Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahsevindim canim sonunda kavustu demek kizina. darisi hayirli zamanda sizlere insallah
Aaa çok güzel fikir canım, instagramda çok hoş şeyler var belki ilerde sende el emeklerini satışa sunarsın oradan :)E-brulim canım ben etamini çok severim bekleyen aklımda olan modeller vardı onlara dayanmayı düşünüyorum vakit geçer hem de :)
@umutLatahzen aynen canım bence denemeliyiz nerden gelceği belli olmaz:)
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gecen sene devamlı bir sey cikiyordu bende. Aslında hicbir seyimiz yok kafaya taktikca boyle oluyoruz. Hormonlarin dengesi sasiyor. Bir sure farklı seylerle ugrasmak iyi gelir. Tatile gidemezseniz bile küçük programlar yapin. Mesela hafta sonu arkadaslarizi cagirin, bowlingw gidin ya da bilmediginiz bir mekan kesfedin. Odagini bebekten cevirdiginde emin ol her sey yoluna girecek. 7 ayda testlerin yenilenmesine de gerek yok bence. Doktorlarin evhamligi. Sen sadece rahat ol canim olur muİyi diyelim iyi olsun ebrummm biraz kafam doldu sanırım iki uç gündür yük var gibi beynimde.. düşünmekten yoruldum sanirim.akisina bırakayim diyorum illa yine ona çıkıyor kapim..
Hastanede herşeyi uzatiyorlar 7-8 aydir gidip gelmelerimin karşılığını alamayınca sinir oluyorum agliyorum.
Bak şimdide prolaktinim yüksek çıktı bide onunla uğraş oylede zaman kaybi olacak hayırlısı böyle belki diyorum.off off herşeyin başı stres yaa.gitmiyor başımızdan..
Cok sevindim canim. Hayirli olsun surecin. Iki uc hafta sonra hayırlı haberlerini alacagiz insallahGünaydın kızlar... Ben de bugün son kontroldeydim... Güzel geçti çok şükür yeni ilaçlarımı aldım... Ve kesin olarak perşembe günü transferim var ve kesin olarak 2 tane edeceğiz son anda bir aksilik çıkmadığı müddetçe..
Allah rahmet eylesin teyzeme.. Bu gun kolaylıklar diliyorum canim sana. Eylulculer artiyor. Pespese veririz ins. burdan guzel haberleriGünaaaaaydın hanımlar,
Ben iyiyim bugün cenaze evine ziyarete gidecem arkadaşımın babaannesi vefat etti, akşamda iftara davetliyim... Yerler zıt biraz yorulacam ama mecburum 2 yerede gidecem...
vesselam_ gzlim keşke yapabilsekte hiç kafamıza takmasak... Bak niyetliyiz sonra bayram sonrası yaz belki eşinle bir tatil planınız vardır, bence bırak hastaneyi testleri şu zor kışın tadını çıkar...hayat kısa... Zaman'ını sadece Allah biliyor sende bizim gibi yap kendine eşine tanı önceliği yazı gzl geçir... Eylül ekimde yine başlarız dr lara
Masallah size ♡ minik bir an once annesinin kucagina kavusmaya cabaliyor. Saglikla buyusun ins.Kızlar nasılsınız. Pink de doğum yapmış galiba. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşımıza.
Bende dün gördüm minigimi. Kilo almış şükürler olsun.ama daha zamanımız var. Sabırla bekliyoruz. Gün sayıyorum.
Benim de sezeryan ağrılarım devam tabi.
Onun dışında iyiyiz çok şükür.
