Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benim annem de 7 yıl beklemiş
HEH İŞTE BAK:) ANASINA BAK KIZINI AL DURUMU GİBİ Bİ ARKADAŞLA TANIŞTIM BURDA KONUŞTUK 3 KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİ.ANNESİNİ SORDUM DEDİ BEN 4 SENE SONRA OLMUŞUM DEDİM SENİN ANNENDE KİMYASAL GEÇİRİYORDUR HABERİ YOKTUR

Insallah canim Allah gonlune göre versin mevlut cok güzel olur bak iyi fikir bence

Rabbim en kısa zamanda mutluluktan güldürsün inşallah

Keske bende anneme cekseydim evkendikten sonra bir kere adet olmus ondada rahmetli babannem kisir diye adini cikarmak üzereymis ikinci aya hamile oldugunu ogrenmis

Rabbim en kısa zamanda mutluluktan güldürsün inşallah
Amin ecmain gülüm... Topik birden canlandı, farkettim ki topik canlanınca morallerimizde yükseliyor. Bir daha salmayalım kendimizi kızlar.

Ablamın da olmuyor Abi'min de biz sülalece kısırız
Tövbe de kız, ALLAH bağışlasın bir kızın var Allah'ın izniyle kardeşi de olacak prensesimin :)

Benim anneannemde 9 sene beklemiş, annemde kardeşimi 3-4 sene beklemiş. Tam ümidini kesmişken hamile olduğunu öğrenmiş :) inşallah Rabbim bizimde yüzümüze gülecek.

ben anneme cekmemisim galiba o hemen hamile kalmis ama halam baya zor cocuk sahibi oldu Allah aratmasin

Insallahh canimmm . Bu cok yaygin bir sorun malesefff grip gibi bi hal aldi artik

Yok ciddi demedim Gülün diye yazdım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…