Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Am
Doktor olumsuz konustuysa ondan kaldirmistir takvimi sürec zor o yüzden bisu diyemiyorum ..rabbim kisa surede nasip etsin hayirli bir evlat
a ama süreci hiç bizimle paylaşmadı içinde Yaşadı hep bir ara sadece kanamam oldu diye yazmıştı onun dışında ben herşey yolunda gidiyor sanmıştım Rabbim bir daha yaşatmasın

KIZLAR AZ ÖNCE FORUMDA GÖRDÜM SPİRALLE HAMİLE KALMIŞ KADIN EY BÜYÜK ALLAHIMMMMM NOLURSUN DULARIMIZI KABUL ET GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE VAKİT SAAT VARSA NOLURSUN BİZE SABRINI VER.BİZ KENDİMİZİ YIRTTIK İNSANLAR SPRALLE GEBE KALIYOR BU DURUM BENİM BAŞIMA HAYATTA GELMEZZZ HERRALDE..................

Amaaaan pink love cnm takma kafaya oluruna bırak Dr bir bildiği vardır elbet sal gitsin:)))) herşeyi irdeleye irdeleye bu hale geldik
Alpi nasilda anlamis durumu . Dr dan sogudum canim ya 18 gun gitcem belki yumurta bile gorunmicek bemde buyumusmuydu acaba caladimi acaba diye düşünüp durcam kobay miyim ben her defasinda farkli bir şey deniyor. Tutarsa gidip elini opmeyide bilirim ama

Cnm cunku bni 18.gun cagirdi .ve ogun bn burda olamicam kontrole gidemem... 13.gunu devlet hast gitcem zahmet edip bakarsa bakar
İnşallah herşey gönlünce olur çok takma kafaya bakmazsa da bakmasın kendi kaybeder (ne kaybedecekse artık)

Bende sanmiyorum .ama ben su birinciyi bi becereyim ikinciyi kesinlikle korunarak yapcam aha burayada yazcam ayyyy kizlar yaaa korunuyorduk ama hamile kalmisim

Bende sanmiyorum .ama ben su birinciyi bi becereyim ikinciyi kesinlikle korunarak yapcam aha burayada yazcam ayyyy kizlar yaaa korunuyorduk ama hamile kalmisim
YOK CNM O BİZİM BAŞIMIZA GELMEZ MÜMKÜNNN DEĞİL YA GELSE BİLE BEN DÜŞÜRÜRÜM ONU YANİ :)

YOK CNM O BİZİM BAŞIMIZA GELMEZ MÜMKÜNNN DEĞİL YA GELSE BİLE BEN DÜŞÜRÜRÜM ONU YANİ :)
Dusurmezsin annesi. Birincileri yapip doguralim hayirlisiyla saglikla sihatle. Sonra korunup bida hamis kalcaz rahat insanlar kafaya takmiyorki cocuk olmuyor diye e stres olmayincada bebek geliyor duz mantik aslinda ama maleseff bizde gecmiyo kafaya takmamak. Kafaya takmak bizim isimiz

BİZDE GENETİK BU BEN BÜTÜN TAŞLARI TOPLADIM BİRARAYA GETİRDİM ANAMDA BÖLEYMİŞ BENİM:) İLKİNİ DÜŞÜRMÜŞ SONRA ABLAM BEN BENDEN SONRA GENE DÜŞÜK KANAMASI OLUYOMUŞ.ANAMINDA PROGESTERON EKSİKLİĞİ VAR BEN ZATEN ANNEMİN AYNISIYIMDIR REGL DÖNGÜM BİLE AYNIYMIŞ İNŞ ONUN GİBİ SAĞLIKLA ALIRIM BENDE BEBEKLERİMİ:)

Düsünmedigim bi saniye yok ki :) tamam strest yapmiyorum isyan etmiyorum sabir edip dua ediyorum ama aklimdanda cikmiyor .. cunku her bi koseden birinin bebegi cikiyor resim paylasiyor .. arkadasim dun dogum yapti mesala ..

