Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bugün ne zor bir gün yaaa... Sinirlerim bozuldu iyice 28 can gitti, 60 yaralı Rabbim bildiği gibi yapsın o soysuzları!
Aynen benimde sinirlerim bozuldu yaa çok üzüldüm.. pisi pisine gitti canlar..
Rabbim ailelerine sabır versin insaAllah..
Yaralılara da şifa versin Rabbim...

Regl mi oldun uzulme hep hayırlısıni sagliklisini iste Rabbimden hersey...

kuzum güldürdün beni yaa psikolojim bozuldu hee yeminlen..
Ben zaten regl olmayı bekliyorum suan diane35 ictim bu ay kuzucum..
Bu olanlar bugünki aldıgımız haberler cok üzdü beni ondan keyfim yok kuzumm

kuzum güldürdün beni yaa psikolojim bozuldu hee yeminlen..
Ben zaten regl olmayı bekliyorum suan diane35 ictim bu ay kuzucum..
Bu olanlar bugünki aldıgımız haberler cok üzdü beni ondan keyfim yok kuzumm

Hmm valla biri uzulunce direkt o geliyo aklima hain kirmizilar ne yapayim evet haberler kotu istanbul kotu. Allahim korusun hepimizi

Bu mide yanması beni mahvetti 5 gündür,ilaç yazdı doktor ama o bile fayda etmedi
Hamileliğin tadını çıkaramıyorum daha şimdiden böyleyse ilerki aylarda nasıl olacam Allahım sen bana yardım et

Amiiin amin kuzum dikkat et yediklerine ictiklerine bi süre.. miden hassas demekki.. insallah ilerlemeden uçar gider bu mide yanmaların :)

Amiiin amin kuzum dikkat et yediklerine ictiklerine bi süre.. miden hassas demekki.. insallah ilerlemeden uçar gider bu mide yanmaların :)
Zaten vardı reflüm iyice azdı hemde şimdiden. Yarabbim şükür sen tüm derman isteyenlere şifa ver
Sağol canım vala bu yanma geçsinde hiçbirşeyi takmam kafama ki ağrıları önemsemiyorum ama yatmama bile engel oluyor

Canım mide yanmasına en iyi soğuk süt geliyo aslında ama icmende bi sorun olurmu bilemiyorum.. yarım çay bardagi kadar soguk sütü icinde biraz da olsa rahatlatiyo.. bide çiğ seyler cok kötü ediyo mideyi meyve sebze vs çig bisey yememeye calis bu ara benim de gastritim var midem epeyce hassas seni suan anlayabiliyorum

İçtim canım soğuk süt içiyorum zaten normaldede.
Ben domates falanda yedim sanırım oda tetikledi zaten yanma vardi iyice arttı.
Dikkatli davranmaya çalışacağım,umarım sen hamile kalınca zerre benim yanmalarımı yaşamazsın hayattan soğuyor insan

Insallah kuzum.. domates sogan baharatli seyler hatta elma armut vs bile mahvediyo çiğ olan seyleri mide daha zor sindirirmiş ve bu aşamada daha fazla asit salgılıyo bu da mide yanmasini arttiriyo.. dikkat etmeye calis kuzum.. zordur mide agrisi bilirim

Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Canım cok üzgünüm. Allah sana ve esine sabır versin. . Allahim gonlune ferahlik ve dayanma gücü versin bir nebze de olsa. Teselli edecek hicbir cumle kelime yok. Ama bil ki bu yasananlar bosa degil..Melegin seni öbür tarafta bekliyor olacak..

Kızlar maalesef günaydın diyemiyorum sana zira kara bir güne uyandık son zamanlarda sıklıkla olduğu gibi.. Allah geride kalanlara sabır versin çok acı çok üzücü gerçekten. Umarım bu terör bir gün biter

Canım bende önümüzdeki ay hsg çektirmek istiyorum yazdığını görünce dikkatimi çekti.. Hsg den önce hiç hamile kalmışmıydın ve filminde bir sorun çıktı mı? Ben 2 kimyasal yaşadım hiç hsg çektirmedim belki faydası olur dedim

Ah Ah hep işaretler arıyoruz dimi canım acaba bebek var mıdır önümüzdeki ay diye.. İnşallah en yakın zamanda akrabanın duası gerçekleşir ve sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur

14 haziran sabah catlatma ignemi vuruldum bugun gun icinde ucuz gebelik testlerinden yaptim tekrar boyle çıktı tecrubeli kisiler yorum yapabilir miii

Diğer testte açıkçası ben 2. çizgiyi görememiştim ama bunda çok net belli eğer iğnenin etkisi olsaydı daha da silikleşirdi büyük ihtimalle hamilesin ama arkadaşlarında dediği gibi en doğru cevabı kan testi verecektir. Umarım sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı ve hayırlı bebeğin olur

Alpi bu sabah ağlatmaya niyetlisin sanırım bizi

yarın gidicem canım hastaneye doktor ilgilenirse onunla devam edicem ilgilenmezse bir prof a gitmeyi düşünüyorum

Hsgden yaklaşık 2 sene evvel hamile kaldım canım, kalp atışları durdu maalesef.
Ondan sonra bir sorun yokken kalamadım, hsg çekene kadar.Filmimde de sorun çıkmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…