evet cnm çoğu bebekte oluyor hemen iyileşicek allahın izniyle. Biz kısmetse sare inci istiyoruz cnm ismini:) sen nasılsın cnmcım?Hoş geldin canım ben iyiyim sizinde iyi olmanıza sevindim.. İzne de çıkmışsın rahat rahat kızını beklersin sendeKübra'dan haberim var ama sarılık olduğunu bilmiyodum bikaç gündür görüşmedik inşallah çabuk atlatır zaten çoğu bebekte oluyor.. Seninki de hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.. Siz ne karar verdiniz isim için
amin cnm amin çok şükür iyiyim sen nasılsın?Ayy canım sendende haber aldık çok şükür çok iyi olmuş izne cikman rahat rahat Bebisi bekleyebilirsin...
Kübra'nin Defnesi demek.. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inaaAllah..
aminn cnm rabbim hepinize sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsim sancılandığımda tüm topikteki arkadaşlarıma dua edicem kısmetse cnm, normal istiyorum bakalım inşallah kısmet olursa:)DESIGNER27 ohhhh çoğu gitti azı kaldı cnm Rabbim sağlıkla kucagınA almayı nasip etsin inşallahhhhh... Sezeryan mı normal dogum mu düşünüyorsun cnm ? Prenses sorunsuz sıkıntısız gelsin
@Mor Seven hoşgeldin tatlım, aman klasik kayınvalide işte... Rabbim ol demiş o bayan hamile kalmış, ama dediğin gibi artık hep söylenir dururlar gitmedi diye... Eşinle karar ver derim... Hsg çok basit ama önemli bir işlem için rahatlıyor en azından...
Hosgeldin canim, hadi darisi sana insallah. Defneye de gecmis olsun insallah cabuk atlatir.
Aleyküm selam canim hosgeldin, bu kadinlardan biz biktik onlar bir türlü bizimle ugrasmaktan bikmadilar. Belki kötü niyet yoktur ama düsünmeden hareket ediyorlar, zerre kadar senin canini acitabilecekleri akillarina gelmiyor.
Allah sabir versin, elinden geldigince takmamaya calis.
sağoll cnmcım çok teşekkürler sen karar verdinmi bebeğinin ismine :)Stres yapma canım sen. Sağlıkla çıkacak inşallah. Yavaş yavaş emmesi de gelişir zaten zamanla.
Onun dışında maşallah iyi anladığım kadarıyla.
İdil'in yanına isim buldunuz mu kızçene?
Semacım nasılsın bayadır yoksun.
Sıra sende artık, sen de sağlıkla kucağına al inci sare'yi inşallah.
Güzel haberlerini paylaş bizimle.
Pinke de çok sevindim demek Defne oldu bebişinin adı, Allah sağlıkla büyütmesini nasip etsin. Sarılığı atlatır zaten sıkıntı olmaz.
Geri gelsin o da artık :)
ne denir nasıl sölenir inan cümle bile kuramıyorum hamileyken bu haberler insanı bambaşka etkiliyor. Ama şunu yaşadıklarımdan öğrendimki derdi verem rabbim dermanınıda veriyor. Bir meleğin var cennet kapısında rabbim yar ve yardımcın olsunOğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Başınız sağolsun Allah sabır versin size kardeşim ;(Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Rabbim yakınlarna sabır versin ne olacak dünyanın bu hali ;(Selam kızlar dün akşam hava alanın oralardaydık,
eşimin annesi kızına kalmaya gitmişti,
onu almaya gittik..
Sürekli ambulanslar polisler geçiyodu
ve trafik vardı internete de bakmadığımız için
olaydan bir haberdik..
Neyse eve girdik haberler açıktı, bombalar patlamış..
Çok üzüldüm, istanbul''da yaşamak artık gerçekten çok zor
olmaya başladı.. Nerede bomba patlayacak belli değil..
Allahım hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet eylesin..
Kalanlara sabır versin...
Üzgünüm..
Hsgden yaklaşık 2 sene evvel hamile kaldım canım, kalp atışları durdu maalesef.
