Magnezyum eksikliğinden olabilir sanırım bacağın canım gelmiş geçmiş olsun bugünlere şükür sen kuzuna odaklan canımEbush_354 sagolasin canım benim süt için uyarma sakin göğüslerini dedi bacagim içinde suya damlatilan ilaç verdi gecmezse fizik tedaviye yollucam dedi ona da hiç anlam veremedim başka bi bayan geldi benden sonra onun iki bacagi aynıymış ne yaptı bilmiyorum Allah sağlık versin herkese canım gerçekten en önemli servetimiz sagligimiz bugun daha bi iyi anladım
Hazalım iyi günlerimizde nasıl omuz omuza verdiysek kötü günlerimizde de bir araya gelip dua edeceğiz tabi, bizim bizden başka anlayanımız yok. Oğlun, meleğin iyileşecek ben inanıyorum. Mucize gibi girdi hayatına ve yine o şekilde hayata tutunacak. Rabbim sana dayanma gücü oğlunada güç kuvvet versin gülüm. İnşallah bu zor zamanları andığımız günler çok yakında geride kalacak.Merhaba kızlar nasılsınız burda acı tatlı herşeyimi paylaştım.aslında size yqzmak istemedim çünkü burda kötü haberler genelde çok etkiliyor biliyorum.ama içimi kime dökeyim ne yapayım bilmiyorum.4 yıl kürtaj düşük tüp bebek vs derken mucizem oğlum süpriz yaptı.çok zor bir hamilelik geçirdim biliyorsunuz.anladım ki sadece hamile kalmak olmuyor.ve daha da zorunu gördüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.şu an canımın acısının tarifi yok o kadar acıyor ki canım nefes alamıyorum.o küçücük beden nelere direniyor midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor ve çok zayıf. Lütfen dua edin canı daha fazla acımasın oğlumun sağlıkla sıhhatle iyi olsun.
Allah beterinden saklasın gülümE-brulim sağol kuzum Allah razı olsun dikkat etmeye şimdiden başladım yediklerime moralim çok bozuktu ama sukurler olsun yine de kuzum
Canım dayanamam ya gerçekten inan çok üzüldüm ama duamdasınız.. Bir gün o hastaneden sapasağlam çıkacak ve bu günleri unutacaksınız.. Sen güçlü olmaya çalış canım o bunu hisseder.. Biliyorum çok çok zor ama duadan başka elimizden de bir şey gelmezMerhaba kızlar nasılsınız burda acı tatlı herşeyimi paylaştım.aslında size yqzmak istemedim çünkü burda kötü haberler genelde çok etkiliyor biliyorum.ama içimi kime dökeyim ne yapayım bilmiyorum.4 yıl kürtaj düşük tüp bebek vs derken mucizem oğlum süpriz yaptı.çok zor bir hamilelik geçirdim biliyorsunuz.anladım ki sadece hamile kalmak olmuyor.ve daha da zorunu gördüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.şu an canımın acısının tarifi yok o kadar acıyor ki canım nefes alamıyorum.o küçücük beden nelere direniyor midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor ve çok zayıf. Lütfen dua edin canı daha fazla acımasın oğlumun sağlıkla sıhhatle iyi olsun.
Aaaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah güzel güzel büyütmek nasip olsun inşallah...Kızlar pink doğum yapmış ikisi de iyilermis maşallah darısı tüm isteyenlere olsun inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
Canım benim duamdasiniz Rabbim oğluna su mübarek günlerde şifa sanada sabır versin insaAllah ...Merhaba kızlar nasılsınız burda acı tatlı herşeyimi paylaştım.aslında size yqzmak istemedim çünkü burda kötü haberler genelde çok etkiliyor biliyorum.ama içimi kime dökeyim ne yapayım bilmiyorum.4 yıl kürtaj düşük tüp bebek vs derken mucizem oğlum süpriz yaptı.çok zor bir hamilelik geçirdim biliyorsunuz.anladım ki sadece hamile kalmak olmuyor.ve daha da zorunu gördüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.şu an canımın acısının tarifi yok o kadar acıyor ki canım nefes alamıyorum.o küçücük beden nelere direniyor midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor ve çok zayıf. Lütfen dua edin canı daha fazla acımasın oğlumun sağlıkla sıhhatle iyi olsun.
Ayy pinkim şükür bugüne gelmiş prenses yani hoş gelmiş ne zorluklar atlattı.rabbik hayırlı evlat olmayı sağlıkla büyümesini nasip etsin insaAllahKızlar pink doğum yapmış ikisi de iyilermis maşallah darısı tüm isteyenlere olsun inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
Gelir insaAllah geri alpim yaa özledik pinki valla-Lisaaa- canim artik gebelik şekeri modasi cikti herkeste cikiyor O yuzden uzulme birazcik diyet sonrasi guzel insallah saglikla kucagina almakta nasip olur
Pinkime kırgınım kızgınım ama çok sükür saglikla dogmuş bebegi .. Rabbim bahtini güzel eylesin ..
Kendi bilir canim ama hic girmese kimse birsey demezdi simdi ondan haberi alip tebrik etsek fenami olurdu..Gelir insaAllah geri alpim yaa özledik pinki valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?