Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım benim iyi ki varsın sadece su hastane beni mahvetti yoksa ben hep olumlu olumsuz şeylere hazırlıyorum kendimi ramazan bitsin kurslara gidecem insaAllah yada spors biraz iyi gelecek biliyorum bana bakalım insaAllah daha güzel geçecek..

Arkadaşınin başı sağolsun canım..
Herhangi bir plan yapamıyoruz eşimin işinden dolayı canım anca kısa doğru kurbanda oda memlekete gidiyoruz maalesef.. gitsek çok iyi başbaşa ama bakalım belki bir fırsat buluruz
İyiyim ben yaa kadın olmak bir olayi zorda olsa yeni bir güne uyandığında atılacağına inanmak sanırım..
Daha iyi olacam çünkü ben kadınım

pinkcim son durumun ne canim sayfalar cok ilerlemis okuyamadim iyisindir insallah bebegin de sende

canim dularimiz seninle bebebgin nasil iyi haberlerin vardir insallah
ebru canim gecmis olsun babana nasil simdi iyidir insallah
Bizim hatce nerelerde acaba Saye-
burdayim canim is yerimizin denetimleri vardi onunla ugras nöbet derken yoruldum bu hafta nasilsin
canim benim cok üzgünüm senin canin yandi bizimde yandi Allah büyük canim inslalah güzel günlerde görecegiz
Herkese Günaydin Hayirli Cumalar ❤
Saye- nerdesin kiz oruc mu carpti seni :)
alpim canim yok oruc carpmadi denetim hazirligi nöbetler carpti nasilsin bakalim

Sanırım tutunmaya iyi geliyor canım ye tabi belki vesile olur hiç belli olmazz:)))

Heee öylemismiş kuzum sağol :) bilmiyodum gercekten iyi bi bilgi oldu bu..

Günaydın canım git gez kafa dağıt bakalım iyiyiz şükürler olsun Allaha emanet ol :)

Anladım kuzum önden önden yiyelim bol bol o zaman habersiz gelecek olursa saglam tutunsun barim

hayirli günler kizlar gelemedim ne zamandir nasilsiniz

Hayirli gunler sana da canım benim iyiyiz sen nasilsin neler yapiyosun

Hayirli gunler sana da canım benim iyiyiz sen nasilsin neler yapiyosun
bende iyiyim canim yogun bi haftaydi sükür atlattik. evdeyim iki gün pazartesi gene nöbet standart hayat bendeki regl oldum bitti temmuzda asilama dedik bakalim nasip olacak mi

Ayy ayyy çok güzel bir haber insaAllah canım insaAllah Rabbim yüzünü güldürsun dahada iyi olacak insaAllah

bende iyiyim canim yogun bi haftaydi sükür atlattik. evdeyim iki gün pazartesi gene nöbet standart hayat bendeki regl oldum bitti temmuzda asilama dedik bakalim nasip olacak mi

Rabbimden hayırlısı canım benim hayırlısı neyse onu nasip etsin Mevlam temmuz da denin icin güzel haberler alacağımız bi zaman olur insallah :)

Aynen canım evde olacağım için ufak yürüyüşler yapmak istiyorum kafayı boşaltmalıyım mutlaka yoksa kafaya takan tiplerdenim ben
Kendine iyi bir meşgale bul gülüm
Sende iyiki varsın kuzum
Her şey çok güzel olacak

ebrucum hayirli olsun canim transferin insallah bayramdan sonra bi bayram sevinci daha yasarsin
Rabbimden hayırlısı canım benim hayırlısı neyse onu nasip etsin Mevlam temmuz da denin icin güzel haberler alacağımız bi zaman olur insallah :)
amin canim inslalah
Saye- hoşgeldin hatişim, merak ettik özledik seni.
bende sizi özledim canim.. nasilsin. pink love dogum yapmis öyle mi haber var mi

Hayırlı yolculuklar canım güle güle git..çok mu kalacaksin

ebrucum hayirli olsun canim transferin insallah bayramdan sonra bi bayram sevinci daha yasarsin

amin canim inslalah

bende sizi özledim canim.. nasilsin. pink love dogum yapmis öyle mi haber var mi
Şükür gülüm iyiyim sağolasın, sende iyisindir inşallah?
Lisadan pinkin haberini aldık, doğum olmuş iyimiş ikiside çok şükür. Bende başka bir şey bilmiyorum kuzum

Şükür gülüm iyiyim sağolasın, sende iyisindir inşallah?
Lisadan pinkin haberini aldık, doğum olmuş iyimiş ikiside çok şükür. Bende başka bir şey bilmiyorum kuzum
sevindim canim sonunda kavustu demek kizina. darisi hayirli zamanda sizlere insallah

Merhaba kuzum, nasıl olayım aynı durumdayım pazartesi günü kontrolum var. Beklemedeyim. Midem fena bu aralar zerre bulantı yok ama aşırı bir şişkinliğim var. Ara ara iğnr batar gibi ağrılarim oluyor. Sanki içime taş koymuşlar. Böyle işe canım.

Sen nasılsin neler yapıyorsun? Aşılaman olmuş galiba hadi hayırlısı inşaAllah Rabbim yüzünü güldürür..

Edit: aşılaman temmuzdaymış.. kafa mı kaldı bende:)) hayırlısı inşaAllah gülüm içimizi ferah tutalım Rabbim herşeyin hayıtlısını versin

Saye- çok sağol canım güzel dileklerin için inşallah çifte bayram yaşayacağız inşallah Allah nasip ederse... Ama sonrasında sizlerden de güzel haberler gelecek buna inanıyorum... Babam için de ayrıca sağol kuzum dün bıraktım geldim aklım orda bir yandan bu olaylarım netleşsin gidicem tekrardan yanlarına...

vesselam_ saolasın canım inşallah güzel haberler gelecek benden de sizlere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…