- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Burada hepimiz çok uzun süre beklemiş insanlarız,bak şu an bazılarımız hamile,demekki imkansız değil.beklemekten yoruldum. Biliyorum benden çok daha uzun süre bekleyenler var ama çok üzülüyorum. Okul da tatil olacak, tatilde bi şey yapmazsam düşünmekten depresyona gireceğim herhaldenasıl geçiriyorsunuz günlerinizi
Hevesini kırmak istemem ama Bazen ilaçların etkisiyle pozitif çıkabiliyormuş.Catlatma ignesinin 10.gunu pozitif çıkmasi yuzde kac ihtimalle yanilticidir??? Tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum
Allah razı olsun çok sağol deranım. Rabbim herkesin sabrını selamet eylesinYeni gördümE-brulim eviniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım
Gecmiyor özlemim valla saniyeleri sayiyorum sicaklardan oruc olmasak yiyip icsek belki bu kadar zorlanmam..Aynen alpim ya.. Sıcaklar etkiliyor. .Allahım kabul etsin tutulan orunları insallah..Sen nasilsin canim.. Nasil geçiyor günlerin
Catlatma ignesinin 10.gunu pozitif çıkmasi yuzde kac ihtimalle yanilticidir??? Tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum
Çok teşekkür ederim E-brulim inşallah. 3 yıldır evliyim 1,5 yıl biz istemedik annem rahatsızdı vefat etti. Sonra ilk denemede oldu. 6 haftalıkken kalp atımı olmadı kürtaj oldum.6 aydır deniyoruz bu ay çatlatma iğnesi oldum. yine tutmadı. Çok stres yapıyorum. Etrafımda çok hamile arkadaşım var. Eltim doğum yaptı görümcem hamile. Herkes soruyor çok bunaldımAllah razı olsun canımRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ne zamandır istiyorsunuz canım? Rabbim daha fazla bekletmeden kavuştursun inşallah
Burada hepimiz çok uzun süre beklemiş insanlarız,bak şu an bazılarımız hamile,demekki imkansız değil.
Bazen beklemediğimiz an olur güzel şeyler,inşallah seninde öyle olur.
Üzerine düşeni yaptıktan sonra geriye sabır etmek kalıyor
country canım benim 13.gun çıkmıştı idrar testinde bir kaç gün daha bekle istersen
İnsaAllah pozitif çıkar can benim haber et bizlere olur mu3 4 gun sonra tekrarlayayim en iyisi testi. İnşallah ozamanda gorurum
Allah rahmet eylesin canim mekanı cennet olsun insaAllah..Çok teşekkür ederim E-brulim inşallah. 3 yıldır evliyim 1,5 yıl biz istemedik annem rahatsızdı vefat etti. Sonra ilk denemede oldu. 6 haftalıkken kalp atımı olmadı kürtaj oldum.6 aydır deniyoruz bu ay çatlatma iğnesi oldum. yine tutmadı. Çok stres yapıyorum. Etrafımda çok hamile arkadaşım var. Eltim doğum yaptı görümcem hamile. Herkes soruyor çok bunaldımdoktorum bu ay bekletiyor Ocaktan beri bekliyorum sürekli çalışınca unutuyorum da yazın ne yapacağım bilmiyorum Allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun.Gerçekten nasıl geçiriyorlar günlerini merak ediyorum
Çok teşekkür ederim derandiren. İnşallah öyle olur. Çok üzülüyorum. Annemi kaybedeli 2 yıl oldu. Boşluğu dolmuyorancak bebeğim olursa kafam dağılacak biliyorum. Öğretmenim çalıştığım için kafama çok takacak zaman bulamıyordum ama yaz tatilinde hiçbir yere gitmek istemiyorum. Çok üzülüyorum . Nasıl geçecek zaman bilemiyorum. Hayat beni çok yordu
Rabbim mekanını cennet eylesin sanada sabır versin canım. Üst üste iki kayıp yaşamışsın, inşallah Rabbim daha beter acılar göstermesin. Etrafında olan hamileler hep senin imtihanın canım, Allah sabrını deniyor. Dualara sıkı sıkı sarıl, Allah'ın izniyle en hayırlı vakitte bebeğine kavuşacaksın.Çok teşekkür ederim E-brulim inşallah. 3 yıldır evliyim 1,5 yıl biz istemedik annem rahatsızdı vefat etti. Sonra ilk denemede oldu. 6 haftalıkken kalp atımı olmadı kürtaj oldum.6 aydır deniyoruz bu ay çatlatma iğnesi oldum. yine tutmadı. Çok stres yapıyorum. Etrafımda çok hamile arkadaşım var. Eltim doğum yaptı görümcem hamile. Herkes soruyor çok bunaldımdoktorum bu ay bekletiyor Ocaktan beri bekliyorum sürekli çalışınca unutuyorum da yazın ne yapacağım bilmiyorum Allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun.Gerçekten nasıl geçiriyorlar günlerini merak ediyorum
Basin sagolsun canimÇok teşekkür ederim E-brulim inşallah. 3 yıldır evliyim 1,5 yıl biz istemedik annem rahatsızdı vefat etti. Sonra ilk denemede oldu. 6 haftalıkken kalp atımı olmadı kürtaj oldum.6 aydır deniyoruz bu ay çatlatma iğnesi oldum. yine tutmadı. Çok stres yapıyorum. Etrafımda çok hamile arkadaşım var. Eltim doğum yaptı görümcem hamile. Herkes soruyor çok bunaldımdoktorum bu ay bekletiyor Ocaktan beri bekliyorum sürekli çalışınca unutuyorum da yazın ne yapacağım bilmiyorum Allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun.Gerçekten nasıl geçiriyorlar günlerini merak ediyorum
Çok teşekkür ederim derandiren. İnşallah öyle olur. Çok üzülüyorum. Annemi kaybedeli 2 yıl oldu. Boşluğu dolmuyorancak bebeğim olursa kafam dağılacak biliyorum. Öğretmenim çalıştığım için kafama çok takacak zaman bulamıyordum ama yaz tatilinde hiçbir yere gitmek istemiyorum. Çok üzülüyorum . Nasıl geçecek zaman bilemiyorum. Hayat beni çok yordu
Bende hep böle düşünürüm, bu Bnm sınavım Rabbim sabır ver derim içimden...Rabbim mekanını cennet eylesin sanada sabır versin canım. Üst üste iki kayıp yaşamışsın, inşallah Rabbim daha beter acılar göstermesin. Etrafında olan hamileler hep senin imtihanın canım, Allah sabrını deniyor. Dualara sıkı sıkı sarıl, Allah'ın izniyle en hayırlı vakitte bebeğine kavuşacaksın.
