- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- 138
hoşbuldum ablacım attım çok şükür
Ablamm sen hamile misin nasıl sevindim yaaAmin gülüm sağolasın ebrucum...Rabbim sanada sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah canımcım....
hoşbuldum canım benim şükür yolunda sende ne var ne yok@LeYLa_21 kızın nice güzel sağlıklı yaşları olsun inşallah ablacım..
Melisa1995 hoş geldin canım her şey yolundadır umarım
Sefalar getirdin canim, seni aramizda görmek cok güzel ♥Amin cümlemize ablacım toparlandım abla çok şükür ara verdim iyi olduözledim sizleri geri geldim
Kelebek begendim dantelden ama maalesef bu konuda beceriksizim :)
Ee o zaman afiyet olsun bana :)
Hoş geldin canım nerelerdesin ben dayanamıyorum bu kadar ayrı kalmaya alışkanlık oldu bir kere[/QUOTE
Hoşbuldum canımmola verdim geldim bende kalamadım geri döndüm valla alışkanlık yapıyo tamamen bırakamıyosun ben tamamen gitmiştim yok kopamıyom dedim geri döndüm
Sizleride tekrar görmek çok güzel melek yüzlü ablamSefalar getirdin canim, seni aramizda görmek cok güzel ♥
bugün kuzumun doğum günü kızlar....Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah....
Insallah canim bi problem cikmaz yeniden umutla baslariz yola
Plan deyince akla cocuk geliyor burda :))
Iyiyim canim biraktigin gibi hala tek kisiyim :))hoşbuldum ablacım attım çok şükürsen nasılsın sende ne var ne yok
Doktor adanada ya asilamadan sonra gormedim aramadim .. Ama iki asilama demisti ilk konustugumuzda o yuzden baslarsam asilama yapilacak .. Amann daha cok var tatil planlari daha zevkli daha guzelNice güzel sağlıklı yaşları olsun inşallah küçük prensesin..iyi ki doğmuşbizim için öp onu ablalarından
Amin canım.. Bu ara bebek fikri uzak en yakın tatil planları ya o yüzdenDoktorun ne diyor peki aşılamaya mı devam edeceksiniz?
Melisa1995 hoş geldin canım nasılsın? Nasıl gidiyor...
Mor Seven canım senin de başın sağ olsun..Allah hayırlı vakitte gönlünü dolduracak bir evlat nasip etsin sana ...
Resmi ekle bakalim nasil birseymis ..Sefalar getirdin canim, seni aramizda görmek cok güzel ♥
Hoşbuldum canım aynı bildiğin gibiNice güzel sağlıklı yaşları olsun inşallah küçük prensesin..iyi ki doğmuşbizim için öp onu ablalarından
Amin canım.. Bu ara bebek fikri uzak en yakın tatil planları ya o yüzdenDoktorun ne diyor peki aşılamaya mı devam edeceksiniz?
Melisa1995 hoş geldin canım nasılsın? Nasıl gidiyor...
Mor Seven canım senin de başın sağ olsun..Allah hayırlı vakitte gönlünü dolduracak bir evlat nasip etsin sana ...
Aynı bende ablaIyiyim canim biraktigin gibi hala tek kisiyim :))
Aynen, o zamana kadar azcık daha çekirdek aile takılalım.. Bakarsın son bebişsiz tatil planımız olurDoktor adanada ya asilamadan sonra gormedim aramadim .. Ama iki asilama demisti ilk konustugumuzda o yuzden baslarsam asilama yapilacak .. Amann daha cok var tatil planlari daha zevkli daha guzel
İyiyim canım sağ olasın.. Ne kadar kk dan uzak kalmaya çalışsak da dönüp buraya geliyoruz. Darısı pink love'ın başına. Zaten o belli etmeden takip ediyordur eminimHoşbuldum canım aynı bildiğin gibiiyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Aynı bende abla
Canimsin ♥ güzel yüreklim benimSizleride tekrar görmek çok güzel melek yüzlü ablam
Ilk bakista gözüne cirkin gözükebilir :)Resmi ekle bakalim nasil birseymis ..
Aynen öyle valla canım yaa amin inşallah burdaki arkadaşlar çok kıymetli herkes birbirinin iyiliğini düşünüyo hal hatır soruyorlar sağolsunlar işte bu yüzden bırakamıyoruz böyle güzel arkadaşlar bırakılır mıİyiyim canım sağ olasın.. Ne kadar kk dan uzak kalmaya çalışsak da dönüp buraya geliyoruz. Darısı pink love'ın başına. Zaten o belli etmeden takip ediyordur eminim
Ayy cok cirkin hic sevmedim :)) Kizinin ceyizine mi dusundun .. Şaka şaka guzelde cok zor bunu yapmak sabir sabir ya sabir lazim .. Bosver annem sen bunlari hazirlari var onlardan al :)Canimsin ♥ güzel yüreklim benim
Ilk bakista gözüne cirkin gözükebilir :)
Sende benim canımsın ablam :-* model bence çok tatlıCanimsin ♥ güzel yüreklim benim
Insallah canim neden olmasin ..Aynen, o zamana kadar azcık daha çekirdek aile takılalım.. Bakarsın son bebişsiz tatil planımız olur
Waooooow bunu yapabilecek arkadaş var mı aramızda? Bnm olmadığım kesin ama, en son lif örmüştümCanimsin ♥ güzel yüreklim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?