Düsünmedigim bi saniye yok ki :) tamam strest yapmiyorum isyan etmiyorum sabir edip dua ediyorum ama aklimdanda cikmiyor .. cunku her bi koseden birinin bebegi cikiyor resim paylasiyor .. arkadasim dun dogum yapti mesala ..
AYNENN:) BİDE KIZLAR ŞÖYLEDE BİR DURUMUM VAR BEN NE ZAMAN KIRMIZILARI GÖRÜP BUNALIMDA OLSAM Bİ ARKADAŞIM BEBEĞİNİN FOTOSUNU BANA ATIYO YA RABBİ SEN SABIR VER DİYORUM NE DİYİM Kİİ...

Bak canim annen dogurmus senin gibi guzel kizi olmus sende doguracaksin insallahh

Aynen cnm bende senin gibiyim.kesinlikle isyan etmiyorum ama aklimdanda çıkmıyor. Geçen zayen kafama takmisim iyice bunalmistim ark dogum yapmıştı pes pese bebek resmi atmazmi.gozlerim dolu dolu baktim. Kiskanclik degil bu .sadece insan üzülüyor ister istemez...

Sen de korun cnm senin de olur ) dün de ben bir topikte rastladım kadının bir çocuğu var sonra üç kayıp yaşamış ama birinde üç aylık iğnelerle korunurlen birinde de kondomla korunurken şimdi de ikinci için uğraşıyormuş olmuyormuş ben de kendisine mesaj attım sen korunmaya devam et diye kadın önce espiriyi anlamadı yok korunmuyoruz ikinci çocuk için uğraşıyoruz diye cevap Yazmış

HAHAHHAHAHAHHA:)

AYNENN:) BİDE KIZLAR ŞÖYLEDE BİR DURUMUM VAR BEN NE ZAMAN KIRMIZILARI GÖRÜP BUNALIMDA OLSAM Bİ ARKADAŞIM BEBEĞİNİN FOTOSUNU BANA ATIYO YA RABBİ SEN SABIR VER DİYORUM NE DİYİM Kİİ...
Nasil da denk geliyor demi . Facede paylasanlara sinir oluyorum. Anne kiz kombini paylasanlar yok ben bu hayatta en cok anne olmayi sevdim demeler. Cocuklarin turlu türlü hallerini cekmeler. Olan var olmayan var gözümüze gozumuze sokuyolar.... ayrica nazar de deger yaa hic dusunce yok abartili davrananlarda.

Benim annem de 7 yıl beklemiş

AYNEN ÖLE RABBİM BENİ BÖLE BİŞİ İLE İMTİHAN EDİYOR NEYİ YAPIP YAPMAYACAĞIMI OKADAR İYİ BİLİYORUMKİ DOĞUM GÜNÜNDE MİLYARLIK ORGANİZASYONLAR YAPMAK YERİNE KURBAN KESİP MEVLÜT YAPABİLİRİM MESELA FARKLILIK YARATIRIM HEM ÇÜNKÜ HERKES AYNI ŞEYİ YAPIYOR BIKTIMMM SKILDIM AYNI RESİMLERİ GÖRMEKTEN :)

E-brulim ebrusum senin konunu yeni fark ettim bende takipteyim insallah herkes hayirli haberler alir tez vakitte
Gülüm ekleyelim istersen seni de listeye sende bu zorlu süreci bizimle bekle :)
Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah

E-brulim cnm şu bacak Ayırma olayını Detaylı anlatır mısın?hergün mü yapılacak bir de ne kadar süre o şekilde kalınmalı günde kaç kez yapılacak?
D3S1R3 ablacım yardımcı olabilirmisin bize?

Bu ay tedavi Görenler Pink live ve Ebru sanırım
Benim tedavisiz ayım mı var :)))) artık üzülmüyorum bile sinirden gülüyorum halime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…