Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayy cok cirkin hic sevmedim :)) Kizinin ceyizine mi dusundun .. Şaka şaka guzelde cok zor bunu yapmak sabir sabir ya sabir lazim .. Bosver annem sen bunlari hazirlari var onlardan al :)
Ebru abla bebişin kız mı maşallah desene güzel aneye güzel kız annesi gibi tatlı olacak

Canimsin ♥ güzel yüreklim benim

Ilk bakista gözüne cirkin gözükebilir :)

Güzelmiş Ebrum ama eminim baya emek ve göz nuru ister.. Böyle çeyizlik hazırlayan yerler var dantel işi filan yapıyorlar onlara sorabilir ya da yaptırabilirsin. Almanya'da türk mahallelerinde var mıdır acaba

Bizi bizden iyi zaten kim anlar ki artık bebek konusunu bir burada konuşabiliyorum. Yaşamayan anlamayan bilmiyor..

Insallah canim neden olmasin ..
Her sene ayni dusuncede oluyorum ama her sene yine iki kisi cikiyoruz oda ayri konu :))
Her sene bize umut etmek düşüyor.. olsun..Geçen düşündüm bu topik kurulalı nerdeyse bir sene olacak o zaman sayımız ne azdı ve herkes umut ediyordu.. Şimdi yarımız hamiş.. Sonraki sene neden biz olmayalım dimi

Ayy cok cirkin hic sevmedim :)) Kizinin ceyizine mi dusundun .. Şaka şaka guzelde cok zor bunu yapmak sabir sabir ya sabir lazim .. Bosver annem sen bunlari hazirlari var onlardan al :)
Izindeyken aklima gelseydi keske. Buralarda öyle birsey bulamam :)
Motife cok bagli degilim gülüm biraz basiti de olabilir de yapacak adam lazim :)
Waooooow bunu yapabilecek arkadaş var mı aramızda? Bnm olmadığım kesin ama, en son lif örmüştüm
Aramizda olmadigina kanaat getirdim :)
Sen yine lif örmüssün, ben elime anca igne iplik aliyorum :)))
Ebru abla bebişin kız mı maşallah desene güzel aneye güzel kız annesi gibi tatlı olacak
Allah razi olsun gülüm, evet nasipse kiz olacak. Rabbim sizlerede hayirli vakitte nasip etsin bu duygulari tatmayi ♥
Güzelmiş Ebrum ama eminim baya emek ve göz nuru ister.. Böyle çeyizlik hazırlayan yerler var dantel işi filan yapıyorlar onlara sorabilir ya da yaptırabilirsin. Almanya'da türk mahallelerinde var mıdır acaba
Almanyada nerdeee :) kuzenime haber salayim da ceyizcilere bir göz atsin.

hayırlı geceler bitanem aynen konuşuruz sağlığım çok şükür iyi canım aynı bıraktığım gibiyim hiç değişiklik yok seni sormalı sende durumlar nasıl ebrucum

Ben de iyiyim kuzum sukurler olsun..
Bi fark var stres tamamen hormonlarimi mahvetmis FSH LH ı gecmis yarışıyolar
Diane 35 verdi doktor pcos olabilme teshisi koydu ilerlemesin basla ilaca dedi bakalim dün ilacın sonunu ictim regl olmayı bekliyorum artik..
7 gün ara var 2.kutuya baslicam ama ben baslamadan kontrole gitmek istiyorum regl olurum hemencik insallaaah :)

Kızlar sizce regl olmasam da 2. Kutuya gecmeden kontrole gitmelimiyim ???

Herkese hayırlı cumalar güzelleeer

E-brulim kuzumm o kelebek sanki dantel değil değişik sık iğne gibi işleme gibi yani zor bişe ama çok güzelmiş..
Bu arada pro üyeler ben de farketmiştim ama yeni mi emin olamamıştım kırmızılığınız Al_pi E-brulim ben de hiç kıskanmadım ne o öyle
( çarpıldı )
Hayırlı olsun kuzucuklarım pro kuzucuklarım

Hayırlı cumalar canım.. Kistler tamamen gittiyse doktor 2. kutuya başlatmayabilir belki. Kontrole gitmekte fayda var Bu arada kistler regl ile atılabilir..

Dantel dedigim tig isi iste canim, zor oldugu ortada :)
Kiz kiskanma kiskanilacak bir seyi yok :)

Hayırlı cumalar canım.. Kistler tamamen gittiyse doktor 2. kutuya başlatmayabilir belki. Kontrole gitmekte fayda var Bu arada kistler regl ile atılabilir..

Evet dogru diyosun şimdi eger bu 7 gün icinde regl olmazsam ikinci kutuya baslamam gerekiyo ama kontrole de gitmek istiyorum miyomlar vardı evet ultrason sonucunda yaziyodu kücük kücük miyomlar oldugu ki regl olmadan da gitmezler heralde..

Canım miyom konusunu pek bilmiyorum boyutu önemli sanırım onların. Miyom rahimde kistse yumurtalıklarda oluyor.. Belki de temizlemiştir ilaç. Görünmekte fayda var en azından için rahat kullanırsın ilacını..

bugün kuzumun doğum günü kızlar....Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah....

Amin inşallah ablacım..
Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin.
Acısını göstermesin..
Kuzunu iki yanağından öp
teyzesi için..

Kuzum şimdi sonuc elimde bakıyorum da miyom felan degil yaziyorum bak..

" Her iki over boyutu normaldir. Her iki overde 1cm den küçük çoğunluğu periferik yerleşimli multipl foliküller mevcuttur. Pcos açısından degerlendirilmesi yararlı olabilir. "

Melisa1995 Aramıza tekrardan hoş geldin canım.. =) Burası bağımlılık yapar, sahici çünkü!

country Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra net çıkar canım kanda. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. .

Mor Seven Öncelikle hoş geldin. . Yazdıklarını okudum , başın sağolsun..
Rabbim acını unuturacak güzel günler nasip etsin. .

Canım o myom değil yumurtalıklarında folikül kisti varmış.
Yani yazdığı gibi hormonlarla da desteklenirse pcos tanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…