Süper fıkır AlpimKizlar birsey daha diycem eger birgun rabbim nasip ederde bir evladim olursa şu acimadan sorup canimi yakanlarin yanina götürüp al çocuk çocuk diyordun yaptim ne takacaksin diyicem ..
İnşallah canım inşallah bir an evvel olur.Allah rahmet eylesin canim mekanı cennet olsun insaAllah..
Benimde etrafımda birçok hamile haberleri var ilk baş üzülüyorum ama sonra geçiyor hayırlısı diliyorum
Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah.
Bir an oluyor ya işte o an bizdede olsun hayirlisiyla
Rabbim mekanını cennet eylesin sanada sabır versin canım. Üst üste iki kayıp yaşamışsın, inşallah Rabbim daha beter acılar göstermesin. Etrafında olan hamileler hep senin imtihanın canım, Allah sabrını deniyor. Dualara sıkı sıkı sarıl, Allah'ın izniyle en hayırlı vakitte bebeğine kavuşacaksın.
Allah razı olsun.İnşallah bizimde göbüşümüzde kucağımızda olur. Çok üzülüyorum. En çokta bu sorular insanın canını yakan, sıkan. Çok yoruldumBasin sagolsun canimRabbim mekanini cennet eylesin ..
Gel senden cok vardi burda bazisi mucizesine kavustu bazisinin göbüsünde bazisida hala beklemede ben gibi..
Tatil deyince aklima memleket gelir benimde sorular bakislar laf cakmalar ama napalim kacamiyoruz.. Bu sene bisi kesfettim sorana zekayla olmuyor bu cocuk diyicem yani senin cocugun var diye zeki olmuyorsun Allahin takdiri :)))
Sende rahat olmaya calis inanki strest en kotusu herseye sebep..
Bende hep böle düşünürüm, bu Bnm sınavım Rabbim sabır ver derim içimden...Mor Seven başın saolsun,mekanı cennet olsun anacıgının... Yalnız değilsin cnm bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz tedavilerim oldu başarısız sonuçlandı en sonunda senin gibi Hamile kaldım ama kayıp ile sonuçlandı hep sabır hep dua... Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Amin cnm Bnm...2 tane başarısız aşılamam var cnm, yumurta takibi yaptırdığım ay hamile kaldım pcoluyum ne yazıkkiAllah razı olsun kızlar. Çok sağolun akşam akşam çok iyi geldiniz. Biraz gözlerim doldu anacığımdan bahsedince Allah hepinizinden razı olsun. İstediğimizi hakkımızda hayırlı kılıp kucağımıza versin.
İnşallah canım inşallah bir an evvel olur.
Evet Rabbim beni hep sabrımla deniyor hikmetinden sual olunmaz. İnsanoğluyuz serzenişte bulunuyoruz Rabbimize. Allahım affetsin. İnşallah imtihanımı en kısa sürede verip sonuca geçeriz :)
Allah razı olsun.İnşallah bizimde göbüşümüzde kucağımızda olur. Çok üzülüyorum. En çokta bu sorular insanın canını yakan, sıkan. Çok yoruldumNe kadar acımasızca sorular gerçekten çok sıkıldım benim tatilim memleketimde ama tatilde soran az olacak belki ondan şanslıyım ama kimsenin sormasına gerek yok ben kendimi yiyip bitirmezsem iyi.
Allah razı olsun canım. Nasıl bir tedavi oldun tüp bebek mi? Sana tavsiyem gidip DNA na baktır yani kan pıhtılaşman varmı diye? normalde 2-3 düşükten sonra yapıyorlar ama ben fakülteye gidip 2-3 düşüğüm var dedim öyle baktılar. Kan pıhtılaşması çıktı.Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?