Yok cnmABLANIN HİÇMİ YOK?
Aslında kimseye benzediğimiz yokta işte biz bahane arıyoruz. Gülüm bak biz topikçe yakı yapıştırıyoruz sende dene istersen. Birde sen sağlıkçısın varsa bize vereceğin bilgilerin dinleriz :)ben anneme cekmemisim galiba o hemen hamile kalmis ama halam baya zor cocuk sahibi oldu Allah aratmasin
Topigimize hos geldin canimben anneme cekmemisim galiba o hemen hamile kalmis ama halam baya zor cocuk sahibi oldu Allah aratmasin
Yaaa canim. Benim bi ark ciko kisti ameliyati olmus bir cay bardagi kadar kistmis. Bir yumurtaligida yavas calisiyordu be uzerine pco oldugunu öğrendi vee bu günlerde dogum yapacak. ... hersey Allahtan Allah ol dedimi akan sular durur. Insallah ablanada bir evlat verir rabbim. Oda gelsin topigeYok cnmçikolata kisti vardı amelyatta yumurta rezervi azalmış yurt dışında yaşıyor orda imkansız dediler bu yaz tr de tüp bebek yaptı bir embriyo oldu tutmadı
Yok cnmçikolata kisti vardı amelyatta yumurta rezervi azalmış yurt dışında yaşıyor orda imkansız dediler bu yaz tr de tüp bebek yaptı bir embriyo oldu tutmadı
O üye değil :)Yaaa canim. Benim bi ark ciko kisti ameliyati olmus bir cay bardagi kadar kistmis. Bir yumurtaligida yavas calisiyordu be uzerine pco oldugunu öğrendi vee bu günlerde dogum yapacak. ... hersey Allahtan Allah ol dedimi akan sular durur. Insallah ablanada bir evlat verir rabbim. Oda gelsin topige
Uye olsun istemezmiO üye değil :)
Yurt dışında tüp bebek bile imkansız demişler.tr de Mersin de yaptı ama bir embriyomuz oldu tutmadı şimdi o evrakları raporları falan topladı yurt dışına götürdü ordaki Dr a bak siz olmaz dediniz Yaptılar tutmadı ama diyecek bakalım Dr ne diyecekCNMM ÇOK ÜZÜLDÜM YA RABBİM VERİR İNŞ EN KISA ZAMANDA TEKRAR DENEYECEKMİ?
ben istemem yazdıklarımı okumasınUye olsun istemezmi
ben istemem yazdıklarımı okumasın
e yemek yok burayı bırakıp gidemiyorum:))Sohbet guzellesti ama yemek vakti hazirlik yapiyorumbu saati mi buldunuz sohbeti koyulastiracak :)
Pisiyor benimki gel beraber yiyelim.cok uzak sayilmazsin simdi ciksan 11 de burdasinBend
e yemek yok burayı bırakıp gidemiyorum:))
Benim esimde biliyor ve acaip merakli hep okumak istiyo bazen zorla aliyor teli elimden biktim senin kadinlar klubunden diyo benle ilgilenme tanimadigin kdinlara konus diyede trip atiyoAy bende istemem tanidik olsun okusun yazdiklarimi .. esiniz biliyor mu buraya yazdiklarinizi .. benim esim uye oldugumu yazistigimi bilir ama hic okumadi bakmadi bakacaginida sanmiyorum bu konular onu hayattan sogutur (
Ben bugun borek yaptim ayiptir soylemesi bide cheseecakeBend
e yemek yok burayı bırakıp gidemiyorum:))
Bende halimi bi gorsen suanSohbet guzellesti ama yemek vakti hazirlik yapiyorumbu saati mi buldunuz sohbeti koyulastiracak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?