Canım Yüce Rabbim yardımcın olsun, oğluşun tez vakitte şifa bulsun inşaAllah...Merhaba kızlar nasılsınız burda acı tatlı herşeyimi paylaştım.aslında size yqzmak istemedim çünkü burda kötü haberler genelde çok etkiliyor biliyorum.ama içimi kime dökeyim ne yapayım bilmiyorum.4 yıl kürtaj düşük tüp bebek vs derken mucizem oğlum süpriz yaptı.çok zor bir hamilelik geçirdim biliyorsunuz.anladım ki sadece hamile kalmak olmuyor.ve daha da zorunu gördüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.şu an canımın acısının tarifi yok o kadar acıyor ki canım nefes alamıyorum.o küçücük beden nelere direniyor midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor ve çok zayıf. Lütfen dua edin canı daha fazla acımasın oğlumun sağlıkla sıhhatle iyi olsun.
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?TaeYang slm cnm, sen nasılsın? Nasıl geciyor ogluşunla günler, mide bulantıların çok mu?
Maşallah canım anladığım kadarıyla genel durumu iyi kızının.Kızlar nasılsınız. Pink de doğum yapmış galiba. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşımıza.
Bende dün gördüm minigimi. Kilo almış şükürler olsun.ama daha zamanımız var. Sabırla bekliyoruz. Gün sayıyorum.
Benim de sezeryan ağrılarım devam tabi.
Onun dışında iyiyiz çok şükür.
Şükürler olsun cnm, kızın dahada iyi olacak inşallah...meleğin ile güle güle hastaneden ayrılacaksınız az kaldı...kuzunu emzirmeye başladığında Ağrın sızın kalmaz inşallah.. Darısı @Saadetim33 arkadaşımıza...Allah yardımcınız olsun kızlar..Kızlar nasılsınız. Pink de doğum yapmış galiba. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşımıza.
Bende dün gördüm minigimi. Kilo almış şükürler olsun.ama daha zamanımız var. Sabırla bekliyoruz. Gün sayıyorum.
Bencede yaa on kere yaptirdim hiç yikselmemisti prolaktinim ramazanda,bir aylık misafirimi derken çok stres yaptım herşeyi ondan yükseldi sanırım.. bakalım artik inaaAllah yüzümüz güler
Güzel haberlerle dolu bir haftasonunuz olsun kızlar...
Günaydın güzel hanımlar mutlu hafta sonları insaAllah
Günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın kızlar... Ben de bugün son kontroldeydim... Güzel geçti çok şükür yeni ilaçlarımı aldım... Ve kesin olarak perşembe günü transferim var ve kesin olarak 2 tane edeceğiz son anda bir aksilik çıkmadığı müddetçe..
Günaaaaaydın hanımlar,
Ben iyiyim bugün cenaze evine ziyarete gidecem arkadaşımın babaannesi vefat etti, akşamda iftara davetliyim... Yerler zıt biraz yorulacam ama mecburum 2 yerede gidecem...
@vesselam_ gzlim keşke yapabilsekte hiç kafamıza takmasak... Bak niyetliyiz sonra bayram sonrası yaz belki eşinle bir tatil planınız vardır, bence bırak hastaneyi testleri şu zor kışın tadını çıkar...hayat kısa... Zaman'ını sadece Allah biliyor sende bizim gibi yap kendine eşine tanı önceliği yazı gzl geçir... Eylül ekimde yine başlarız dr lara
Bu arada bugün orda biraz insanları da dinledim kenardan kenardan... Nelerle uğraşanlar var yine de şükrettim halime.. Hele ki doktorun yanında ultrasona hazırlanırken biz asistanla doktor teldeydi bir hasta hakkında konuşuyorlardı vandan göndermişler buraya nitekim benden sonraki hastada oydu.. Rezervi yokmuş hiç çok zor durumu diyorlardı bir de doktor bugün 2 opusu varmş ve 2 sininde sadece 2 yumurtası oluşmuş... Çok üzüldüm onlara.. Doktorum bile moralman kötüydü bu yüzden sizin gibi hastalarla yüzümüz gülüyor dedi bana... Dedim ki daha neler var Ebru şükret haline
Kızlar nasılsınız. Pink de doğum yapmış galiba. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşımıza.
