- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Walla canim sicaktan icim bayiliyor yoksa acliktan mi onu da kestiremiyorum :))Al_pi sahurda bişeyler yiyormusun? Bu aralar ben acıkıyorum var mı önereceğin bişey? Bu saatte hiç yiyesimde gelmiyor
Ben önerebilirmiyimAl_pi sahurda bişeyler yiyormusun? Bu aralar ben acıkıyorum var mı önereceğin bişey? Bu saatte hiç yiyesimde gelmiyor
Canin istemez dimi evde vardir bunlar insallah konusuyoruz böyledeBen önerebilirmiyim
Kaynatılmış yumurta tok tutuyormuş:) kavun karpuzda susuzluğu gideriyomuş.
Yoğurt falanda iyi olur
Canım benim ne düşüncelisin:)Canin istemez dimi evde vardir bunlar insallah konusuyoruz böylede
Evet bu sicakta yenecek en guzel seyler bunlar..
Aç o iştahı bak kaşar peyniri aç karnina pekmez muz bebege kilo yapiyormus mutlaka ye zorlada olsa ye ..Canım benim ne düşüncelisin:)
Evde var da keşke yiyebilsem canım hiçbirşey istemiyor iştahım tamamen kapandı:)
Adananin yuzunden bizde yaniyoruz al memleketini az uzaga git :) Bu ne yahu cidden cildiracagim sicaktan ..derandiren Al_pi aynen kızlar hep sulu şeyler istiyor cnm, bugün dedim gündüz soguk karpuz yemeği özledim... Balkonda keyif yapayapa Ohh misss neyse çoğu gitti azı kaldı... Adana gercekten yanıyor güneşe Ateş açmak değilde bazen çarşaf ile sarasım geliyor yeter gölge olsun diye...
Ben normaldede çok iştahlı değildim,zayıfim yani:) ama yiyorum zorla muz,domates salatalık falan artık Allah ne verdiyse:) az evelde komşum zorla içliköfte yedirdi şimdi tıka basa doluyumAç o iştahı bak kaşar peyniri aç karnina pekmez muz bebege kilo yapiyormus mutlaka ye zorlada olsa ye ..
Kus ama yine ye giden kardir :))
Bol bol karpuz kavun ye sahurda:)derandiren Al_pi aynen kızlar hep sulu şeyler istiyor cnm, bugün dedim gündüz soguk karpuz yemeği özledim... Balkonda keyif yapayapa Ohh misss neyse çoğu gitti azı kaldı... Adana gercekten yanıyor güneşe Ateş açmak değilde bazen çarşaf ile sarasım geliyor yeter gölge olsun diye...
Ohhh afiyet olsun yarasin bebisineBen normaldede çok iştahlı değildim,zayıfim yani:) ama yiyorum zorla muz,domates salatalık falan artık Allah ne verdiyse:) az evelde komşum zorla içliköfte yedirdi şimdi tıka basa doluyum
Canlarım senlederandiren evet muz çok iyi geliyormuş bebişe, badem fındık kuru üzüm bol boş tüket kokusuz onlar hem...iyi bak minnoşaaaa
44 derken... Cnm sen hiç dışarı çıkma erime ihtimalin uçma ihtimalin çok yüksek... Hmn pekmez kavanozunu al elime ağzını aç bakmadan ye...Ohhh afiyet olsun yarasin bebisine
Bende öyleyim ne guzel 48 kilo olmustum Ramazanda eridim 44e dustum yine
O 4 kilo icin ne emek harcamistim oysa :-/
Sağol canım Allah razı olsun.Ohhh afiyet olsun yarasin bebisine
Bende öyleyim ne guzel 48 kilo olmustum Ramazanda eridim 44e dustum yine
O 4 kilo icin ne emek harcamistim oysa :-/
Aminnnnnnm, çok amiiiiiin, yürekten aminnnnnnnnCanlarım senleAl_pi sağolun hepiniz.
Ama siz böyle konuşunca ben biraz üzülüyorum gözlerim doluyor:)
Sizinle beraber hamile olmak en büyük isteğim inşallah ogünler gelir
Üzülme kız :) Şöyle düsün ben orucum sen degilsin ve karsimda yemek yiyorsun benim sabrim sevabim artiyorCanlarım senleAl_pi sağolun hepiniz.
Ama siz böyle konuşunca ben biraz üzülüyorum gözlerim doluyor:)
Sizinle beraber hamile olmak en büyük isteğim inşallah ogünler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?