Ondan sonra bir sorun yokken kalamadım, hsg çekene kadar.Filmimde de sorun çıkmadı şükür
evet cnm çoğu bebekte oluyor hemen iyileşicek allahın izniyle. Biz kısmetse sare inci istiyoruz cnm ismini:) sen nasılsın cnmcım?
amin cnm amin çok şükür iyiyim sen nasılsın?
aminn cnm rabbim hepinize sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsim sancılandığımda tüm topikteki arkadaşlarıma dua edicem kısmetse cnm, normal istiyorum bakalım inşallah kısmet olursa:)
sağoll cnmcım çok teşekkürler sen karar verdinmi bebeğinin ismine :)
ne denir nasıl sölenir inan cümle bile kuramıyorum hamileyken bu haberler insanı bambaşka etkiliyor. Ama şunu yaşadıklarımdan öğrendimki derdi verem rabbim dermanınıda veriyor. Bir meleğin var cennet kapısında rabbim yar ve yardımcın olsun
Amin canım Allah razı olsun umarım sanada uğurlu gelirAllah bu sefer tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla al kucağına evladını ayını gününü doldurduğunda.. Belki bana da hsg uğurlu gelir kısmet..
İyiyim bende canım bayramdan sonra regl olcam o zaman hsg çektireceğim aksilik olmazsa bi bakalım durum ne aklımdan çıksın diye.. Maşallah isimleri çok güzel zaten İnci ismine bayılırım Sare de çok güzel Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlat olsun mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah prenses
@Saadetim33 Sana ne desem acın hafiflemiycek!
6 ay önce yaşadım, evladımın acısı..
Oğlumu kucaklayamadan kaybettim...
Rabbim sabır versin, cennet bahçelerinde
koşacak, annesi senin ona gittiğin güne kadar seni bekleyecek..
Cennet kapısında, annem ve babam diye ağlayacak..
Onlar gelmezse ben girmem diyecek..
Hz. İbrahim Ve EŞi Sare bakacak sen evladına,
sen ona kavuşana kadar...
O yüzden biz oğlumuzun adını İbrahim Asaf koyduk...
RABBİM ELLERİNİ BIRAKMASIN...
Bende 2-3 gündür acayip uyuyorum içim geciyor resmen... Oruçtandır heralde...
Sen bide çalışıyorsun, Allah yardımcın olsun cnm
Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
canim cok üzüldüm köpegi baglamiyorlar miAmin canım inşaAllah.. Kusura bakma biraz geç cevap verdim. Yan komşunun köpeği kedimi öldürmüş.. Hiç moralim yoktu..
ebrum canim duamdasin insallah tutunur bebeklerin sana tedavin hayirla sonuclanir canimMerhaba kızlar...
Dün Hazalın haberinden sonra inanın çok üzüldüm bir de üstüne bu patlama... Allah hepimize dayanma gücü versin öncelikle olayda ölen ve yaralananların...
Bir de gün yaklaştı ya tedirginim... Bugün aradılar yarın 11.30 da burda olun dediler... Benim için dua eder misiniz canlarım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
bişey beğenemiyorum semacım zor işmiş isim bulması.sağoll cnmcım çok teşekkürler sen karar verdinmi bebeğinin ismine :)
canım konunu okudum kediciğine çok üzüldüm, köpekciğe de üzüldüm sonuçta o da bir hayvan. sahibinde tüm hata.Amin canım inşaAllah.. Kusura bakma biraz geç cevap verdim. Yan komşunun köpeği kedimi öldürmüş.. Hiç moralim yoktu..
ebrucum duaların seninle, yarın ikizlerinle dönersin inşallah.Merhaba kızlar...
Dün Hazalın haberinden sonra inanın çok üzüldüm bir de üstüne bu patlama... Allah hepimize dayanma gücü versin öncelikle olayda ölen ve yaralananların...
Bir de gün yaklaştı ya tedirginim... Bugün aradılar yarın 11.30 da burda olun dediler... Benim için dua eder misiniz canlarım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
iyiyim canim bdv de dolaniyorum bide nevreste muhtesem bi baklava tarifi paylasmis püf noktalarini aliyorum yapacagim cok kararliyimSaye- nasılsın şekerim?
ben de uzandım biraz çok başım ağrıdı.iyiyim canim bdv de dolaniyorum bide nevreste muhtesem bi baklava tarifi paylasmis püf noktalarini aliyorum yapacagim cok kararliyimsen ne yapiyorsun yarin nöbet var benim
bende deneme yanilma yapacagim valla tutarsa bakalim sizede atarim resmini tadi neye benzer bilmem amaben de uzandım biraz çok başım ağrıdı.
nöbet çıkışı ve öncesiyim. yani yarın da nöbet var.
ben de baklava yapabilecek kadar becerikli olsam keşke :)
temmuzda tekrar 24'e dönüyorsunuz di mi?bende deneme yanilma yapacagim valla tutarsa bakalim sizede atarim resmini tadi neye benzer bilmem amabende yarin ve cumartesi nöbetciyim gün asiri bu ay cok yoruldum nöbet tutmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?