Canım benim iyi ki varsın sadece su hastane beni mahvetti yoksa ben hep olumlu olumsuz şeylere hazırlıyorum kendimi ramazan bitsin kurslara gidecem insaAllah yada spors biraz iyi gelecek biliyorum bana bakalım insaAllah daha güzel geçecek..İyi ol inşallahYaşananlar kolay değil, kafaya takmamak elde olmuyor bazen ama güçlü ol canım. Rabbim gücünün, sabrının, bekleyişlerinin mükafatını en hayırlı şekilde verecek inşallah.
Belki değil hayırlısı böyle, her şeyde bir hayır vardır diye boşuna mı diyoruz kuzum... Bu durum omuzlarında ağır bir yük haline gelmiş, Allah yardımcın olsun. Sabrının sonunda kazanan sen olacaksın, yenik düşme.
Arkadaşınin başı sağolsun canım..Günaaaaaydın hanımlar,
Ben iyiyim bugün cenaze evine ziyarete gidecem arkadaşımın babaannesi vefat etti, akşamda iftara davetliyim... Yerler zıt biraz yorulacam ama mecburum 2 yerede gidecem...
vesselam_ gzlim keşke yapabilsekte hiç kafamıza takmasak... Bak niyetliyiz sonra bayram sonrası yaz belki eşinle bir tatil planınız vardır, bence bırak hastaneyi testleri şu zor kışın tadını çıkar...hayat kısa... Zaman'ını sadece Allah biliyor sende bizim gibi yap kendine eşine tanı önceliği yazı gzl geçir... Eylül ekimde yine başlarız dr lara
pinkcim son durumun ne canim sayfalar cok ilerlemis okuyamadim iyisindir insallah bebegin de sendevesselam_ @Kartanesi_26 E-brulim Saye- @derandiren Merhaba canlarım hepinize mutlu bir gün diliyorum.
Dün yatışım verilmişti ve bugün çıktım. Sebebiyse kadın doğumda yer olmadığı gerekçesiyle bir üst kata çocuk servise aldılar beni ve ne gelen oldu ne giden.. Güya takip edilecektim, kanımı bile almadılar. Doktoru biz çağırdık öyle geldi ve sonra yine saatlerce gelen yok giden yok.. Bugün öğleden sonra 2ye kadar aynı şekilde gelen olmadı üstelik bir alt katta beni dün muayene eden doktor da dahil tam 3 tane doktor varken ve oradaki hastaları kontrol ediyorlarken..
En sonunda böyle olacaksa ben evimde yatayım bir farkı yok dedim. Doktora danışın onay verirse çıkaralım dediler. Doktorla görüştüm -Bu arada doktor dün yatışımdan önce beni muayene eden doktor- ultrasona aldı beni kistin var dedi.. Sanki dün bakmamış gibi... Nasıl hissediyorsun diye sordu şu an iyiyim dedim o zaman çıkabilirsin dedi... Şaka gibi ya.. Bana bir kağıt imzalattılar ... Doktorun bilgisi dahilinde çıkıyorum diye. Ve bunu yapan 3 gün kan değerlerine bakıcaz düşme varsa ameliyata alıcaz diyen doktor. Kan değerlerime bakma gereği hissetmeden çıkardı beni...
Bodrumdaki devlet hast. doktoru sırf özele gitme sakın dedi diye sevk ettiği ünv hastanesine gelmiştim ama bin pişman oldum. Pazartesi günü özel bir tıp merkezine gidiyorum. Her kafadan bir ses çıktı üstüne kimse beni sallamadı resmen.
Ünv hastanelerine bugüne kadar güvenim tamdı ama bir daha gitmeyeceğim sanırım.
Yanımda olduğunuz beni merak ettiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. İnşaAllah sizler böyle sıkıntılar yaşamazsınız. Bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşlar Allah hepinize hayırlı sağlıklı bebişler nasib etsin.
canim dularimiz seninle bebebgin nasil iyi haberlerin vardir insallahCanlarım dualarınız için sağolun bir değişiklik yok maalesf@cornella Rabbim prensesini sana bağışlasın.paylaştığın sayfalar içinde sağol kuzum.
@TaeYang kuzum video için sağol çok duygusal inşallah benim yavrumda böyle tutunur hayata çok üzgünüm kızlar içim acıyor sanki nefes alamıyorum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar minacık ki
ebru canim gecmis olsun babana nasil simdi iyidir insallahCanım Allah razı olsun.. Dediğini yaptım ben de biraz önce... İzmirdeyim bende cuma gecesinden beridir kötü bir sürprizle karşılaştım babam bayağı bir rahatızlanmış varisleri yüzünden hatta operasyon bile geçirmiş ama bize söylememişler görünce şok oldum onun niyetine okudum inşallah şifa olur hem ona hem de ne kadar hastalarımız varsa herkesin niyetine okudum
burdayim canim is yerimizin denetimleri vardi onunla ugras nöbet derken yoruldum bu hafta nasilsinBizim hatce nerelerde acabaSaye-
canim benim cok üzgünüm senin canin yandi bizimde yandi Allah büyük canim inslalah güzel günlerde görecegizCanlarım üzgünüm yine olmadı, kese gozukmedi.yorgunum artık ben beyin olarak ruh olarak yorgunum...tasiyamiyor artık yüreğim bu kadar yıkılışı...yine ben kaybettim ve kısa çöpü yine ben çektim.
