İnsaAllah pozitif çıkar can benim haber et bizlere olur mu
Etmemmi canim benim yazicam hemen olumluda olumsuzda olsa. Benden sonra yapanlarada ornek olsun
3 ay önce bi melisa vardı hatırlayan var mı
Allah razı olsun tatlım gittim dinlendim özledim sizleri geri geldim kızVar tabi olmazmiii hep aklimdan geciyosun nerelerde bu kız diyee :)
Neler yaptın 3 aydır nirelerdesin gülümm
Allah razı olsun tatlım gittim dinlendim özledim sizleri geri geldim kızalışmışım valla bırakamadım sizi
iyi yaptin kuzumm dinlenmen iyi olmus ama aramiza gelmen daha da iyi oldu :)
Hayde hayirli geceler uzun uzun bol bol konusuruz insallah..
Bu arada sagligin sihhatinde iyidir insallah kuzucum.. ♡♡
Oh simdiden agzina saglik :))) ceyrekten asagisi kurtarmazda de :)))Kizlar birsey daha diycem eger birgun rabbim nasip ederde bir evladim olursa şu acimadan sorup canimi yakanlarin yanina götürüp al çocuk çocuk diyordun yaptim ne takacaksin diyicem ..
Rabbim sinavlarimizi basariyla gecmeyi nasip etsin gülüm. Allah bize onca firsatlar veriyor.Bende hep böle düşünürüm, bu Bnm sınavım Rabbim sabır ver derim içimden...Mor Seven başın saolsun,mekanı cennet olsun anacıgının... Yalnız değilsin cnm bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz tedavilerim oldu başarısız sonuçlandı en sonunda senin gibi Hamile kaldım ama kayıp ile sonuçlandı hep sabır hep dua... Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Amin insallah canim, sabrinin sonu selamet olsun.Evet Rabbim beni hep sabrımla deniyor hikmetinden sual olunmaz. İnsanoğluyuz serzenişte bulunuyoruz Rabbimize. Allahım affetsin. İnşallah imtihanımı en kısa sürede verip sonuca geçeriz :)
Süpermis :))))Eki Görüntüle 1851225 Gecen yillarda adanada biri sicaklarda kalp krizi gecirip ölmüs yakinlarindan biride günese ates etmis suclu diye :))
Bu sene boyle bir yazi yazmislar :)))
Hosgeldin kuzum nasilsin?3 ay önce bi melisa vardı hatırlayan var mı
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz. İş yerinde de sınırdayım tatile çıkıp stresimi atmak istiyorum bir an önce. Böyle zamanlar aslında fırsat belki de bizi öbür tarafta kurtaracak .. Çoğu gitti azı kaldı..Aslında güne başlayınca devamı geliyor da ben sabahları uyanamıyorum.. Önümüzdeki aylarda sizin de planınız var mı AlpimGecmiyor özlemim valla saniyeleri sayiyorum sicaklardan oruc olmasak yiyip icsek belki bu kadar zorlanmam..
Ama biz zeki yatirimcilarmisiz bu sicakta oruc tutanlar cennette kevser suyundan icecekmis kana kana .. Rabbim icmeyi nasip etsin hepimize insallahhh..
Sen nasilsin canim..
Hoş geldin canım nerelerdesin ben dayanamıyorum bu kadar ayrı kalmaya alışkanlık oldu bir kere3 ay önce bi melisa vardı hatırlayan var mı
Tatil planimi Cocuk planimi :)))Canım aynı şeyleri yaşıyoruz. İş yerinde de sınırdayım tatile çıkıp stresimi atmak istiyorum bir an önce. Böyle zamanlar aslında fırsat belki de bizi öbür tarafta kurtaracak .. Çoğu gitti azı kaldı..Aslında güne başlayınca devamı geliyor da ben sabahları uyanamıyorum.. Önümüzdeki aylarda sizin de planınız var mı Alpim
Hayirli uzun saglikli ömürleri olsun insallah Leylacim..bugün kuzumun doğum günü kızlar....Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah....
amin gülüm sağolasın canım...Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin canımcım....Hayirli uzun saglikli ömürleri olsun insallah Leylacim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?