Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bu saydıkların tam dayaklık evet cnm inşallah iyilerdir...ses verirler belki bu sefer huuuuhuuuuu kızlar

Aynen canım bakalım, ses verirler inşallah. .
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Pazar ya herkes uyuyooo =)

Aynen canım bakalım, ses verirler inşallah. .
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Pazar ya herkes uyuyooo =)
Bnm eşim bile uyuyor çok yogun çalışıyor, dün söz verdim yarın ses yapmayacam uyu diye çok şükür iyiyim cnm, akşam yine iftara davetliyiz yemek derdim de yok...maşallah bu aralar keyfim yerinde huzur buldum Ramazan'da resmen kafam dağıldı... Senin keyfin Nasıl? Zor bir kış atlattık

Aman ha ses çıkarma, uyusun bari adamcağız..
Gerçi sıcak havalar pek uyutmuyo da :/
İyi hamd olsun.. Kısa bir tatile gittik bizde.
O iyi geldi, aynen gülüm kış bizim için iyi geçmedi
inş gelecek kış yüzümüz güler.
=)

Aminnn cnm, gülecek gülecek ben inanıyorum... Yine mide bulantılarını konuşacağız, çok uyumaktan şikayet edeceğiz

Aminnn cnm, gülecek gülecek ben inanıyorum... Yine mide bulantılarını konuşacağız, çok uyumaktan şikayet edeceğiz

Kişi neyi sever ise dilinde sözü o olur…

(Yunus Emre)

Amin inşallah canım benim. .

insallah yarin iyi haberlerle gelirsin canim hakkinda hayirlisi olsun.. iyiym canim ramazan cok yogun geciyor benim icin sükür. evet nasip olursa temmuzda son kez asilama olacak sonrasinda da tüp bebek yolu gözüküyor bize bakalim rabbim ne nasip etti.
insallah senin icinde baban icinde herseyin hayirlisi olsun canim benim .. güzel haberler aliriz insallah.
ebrucum ssk neden karsilamadi canim

Amin kuzum rabbim şu mübarek günlerde hepimize hayırlı yazılar yazsın inşaAllah. Yarın buradan haber veririm son durumu.

Duacınım canım, herşey güzel olacak rabbimin izniyle

Hayırlı pazarlar herkese

Evet canım bende orda bir kaç kişiyi takip ediyorum özellikle senihauluç çok güzel işleri var eğer bebeğim olursa ona çok güzel iş var aklımda yapmayı planladığım inş nasip olur
Amin cümlemizden inşallah Ebru'm... Bende gulerya arts ve etamindunyam in el emeklerini çok beğeniyorum, tabi daha sayılı kişiler var ortaya çok güzel işler çıkartan. Bir bayan tesbih ucu yapmıştı onu bulursam göstereyim sana, çok harika duruyor.
İnşallah Rabbim bebeğine kavuşup hayallerini gerçekleştirmeyi nasip etsin gülüm.

Ya umutta ya da fulya da birinden birinde geçiyor sgk canım... O zaman niye o kadar fiyat dediler... Gerçi kaba bi hesapla rahat 10 bini buldu bizim de... Amin inşallah canım benim hepimizin emekleri karşılık bulsun inşallah

Saolasın kuzum benim senin de emeklerin karşılıksız kalmayacak inşallah hayırlısıyla canım..
Sskya hiç başvurmadık bile çünkü hiç bir kritere uymuyoruZ.. 3 aşılama 3 yıllık evlilik 30 yaş hiç biri uymuyor... Ben 27 nin içindeyim 2 yıl bitti bir de hiç aşılama yaptırmadık biz

Dediğin sayfalara da bakacağım canım... Tesbihlerde şimdilerde çok güzel yapıyorlar bir sürü fikirler var inşallah nasip olur canım işlemek güzel güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…