Evet canım bende orda bir kaç kişiyi takip ediyorum özellikle senihauluç çok güzel işleri var eğer bebeğim olursa ona çok güzel iş var aklımda yapmayı planladığım inş nasip olurAllah razı olsun canım Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Aaa çok güzel fikir canım, instagramda çok hoş şeyler var belki ilerde sende el emeklerini satışa sunarsın oradan :)
Saolasın kuzum benim daha da güzel haberler gelir inşallah kuzum sizlerden de. Benim kalbimden geçen oydu zaten ama eşim zorluk çıkarmıştı nolduysa şimdi tamam dedi gerçi o konuda da kızgınım iş yeri doktoruyla konuşmuş ikna olmuş ne dedi diyorum benim anlattıklarımın aynısını be adam beni niye delirttin o zaman... O yönden kırgınım halaCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki gecen sene devamlı bir sey cikiyordu bende. Aslında hicbir seyimiz yok kafaya taktikca boyle oluyoruz. Hormonlarin dengesi sasiyor. Bir sure farklı seylerle ugrasmak iyi gelir. Tatile gidemezseniz bile küçük programlar yapin. Mesela hafta sonu arkadaslarizi cagirin, bowlingw gidin ya da bilmediginiz bir mekan kesfedin. Odagini bebekten cevirdiginde emin ol her sey yoluna girecek. 7 ayda testlerin yenilenmesine de gerek yok bence. Doktorlarin evhamligi. Sen sadece rahat ol canim olur mu
Cok sevindim canim. Hayirli olsun surecin. Iki uc hafta sonra hayırlı haberlerini alacagiz insallahBu arada ben emindim iki tane isteyeceginize
Allah rahmet eylesin teyzeme.. Bu gun kolaylıklar diliyorum canim sana. Eylulculer artiyor. Pespese veririz ins. burdan guzel haberleri
Masallah size ♡ minik bir an once annesinin kucagina kavusmaya cabaliyor. Saglikla buyusun ins.
Allah sabir versin. Hayatta kalan kızını Rabbim annesine bağışlasın ins..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...f-cok-amacli-sepetler-3.929884/#post-46989580
Kızlar bir bakın derim..
Geçen sene bu arkadaşımız minik kızını kaybetti, camdan düştü bebeği.
Bebeğini kaybettiğinde hamileydi.
Şimdi bir kızı daha var
hayata tutunmaya çalışıyo
el emeklerini paylaşmış,
bakın beğenen olursa ilgilenebilir.
Sevgiler. .
Erkekler ayni maalesef aynı seyi baskasi soyleyince mantıklı geliyor nedense.. Neyse önemli olan neticeSaolasın kuzum benim daha da güzel haberler gelir inşallah kuzum sizlerden de. Benim kalbimden geçen oydu zaten ama eşim zorluk çıkarmıştı nolduysa şimdi tamam dedi gerçi o konuda da kızgınım iş yeri doktoruyla konuşmuş ikna olmuş ne dedi diyorum benim anlattıklarımın aynısını be adam beni niye delirttin o zaman... O yönden kırgınım hala
Amin inşallah Özlemciğim. .Allah sabir versin. Hayatta kalan kızını Rabbim annesine bağışlasın ins..
Ah bu adamlar ahhh yokmular..Saolasın kuzum benim daha da güzel haberler gelir inşallah kuzum sizlerden de. Benim kalbimden geçen oydu zaten ama eşim zorluk çıkarmıştı nolduysa şimdi tamam dedi gerçi o konuda da kızgınım iş yeri doktoruyla konuşmuş ikna olmuş ne dedi diyorum benim anlattıklarımın aynısını be adam beni niye delirttin o zaman... O yönden kırgınım hala
Cok haklisin. Her seyi istiyorlar ama bizim psikolojimizi dusunmuyorlar ki bu süreçte en onemlisi o. Kafaya hic takmayan ama belki de bir suru problemi olan kadinlar kolaylikla hamile kalabiliyor. Ornekleri o kadar cok ki. Canim gönlündeki Allahim hakkinda hayirli eylesin. Sen ve buradaki arkadaslarim en guzelini hak ediyorsunuz gercekten...@deeploneliness kuzum devlette herşey prosedüre gore işletiyorlar. Smear testim bir ay geçmiş geçen ayda onu yaptılar.
