Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

bugün kuzumun doğum günü kızlar....Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah....

Nice güzel sağlıklı yaşları olsun inşallah küçük prensesin..iyi ki doğmuşbizim için öp onu ablalarından

Insallah canim bi problem cikmaz yeniden umutla baslariz yola
Plan deyince akla cocuk geliyor burda :))

Amin canım.. Bu ara bebek fikri uzak en yakın tatil planları ya o yüzden Doktorun ne diyor peki aşılamaya mı devam edeceksiniz?

Melisa1995 hoş geldin canım nasılsın? Nasıl gidiyor...

Mor Seven canım senin de başın sağ olsun..Allah hayırlı vakitte gönlünü dolduracak bir evlat nasip etsin sana ...

Doktor adanada ya asilamadan sonra gormedim aramadim .. Ama iki asilama demisti ilk konustugumuzda o yuzden baslarsam asilama yapilacak .. Amann daha cok var tatil planlari daha zevkli daha guzel

Hoşbuldum canım aynı bildiğin gibi iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Iyiyim canim biraktigin gibi hala tek kisiyim :))
Aynı bende abla

Doktor adanada ya asilamadan sonra gormedim aramadim .. Ama iki asilama demisti ilk konustugumuzda o yuzden baslarsam asilama yapilacak .. Amann daha cok var tatil planlari daha zevkli daha guzel
Aynen, o zamana kadar azcık daha çekirdek aile takılalım.. Bakarsın son bebişsiz tatil planımız olur

Hoşbuldum canım aynı bildiğin gibi iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor

Aynı bende abla
İyiyim canım sağ olasın.. Ne kadar kk dan uzak kalmaya çalışsak da dönüp buraya geliyoruz. Darısı pink love'ın başına. Zaten o belli etmeden takip ediyordur eminim

İyiyim canım sağ olasın.. Ne kadar kk dan uzak kalmaya çalışsak da dönüp buraya geliyoruz. Darısı pink love'ın başına. Zaten o belli etmeden takip ediyordur eminim
Aynen öyle valla canım yaa amin inşallah burdaki arkadaşlar çok kıymetli herkes birbirinin iyiliğini düşünüyo hal hatır soruyorlar sağolsunlar işte bu yüzden bırakamıyoruz böyle güzel arkadaşlar bırakılır mı

Canimsin ♥ güzel yüreklim benim

Ilk bakista gözüne cirkin gözükebilir :)

Ayy cok cirkin hic sevmedim :)) Kizinin ceyizine mi dusundun .. Şaka şaka guzelde cok zor bunu yapmak sabir sabir ya sabir lazim .. Bosver annem sen bunlari hazirlari var onlardan al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…