Mor Seven başın sağolsun Rabbim sabır versin. sana ve
Tüm isteyenlere en kısa sürede
Sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Bende bilmiyorum ki ne yapacaklar sadece sormak açık aramak olmuyor mu wah wah wah demek doktor önermek cok bilmislik yapip bizim gelinin kardesininde olmuyordu su doktora gitti hemen oldu demek icin :-/Süper fıkır Alpimo teyzeler kaçacak yer arar ne takısı heyyy heeey..seni bırakır başkasını bulur sacmalayacak, tam dayaklık bazıları, annemin komşularıda sürekli beni soruyormuş napacaklar acaba Bnm çocuğumu
Kiz kaynanan nasil duymadi soylemedin :)) Esin söyle demiyor mu walla karnin cikana kadar sakla :))Al_pi vala süper fikir. Millet soruyordu bana hamilemisin diye hayir diyordum karnıma bakıyorlardi,anneme
Dedim şu insanlara bak ya,annemde onlar çok yalan söylediği için bizide öyle sanıyorlar derdi. Nefret ediyorım hala bile söylemedim kaynanam ve akrabalarına meraktan çatlarlar belki. Hele sen eltimi biliyon anlatmiştim berbat ötesi duyarsa yine 5-6 kilo verir hasetinden
Senin takvimine ne olduAl_pi vala süper fikir. Millet soruyordu bana hamilemisin diye hayir diyordum karnıma bakıyorlardi,anneme
Dedim şu insanlara bak ya,annemde onlar çok yalan söylediği için bizide öyle sanıyorlar derdi. Nefret ediyorım hala bile söylemedim kaynanam ve akrabalarına meraktan çatlarlar belki. Hele sen eltimi biliyon anlatmiştim berbat ötesi duyarsa yine 5-6 kilo verir hasetinden
Kiz kaynanan nasil duymadi soylemedin :)) Esin söyle demiyor mu walla karnin cikana kadar sakla :))
Bende iki söz paylasmistim altina hemen hayirdir ya bebis mi var diye yazmislardi faceden ohaaa yani olsa sevinecek biride degil .. Istedigimizide paylasamiyoruz yakistirmalarindan..
Kaynanam aman belki çocuğu olmazda oğlum başkasına varır kafasında bir insan olduğundan söylesemde sevinmiş numarası yapacak diğer sefer gibi:) ne zaman görse yok şunun karısı hamile şu şöyle oh söylemicem işte:)))) negatif enerjililier o ile eltimKiz kaynanan nasil duymadi soylemedin :)) Esin söyle demiyor mu walla karnin cikana kadar sakla :))
Bende iki söz paylasmistim altina hemen hayirdir ya bebis mi var diye yazmislardi faceden ohaaa yani olsa sevinecek biride degil .. Istedigimizide paylasamiyoruz yakistirmalarindan..
Bizde kan uyusmazligi var bende pihtilasma cikti kromozomlar temiz cok sukur .. Kesinlikle dusukten sonra baktirmak sart iki kere ayni aciyi yasadim bilsem ilkinden sonra hemen yaptirirdim..Allah razı olsun canım.İnşallah sağlıklı , vatana millete ailesine hayırlı evlatlar nasip etsin bir an önce.
Bilmem her an eski yaşadiklarimi yaşayacakmiş gibi olduğumdan hayal kırıklığı yaşamamak için canım:)Senin takvimine ne olduNiye kaldirdin ki :-/
Biz burdayız yaz&kışAnlıyorum seni, ameliyatın için çok geçmiş olsunbi umut o kapıdan giriyorsun her ay adete günler kala acaba mı diyorsun ? Ben de çatlatma iğnesi vurdum bu ay hiçbir şey olmadı çok umudum kırıldı. Çok tükendim ben de Ocaktan beri Nasibimiz ne zamanda o zaman gelecek ama ben de sabır göstermeye çalışıyorum. Allaha dua ediyorum. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Bazen serzenişte bulunuyorum. Çoğunlukla tevekkül ediyorum. Bu yaz nasıl geçecek ama bilmiyorum
Kuzenim 10 yıldır olmuyordu. İstanbulda tedavi oldu bir yöntemle ikizleri oldu. Umutsuz olmak istemiyorum. Aklıma bunu getiriyorum
Bizde kan uyusmazligi var bende pihtilasma cikti kromozomlar temiz cok sukur .. Kesinlikle dusukten sonra baktirmak sart iki kere ayni aciyi yasadim bilsem ilkinden sonra hemen yaptirirdim..
Söyleme kiz ohhh sefan olsun :)) Benimde olursa soylemeyecegim bir kac isim var listemde :))Kaynanam aman belki çocuğu olmazda oğlum başkasına varır kafasında bir insan olduğundan söylesemde sevinmiş numarası yapacak diğer sefer gibi:) ne zaman görse yok şunun karısı hamile şu şöyle oh söylemicem işte:)))) negatif enerjililier o ile eltim
Evet öyle banada öyle yapıyorlardı. Midemi üşütsem söyleyemiyordum yada canım çok bişey istese. Hamilemisin sorularından bıktığım için
Insallah sag salim kucagina alacaksin.. Olumsuz dusunme kötüyü cagirmaBilmem her an eski yaşadiklarimi yaşayacakmiş gibi olduğumdan hayal kırıklığı yaşamamak için canım:)
:) o da ilginç bir yöntemmiş sormak için, benimki de kahve falında çıkıyorMor Seven benide hep ruyalarinda gorurler niyeyse :)) Sormak icin bahane ..
Gecmislerini hemen unuturlar canim ya oldu mu evladi bitti ..
Evet canım belki bugün böyle . İnşallah hayırlısı olsun her şeyin. Allah razı olsun kızlar sizden gece gece moralimi düzelttiniz. Benim eşimde hala bu saate kadar çalışıyorBiz burdayız yaz&kışaynen cnm, sıramız gelecek bizde anne olacagız... bugün moralin bozuk olabilir ama yarın yeni bir gün yeni başlangıçlar... Hakkımızda hep hayırlısı olsun güzelim..
İnşallah canım hepimiz için güzel olsun bundan sonra. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahInsallah sag salim kucagina alacaksin.. Olumsuz dusunme kötüyü cagirma
Hersey güzel olacak ❤
Iyi geceler canim.. Allah sendende razi olsun.. esler ne anlar kadinliktan annelikten sen gel bacim buraya anlat rahatla:) o da ilginç bir yöntemmiş sormak için, benimki de kahve falında çıkıyorKaynanamda baktırıyor kahve falında biri demiş size bebek gelecek. Ne falmış ya az kendileri için baksalar yönleri düzelir belki.
Evet canım belki bugün böyle . İnşallah hayırlısı olsun her şeyin. Allah razı olsun kızlar sizden gece gece moralimi düzelttiniz. Benim eşimde hala bu saate kadar çalışıyorhoş onla bi şeyde konuşulmuyor. :) Allah razı olsun. Varlığınız yetti. Allaha emanet olun. Hayırlı geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?