Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bende bilmiyorum ki ne yapacaklar sadece sormak açık aramak olmuyor mu wah wah wah demek doktor önermek cok bilmislik yapip bizim gelinin kardesininde olmuyordu su doktora gitti hemen oldu demek icin :-/
Yoksa benim senin cocugun olsa onlara ne olmasa ne..

Kiz kaynanan nasil duymadi soylemedin :)) Esin söyle demiyor mu walla karnin cikana kadar sakla :))
Bende iki söz paylasmistim altina hemen hayirdir ya bebis mi var diye yazmislardi faceden ohaaa yani olsa sevinecek biride degil .. Istedigimizide paylasamiyoruz yakistirmalarindan..

Senin takvimine ne oldu Niye kaldirdin ki :-/

bide facebookta o var, hamile misin. Bir de bunu yapan benim 5 yıldır çocuk sahibi olmayıp, 5.yıl kızı olan arkadaşım. Kahve falında birisi demiş yaın çevrenden biri hamile mesaj atıp sormuştu habire soruyor. En çok onun anlaması lazım o niye soruyor ben anlamıyorum.

Kaynanam aman belki çocuğu olmazda oğlum başkasına varır kafasında bir insan olduğundan söylesemde sevinmiş numarası yapacak diğer sefer gibi:) ne zaman görse yok şunun karısı hamile şu şöyle oh söylemicem işte:)))) negatif enerjililier o ile eltim
Evet öyle banada öyle yapıyorlardı. Midemi üşütsem söyleyemiyordum yada canım çok bişey istese. Hamilemisin sorularından bıktığım için

Allah razı olsun canım.İnşallah sağlıklı , vatana millete ailesine hayırlı evlatlar nasip etsin bir an önce.
Bizde kan uyusmazligi var bende pihtilasma cikti kromozomlar temiz cok sukur .. Kesinlikle dusukten sonra baktirmak sart iki kere ayni aciyi yasadim bilsem ilkinden sonra hemen yaptirirdim..

Biz burdayız yaz&kış aynen cnm, sıramız gelecek bizde anne olacagız... bugün moralin bozuk olabilir ama yarın yeni bir gün yeni başlangıçlar... Hakkımızda hep hayırlısı olsun güzelim..

Söyleme kiz ohhh sefan olsun :)) Benimde olursa soylemeyecegim bir kac isim var listemde :))
Aaa sen ne kadar guzellesmissin kiz yoksa hamilemisin diyen cok bende .. Demekki evlendim guzellestim diyorum artik dalga geciyorum 5inci seneye girecegim hala sormaktan bikmadilar .. Yahu 5 senedir yapmamissa vardir bisi dimi sorma iste..

Mor Seven benide hep ruyalarinda gorurler niyeyse :)) Sormak icin bahane ..
Gecmislerini hemen unuturlar canim ya oldu mu evladi bitti ..
:) o da ilginç bir yöntemmiş sormak için, benimki de kahve falında çıkıyor Kaynanamda baktırıyor kahve falında biri demiş size bebek gelecek. Ne falmış ya az kendileri için baksalar yönleri düzelir belki.

Biz burdayız yaz&kış aynen cnm, sıramız gelecek bizde anne olacagız... bugün moralin bozuk olabilir ama yarın yeni bir gün yeni başlangıçlar... Hakkımızda hep hayırlısı olsun güzelim..
Evet canım belki bugün böyle . İnşallah hayırlısı olsun her şeyin. Allah razı olsun kızlar sizden gece gece moralimi düzelttiniz. Benim eşimde hala bu saate kadar çalışıyor hoş onla bi şeyde konuşulmuyor. :) Allah razı olsun. Varlığınız yetti. Allaha emanet olun. Hayırlı geceler...

Iyi geceler canim.. Allah sendende razi olsun.. esler ne anlar kadinliktan annelikten sen gel bacim buraya anlat rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…