Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E-brulim tekrardan hayırlı olsun yeni evin, bol huzurlu günleriniz olsun
Al_pi vesselam_ ayyy dün okadar giyin süslen, mekana gittik bide havuz başıydı o ilk çorbayı içer içmez tokamı çıkardım sacımı topladım hiç mi esmez Nasıl zor içildi o çorbalar... Sonradan biraz estide rahatladık... Tabi ben gider gitmez o bozulmamış sacımla ilk fotomuzu cektim önemli olan kısım başarıyla atlatıldı

Allah razi olsun ♥
Saclar yapiliyken hatira fotografi cekilmis, dedigin gibi önemli kisim basariyla tamamlandi :))

malesef yine düşük yapıyorum canım ve bitmiş durumdayım değerim 66 ya çıktıktan sonra tekrar düşmeye başladı kendimi hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum
Hayyyy Allah ya, bu nerden çıktı şimdi.. Cnm hmn doktorun iğne fln yapsaydı İnan çok üzüldüm... Sen iyi ol yine olacak Rabbim büyük...

Yaa boşver ozaman ilk operasyon başarıyla tamamlanmışsa gerisi önemli değil foto önemli olan..bende boyleyim

malesef yine düşük yapıyorum canım ve bitmiş durumdayım değerim 66 ya çıktıktan sonra tekrar düşmeye başladı kendimi hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum
Canım yaaa söyleyecek bisey bulamıyorum :-(
herkesin bir sınavı var bu durumu baştan aşağı incelemesi lazım doktorun önlem alabilmesi için.. insaAllah bir dahaa sağlıkli bir gebelik yasar evladını kucağına alırsın

Allah allah.
Çok üzüldüm canım.
Canım kaçıncı oldu bu yahu?
Haklısın yani kendini kötü hissetmekte ve yorulmakta.
Bence bir eğitim araştırma hastanesine filan git.
Kromozom bozukluğu filan mı var ki acaba?
Belki o yüzden embriyolar tutunamadan hemen düşüyordur.

Ayy canım benim çook sevindim. Maşallah Rabbim şu mübarek günlerde hepimize şifa ihsan eylesin inşaAllah. Orucunu da kaza edersin kuzum, yeterki sağlığın yerinde olsun

Son düzenleme:
Canım çok üzüldüm ya.. Umarım bir daha böyle bir şeyle karşılaşmazsın... Ama bu durum araştırılmalı

Ilk 15gun su gibi akti gecti ama sonrasi saniyeleri sayiyorum sicaktan ..
Başım agriyor gecmiyor vakit walla ..
Aynen alpim ya.. Sıcaklar etkiliyor. .Allahım kabul etsin tutulan orunları insallah..Sen nasilsin canim.. Nasil geçiyor günlerin

Catlatma ignesinin 10.gunu pozitif çıkmasi yuzde kac ihtimalle yanilticidir??? Tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum

Evet cok sükür gülüm imzalari attik, nasipse haftaya anahtari teslim alacagiz, ramazan sonrasi da yavas yavas tadilat isleri baslayacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ♥

Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim sağlıkla mutlulukla oturmayı nasib etsin insaAllah

Catlatma ignesinin 10.gunu pozitif çıkmasi yuzde kac ihtimalle yanilticidir??? Tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum

İğnenin gerçek etkisi 14-15.gün belli olur.Testinizi o zaman yapın. O günlerde kan verirseniz daha net bir netice elde etmiş olursunuz. eğer gebe kalmazsanız 14 yada 15. gün adet olursunuz

beklemekten yoruldum. Biliyorum benden çok daha uzun süre bekleyenler var ama çok üzülüyorum. Okul da tatil olacak, tatilde bi şey yapmazsam düşünmekten depresyona gireceğim herhalde nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi

Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim sağlıkla mutlulukla oturmayı nasib etsin insaAllah
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ne zamandır istiyorsunuz canım? Rabbim daha fazla bekletmeden kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…