- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Amın cnm Bnm, naptınız imzalar atıldı mı ev için? Bak kızın uğurlu geldi sana... Minik prenses yaGünaydin...
Burasi da ilk defa bu kadar sicak oluyor. Rabbim tutulan oruclari kabul etsin, zorluk cekenlerin yardimcisi olsun.
Iyiyim canim cok sukur .. Sen naptin nasil gecti iftar yemegi Sicakta saclarin fonlu kaldi mi :)Günaydııııın, gercekten bende çok bunaldım evin esen köşesinde uzanıyorum öfffff yanı... Dışarda hem çalışıp hem oruç tutanları düşününcede şükrediyorum... Nasılsın cnm? Moralin düzeldimi birazda olsa..
Amin canim.. Sende dikkat et sicaklara ayran yogurt bol bol tuket ..Günaydin...
Burasi da ilk defa bu kadar sicak oluyor. Rabbim tutulan oruclari kabul etsin, zorluk cekenlerin yardimcisi olsun.
Evet cok sükür gülüm imzalari attik, nasipse haftaya anahtari teslim alacagiz, ramazan sonrasi da yavas yavas tadilat isleri baslayacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ♥Amın cnm Bnm, naptınız imzalar atıldı mı ev için? Bak kızın uğurlu geldi sana... Minik prenses ya
Ederim Allah razi olsun alpim ♥Amin canim.. Sende dikkat et sicaklara ayran yogurt bol bol tuket ..
Hamd olsun canim, sen nasilsin?Günaydın kızlar nasılsınız :)
İyiyim canım ben de. Dünkü kalan imzayı almaya geldim 40 dakikadır bekliyorum hay şansıma ya. Tam ben gelmeden toplantı yapacakları tutmuş.Ederim Allah razi olsun alpim ♥
Hamd olsun canim, sen nasilsin?
@Saadetim33 gülüm nasilsiniz? Hayirli haberlerini bekliyoruz
Evet a çok sıcak şuan pencereden bakıyorum görevliler sitenin içini temizliyorlar, park yapılıyor orda calisiyorlar,tutuyorlarlarsa Rabbim katkat sevabını yazsın insaAllah Allah yardımcıları olsunGünaydin Herkese..
Sıcaklardan eridik bittik Allahim disarda calisanlara oruc tutanlara yardim etsin..
Asıl sen ne yaptın dün şekerim saçları başları yaptirdin yemeğe gittin.. nasıl geçtiAmın cnm Bnm, naptınız imzalar atıldı mı ev için? Bak kızın uğurlu geldi sana... Minik prenses ya
Günaydın canım biz iyiyiz çok şükür ay hadi bir bitsede su imza işin ayrilsan izneeGünaydın kızlar nasılsınız :)
Toplanti icin seni bekliyorlarmis :) Insallah biran önce biterİyiyim canım ben de. Dünkü kalan imzayı almaya geldim 40 dakikadır bekliyorum hay şansıma ya. Tam ben gelmeden toplantı yapacakları tutmuş.
Günaydın canım biz iyiyiz çok şükür ay hadi bir bitsede su imza işin ayrilsan iznee
Sormayın kızlar boşuna beklemişim bir de :)Toplanti icin seni bekliyorlarmis :) Insallah biran önce biter
malesef yine düşük yapıyorum canım ve bitmiş durumdayım değerim 66 ya çıktıktan sonra tekrar düşmeye başladı kendimi hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum
Doktorun ne diyor bu duruma .. Sonucta kolay gebe kaliyorsun ve dusuyor tutmuyor.. Benim doktorum kortizona baslariz demisti yine öyle bir durum olursa..malesef yine düşük yapıyorum canım ve bitmiş durumdayım değerim 66 ya çıktıktan sonra tekrar düşmeye başladı kendimi hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum
Ohh hadi hayirli olsun simdiden iyi tatiller .. Saglikla git saglikla gel .. Tam sicaklara kaliyorsun ılık yerleri sec :)Sormayın kızlar boşuna beklemişim bir de :)
İmzalayıp göndermişler bile :)
İdareyi kaçta öğle arası diye sormak için aradığımda geldi sizin kağıt dediler ahaha :)
Gittim bi tanesinin bende olması gerekiyordu onu aldım hallettim.
Temmuzun son 2 haftası izinliyim inşallah :)
Tüh ya kötü olmus, neyse ki izin garantilendi gözün aydin :)Sormayın kızlar boşuna beklemişim bir de :)
İmzalayıp göndermişler bile :)
İdareyi kaçta öğle arası diye sormak için aradığımda geldi sizin kağıt dediler ahaha :)
Gittim bi tanesinin bende olması gerekiyordu onu aldım hallettim.
Temmuzun son 2 haftası izinliyim inşallah :)
Gecmis olsun canimmalesef yine düşük yapıyorum canım ve bitmiş durumdayım değerim 66 ya çıktıktan sonra tekrar düşmeye başladı kendimi hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum
Canim sen de kan pıhtılaşmasi var mıydı? Sanki bi yazından öyle hatırlıyorum. . Kimyasal sonrasi gebelik daha cabuk olur insallah..malesef yine düşük yapıyorum canım ve bitmiş durumdayım değerim 66 ya çıktıktan sonra tekrar düşmeye başladı kendimi hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?