O zaman kabak çekirdeği yiyebilirsin canım. Ananası başka bir meyve ile karışık seversen suyunu sıkıp içebilirsin?Teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız hemen sizlere haber vereyim dedim... İnşallah bir aksiliğimiz çıkmaz...Kartanesi_26 canım aynen aday adayıyım şu an ama varsa güzel haber bayıla bayıla isteriz öğrenmek :) E-brulim canım ayy aklımda o benim ama ben ananas hiç sevmem nasıl yicem bilmiyorum bir de avokado vardı sanırım o da iyi geliyormuş
Rabbim beterinden saklasın, o kadının da yüzü güler inşallah.Bu arada bugün orda biraz insanları da dinledim kenardan kenardan... Nelerle uğraşanlar var yine de şükrettim halime.. Hele ki doktorun yanında ultrasona hazırlanırken biz asistanla doktor teldeydi bir hasta hakkında konuşuyorlardı vandan göndermişler buraya nitekim benden sonraki hastada oydu.. Rezervi yokmuş hiç çok zor durumu diyorlardı bir de doktor bugün 2 opusu varmş ve 2 sininde sadece 2 yumurtası oluşmuş... Çok üzüldüm onlara.. Doktorum bile moralman kötüydü bu yüzden sizin gibi hastalarla yüzümüz gülüyor dedi bana... Dedim ki daha neler var Ebru şükret haline
Ellerine sağlık, havalar sıcak olunca akşam temizliği de en güzeli oluyor :) benim maalesef öyle bir imkanım yok, almanlar akşam vaktı gürültü istemiyorlar :)Kolay gelsin cnm, bende dün iftardan sonra evimi temizledimçok yorma kendini... Olur cnm sen müsait olduğunda konuşuruz ben varım
Çok şükür sevindim canım inşallah daha da kilo alacak ve yakın zamanda kızını alıp eve götüreceksin.Kızlar nasılsınız. Pink de doğum yapmış galiba. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşımıza.
İnşallah canım güzel haberler alacağız hepimiz burdan tek tek... Umudumuz tam olmalı her şey Allahtan... 3. Ya da 5. Gün embriyosu olmasına göre test günü değişiyor sanırım canım ama 8 ya da 9uncu gün belli oluyorAslında her seyin farkındayız stres başa bela biliyoruz ama ne illetse kurtulamıyoruz
Ama kendi halimize her daim şükredip en hayırlı zamanı beklemeliyiz kuzucumm.. Rabbim güldürecek yüzümüzü insallah, inanıyorum..
Amiin kuzum amin insallah hepimiz icin..
Sen ve meleğim için de öyle olsun :) ♡
Günaydın canım benimm stressiz huzurluu günlerimiz olsun :)
Günaydın canım benim iyiyiz daha iyi olcaz insallah.. :) siz nasılsınız bebişinlee :)
Günaydın kuzumm insallah persembe gunu transferin cok iyi gecer de sonucunda guzel haberler verirsin bize.. transferden ne kadar gün sonra sonuc aliniyo peki kuzucum
Günaydın canım benim Allah rahmet eylesin..
Gercekten oyle kendimize ders alacagimiz cok sey var ama bizde de nefis var iste bazen üzülüyoruz istiyoruz güzel seyler olsun diye.. Rabbim nefsimize uydurmasın hayırlı zamanı sabırla beklememizi nasip etsin insallah hepimize kuzucum..
