- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Canım o myom değil yumurtalıklarında folikül kisti varmış.
Yani yazdığı gibi hormonlarla da desteklenirse pcos tanı.
Çok haklısın canım öyle vallaGüzelmiş Ebrum ama eminim baya emek ve göz nuru ister.. Böyle çeyizlik hazırlayan yerler var dantel işi filan yapıyorlar onlara sorabilir ya da yaptırabilirsin. Almanya'da türk mahallelerinde var mıdır acaba
Bizi bizden iyi zaten kim anlar ki artık bebek konusunu bir burada konuşabiliyorum. Yaşamayan anlamayan bilmiyor..
Her sene bize umut etmek düşüyor.. olsun..Geçen düşündüm bu topik kurulalı nerdeyse bir sene olacak o zaman sayımız ne azdı ve herkes umut ediyordu.. Şimdi yarımız hamiş.. Sonraki sene neden biz olmayalım dimi
Amin cümlemizin inşallahEki Görüntüle 1851363 Dualarımız kabul olsun kızlar
Izindeyken aklima gelseydi keske. Buralarda öyle birsey bulamam :)
Motife cok bagli degilim gülüm biraz basiti de olabilir de yapacak adam lazim :)
Aramizda olmadigina kanaat getirdim :)
Sen yine lif örmüssün, ben elime anca igne iplik aliyorum :)))
Allah razi olsun gülüm, evet nasipse kiz olacak. Rabbim sizlerede hayirli vakitte nasip etsin bu duygulari tatmayi ♥
Amin ablacım inşallah Rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah abla
Ah bu stres yok mu inşallah yoluna girer herşey canım ;( doktor bitir dediyse 2.ciye bitir kuzum Ramazan çıksın bende bi görüncem doktoraBen de iyiyim kuzum sukurler olsun..
Bi fark var stres tamamen hormonlarimi mahvetmisFSH LH ı gecmis yarışıyolar
Diane 35 verdi doktor pcos olabilme teshisi koydu ilerlemesin basla ilaca dedi bakalim dün ilacın sonunu ictim regl olmayı bekliyorum artik..
7 gün ara var 2.kutuya baslicam ama ben baslamadan kontrole gitmek istiyorum regl olurum hemencik insallaaah :)
Kızlar sizce regl olmasam da 2. Kutuya gecmeden kontrole gitmelimiyim ???
Melisa1995 Aramıza tekrardan hoş geldin canım.. =) Burası bağımlılık yapar, sahici çünkü!
@country Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra net çıkar canım kanda. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. .
Mor Seven Öncelikle hoş geldin. . Yazdıklarını okudum , başın sağolsun..
Rabbim acını unuturacak güzel günler nasip etsin. .
Hoşbuldum canım öyle valla bitanesiniz
Canım miyom değil yumurtalıklarında küçük folikül kisti varmış. Pcos için hormonlarınla desteklenmesi lazım bildiğim kadarıyla LH/FSH oranın 1 den büyükse pcos olarak değerlendirilebilir. Kist regle atılır miyom olmasın yeter ki..Kuzum şimdi sonuc elimde bakıyorum da miyom felan degil yaziyorum bak..
" Her iki over boyutu normaldir. Her iki overde 1cm den küçük çoğunluğu periferik yerleşimli multipl foliküller mevcuttur. Pcos açısından degerlendirilmesi yararlı olabilir. "
Amiiinnn inşallah canım sizin yumurtalarda göbüşte hareketlensinnn inşşşDolaptakiler göbüşünde olsun önümüzdeki ay inş.
Stres yok canım sakın her şey zamanla hallolur sen yeme içmene dikkat et süt gelmesi büyük bir sorun değil sanırım değil mi Sema da da gelmişti bacağın neden oldu pekiMerhaba kızlar paketim bitmişti hala yenilenmedi arkadaşın wi-fi den giriyorum bugün kontrole gittim çok iyiydi herşey ama şeker çıktı malesef cihaz verdiler sağ bacagim hissizlesti süt gelmeye başladı moralim çok bozuk bugün şeker çıkınca daha bi kötü oldum inşallah hepiniz iyisinizdir Allah'a emanet olun.
Canım adet olmazsan bence hapa başlaman gereken gün bi git yine de.Anladım kuzumm sende bilgilisin bu konularda bana cok yardimci oluyosun cok sagol.. sence regl olmayı bekliyimmi kontrole gitmek için ?
