Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi sahurda bişeyler yiyormusun? Bu aralar ben acıkıyorum var mı önereceğin bişey? Bu saatte hiç yiyesimde gelmiyor
Walla canim sicaktan icim bayiliyor yoksa acliktan mi onu da kestiremiyorum :))
Ama yumurta hasla bos yesende tok tutar ben karpuz üzüm kahvaltilik hazirliycam bugun soguk soguk iyi gider..

Adananin yuzunden bizde yaniyoruz al memleketini az uzaga git :) Bu ne yahu cidden cildiracagim sicaktan ..

Aç o iştahı bak kaşar peyniri aç karnina pekmez muz bebege kilo yapiyormus mutlaka ye zorlada olsa ye ..
Kus ama yine ye giden kardir :))
Ben normaldede çok iştahlı değildim,zayıfim yani:) ama yiyorum zorla muz,domates salatalık falan artık Allah ne verdiyse:) az evelde komşum zorla içliköfte yedirdi şimdi tıka basa doluyum

Bol bol karpuz kavun ye sahurda:)
Adanaya tesiste inmiştim bir ara fenalık geçirecektim neredeyse tamam sıcağı anlarımda o nem ne öyle Allahım.
Vala Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun inşallah:)

Ben normaldede çok iştahlı değildim,zayıfim yani:) ama yiyorum zorla muz,domates salatalık falan artık Allah ne verdiyse:) az evelde komşum zorla içliköfte yedirdi şimdi tıka basa doluyum
Ohhh afiyet olsun yarasin bebisine
Bende öyleyim ne guzel 48 kilo olmustum Ramazanda eridim 44e dustum yine
O 4 kilo icin ne emek harcamistim oysa :-/

derandiren evet muz çok iyi geliyormuş bebişe, badem fındık kuru üzüm bol boş tüket kokusuz onlar hem...iyi bak minnoşaaaa
Canlarım senle Al_pi sağolun hepiniz.
Ama siz böyle konuşunca ben biraz üzülüyorum gözlerim doluyor:)
Sizinle beraber hamile olmak en büyük isteğim inşallah ogünler gelir

44 derken... Cnm sen hiç dışarı çıkma erime ihtimalin uçma ihtimalin çok yüksek... Hmn pekmez kavanozunu al elime ağzını aç bakmadan ye...

Sağol canım Allah razı olsun.
Sıcaklarda birde ramazan ayında herkes eriyor sanırım. Ben hersene yaz aylarında illaki eriyorum kışında kilo alıyorum oh serin serin kahvaltilar ediyoruz dışarda yağmur yağıyor ellerimizde sıcak çay:) şimdiden özledim

Canlarım senle Al_pi sağolun hepiniz.
Ama siz böyle konuşunca ben biraz üzülüyorum gözlerim doluyor:)
Sizinle beraber hamile olmak en büyük isteğim inşallah ogünler gelir
Üzülme kız :) Şöyle düsün ben orucum sen degilsin ve karsimda yemek yiyorsun benim sabrim sevabim artiyor
Daha kac ay var belki sen dogum yapmadan kavusuruz sana belli mi olur .. O zaman sen bize soylersin sana soylediklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…