Ondan önceki ay Progesteron dusuk çıkmistiilk teste. Baktıklarında tamam dediler başka doktor gelince tekrarlaman lazım başlayamam dediler öyle bekledim.
İlk başta kabul edilen rahim filmim iki ay önce tekrar istediler..
Başta herşeye tamam dediler şimdi böyle yaptılar..zaten ilk kızamıkçık aşısı için bekledim uç ay...
Ben stres sahibi olmimde kim olsun bu ayda erteliuecekker prolaktinim yüksek çıktı..
Sizin yüzünüzden diye bağırasim var onlara
Sırf bana yakın diye gidiyorum yoksa gitmem hayatta..bi tane infertilite bölümüne var bide
Allah büyük bugün dunkune gore daha iyiyim.cok sagolun desteğiniz için.
Bu konuda değil her konuda aynısınyapae hep ama bu konu benim yumuşak karnım o yüzden baya bir kırıldım... Neyse ne Rabbim ne kararlamışsa o öenmli olan inş tutunurlar ve mucizemiz gerçek olur zaten ayağımı sürte sürte dolaşocam eğer olursa hemen yetişin diyeErkekler ayni maalesef aynı seyi baskasi soyleyince mantıklı geliyor nedense.. Neyse önemli olan neticeIkisi de tutulur insallah canim. Biz de senin arkandan geliriz
Aynen öyle canım erkeklerin huyu sanırım bu maalsef ki her meselede böyle ama onyüzden bu sefer çok sinirlendim ona... Canım tedavi ücretlerine gelirsek benim raporlu olmadığı için sgk hiç birini karşılamadı... Başlangıçtaki testlere başka bir yerde 500 civarı ödedik sonra ilaçlar hariç tedavi 6500 tl iğneler ve ilaçlarda yaklaşık 1700 tl tuttu canım... Transfer sayısında fiyat farkı yok ama geri kalan embriyoları saklatmak istiyorsan yani bir sonraki tedavin için olur da sonra kullanmak istiyorsan onun için ekstra 1000 tl ödüyorsunAh bu adamlar ahhh yokmular..
Başkası derse okey derler bizlere kastı var sanırım.
Neyse hallolmasina sevindim bu konunun gerisi Rabbime kalmış insaAllah su güzel günlerde sana hediyeni gönderecek.hem böyle olumlu dusundukce hep seninle olacak minikler..
kuzum ya bide söylemesi ayıp ne kadar odediniz toplam.ikincisi için ek ücret alıyorlar mı.
Amin amin amin canım benim Rabbim sesimizi duysun dindirsin hayırlısıyla bu hasretimizi insaAllahCok haklisin. Her seyi istiyorlar ama bizim psikolojimizi dusunmuyorlar ki bu süreçte en onemlisi o. Kafaya hic takmayan ama belki de bir suru problemi olan kadinlar kolaylikla hamile kalabiliyor. Ornekleri o kadar cok ki. Canim gönlündeki Allahim hakkinda hayirli eylesin. Sen ve buradaki arkadaslarim en guzelini hak ediyorsunuz gercekten...
Orda sgk yok diye biliyordum canım..Aynen öyle canım erkeklerin huyu sanırım bu maalsef ki her meselede böyle ama onyüzden bu sefer çok sinirlendim ona... Canım tedavi ücretlerine gelirsek benim raporlu olmadığı için sgk hiç birini karşılamadı... Başlangıçtaki testlere başka bir yerde 500 civarı ödedik sonra ilaçlar hariç tedavi 6500 tl iğneler ve ilaçlarda yaklaşık 1700 tl tuttu canım... Transfer sayısında fiyat farkı yok ama geri kalan embriyoları saklatmak istiyorsan yani bir sonraki tedavin için olur da sonra kullanmak istiyorsan onun için ekstra 1000 tl ödüyorsun
Günaydııııııın herkesenasılsın _Verda_ ? Bende yeni kalktım yapacak bişeyde yok balkona esen köşeme çekildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?