Kuzumm insallah daha da iyi olacak minigim koyun koyuna musmutlu günleriniz olucak Allahın izniyle
@Saadetim33 kuzum senin yavrun da öyle hep aklimdasiniz insallah kavusucaksiniz sag salim dualarımdasınız
♡
Günaydın canım benim iyiyiz daha iyi olcaz insallah.. :) siz nasılsınız bebişinlee :)
İnşallah canım güzel haberler alacağız hepimiz burdan tek tek... Umudumuz tam olmalı her şey Allahtan... 3. Ya da 5. Gün embriyosu olmasına göre test günü değişiyor sanırım canım ama 8 ya da 9uncu gün belli oluyor
Günaydın şekercim :)
İyiyiz çok şükür :) çalışıyoruz bugün :)
Kocam evde ben işte
Kabak çekirdeğini duymamıştım canım aklımda olsun onda sıkıntım olmaz... Ananası da dediğin gibi yaparım olmadı suyunu başka bir şeylerle karıştırıp içerim.. Yatma konusunda da doktor ilk gün yat sonra hayatına devam et yatağa mahkum etme kendini sakın dedi... Zaten tutup tutmadığı ilk gün belli oluyor sadece ağır kaldırma uzanma hoplama zıplama onun dışında hayatına devam et dedi...O zaman kabak çekirdeği yiyebilirsin canım. Ananası başka bir meyve ile karışık seversen suyunu sıkıp içebilirsin?
Rabbim beterinden saklasın, o kadının da yüzü güler inşallah.
Ellerine sağlık, havalar sıcak olunca akşam temizliği de en güzeli oluyor :) benim maalesef öyle bir imkanım yok, almanlar akşam vaktı gürültü istemiyorlar :)
Çok şükür sevindim canım inşallah daha da kilo alacak ve yakın zamanda kızını alıp eve götüreceksin.
İnşallah canım hepimiz güzel haberleri vereceğiz birbirimize o günler yakın:))Evet kuzum hersey Rabbimden en guzelini en hayirlisini nasip etsin Mevlam sen de güzel haberler vereceksin insallah bize kuzucum :)
Ananas ve kabak çekirdeği doğal progesteron, bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor gülüm.
Doktorun doğru söylemiş gülüm, sonuçta her şey allahtan tutacaksa ister yat ister hopla zıpla yine tutar o yüzden gerçekten kendini yatağa mahkum etme. Hareketlerine dikkat ederek normal hayatına devam et, hem böylelikle bir şeylerle meşgul olmuş olursun. Benim doktorum hep der ki anne kendini iyi hissettiği sürece bebekte kendini iyi hissedermiş.Kabak çekirdeğini duymamıştım canım aklımda olsun onda sıkıntım olmaz... Ananası da dediğin gibi yaparım olmadı suyunu başka bir şeylerle karıştırıp içerim.. Yatma konusunda da doktor ilk gün yat sonra hayatına devam et yatağa mahkum etme kendini sakın dedi... Zaten tutup tutmadığı ilk gün belli oluyor sadece ağır kaldırma uzanma hoplama zıplama onun dışında hayatına devam et dedi...
Hayırlı yolculuklar canım, sağ salim gidip gelirsin inşallah. Allah'a emanetsin :)Sıcak kalpli, güzel hatunlar.Günaydın hepinize...
Yeni güne Merhaba hepinize
Hepiniz iyisinizdir umarım. Ben hafta sonu Kayınvaldemin yanına başka bir şehire gidiyorum.Kendinize cici bakın
Allaha emanet olun hepiniz
Özleyeceğim sizi, pek giremedim dün . Unutmadım sizi , aklımdasınız...
Aynen canım evde olacağım için ufak yürüyüşler yapmak istiyorum kafayı boşaltmalıyım mutlaka yoksa kafaya takan tiplerdenim benAnanas ve kabak çekirdeği doğal progesteron, bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor gülüm.
Doktorun doğru söylemiş gülüm, sonuçta her şey allahtan tutacaksa ister yat ister hopla zıpla yine tutar o yüzden gerçekten kendini yatağa mahkum etme. Hareketlerine dikkat ederek normal hayatına devam et, hem böylelikle bir şeylerle meşgul olmuş olursun. Benim doktorum hep der ki anne kendini iyi hissettiği sürece bebekte kendini iyi hissedermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?