Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Iyiyim canim cok sukur .. Sen naptin nasil gecti iftar yemegi Sicakta saclarin fonlu kaldi mi :)

Amın cnm Bnm, naptınız imzalar atıldı mı ev için? Bak kızın uğurlu geldi sana... Minik prenses ya
Evet cok sükür gülüm imzalari attik, nasipse haftaya anahtari teslim alacagiz, ramazan sonrasi da yavas yavas tadilat isleri baslayacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ♥

Günaydin Herkese..
Sıcaklardan eridik bittik Allahim disarda calisanlara oruc tutanlara yardim etsin..
Evet a çok sıcak şuan pencereden bakıyorum görevliler sitenin içini temizliyorlar, park yapılıyor orda calisiyorlar,tutuyorlarlarsa Rabbim katkat sevabını yazsın insaAllah Allah yardımcıları olsun

P pinkpin canım adet oldum çok şükür,iki sene önce filmi çekildigimdede çekildigimde 8-9gun sürdü bu çamur lekelenmelerim sonra adet olmustum.yine öyle olacak diye korktum orucumu tutamadım.cok şükür yaaa

Günaydın canım biz iyiyiz çok şükür ay hadi bir bitsede su imza işin ayrilsan iznee

Toplanti icin seni bekliyorlarmis :) Insallah biran önce biter
Sormayın kızlar boşuna beklemişim bir de :)
İmzalayıp göndermişler bile :)
İdareyi kaçta öğle arası diye sormak için aradığımda geldi sizin kağıt dediler ahaha :)
Gittim bi tanesinin bende olması gerekiyordu onu aldım hallettim.
Temmuzun son 2 haftası izinliyim inşallah :)

malesef yine düşük yapıyorum canım ve bitmiş durumdayım değerim 66 ya çıktıktan sonra tekrar düşmeye başladı kendimi hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum
Doktorun ne diyor bu duruma .. Sonucta kolay gebe kaliyorsun ve dusuyor tutmuyor.. Benim doktorum kortizona baslariz demisti yine öyle bir durum olursa..

Ohh hadi hayirli olsun simdiden iyi tatiller .. Saglikla git saglikla gel .. Tam sicaklara kaliyorsun ılık yerleri sec :)

Tüh ya kötü olmus, neyse ki izin garantilendi gözün aydin :)
malesef yine düşük yapıyorum canım ve bitmiş durumdayım değerim 66 ya çıktıktan sonra tekrar düşmeye başladı kendimi hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum
Gecmis olsun canim Allah sabir versin, kac kere üst üste ayni durumu yasadin. Vardir bunda da bir hayir, insallah cabuk toparlanirsin.

Canim sen de kan pıhtılaşmasi var mıydı? Sanki bi yazından öyle hatırlıyorum. . Kimyasal sonrasi gebelik daha cabuk olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…