İnsanın yüreği nasıl üstüne taş bastırılır gibi agrirmis öğrendim, artik içimden ne yazmak ne konuşmak gelmiyor bu konuyla ilgili. Yorgunum....
alpim canim yok oruc carpmadi denetim hazirligi nöbetler carpti nasilsin bakalim
Sanırım tutunmaya iyi geliyor canım ye tabi belki vesile olur hiç belli olmazz:)))
Sıcak kalpli, güzel hatunlar.Günaydın hepinize...
Yeni güne Merhaba hepinize
Hepiniz iyisinizdir umarım. Ben hafta sonu Kayınvaldemin yanına başka bir şehire gidiyorum.Kendinize cici bakın
Allaha emanet olun hepiniz
Özleyeceğim sizi, pek giremedim dün . Unutmadım sizi , aklımdasınız...
Ananas ve kabak çekirdeği doğal progesteron, bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor gülüm.
Doktorun doğru söylemiş gülüm, sonuçta her şey allahtan tutacaksa ister yat ister hopla zıpla yine tutar o yüzden gerçekten kendini yatağa mahkum etme. Hareketlerine dikkat ederek normal hayatına devam et, hem böylelikle bir şeylerle meşgul olmuş olursun. Benim doktorum hep der ki anne kendini iyi hissettiği sürece bebekte kendini iyi hissedermiş.
hayirli günler kizlar gelemedim ne zamandir nasilsiniz
Amin ablacım amin valla bende sizleri çok özledim canım ablamAmin bitanem.Allah razı olsun ablacım.darısı başına olsun gülüm...özlettin kendini valla...
bende iyiyim canim yogun bi haftaydi sükür atlattik. evdeyim iki gün pazartesi gene nöbet standart hayat bendeki regl oldum bitti temmuzda asilama dedik bakalim nasip olacak miHayirli gunler sana da canım benim iyiyiz sen nasilsin neler yapiyosun
Ayy ayyy çok güzel bir haber insaAllah canım insaAllah Rabbim yüzünü güldürsun dahada iyi olacak insaAllahGünaydın kızlar... Ben de bugün son kontroldeydim... Güzel geçti çok şükür yeni ilaçlarımı aldım... Ve kesin olarak perşembe günü transferim var ve kesin olarak 2 tane edeceğiz son anda bir aksilik çıkmadığı müddetçe..
bende iyiyim canim yogun bi haftaydi sükür atlattik. evdeyim iki gün pazartesi gene nöbet standart hayat bendeki regl oldum bitti temmuzda asilama dedik bakalim nasip olacak mi
Kendine iyi bir meşgale bul gülümAynen canım evde olacağım için ufak yürüyüşler yapmak istiyorum kafayı boşaltmalıyım mutlaka yoksa kafaya takan tiplerdenim ben
Sende iyiki varsın kuzumCanım benim iyi ki varsın sadece su hastane beni mahvetti yoksa ben hep olumlu olumsuz şeylere hazırlıyorum kendimi ramazan bitsin kurslara gidecem insaAllah yada spors biraz iyi gelecek biliyorum bana bakalım insaAllah daha güzel geçecek..
ebrucum hayirli olsun canim transferin insallah bayramdan sonra bi bayram sevinci daha yasarsinGünaydın kızlar... Ben de bugün son kontroldeydim... Güzel geçti çok şükür yeni ilaçlarımı aldım... Ve kesin olarak perşembe günü transferim var ve kesin olarak 2 tane edeceğiz son anda bir aksilik çıkmadığı müddetçe..
amin canim inslalahRabbimden hayırlısı canım benim hayırlısı neyse onu nasip etsin Mevlam temmuz da denin icin güzel haberler alacağımız bi zaman olur insallah :)
bende sizi özledim canim.. nasilsin. pink love dogum yapmis öyle mi haber var miSaye- hoşgeldin hatişim, merak ettik özledik seni.
Hayırlı yolculuklar canım güle güle git..çok mu kalacaksinSıcak kalpli, güzel hatunlar.Günaydın hepinize...
Yeni güne Merhaba hepinize
Hepiniz iyisinizdir umarım. Ben hafta sonu Kayınvaldemin yanına başka bir şehire gidiyorum.Kendinize cici bakın
Allaha emanet olun hepiniz
Özleyeceğim sizi, pek giremedim dün . Unutmadım sizi , aklımdasınız...
Şükür gülüm iyiyim sağolasın, sende iyisindir inşallah?ebrucum hayirli olsun canim transferin insallah bayramdan sonra bi bayram sevinci daha yasarsin
amin canim inslalah
bende sizi özledim canim.. nasilsin. pink love dogum yapmis öyle mi haber var mi
sevindim canim sonunda kavustu demek kizina. darisi hayirli zamanda sizlere insallahŞükür gülüm iyiyim sağolasın, sende iyisindir inşallah?
Lisadan pinkin haberini aldık, doğum olmuş iyimiş ikiside çok şükür. Bende başka bir şey bilmiyorum kuzum
pinkcim son durumun ne canim sayfalar cok ilerlemis okuyamadim iyisindir insallah bebegin de sende
canim dularimiz seninle bebebgin nasil iyi haberlerin vardir insallah
ebru canim gecmis olsun babana nasil simdi iyidir insallah
burdayim canim is yerimizin denetimleri vardi onunla ugras nöbet derken yoruldum bu hafta nasilsin
canim benim cok üzgünüm senin canin yandi bizimde yandi Allah büyük canim inslalah güzel günlerde görecegiz
alpim canim yok oruc carpmadi denetim hazirligi nöbetler carpti nasilsin bakalim
E-brulim canım ben etamini çok severim bekleyen aklımda olan modeller vardı onlara dayanmayı düşünüyorum vakit geçer hem de :)
umutLatahzen aynen canım bence denemeliyiz nerden gelceği belli olmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?