Yani 7 gün sonra 2. Kutuya baslamam gerekiyi normalde regl olsamda olmasamda
Çok teşekkür ederim bu güzel karşılama için. Kızlar sağolsunlar moralimi yerine getirdiler. Allah razı olsun hepinizden gerçekten birilerinin beni anlaması çok güzel. Babam ve sizler iyi ki varsınız :)Mor Seven canım benim evet aynen öyle hic uzulme bunalmaa kızlar sana çok güzel enerji dopinglemişler zaten ben de tekrar tekrar yazmiyim..
Rabbim en hayırlı en güzel zamanda ummadıgın anda nasip etsin.. sana da hepimize de ANNE olabilmeyi.. biz hep buralardayız her zaman gel yaz burdaki arkadaşlarım hepsi birbirinden merhametli ve birinin canı sıkısa üzülse herkes kendi derdini unutur seferber olurlar moral vermek icin.. Allah hepinizden tek tek razı olsun kızlar.. sevincleri de hep birlikte yasicaz insallah...
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin.
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Amin inşallah.Mor Seven canım senin de başın sağ olsun..Allah hayırlı vakitte gönlünü dolduracak bir evlat nasip etsin sana ...
Mor Seven Öncelikle hoş geldin. . Yazdıklarını okudum , başın sağolsun..
Rabbim acını unuturacak güzel günler nasip etsin. .
Amin gülüm.Rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın inşallah canımcım...LeYLa_21 kızın nice güzel sağlıklı yaşları olsun inşallah ablacım..
Melisa1995 hoş geldin canım her şey yolundadır umarım
Amin canım inşallah.. Teşekkür ederim ablacım...Selam herkeseeee
LeYLa_21 kızının sağlıklı Mutlu nice nice yılları olsun cnm, bahtı gzl olsun yavrunun Melisa1995 hoşgeldin şeker, ne var ne yok şimdi sen anlatacan biz dinleyeceğiz @E-brulim @Al_pi pro üyelik yakışmış güzeller hıııı gözümden kaçmadı derandiren sende prosun, hiç kıskanmadık cnm
Amin inşallah gülüm...güzel duan için Allah olsun....Nice yaşları olsun sağlıkla huzurla inşallah. Seneye kardeşiyle beraber kutlamak nasip olsun
Amin canım inşallah. Rabbim sanada yavrunu sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canımcım...Selam kızlar nasılsınız :)
Doğum günü kutlu olsun güzel kızçenin :) sağlıklı güzel bir ömrü olsun
Totem yaptım canım.inşallah Rabbim söyletiyodur sana...temmuz 5 te belli olur...Ablamm sen hamile misin nasıl sevindim yaagözün aydın abla takvimde gördüm mutlu oldum sağlıklı hayırlı hamilelik olsun inşallah
Amin özlemcim..öperim tabiki ablası öpmezmiyim...Nice güzel sağlıklı yaşları olsun inşallah küçük prensesin..iyi ki doğmuşbizim için öp onu ablalarından
Amin canım.. Bu ara bebek fikri uzak en yakın tatil planları ya o yüzdenDoktorun ne diyor peki aşılamaya mı devam edeceksiniz?
Melisa1995 hoş geldin canım nasılsın? Nasıl gidiyor...
Mor Seven canım senin de başın sağ olsun..Allah hayırlı vakitte gönlünü dolduracak bir evlat nasip etsin sana ...
Amin canım aminnn hemde yürekten..hepiniz için öptüm teyzesi.Rabbim sizlerinde yüzümüzü güldürsün gülüm...Amin inşallah ablacım..
Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin.
Acısını göstermesin..
Kuzunu iki yanağından öp
teyzesi için..
Amin canım sağol kuzum...:)) evet tebrik edilesi kuzumm
LeYLa_21 ablacım kızçen iyiki doğmuuuss nice nice saglikli yillariniz olsun insallaah
Evet canım o olmasa herşey boş.RABBIM inşallah sizlerede nasip etsin gülüm....LeYLa_21 abla iyi ki doğmuş prenses,iyi ki gelmiss dünyaya.. iyi mi annesi sensin.
Öp bizim için bolca.
