Amin amin canım İmsaAllahGüzel haberlerle dolu bir haftasonunuz olsun kızlar...
Nasılsın gülüm? Ne var ne yok?Amin amin canım İmsaAllah
İyi diyelim iyi olsun ebrummm biraz kafam doldu sanırım iki uç gündür yük var gibi beynimde.. düşünmekten yoruldum sanirim.akisina bırakayim diyorum illa yine ona çıkıyor kapim..Nasılsın gülüm? Ne var ne yok?
İyi ol inşallahİyi diyelim iyi olsun ebrummm biraz kafam doldu sanırım iki uç gündür yük var gibi beynimde.. düşünmekten yoruldum sanirim.akisina bırakayim diyorum illa yine ona çıkıyor kapim..
Hastanede herşeyi uzatiyorlar 7-8 aydir gidip gelmelerimin karşılığını alamayınca sinir oluyorum agliyorum.
Bak şimdide prolaktinim yüksek çıktı bide onunla uğraş oylede zaman kaybi olacak hayırlısı böyle belki diyorum.off off herşeyin başı stres yaa.gitmiyor başımızdan..
Ayyy hadi gözün aydın, çok sevindim...gelsin bebişler dolsun göbişlerGünaydın kızlar... Ben de bugün son kontroldeydim... Güzel geçti çok şükür yeni ilaçlarımı aldım... Ve kesin olarak perşembe günü transferim var ve kesin olarak 2 tane edeceğiz son anda bir aksilik çıkmadığı müddetçe..
Çok sevindim canım hadi inşallah güzel sonuçlarını alırız.Günaydın kızlar... Ben de bugün son kontroldeydim... Güzel geçti çok şükür yeni ilaçlarımı aldım... Ve kesin olarak perşembe günü transferim var ve kesin olarak 2 tane edeceğiz son anda bir aksilik çıkmadığı müddetçe..
Gözün aydın canım Rabbim hayırlı sonuçlar versin, inşallah her şey çok güzel geçer. Transferden sonra ananas tüket :)Günaydın kızlar... Ben de bugün son kontroldeydim... Güzel geçti çok şükür yeni ilaçlarımı aldım... Ve kesin olarak perşembe günü transferim var ve kesin olarak 2 tane edeceğiz son anda bir aksilik çıkmadığı müddetçe..
Allah rahmet eylesin canımGünaaaaaydın hanımlar,
Ben iyiyim bugün cenaze evine ziyarete gidecem arkadaşımın babaannesi vefat etti, akşamda iftara davetliyim... Yerler zıt biraz yorulacam ama mecburum 2 yerede gidecem...
vesselam_ gzlim keşke yapabilsekte hiç kafamıza takmasak... Bak niyetliyiz sonra bayram sonrası yaz belki eşinle bir tatil planınız vardır, bence bırak hastaneyi testleri şu zor kışın tadını çıkar...hayat kısa... Zaman'ını sadece Allah biliyor sende bizim gibi yap kendine eşine tanı önceliği yazı gzl geçir... Eylül ekimde yine başlarız dr lara
Haklısın gülüm başlayalım bencede, bugün temizlik telaşım var yarın detaylı konuşalım olur mu?E-brulim cnm yeni duaya başlayacakmıyız? Ramazan bitmeden başlasak mı Kı diye düşündüm...nedersin?
Ayyy hadi gözün aydın, çok sevindim...gelsin bebişler dolsun göbişlerinşallah sıkıntısız geçer cnm bu sürecinde, en yeni anne adayı senmisin? Tabi biz gzl süprizlere açığız
Çok sevindim canım hadi inşallah güzel sonuçlarını alırız.
Teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız hemen sizlere haber vereyim dedim... İnşallah bir aksiliğimiz çıkmaz...Gözün aydın canım Rabbim hayırlı sonuçlar versin, inşallah her şey çok güzel geçer. Transferden sonra ananas tüket :)
Allah rahmet eylesin canım
Haklısın gülüm başlayalım bencede, bugün temizlik telaşım var yarın detaylı konuşalım olur mu?
Allah rahmet eylesin canımGünaaaaaydın hanımlar,
Ben iyiyim bugün cenaze evine ziyarete gidecem arkadaşımın babaannesi vefat etti, akşamda iftara davetliyim... Yerler zıt biraz yorulacam ama mecburum 2 yerede gidecem...
vesselam_ gzlim keşke yapabilsekte hiç kafamıza takmasak... Bak niyetliyiz sonra bayram sonrası yaz belki eşinle bir tatil planınız vardır, bence bırak hastaneyi testleri şu zor kışın tadını çıkar...hayat kısa... Zaman'ını sadece Allah biliyor sende bizim gibi yap kendine eşine tanı önceliği yazı gzl geçir... Eylül ekimde yine başlarız dr lara
Üzme tatlı canını her şeyin bir vakti var sanırım bak bende sözde ocakta tüp bebeğe başlamıştım... Ama haziranın sonunda transfer olucam kısmetse... Demekki Rabbimin bildiği bir şey var hayırlı olan bu zaman belki de yorulmakta çok haklısın ama bu da böyle bir savaş her gün yeniden başlayanİyi diyelim iyi olsun ebrummm biraz kafam doldu sanırım iki uç gündür yük var gibi beynimde.. düşünmekten yoruldum sanirim.akisina bırakayim diyorum illa yine ona çıkıyor kapim..
Hastanede herşeyi uzatiyorlar 7-8 aydir gidip gelmelerimin karşılığını alamayınca sinir oluyorum agliyorum.
Bak şimdide prolaktinim yüksek çıktı bide onunla uğraş oylede zaman kaybi olacak hayırlısı böyle belki diyorum.off off herşeyin başı stres yaa.gitmiyor başımızdan..
Kolay gelsin cnm, bende dün iftardan sonra evimi temizledimGözün aydın canım Rabbim hayırlı sonuçlar versin, inşallah her şey çok güzel geçer. Transferden sonra ananas tüket :)
Allah rahmet eylesin canım
Haklısın gülüm başlayalım bencede, bugün temizlik telaşım var yarın detaylı konuşalım olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?