Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen Tatlim ben sonradan sizin sohbetinize dahil oldum ama gerçektende onunla başkaydi mutsuzsam eğer sohbetiyle gülüyordum..kendimi toparliyordum.siz baştan beri arkadaşsiniz sanırım..
Vay be bir Pink vardı şimdi Anne oldu

Amin ablacım amin inşallah :-*

Kuzumm icim gitti gercekten kıyamam melegime.. Rabbim sizi saglıkla sıhhatle kavuşturacak yavrunla inaniyorum kuzum.. dualarimizdasin her zaman.. tabiki bize yazacaksim burasi sadece iyi gunler icin degil ki burdaki gibi kimle dertlesebiliyoruz ki Allah askina.. hepiniz iyiki varsiniz... Rabbim size acil sifalar versin kuzum..

-Lisaaa- kuzumm gecmis olsun Rabbim saglikla gecirmeni nasip etsin gebeliginii..
Pinkimize cok cok selam soylee hayirli olsun anneligi insallah.. simdi burda olsa ne de guzel verirdi mujdeyi ama olsun yeterki iyi olsunlar da ♡♡♡

Kim bilir nasil tatli nasil bıcır bıcırdır onlar yerim yaa.. keskem arada gelse de anlatsa biraz dimi

Al_pi Amin canım benim sagolasin iste insan bi tedirgin oluyor ama şimdi dikkat etmeye başladım biraz düştü şekerim moralim yerine geldi :)

Sahuru bekliyoz kuzum napalım sen napiyosuun
Valla kocamla oturuyoruz çocuk mevzusunu son kez konusup kapatma kararı almaya çalışıyoruz.
Kafam doldu kızlar beynimde koca bir yük var gibi ağri değil..düşünmekten sanırım..7-8 aydır devlete gidiyorum bir tedaviye baslamadik her ay bisey çıkarıyorlar artık usandimmm şimdide prolaktinim yüksek çıktı..herşey stresten kizlar

Canım, Allahim bebeğine şifa versin.. Senin yerin ayrı ben de. Burada aynı zamanda hamile kaldığım tek kisisin. Günlerimiz bile aynıydı. Bol bol dua edelim o çok güçlü bu kadar şeyi küçücük bedeninde kaldırıyor. Insallah toparlayacak.. Duamdasin. ..

Kızlar pink doğum yapmış ikisi de iyilermis maşallah darısı tüm isteyenlere olsun inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
Cok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. . Bi ara herkesin doğum hikayesini paylasmasini isteyecegim.. Şu zor gunlerimizi hayırlısı ile atlatalım

Ya o değil komik olan bütün testleri mi yedi ay önce yaptırdigim için zaman aşımına uğramış sannimca bi daha istediler..insaAllah bi daha bisey cikarmaZlar dicem ama özele gidip aşılama denemek istiyorum bir kere daha en son karar bunda kaldık esimlee bakalım bekle temmuz bizi

Canım saadetim çok geçmiş olsun gülüm, dualarımdasın inan bak ne güzel yazmışsın derdi veren dermanını unuturmu hiç diye Rabbim yardımcın olsun güçlü olmaya çalış canım yavrucuğun küçücük bedeniyle savaşıyor inşallah inşallah sağlığına tez zamanda kavuşur annesi için sıkı sıkı tutunur hayata inşallah

umutLatahzen sağol kuzum amin inşallah Allahim herkese hayırlı sağlıklı hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah.
Aleykum selam canim soylerim tabi ki

Canım benim biraz da nasibimiz böyle diye oluyo sanırım beni de özel hastanede mahvettiler devlette guzel ilgilendiler simdi.. gerci heran hersey degisebiliyo vücudumuzda aynen oyle bunca zaman normal olan hormonlarimi da mahvettim ben stresten
Ama bu kişa inaniyorum çok hamişlerimiz olcak yine insallah :) :)

Bencede yaa on kere yaptirdim hiç yikselmemisti prolaktinim ramazanda,bir aylık misafirimi derken çok stres yaptım herşeyi ondan yükseldi sanırım.. bakalım artik inaaAllah yüzümüz güler

Duacınız canım, Allahım hayırlısıyla kavuşturacak sizi ben tüm kalbimle inanıyorum.

Kızlar pink doğum yapmış ikisi de iyilermis maşallah darısı tüm isteyenlere olsun inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
Gelmiş geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…