Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım Yüce Rabbim yardımcın olsun, oğluşun tez vakitte şifa bulsun inşaAllah...

TaeYang slm cnm, sen nasılsın? Nasıl geciyor ogluşunla günler, mide bulantıların çok mu?
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
Rahatladım baya bi Allah'a şükür, çok aç kalınca oluyor sadece.
Bi de sürekli kötü bi tat var o daha geçmedi :)

Maşallah canım anladığım kadarıyla genel durumu iyi kızının.
Yakında çıkartırlar umarım :)
Adına kesin karar verdiniz mi artık :)

Şükürler olsun cnm, kızın dahada iyi olacak inşallah...meleğin ile güle güle hastaneden ayrılacaksınız az kaldı...kuzunu emzirmeye başladığında Ağrın sızın kalmaz inşallah.. Darısı @Saadetim33 arkadaşımıza...Allah yardımcınız olsun kızlar..

Bencede yaa on kere yaptirdim hiç yikselmemisti prolaktinim ramazanda,bir aylık misafirimi derken çok stres yaptım herşeyi ondan yükseldi sanırım.. bakalım artik inaaAllah yüzümüz güler

Aslında her seyin farkındayız stres başa bela biliyoruz ama ne illetse kurtulamıyoruz
Ama kendi halimize her daim şükredip en hayırlı zamanı beklemeliyiz kuzucumm.. Rabbim güldürecek yüzümüzü insallah, inanıyorum..

Güzel haberlerle dolu bir haftasonunuz olsun kızlar...

Amiin kuzum amin insallah hepimiz icin..
Sen ve meleğim için de öyle olsun :) ♡

Günaydın güzel hanımlar mutlu hafta sonları insaAllah

Günaydın canım benimm stressiz huzurluu günlerimiz olsun :)

Günaydın kızlar nasılsınız?

Günaydın canım benim iyiyiz daha iyi olcaz insallah.. :) siz nasılsınız bebişinlee :)

Günaydın kuzumm insallah persembe gunu transferin cok iyi gecer de sonucunda guzel haberler verirsin bize.. transferden ne kadar gün sonra sonuc aliniyo peki kuzucum

Günaydın canım benim Allah rahmet eylesin..

Gercekten oyle kendimize ders alacagimiz cok sey var ama bizde de nefis var iste bazen üzülüyoruz istiyoruz güzel seyler olsun diye.. Rabbim nefsimize uydurmasın hayırlı zamanı sabırla beklememizi nasip etsin insallah hepimize kuzucum..

Kuzumm insallah daha da iyi olacak minigim koyun koyuna musmutlu günleriniz olucak Allahın izniyle

@Saadetim33 kuzum senin yavrun da öyle hep aklimdasiniz insallah kavusucaksiniz sag salim dualarımdasınız

O zaman kabak çekirdeği yiyebilirsin canım. Ananası başka bir meyve ile karışık seversen suyunu sıkıp içebilirsin?
Rabbim beterinden saklasın, o kadının da yüzü güler inşallah.
Kolay gelsin cnm, bende dün iftardan sonra evimi temizledim çok yorma kendini... Olur cnm sen müsait olduğunda konuşuruz ben varım
Ellerine sağlık, havalar sıcak olunca akşam temizliği de en güzeli oluyor :) benim maalesef öyle bir imkanım yok, almanlar akşam vaktı gürültü istemiyorlar :)
Çok şükür sevindim canım inşallah daha da kilo alacak ve yakın zamanda kızını alıp eve götüreceksin.

İnşallah canım güzel haberler alacağız hepimiz burdan tek tek... Umudumuz tam olmalı her şey Allahtan... 3. Ya da 5. Gün embriyosu olmasına göre test günü değişiyor sanırım canım ama 8 ya da 9uncu gün belli oluyor

Evet kuzum hersey Rabbimden en guzelini en hayirlisini nasip etsin Mevlam sen de güzel haberler vereceksin insallah bize kuzucum :)

Kabak çekirdeğini duymamıştım canım aklımda olsun onda sıkıntım olmaz... Ananası da dediğin gibi yaparım olmadı suyunu başka bir şeylerle karıştırıp içerim.. Yatma konusunda da doktor ilk gün yat sonra hayatına devam et yatağa mahkum etme kendini sakın dedi... Zaten tutup tutmadığı ilk gün belli oluyor sadece ağır kaldırma uzanma hoplama zıplama onun dışında hayatına devam et dedi...

Sıcak kalpli, güzel hatunlar.Günaydın hepinize...
Yeni güne Merhaba hepinize
Hepiniz iyisinizdir umarım. Ben hafta sonu Kayınvaldemin yanına başka bir şehire gidiyorum. Kendinize cici bakın
Allaha emanet olun hepiniz
Özleyeceğim sizi, pek giremedim dün . Unutmadım sizi , aklımdasınız...

E-brulim Ebush_354
Kızlaar kabak cekirdegi ananas neye iyi geliyokii merak ettim..
biz yesek bi faydası olmazmı
Ananas ve kabak çekirdeği doğal progesteron, bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor gülüm.
Doktorun doğru söylemiş gülüm, sonuçta her şey allahtan tutacaksa ister yat ister hopla zıpla yine tutar o yüzden gerçekten kendini yatağa mahkum etme. Hareketlerine dikkat ederek normal hayatına devam et, hem böylelikle bir şeylerle meşgul olmuş olursun. Benim doktorum hep der ki anne kendini iyi hissettiği sürece bebekte kendini iyi hissedermiş.

Hayırlı yolculuklar canım, sağ salim gidip gelirsin inşallah. Allah'a emanetsin :)

Aynen canım evde olacağım için ufak yürüyüşler yapmak istiyorum kafayı boşaltmalıyım mutlaka yoksa kafaya takan tiplerdenim ben

Günaydın canım benim Allah iyilik versin inşallah.

Ağrım malesef oluyor kartanem, birkaç gündür azıcık yemek yesem anormal şişliğim oluyor, batma hissi oluyor, patlayacak gibi oluyorum, sanki içimde taş var gibi... haftaya cuma diskli gebelikte randevum vardı gitmişken dahiliyeye de görüneceğim.

Sen nasılsın kuzum? Herşey iyi gidiyordur inşallah. Allah herkese şifalar, hayırlı evlatlar, gönüllerinin muradlarını versin. Herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…