Ah ah o teyzeler yok mu o teyzeler her memlekete gitmeme beni deli ediyorlar.. mahalle aralarındaki koca karilara git diyen mi dersin,hocalara git diyeni,super bir doktor caren olur diyen mi dersin.gittim gitmedim değil o denilen yerlere bir umutKizlar birsey daha diycem eger birgun rabbim nasip ederde bir evladim olursa şu acimadan sorup canimi yakanlarin yanina götürüp al çocuk çocuk diyordun yaptim ne takacaksin diyicem ..
Hahah sekerimi mi yukselteyim :) Zaten kanim olsun diye kac kavanoz yedim artik böğ geldi bana :)44 derken... Cnm sen hiç dışarı çıkma erime ihtimalin uçma ihtimalin çok yüksek... Hmn pekmez kavanozunu al elime ağzını aç bakmadan ye...
Bencede ne bulursa yesin:))
Ben sallamamayi ögrendim daha mutluyum simdi biri birsey derse dedigine pisman ediyorum ben uzulecegime o uzulsun sorduguna artik böyle :-/Ah ah o teyzeler yok mu o teyzeler her memlekete gitmeme beni deli ediyorlar.. mahalle aralarındaki koca karilara git diyen mi dersin,hocalara git diyeni,super bir doktor caren olur diyen mi dersin.gittim gitmedim değil o denilen yerlere bir umut
.hic unutamiyorum utanmadan bayramda herkesin içinde bi dezze bide dedemler,dayimlar var benim kiZ bak şöyle bir kadına gitti oraya git faydası olur
Yok dedim ben almim..hamile kalabiliyorm Allaha bıraktım bir problemde yok çok sukur dedim.oturdu kaldı... bak kizininda başından geçmiş tamam söyle adamların içinde niyee be teyzem...
Doluyum bi konuda doluyum.. dusundukce sinirlerim hopluyor.nyseee Allah büyük..
Hiç söyleme bence canım cinsiyeti belli olana kadar bende bir daha hamile kalırsam insaAllah cinsiyeti belli olunca soylicem esimle öyle karar aldık bakalim Rabbim nasip eder insaAllah sağlıklı bir gebelikAl_pi vala süper fikir. Millet soruyordu bana hamilemisin diye hayir diyordum karnıma bakıyorlardi,anneme
Dedim şu insanlara bak ya,annemde onlar çok yalan söylediği için bizide öyle sanıyorlar derdi. Nefret ediyorım hala bile söylemedim kaynanam ve akrabalarına meraktan çatlarlar belki. Hele sen eltimi biliyon anlatmiştim berbat ötesi duyarsa yine 5-6 kilo verir hasetinden
Aman saglik önemli zayiflik degil :))Bencede ne bulursa yesin:))
Banada öyle diyorlardı kim görse sırtıma falan elliyordu. yok elleri şifa yok gözleri derman bıkmıştım. Hatta burayada yazmiştim düğünlere falan gitmek haram oldu diye. Yani anlamıyırum şu millete ne oluyor gerçektenAh ah o teyzeler yok mu o teyzeler her memlekete gitmeme beni deli ediyorlar.. mahalle aralarındaki koca karilara git diyen mi dersin,hocalara git diyeni,super bir doktor caren olur diyen mi dersin.gittim gitmedim değil o denilen yerlere bir umut
.hic unutamiyorum utanmadan bayramda herkesin içinde bi dezze bide dedemler,dayimlar var benim kiZ bak şöyle bir kadına gitti oraya git faydası olur
Yok dedim ben almim..hamile kalabiliyorm Allaha bıraktım bir problemde yok çok sukur dedim.oturdu kaldı... bak kizininda başından geçmiş tamam söyle adamların içinde niyee be teyzem...
Doluyum bi konuda doluyum.. dusundukce sinirlerim hopluyor.nyseee Allah büyük..
Ozamana kadar eşimin dayanacağını sanmıyorum ama:) yinede şimdi söylemeyi düşünmüyorum.Hiç söyleme bence canım cinsiyeti belli olana kadar bende bir daha hamile kalırsam insaAllah cinsiyeti belli olunca soylicem esimle öyle karar aldık bakalim Rabbim nasip eder insaAllah sağlıklı bir gebelik
Aman saglik önemli zayiflik degil :))
Doktor kiloma bakip gulmustu asil sen kendi kilona gul diyemedim aletler elinde idi :)))
Haklısın canım:)) ama biracik acikta alsan daha iyi olur. Tabiki şişman olmaktan daha iyidir.Aman saglik önemli zayiflik degil :))
Doktor kiloma bakip gulmustu asil sen kendi kilona gul diyemedim aletler elinde idi :)))
Çok iyi oldu ya... Bende şimdi kalkıp bir mutfağa gideyim.. Öpüyorum sizi kızlaaaar, iyi geceler... Yarın görüşmek üzere, tatlı rüyalarBi iki saat uyuyup kalkarim sahuru hazirlarim demistim lafa dalinca vakit su gibi gecti :))
Baba evinde baban sana ekmek vermiyor mu alpi diyorlardi.. Koca evindede kocan sana ekmek vermiyor mu diyorlar :)Haklısın canım:)) ama biracik acikta alsan daha iyi olur. Tabiki şişman olmaktan daha iyidir.
Kaynanamlar ve kızlari hep obez oyüzden bana sen çok Zayifsin diyorlar:))) 53 kiloyum ya sen benim yerimde olsan sana ne derlerdi Allah bilir
Gorusuruz canim .. Iyi sahurlar afiyet olsunÇok iyi oldu ya... Bende şimdi kalkıp bir mutfağa gideyim.. Öpüyorum sizi kızlaaaar, iyi geceler... Yarın görüşmek üzere, tatlı rüyalar
Aynen canım sağlık yerinde olsunda kilo alınıyor zaten:))Baba evinde baban sana ekmek vermiyor mu alpi diyorlardi.. Koca evindede kocan sana ekmek vermiyor mu diyorlar :)
Artik o kadar cok bu konuda soru geliyor ki walla acimiyorum senin gibi olmaktansa iyidir yada sanki sen cok iyisin vs vs diyorum :)
istahli biri hic olmadim saglikli besleniyorum ama kilo almadim alamiyorum :-/
Bizde senii:) iyi geceler tatlı rüyalar afiyetolsunÇok iyi oldu ya... Bende şimdi kalkıp bir mutfağa gideyim.. Öpüyorum sizi kızlaaaar, iyi geceler... Yarın görüşmek üzere, tatlı rüyalar
İyi geceler canım bende uzanacağım öpüyorumIyi geceler kalanlara .. Sohbet guzeldi gozlerim kapaniyor uyuyup kalmadan birseyler hazirlayayim .. Yarin gorusuruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?