Rabbim yakınlarını kaybeden herkese sabır versinİstanbul
Aynen benimde sinirlerim bozuldu yaa çok üzüldüm.. pisi pisine gitti canlar..Bugün ne zor bir gün yaaa... Sinirlerim bozuldu iyice 28 can gitti, 60 yaralıRabbim bildiği gibi yapsın o soysuzları!
Tesekkurler yavrucum insallah oyleyimdir bu 3.testim farkli gunlerde hepsi pozitif cikti
Hayirlisini nasip etsin Rabbim canim benim.. saglikla kucagina alabilecegin hayirli evlatlar nasip etsin..
Benim de moralim sıfırlandı bugün
Regl mi oldun uzulme hep hayırlısıni sagliklisini iste Rabbimden hersey...
kuzum güldürdün beni yaa psikolojim bozuldu hee yeminlen..
Ben zaten regl olmayı bekliyorum suan diane35 ictim bu ay kuzucum..
Bu olanlar bugünki aldıgımız haberler cok üzdü beni ondan keyfim yok kuzumm
Hmm valla biri uzulunce direkt o geliyo aklima hain kirmizilar ne yapayimevet haberler kotu istanbul kotu. Allahim korusun hepimizi
Bu mide yanması beni mahvetti5 gündür,ilaç yazdı doktor ama o bile fayda etmedi
Hamileliğin tadını çıkaramıyorum daha şimdiden böyleyse ilerki aylarda nasıl olacam Allahım sen bana yardım et
Zaten vardı reflüm iyice azdı hemde şimdiden. Yarabbim şükür sen tüm derman isteyenlere şifa verAmiiin amin kuzum dikkat et yediklerine ictiklerine bi süre.. miden hassas demekki.. insallah ilerlemeden uçar gider bu mide yanmaların :)
Zaten vardı reflüm iyice azdı hemde şimdiden. Yarabbim şükür sen tüm derman isteyenlere şifa ver
Sağol canım vala bu yanma geçsinde hiçbirşeyi takmam kafama ki ağrıları önemsemiyorum ama yatmama bile engel oluyor
İçtim canım soğuk süt içiyorum zaten normaldede.Canım mide yanmasına en iyi soğuk süt geliyo aslında ama icmende bi sorun olurmu bilemiyorum.. yarım çay bardagi kadar soguk sütü icinde biraz da olsa rahatlatiyo.. bide çiğ seyler cok kötü ediyo mideyi meyve sebze vs çig bisey yememeye calis bu ara benim de gastritim var midem epeyce hassas seni suan anlayabiliyorum
İçtim canım soğuk süt içiyorum zaten normaldede.
Ben domates falanda yedim sanırım oda tetikledi zaten yanma vardi iyice arttı.
Dikkatli davranmaya çalışacağım,umarım sen hamile kalınca zerre benim yanmalarımı yaşamazsın hayattan soğuyor insan
Canım cok üzgünüm. Allah sana ve esine sabır versin. . Allahim gonlune ferahlik ve dayanma gücü versin bir nebze de olsa. Teselli edecek hicbir cumle kelime yok. Ama bil ki bu yasananlar bosa degil..Melegin seni öbür tarafta bekliyor olacak..Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Canım bende önümüzdeki ay hsg çektirmek istiyorum yazdığını görünce dikkatimi çekti.. Hsg den önce hiç hamile kalmışmıydın ve filminde bir sorun çıktı mı? Ben 2 kimyasal yaşadım hiç hsg çektirmedim belki faydası olur dedimHoşgeldin canım
Senin yerinde olsam doktoruma gider tedavi olurdum önce hsg ve aşılamadan başlamalısın. Her fırsat bulduğumda yaziyorum belki faydası olur diye yine yazayim ben hsg filmi çektirdiğim 2. Ay hamile kaldım. Ki çoğu insana faydası oluyormuş,
Ayrıca konuşulanlarada kulaklarını tıka bebeğin yokmu diyenlere kısmet de geçiştir,insanları engelliyemiyoruz maalesef
Hayır olsun inşallah bugün eşimin kuzeni rüyasında beni görmüş kucağımda bembeyaz gzl bir kız çocuğu varmış... Kendisinin maşallah cok gzl bir kızı var... İşin tuhaf yanı bu kız başka şehirde öle sık görüşmem aradı anlattı... Cok etkilendim duygusallaştım.. Nasıl dua ediyor Rabbim sanada nasip edecek inşallah diye... Ayyyy bazen durduk yere Bi tuhaf oluyorum, neyse öle paylaşmak istedim...
14 haziran sabah catlatma ignemi vuruldum bugun gun icinde ucuz gebelik testlerinden yaptim tekrar boyle çıktı tecrubeli kisiler yorum yapabilir miii
Canim inanki o kadar agir ki yasadiklarimiz buraya eklenen gebelik testleri bile alip götürüyor beni kendi yaptigim testlere ne heyecanlı günlerdi ne güzel günlerdi onun varligini ilk ögrendigin gün nasilda bağ kuruluyor hemen kaybettigindede nasil varligina seviniyorsan delice öyle deli gibi üzülüyorsun..
Sabah uyandigimda dun bebegim vardi bugun yok dusuncesi gunlerce aylarca agladigim gunler ama gecti gitti toparlandim ve toparlandigim ilk gun heyecanla bu yola devam ettim bu guzel gunleri bir daha yasamak icin..
Ve inaniyorum ki birgun bizde anne olacagiz belki gec belki erken ama olacak sadece sabir lazim ..
Not:Bugun lekeler basladi duygusal mod 1
Allah sabır versin acını hafifletsin inşallah diyecek başka söz yok maalesef zaten melekti şimdi tamamen melek oldu oOğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
yarın gidicem canım hastaneye doktor ilgilenirse onunla devam edicem ilgilenmezse bir prof a gitmeyi düşünüyorumGünaydın kızlar nasılsınız :)
Günaydın enyam
Nöbetteyim bugün.
Bizim burası da klimalı da allahtan burdayken sıcaktan etkilenmiyorum :)
Hareketleri çok net değil de bazen pıt pıt nabız gibi oluyor fazla değil ama :)
İsim bulamadım ya. Erkeğe bulmak zor
Canım sperm testi kesin yaptırın spermlerde anomali filan olabilir o Zaman.
Rahim filmi de çektirirsin gebe kalabiliyorsun ama tüplerin açıktır herhalde.
Hsgden yaklaşık 2 sene evvel hamile kaldım canım, kalp atışları durdu maalesef.Kızlar maalesef günaydın diyemiyorum sana zira kara bir güne uyandık son zamanlarda sıklıkla olduğu gibi.. Allah geride kalanlara sabır versin çok acı çok üzücü gerçekten. Umarım bu terör bir gün biter
Canım bende önümüzdeki ay hsg çektirmek istiyorum yazdığını görünce dikkatimi çekti.. Hsg den önce hiç hamile kalmışmıydın ve filminde bir sorun çıktı mı? Ben 2 kimyasal yaşadım hiç hsg çektirmedim belki faydası olur dedim
Ah Ah hep işaretler arıyoruz dimi canım acaba bebek var mıdır önümüzdeki ay diye.. İnşallah en yakın zamanda akrabanın duası gerçekleşir ve sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur
Diğer testte açıkçası ben 2. çizgiyi görememiştim ama bunda çok net belli eğer iğnenin etkisi olsaydı daha da silikleşirdi büyük ihtimalle hamilesin ama arkadaşlarında dediği gibi en doğru cevabı kan testi verecektir. Umarım sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı ve hayırlı bebeğin olur
Alpi bu sabah ağlatmaya niyetlisin sanırım bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?