyecek söz yok üzüntünü anlıyorum, Rabbim imanını imtihanından güçlü eylesin.

Sözün bittiği yer böyle birşey oluyor sanırım abla..
Üzülme demekten başka diyecek başka kelime bulamiyorum..
Duamdasin ..

Sinavin agir sinavin zor Rabbim bu sinavida hayirlisiyla vermeyi nasip etsin..
Vardir bir hayri canim benim inanki Rabbimin sansli kullariyiz hayirlisini verecegi icin bizi bekletiyor ..
Üzgünüm senin icin insallah seni teselli edecek birseyler cikar önüne..

yamukprenses ablacımm canını sıkma üzülme..
Uzaktan konuşmak hoş tabi diye dusunursun belki yazdiklarimiza ama inan tüm içtenliğimizle üzüntümüzü yaşıyoruz bizde burdan biri üzülünce.. ama evet erken oldugu icin de kese görünmemiş olabilir.. kaldı ki olmadıysa bile vardır bunda da bi hayır en güzelini düşün hep.. Rabbim sevdigi kullarını imtihan edermiş.. Rabbim sabırların en büyügünü nasip etsin bize.. ve imtihanımızı her adımında imanımız daha da artarak gecmis olmamısı nasip etsin Mevlam.. dualarımdasınız..

yamukprenses üzgünüm canım. . Böyle olmasının da bir sebebi vardır. .Belki Rabbim evlatların en hayırlısıni nasip edecek onun sınavını veriyorsun su anda bilemeyiz ki.. Su an bunları düşünmek için cok yeni ama iki tüpün de tikaliydi diye hatirliyorum belki laproskopi oldugunda hic beklemediğin anda gelir bebisiniz..
Ama her şeyden önce dinlen. Bebek odaklı yasamak çok yipratiyor insanı. Ben de belki de hic olmayacak diye yaşıyorum hayatımı. Umarım hepimizin kalbine düşen bu evlat özlemi gerçekleşeceği için vardır. .

Günaydin Herkese..
Sıcaklardan eridik bittik Allahim disarda calisanlara oruc tutanlara yardim etsin..
Günaydııııın, gercekten bende çok bunaldım evin esen köşesinde uzanıyorum öfffff yanı... Dışarda hem çalışıp hem oruç tutanları düşününcede şükrediyorum... Nasılsın cnm? Moralin düzeldimi birazda olsa..

Günaydin Herkese..
Sıcaklardan eridik bittik Allahim disarda calisanlara oruc tutanlara yardim etsin..
Günaydin...
Burasi da ilk defa bu kadar sicak oluyor. Rabbim tutulan oruclari kabul etsin, zorluk cekenlerin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…