Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi Kartanesi_26 derandiren
Kız alemsiniz heee ama sizi okuyup yetişene kadar gittiniz yetişemediim bu nasi sahur mesaisi kimse kalmamis yafuu..

Bu arada benim kv de hala sen basıksın diyo ..La havle vela kuvvete illa billahül aliyyül aziym.. Rabbim şu insanlara konusma fırsatı vermesin artık bunaltmasınlar bizi uleynnn

derandiren kız sen uyu bakiim iki canlısın ne işin var buralarda

Tabi uyudunuz kesin ama neysem..
Hayirli sahurlar canlarimmm...

Mor Seven canım benim evet aynen öyle hic uzulme bunalmaa kızlar sana çok güzel enerji dopinglemişler zaten ben de tekrar tekrar yazmiyim..

Rabbim en hayırlı en güzel zamanda ummadıgın anda nasip etsin.. sana da hepimize de ANNE olabilmeyi.. biz hep buralardayız her zaman gel yaz burdaki arkadaşlarım hepsi birbirinden merhametli ve birinin canı sıkısa üzülse herkes kendi derdini unutur seferber olurlar moral vermek icin.. Allah hepinizden tek tek razı olsun kızlar.. sevincleri de hep birlikte yasicaz insallah...

Allah razı olsun tatlım gittim dinlendim özledim sizleri geri geldim kız alışmışım valla bırakamadım sizi

iyi yaptin kuzumm dinlenmen iyi olmus ama aramiza gelmen daha da iyi oldu :)
Hayde hayirli geceler uzun uzun bol bol konusuruz insallah..
Bu arada sagligin sihhatinde iyidir insallah kuzucum.. ♡♡

iyi yaptin kuzumm dinlenmen iyi olmus ama aramiza gelmen daha da iyi oldu :)
Hayde hayirli geceler uzun uzun bol bol konusuruz insallah..
Bu arada sagligin sihhatinde iyidir insallah kuzucum.. ♡♡
hayırlı geceler bitanem aynen konuşuruz sağlığım çok şükür iyi canım aynı bıraktığım gibiyim hiç değişiklik yok seni sormalı sende durumlar nasıl ebrucum

Kizlar birsey daha diycem eger birgun rabbim nasip ederde bir evladim olursa şu acimadan sorup canimi yakanlarin yanina götürüp al çocuk çocuk diyordun yaptim ne takacaksin diyicem ..
Oh simdiden agzina saglik :))) ceyrekten asagisi kurtarmazda de :)))
Rabbim sinavlarimizi basariyla gecmeyi nasip etsin gülüm. Allah bize onca firsatlar veriyor.
Evet Rabbim beni hep sabrımla deniyor hikmetinden sual olunmaz. İnsanoğluyuz serzenişte bulunuyoruz Rabbimize. Allahım affetsin. İnşallah imtihanımı en kısa sürede verip sonuca geçeriz :)
Amin insallah canim, sabrinin sonu selamet olsun.
Eki Görüntüle 1851225 Gecen yillarda adanada biri sicaklarda kalp krizi gecirip ölmüs yakinlarindan biride günese ates etmis suclu diye :))
Bu sene boyle bir yazi yazmislar :)))
Süpermis :))))
3 ay önce bi melisa vardı hatırlayan var mı
Hosgeldin kuzum nasilsin?

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz. İş yerinde de sınırdayım tatile çıkıp stresimi atmak istiyorum bir an önce. Böyle zamanlar aslında fırsat belki de bizi öbür tarafta kurtaracak .. Çoğu gitti azı kaldı..Aslında güne başlayınca devamı geliyor da ben sabahları uyanamıyorum.. Önümüzdeki aylarda sizin de planınız var mı Alpim

Tatil planimi Cocuk planimi :)))
Cocuk isine ara verdim eylul ekime kadar hic birsey yapmiycam ..
Tatile gelince guzelim bayram tatilinde adet olacagim O yuzden ilk hafta sonu kacariz bir yerlere .. Bizim aileler disarda ya yaz cok cabuk geciyor bi oraya bi buraya bayram dugun tatil hop kis geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…