HEH İŞTE BAK:) ANASINA BAK KIZINI AL DURUMU GİBİ Bİ ARKADAŞLA TANIŞTIM BURDA KONUŞTUK 3 KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİ.ANNESİNİ SORDUM DEDİ BEN 4 SENE SONRA OLMUŞUM DEDİM SENİN ANNENDE KİMYASAL GEÇİRİYORDUR HABERİ YOKTURBenim annem de 7 yıl beklemiş
Insallah canim Allah gonlune göre versinAYNEN ÖLE RABBİM BENİ BÖLE BİŞİ İLE İMTİHAN EDİYOR NEYİ YAPIP YAPMAYACAĞIMI OKADAR İYİ BİLİYORUMKİ DOĞUM GÜNÜNDE MİLYARLIK ORGANİZASYONLAR YAPMAK YERİNE KURBAN KESİP MEVLÜT YAPABİLİRİM MESELA FARKLILIK YARATIRIM HEM ÇÜNKÜ HERKES AYNI ŞEYİ YAPIYOR BIKTIMMM SKILDIM AYNI RESİMLERİ GÖRMEKTEN :)
Rabbim en kısa zamanda mutluluktan güldürsün inşallahGülüm ekleyelim istersen seni de listeye sende bu zorlu süreci bizimle bekle :)
Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah
@D3S1R3 ablacım yardımcı olabilirmisin bize?
Benim tedavisiz ayım mı var :)))) artık üzülmüyorum bile sinirden gülüyorum halime :)
Keske bende anneme cekseydim evkendikten sonra bir kere adet olmus ondada rahmetli babannem kisir diye adini cikarmak üzereymis ikinci aya hamile oldugunu ogrenmisHEH İŞTE BAK:) ANASINA BAK KIZINI AL DURUMU GİBİ Bİ ARKADAŞLA TANIŞTIM BURDA KONUŞTUK 3 KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİ.ANNESİNİ SORDUM DEDİ BEN 4 SENE SONRA OLMUŞUM DEDİM SENİN ANNENDE KİMYASAL GEÇİRİYORDUR HABERİ YOKTUR
Amin ecmain gülüm... Topik birden canlandı, farkettim ki topik canlanınca morallerimizde yükseliyor. Bir daha salmayalım kendimizi kızlar.Rabbim en kısa zamanda mutluluktan güldürsün inşallah
HALANA BENZEMİŞ OLABİLİRMİSİNİ?:):):):)Keske bende anneme cekseydim evkendikten sonra bir kere adet olmus ondada rahmetli babannem kisir diye adini cikarmak üzereymis ikinci aya hamile oldugunu ogrenmis
KIZ DEME ÖLE EVLADIN VARYA :)Ablamın da olmuyor Abi'min de biz sülalece kısırız
CNM BEN ÇOK BETER OLDUM AMA ÇOK ÇABUK TOPLARDIM ALLAH VERDİ HERALDE BUGÜCÜ:)Amin ecmain gülüm... Topik birden canlandı, farkettim ki topik canlanınca morallerimizde yükseliyor. Bir daha salmayalım kendimizi kızlar.
ABLANIN HİÇMİ YOK?Ablamın da olmuyor Abi'min de biz sülalece kısırız
ekle canim cok sevinirim bana da destek olurGülüm ekleyelim istersen seni de listeye sende bu zorlu süreci bizimle bekle :)
Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah
Tövbe de kız, ALLAH bağışlasın bir kızın var Allah'ın izniyle kardeşi de olacak prensesimin :)Ablamın da olmuyor Abi'min de biz sülalece kısırız
Şaka yapıyorum cnm ya Abi'min bir tüp bebekten oğlu var çok şükür benim de kızım Rabbim yokluklarını aratmasın ablam yazın tüp bebek yaptı negatif rabbim ona da Hayırlısı ile bir evlat verir inşallahKIZ DEME ÖLE EVLADIN VARYA :)
Halam yokkiHALANA BENZEMİŞ OLABİLİRMİSİNİ?:):):):)
ben anneme cekmemisim galiba o hemen hamile kalmis ama halam baya zor cocuk sahibi oldu Allah aratmasinTövbe de kız, ALLAH bağışlasın bir kızın var Allah'ın izniyle kardeşi de olacak prensesimin :)
Benim anneannemde 9 sene beklemiş, annemde kardeşimi 3-4 sene beklemiş. Tam ümidini kesmişken hamile olduğunu öğrenmiş :) inşallah Rabbim bizimde yüzümüze gülecek.
Insallahh canimmm . Bu cok yaygin bir sorun malesefffŞaka yapıyorum cnm ya Abi'min bir tüp bebekten oğlu var çok şükür benim de kızım Rabbim yokluklarını aratmasın ablam yazın tüp bebek yaptı negatif rabbim ona da Hayırlısı ile bir evlat verir inşallah
Yok ciddi demedim Gülün diye yazdım :))Tövbe de kız, ALLAH bağışlasın bir kızın var Allah'ın izniyle kardeşi de olacak prensesimin :)
Benim anneannemde 9 sene beklemiş, annemde kardeşimi 3-4 sene beklemiş. Tam ümidini kesmişken hamile olduğunu öğrenmiş :) inşallah Rabbim bizimde yüzümüze gülecek.
Hepimiz regl olunca üzüldük gülüm ama takdir Allah'ın, üzülmek çare değil dualarımızı eksik etmeyelim. Olacak inşallah.CNM BEN ÇOK BETER OLDUM AMA ÇOK ÇABUK TOPLARDIM ALLAH VERDİ HERALDE BUGÜCÜ:)
Kuzucum bat'ını alayım bir zahmet?ekle canim cok sevinirim bana da destek olur
Evet bencede cok sukur eskiye döndükAmin ecmain gülüm... Topik birden canlandı, farkettim ki topik canlanınca morallerimizde yükseliyor. Bir daha salmayalım kendimizi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?