İkisi de olur ama bebek planını anlatmışsınTatil planimi Cocuk planimi :)))
Cocuk isine ara verdim eylul ekime kadar hic birsey yapmiycam ..
Tatile gelince guzelim bayram tatilinde adet olacagimO yuzden ilk hafta sonu kacariz bir yerlere .. Bizim aileler disarda ya yaz cok cabuk geciyor bi oraya bi buraya bayram dugun tatil hop kis geldi
Yeni sayilir gülüm löseve bagis kampanyasi esnasinda pro oldum :)E-brulim pro üye mi oldun yoksa öylemiydin kizz
Nice yillari olsun yavrumun, Rabbim uzun ömürler versin ablacim ♥bugün kuzumun doğum günü kızlar....Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah....
Amin gülüm sağolasın ebrucum...Rabbim sanada sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah canımcım....Yeni sayilir gülüm löseve bagis kampanyasi esnasinda pro oldum :)
Nice yillari olsun yavrumun, Rabbim uzun ömürler versin ablacim ♥
Sagol canim
Insallah canim bi problem cikmaz yeniden umutla baslariz yolaİkisi de olur ama bebek planını anlatmışsınBen de eylülde başlayacağım kontrollerde bir problem çıkmazsa beraber başlarız sürece..
Allah razi olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...Amin gülüm sağolasın ebrucum...Rabbim sanada sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah canımcım....
Tesekkür ederim ablacim :)
Ay yerim ben seni :)Selam herkeseeee
LeYLa_21 kızının sağlıklı Mutlu nice nice yılları olsun cnm, bahtı gzl olsun yavrunun Melisa1995 hoşgeldin şeker, ne var ne yok şimdi sen anlatacan biz dinleyeceğiz @E-brulim Al_pi pro üyelik yakışmış güzeller hıııı gözümden kaçmadı derandiren sende prosun, hiç kıskanmadık cnm
Üzerine serbet gezdirip ramazana veda tatlisi olarak yiyeyim madem :)))
Hoşbuldum ablacım şükür iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl hamilelik nasıl gidiyorOh simdiden agzina saglik :))) ceyrekten asagisi kurtarmazda de :)))
Rabbim sinavlarimizi basariyla gecmeyi nasip etsin gülüm. Allah bize onca firsatlar veriyor.
Amin insallah canim, sabrinin sonu selamet olsun.
Süpermis :))))
Hosgeldin kuzum nasilsin?
Allah iyilik versin kuzum, bende iyiyim cok sükür.Hoşbuldum ablacım şükür iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl hamilelik nasıl gidiyor
Nice yaşları olsun sağlıkla huzurla inşallah. Seneye kardeşiyle beraber kutlamak nasip olsunbugün kuzumun doğum günü kızlar....Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah....
Doğum günü kutlu olsun güzel kızçenin :) sağlıklı güzel bir ömrü olsunbugün kuzumun doğum günü kızlar....Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah....
Eminim kıskanmadın seni siyah nickli seniSelam herkeseeee
LeYLa_21 kızının sağlıklı Mutlu nice nice yılları olsun cnm, bahtı gzl olsun yavrunun Melisa1995 hoşgeldin şeker, ne var ne yok şimdi sen anlatacan biz dinleyeceğiz @E-brulim Al_pi pro üyelik yakışmış güzeller hıııı gözümden kaçmadı derandiren sende prosun, hiç kıskanmadık cnm
Amin cümlemize ablacım toparlandım abla çok şükür ara verdim iyi olduAllah iyilik versin kuzum, bende iyiyim cok sükür.
Hersey yolunda hamd olsun.
Nerelerdeydin anlat bakalim :)
Toparlayabildin mi kendini ablam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?