Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Magnezyum eksikliğinden olabilir sanırım bacağın canım gelmiş geçmiş olsun bugünlere şükür sen kuzuna odaklan canım

Hazalım iyi günlerimizde nasıl omuz omuza verdiysek kötü günlerimizde de bir araya gelip dua edeceğiz tabi, bizim bizden başka anlayanımız yok. Oğlun, meleğin iyileşecek ben inanıyorum. Mucize gibi girdi hayatına ve yine o şekilde hayata tutunacak. Rabbim sana dayanma gücü oğlunada güç kuvvet versin gülüm. İnşallah bu zor zamanları andığımız günler çok yakında geride kalacak.
E-brulim sağol kuzum Allah razı olsun dikkat etmeye şimdiden başladım yediklerime moralim çok bozuktu ama sukurler olsun yine de kuzum
Allah beterinden saklasın gülüm

Canım dayanamam ya gerçekten inan çok üzüldüm ama duamdasınız.. Bir gün o hastaneden sapasağlam çıkacak ve bu günleri unutacaksınız.. Sen güçlü olmaya çalış canım o bunu hisseder.. Biliyorum çok çok zor ama duadan başka elimizden de bir şey gelmez

@deeploneliness sagolasin canım benim yediklerime şimdiden başladım dikkat etmeye bi oturusta iki tablet cikolata yiyordum tatlı falan da artık eşimle kavga ediyorduk şimdi böyle oldu hayırlısı inşallah canım. Sanirim magnezyum eksikliğinden canım ilacını verdi inşallah geçer

Kızlar pink doğum yapmış ikisi de iyilermis maşallah darısı tüm isteyenlere olsun inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
Aaaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah güzel güzel büyütmek nasip olsun inşallah...

Canım benim duamdasiniz Rabbim oğluna su mübarek günlerde şifa sanada sabır versin insaAllah ...

Kızlar pink doğum yapmış ikisi de iyilermis maşallah darısı tüm isteyenlere olsun inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
Ayy pinkim şükür bugüne gelmiş prenses yani hoş gelmiş ne zorluklar atlattı.rabbik hayırlı evlat olmayı sağlıkla büyümesini nasip etsin insaAllah

@SaTu ST bir zamanlar satu arkdasimiz vardi hatta dorduzleri olmustu ..
Sonra dördüzleri eve gelince herseyi unutmuştu :) Kocaman olmustu bebisleri anne anne diye gece gunduz agliyordu :)

Arada ses ver nasilsin iyimisin nasil gidiyor hayat ?

Gelir insaAllah geri alpim yaa özledik pinki valla

Gelir insaAllah geri alpim yaa özledik pinki valla
Kendi bilir canim ama hic girmese kimse birsey demezdi simdi ondan haberi alip tebrik etsek fenami olurdu..
Her aninda yanindaydik aciyida sevincide paylastik son ana gelince gitti ..
Ben herkese cabuk ısınmam sevmem pink benim icin ayriydi o yuzden ayri üzüldüm keske benimle özel bi vedalassaydi .. Neyse ya herkesin kendi tercihi bize yargilamak sorgulamak düşmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…