Geçmiş olsun gülüm, stres yapmadığın ve yediklerine dikkat ettiğin sürece hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Süt gelmesi normalmiş Sema'nın da 18. haftada gelmişti yanlış hatırlamıyorsam, hatta biri bu sütünün çok olacağı anlama geliyor demişti. Moralini hiç bozma canımMerhaba kızlar paketim bitmişti hala yenilenmedi arkadaşın wi-fi den giriyorum bugün kontrole gittim çok iyiydi herşey ama şeker çıktı malesef cihaz verdiler sağ bacagim hissizlesti süt gelmeye başladı moralim çok bozuk bugün şeker çıkınca daha bi kötü oldum inşallah hepiniz iyisinizdir Allah'a emanet olun.
Ne güzel dilekler bunlar Allah razı olsun canımHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Net çok kullanan biriyim ama rastladığım nadir sıcak , samimi gruplardan biri.
Ben yazarken aslında sadece içimi dökmek için yazmıştım ve belki 1-2 kişi yorum yapar diye beklemiştim. Ama hepiniz ne güzel sarıp sarmaladınız.
Allahım hepinizin yüzünü güldürsün şu güzel ayın yüzüne, hürmetine.
Rabbim göbüşlerimizi bebişlerle doldursun sonra kucaklarımızı.
Sıcak kalpli kadınlar...
Merhaba canım. .Geçmiş olsun.. Seker konusunda yediklerine dikkat etmen gerekecek iki ay kadar ondan sonrasını dert etme. Süt gelebiliyor cogu zaman o da sorun degil ama bu bacak uyusmasinin sebebi nedir ki acaba magnezyum eksikliği olabilir mi? Stres yapma rahat ol olur mu bu durumlar da gecici bebisin sağlıklı. .Anne olmak şimdiden başlıyor fedakarlığı ile iste..Merhaba kızlar paketim bitmişti hala yenilenmedi arkadaşın wi-fi den giriyorum bugün kontrole gittim çok iyiydi herşey ama şeker çıktı malesef cihaz verdiler sağ bacagim hissizlesti süt gelmeye başladı moralim çok bozuk bugün şeker çıkınca daha bi kötü oldum inşallah hepiniz iyisinizdir Allah'a emanet olun.
Ya çok üzüldümKızlar Saadet bizim zayıflama takımına mesaj atmış
Merhaba kızlar merak etmişsiniz yavrumu.maalesef ciğeri kanıyor hala. Midesi yırtıldı ameliyat edildi.canım o kadar acıyor ki hayatımda hiç bir zaman kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın beni de
D3S1R3
Yawrukush
kusura bakmayın kızlar yeni gördüm mesajlarınızı. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Lütfen dua etmeye devam edin çünkü o daha miniminnacık
canım benim oğluşun ve sen hep dualarımdasınız.Merhaba kızlar nasılsınız burda acı tatlı herşeyimi paylaştım.aslında size yqzmak istemedim çünkü burda kötü haberler genelde çok etkiliyor biliyorum.ama içimi kime dökeyim ne yapayım bilmiyorum.4 yıl kürtaj düşük tüp bebek vs derken mucizem oğlum süpriz yaptı.çok zor bir hamilelik geçirdim biliyorsunuz.anladım ki sadece hamile kalmak olmuyor.ve daha da zorunu gördüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.şu an canımın acısının tarifi yok o kadar acıyor ki canım nefes alamıyorum.o küçücük beden nelere direniyor midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor ve çok zayıf. Lütfen dua edin canı daha fazla acımasın oğlumun sağlıkla sıhhatle iyi olsun.
Amin canım Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah. Çok üzgünüm ya ne diyeceğimi bilmiyorum içim acıdıMerhaba kızlar nasılsınız burda acı tatlı herşeyimi paylaştım.aslında size yqzmak istemedim çünkü burda kötü haberler genelde çok etkiliyor biliyorum.ama içimi kime dökeyim ne yapayım bilmiyorum.4 yıl kürtaj düşük tüp bebek vs derken mucizem oğlum süpriz yaptı.çok zor bir hamilelik geçirdim biliyorsunuz.anladım ki sadece hamile kalmak olmuyor.ve daha da zorunu gördüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.şu an canımın acısının tarifi yok o kadar acıyor ki canım nefes alamıyorum.o küçücük beden nelere direniyor midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor ve çok zayıf. Lütfen dua edin canı daha fazla acımasın oğlumun sağlıkla sıhhatle iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?