- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- 138
Ebru abla bebişin kız mıAyy cok cirkin hic sevmedim :)) Kizinin ceyizine mi dusundun .. Şaka şaka guzelde cok zor bunu yapmak sabir sabir ya sabir lazim .. Bosver annem sen bunlari hazirlari var onlardan al :)
Güzelmiş Ebrum ama eminim baya emek ve göz nuru ister.. Böyle çeyizlik hazırlayan yerler var dantel işi filan yapıyorlar onlara sorabilir ya da yaptırabilirsin. Almanya'da türk mahallelerinde var mıdır acabaCanimsin ♥ güzel yüreklim benim
Ilk bakista gözüne cirkin gözükebilir :)
Bizi bizden iyi zaten kim anlar ki artık bebek konusunu bir burada konuşabiliyorum. Yaşamayan anlamayan bilmiyor..Aynen öyle valla canım yaa amin inşallah burdaki arkadaşlar çok kıymetli herkes birbirinin iyiliğini düşünüyo hal hatır soruyorlar sağolsunlar işte bu yüzden bırakamıyoruz böyle güzel arkadaşlar bırakılır mı
Her sene bize umut etmek düşüyor.. olsun..Geçen düşündüm bu topik kurulalı nerdeyse bir sene olacak o zaman sayımız ne azdı ve herkes umut ediyordu.. Şimdi yarımız hamiş.. Sonraki sene neden biz olmayalım dimiInsallah canim neden olmasin ..
Her sene ayni dusuncede oluyorum ama her sene yine iki kisi cikiyoruz oda ayri konu :))
Izindeyken aklima gelseydi keske. Buralarda öyle birsey bulamam :)Ayy cok cirkin hic sevmedim :)) Kizinin ceyizine mi dusundun .. Şaka şaka guzelde cok zor bunu yapmak sabir sabir ya sabir lazim .. Bosver annem sen bunlari hazirlari var onlardan al :)
Aramizda olmadigina kanaat getirdim :)Waooooow bunu yapabilecek arkadaş var mı aramızda? Bnm olmadığım kesin ama, en son lif örmüştüm
Allah razi olsun gülüm, evet nasipse kiz olacak. Rabbim sizlerede hayirli vakitte nasip etsin bu duygulari tatmayi ♥Ebru abla bebişin kız mımaşallah desene güzel aneye güzel kız annesi gibi tatlı olacak
Almanyada nerdeee :) kuzenime haber salayim da ceyizcilere bir göz atsin.Güzelmiş Ebrum ama eminim baya emek ve göz nuru ister.. Böyle çeyizlik hazırlayan yerler var dantel işi filan yapıyorlar onlara sorabilir ya da yaptırabilirsin. Almanya'da türk mahallelerinde var mıdır acaba
Ben de iyiyim canım çok şükür dolapta 4 bebiş var kısmetse haftaya transfer var canım bendeki durumlardaHo
hoşbuldum canım benim şükür yolunda sende ne var ne yok
Dolaptakiler göbüşünde olsun önümüzdeki ay inş.Ben de iyiyim canım çok şükür dolapta 4 bebiş var kısmetse haftaya transfer var canım bendeki durumlarda
hayırlı geceler bitanem aynen konuşuruz sağlığım çok şükür iyi canım aynı bıraktığım gibiyim hiç değişiklik yok seni sormalı sende durumlar nasıl ebrucum
Hayırlı cumalar canım.. Kistler tamamen gittiyse doktor 2. kutuya başlatmayabilir belki. Kontrole gitmekte fayda varBen de iyiyim kuzum sukurler olsun..
Bi fark var stres tamamen hormonlarimi mahvetmisFSH LH ı gecmis yarışıyolar
Diane 35 verdi doktor pcos olabilme teshisi koydu ilerlemesin basla ilaca dedi bakalim dün ilacın sonunu ictim regl olmayı bekliyorum artik..
7 gün ara var 2.kutuya baslicam ama ben baslamadan kontrole gitmek istiyorum regl olurum hemencik insallaaah :)
Kızlar sizce regl olmasam da 2. Kutuya gecmeden kontrole gitmelimiyim ???
Dantel dedigim tig isi iste canim, zor oldugu ortada :)Herkese hayırlı cumalar güzelleeer
E-brulim kuzumm o kelebek sanki dantel değil değişik sık iğne gibi işleme gibi yani zor bişe ama çok güzelmiş..
Bu arada pro üyeler ben de farketmiştim ama yeni mi emin olamamıştım kırmızılığınızAl_pi E-brulim ben de hiç kıskanmadım ne o öyle
(çarpıldı )
Hayırlı olsun kuzucuklarım pro kuzucuklarım
Hayırlı cumalar canım.. Kistler tamamen gittiyse doktor 2. kutuya başlatmayabilir belki. Kontrole gitmekte fayda varBu arada kistler regl ile atılabilir..
Dantel dedigim tig isi iste canim, zor oldugu ortada :)
Kiz kiskanma kiskanilacak bir seyi yok :)
Canım miyom konusunu pek bilmiyorum boyutu önemli sanırım onların. Miyom rahimde kistse yumurtalıklarda oluyor.. Belki de temizlemiştir ilaç. Görünmekte fayda var en azından için rahat kullanırsın ilacını..Evet dogru diyosun şimdi eger bu 7 gün icinde regl olmazsam ikinci kutuya baslamam gerekiyo ama kontrole de gitmek istiyorum miyomlar vardı evet ultrason sonucunda yaziyodu kücük kücük miyomlar oldugu ki regl olmadan da gitmezler heralde..
bugün kuzumun doğum günü kızlar....Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah....
Yapanin eline saglik, bulsam bizzat tebrik edecegim :)))Kuzum iste tıgla degilde baska bi sistemle yapilmis gibi geldi bana makine gibi.. neysem kim yapmissa cok guzel yapmis eline saglik
Canım miyom konusunu pek bilmiyorum boyutu önemli sanırım onların. Miyom rahimde kistse yumurtalıklarda oluyor.. Belki de temizlemiştir ilaç. Görünmekte fayda var en azından için rahat kullanırsın ilacını..
Yapanin eline saglik, bulsam bizzat tebrik edecegim :)))
Canım o myom değil yumurtalıklarında folikül kisti varmış.Kuzum şimdi sonuc elimde bakıyorum da miyom felan degil yaziyorum bak..
" Her iki over boyutu normaldir. Her iki overde 1cm den küçük çoğunluğu periferik yerleşimli multipl foliküller mevcuttur. Pcos açısından degerlendirilmesi yararlı olabilir. "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?