Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

sevindim canim sonunda kavustu demek kizina. darisi hayirli zamanda sizlere insallah
Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
E-brulim canım ben etamini çok severim bekleyen aklımda olan modeller vardı onlara dayanmayı düşünüyorum vakit geçer hem de :)

@umutLatahzen aynen canım bence denemeliyiz nerden gelceği belli olmaz:)
Aaa çok güzel fikir canım, instagramda çok hoş şeyler var belki ilerde sende el emeklerini satışa sunarsın oradan :)

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gecen sene devamlı bir sey cikiyordu bende. Aslında hicbir seyimiz yok kafaya taktikca boyle oluyoruz. Hormonlarin dengesi sasiyor. Bir sure farklı seylerle ugrasmak iyi gelir. Tatile gidemezseniz bile küçük programlar yapin. Mesela hafta sonu arkadaslarizi cagirin, bowlingw gidin ya da bilmediginiz bir mekan kesfedin. Odagini bebekten cevirdiginde emin ol her sey yoluna girecek. 7 ayda testlerin yenilenmesine de gerek yok bence. Doktorlarin evhamligi. Sen sadece rahat ol canim olur mu

Cok sevindim canim. Hayirli olsun surecin. Iki uc hafta sonra hayırlı haberlerini alacagiz insallah Bu arada ben emindim iki tane isteyeceginize

Allah rahmet eylesin teyzeme.. Bu gun kolaylıklar diliyorum canim sana. Eylulculer artiyor. Pespese veririz ins. burdan guzel haberleri

Masallah size ♡ minik bir an once annesinin kucagina kavusmaya cabaliyor. Saglikla buyusun ins.

Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Aaa çok güzel fikir canım, instagramda çok hoş şeyler var belki ilerde sende el emeklerini satışa sunarsın oradan :)
Evet canım bende orda bir kaç kişiyi takip ediyorum özellikle senihauluç çok güzel işleri var eğer bebeğim olursa ona çok güzel iş var aklımda yapmayı planladığım inş nasip olur

Saolasın kuzum benim daha da güzel haberler gelir inşallah kuzum sizlerden de. Benim kalbimden geçen oydu zaten ama eşim zorluk çıkarmıştı nolduysa şimdi tamam dedi gerçi o konuda da kızgınım iş yeri doktoruyla konuşmuş ikna olmuş ne dedi diyorum benim anlattıklarımın aynısını be adam beni niye delirttin o zaman... O yönden kırgınım hala

Erkekler ayni maalesef aynı seyi baskasi soyleyince mantıklı geliyor nedense.. Neyse önemli olan netice Ikisi de tutulur insallah canim. Biz de senin arkandan geliriz

@deeploneliness kuzum devlette herşey prosedüre gore işletiyorlar. Smear testim bir ay geçmiş geçen ayda onu yaptılar.
Ondan önceki ay Progesteron dusuk çıkmistiilk teste. Baktıklarında tamam dediler başka doktor gelince tekrarlaman lazım başlayamam dediler öyle bekledim.
İlk başta kabul edilen rahim filmim iki ay önce tekrar istediler..
Başta herşeye tamam dediler şimdi böyle yaptılar..zaten ilk kızamıkçık aşısı için bekledim uç ay...
Ben stres sahibi olmimde kim olsun bu ayda erteliuecekker prolaktinim yüksek çıktı..
Sizin yüzünüzden diye bağırasim var onlara
Sırf bana yakın diye gidiyorum yoksa gitmem hayatta..bi tane infertilite bölümüne var bide
Allah büyük bugün dunkune gore daha iyiyim.cok sagolun desteğiniz için.

Ah bu adamlar ahhh yokmular..
Başkası derse okey derler bizlere kastı var sanırım.
Neyse hallolmasina sevindim bu konunun gerisi Rabbime kalmış insaAllah su güzel günlerde sana hediyeni gönderecek.hem böyle olumlu dusundukce hep seninle olacak minikler..
kuzum ya bide söylemesi ayıp ne kadar odediniz toplam.ikincisi için ek ücret alıyorlar mı.

Cok haklisin. Her seyi istiyorlar ama bizim psikolojimizi dusunmuyorlar ki bu süreçte en onemlisi o. Kafaya hic takmayan ama belki de bir suru problemi olan kadinlar kolaylikla hamile kalabiliyor. Ornekleri o kadar cok ki. Canim gönlündeki Allahim hakkinda hayirli eylesin. Sen ve buradaki arkadaslarim en guzelini hak ediyorsunuz gercekten...

Erkekler ayni maalesef aynı seyi baskasi soyleyince mantıklı geliyor nedense.. Neyse önemli olan netice Ikisi de tutulur insallah canim. Biz de senin arkandan geliriz
Bu konuda değil her konuda aynısınyapae hep ama bu konu benim yumuşak karnım o yüzden baya bir kırıldım... Neyse ne Rabbim ne kararlamışsa o öenmli olan inş tutunurlar ve mucizemiz gerçek olur zaten ayağımı sürte sürte dolaşocam eğer olursa hemen yetişin diye

Aynen öyle canım erkeklerin huyu sanırım bu maalsef ki her meselede böyle ama onyüzden bu sefer çok sinirlendim ona... Canım tedavi ücretlerine gelirsek benim raporlu olmadığı için sgk hiç birini karşılamadı... Başlangıçtaki testlere başka bir yerde 500 civarı ödedik sonra ilaçlar hariç tedavi 6500 tl iğneler ve ilaçlarda yaklaşık 1700 tl tuttu canım... Transfer sayısında fiyat farkı yok ama geri kalan embriyoları saklatmak istiyorsan yani bir sonraki tedavin için olur da sonra kullanmak istiyorsan onun için ekstra 1000 tl ödüyorsun

Amin amin amin canım benim Rabbim sesimizi duysun dindirsin hayırlısıyla bu hasretimizi insaAllah

Orda sgk yok diye biliyordum canım..
Gene iyiymis fiyatı. Bana o zamanlar 10-12 bin TL bulur ama hani kullandığın ilaçlar v.s gore demişlerdi.. tesekkur ederim kuzum verdiğin bilgi için.
Rabbim emeğinin karşılığıni versin insaAllah dualarımiz seninle ...

Günaydııııııın herkese nasılsın _Verda_ ? Bende yeni kalktım yapacak bişeyde yok balkona esen köşeme çekildim

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın, ben de köşe koltuğumda yerimi aldım hemen =)
Uzun zamandır topiğe gelmeyen arkadaşlar var onları etiketliycem birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…