Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam kızlar dün akşam hava alanın oralardaydık,
eşimin annesi kızına kalmaya gitmişti,
onu almaya gittik..
Sürekli ambulanslar polisler geçiyodu
ve trafik vardı internete de bakmadığımız için
olaydan bir haberdik..
Neyse eve girdik haberler açıktı, bombalar patlamış..
Çok üzüldüm, istanbul''da yaşamak artık gerçekten çok zor
olmaya başladı.. Nerede bomba patlayacak belli değil..
Allahım hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet eylesin..
Kalanlara sabır versin...
Üzgünüm..

@Saadetim33 Sana ne desem acın hafiflemiycek!
6 ay önce yaşadım, evladımın acısı..
Oğlumu kucaklayamadan kaybettim...
Rabbim sabır versin, cennet bahçelerinde
koşacak, annesi senin ona gittiğin güne kadar seni bekleyecek..
Cennet kapısında, annem ve babam diye ağlayacak..
Onlar gelmezse ben girmem diyecek..
Hz. İbrahim Ve EŞi Sare bakacak sen evladına,
sen ona kavuşana kadar...
O yüzden biz oğlumuzun adını İbrahim Asaf koyduk...
RABBİM ELLERİNİ BIRAKMASIN...

evet cnm çoğu bebekte oluyor hemen iyileşicek allahın izniyle. Biz kısmetse sare inci istiyoruz cnm ismini:) sen nasılsın cnmcım?

Ayy canım sendende haber aldık çok şükür çok iyi olmuş izne cikman rahat rahat Bebisi bekleyebilirsin...
Kübra'nin Defnesi demek.. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inaaAllah..
amin cnm amin çok şükür iyiyim sen nasılsın?

aminn cnm rabbim hepinize sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsim sancılandığımda tüm topikteki arkadaşlarıma dua edicem kısmetse cnm, normal istiyorum bakalım inşallah kısmet olursa:)

sağoll cnmcım çok teşekkürler sen karar verdinmi bebeğinin ismine :)

Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
ne denir nasıl sölenir inan cümle bile kuramıyorum hamileyken bu haberler insanı bambaşka etkiliyor. Ama şunu yaşadıklarımdan öğrendimki derdi verem rabbim dermanınıda veriyor. Bir meleğin var cennet kapısında rabbim yar ve yardımcın olsun

Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Başınız sağolsun Allah sabır versin size kardeşim ;(
Rabbim yakınlarna sabır versin ne olacak dünyanın bu hali ;(

Hsgden yaklaşık 2 sene evvel hamile kaldım canım, kalp atışları durdu maalesef.
Ondan sonra bir sorun yokken kalamadım, hsg çekene kadar.Filmimde de sorun çıkmadı şükür

Allah bu sefer tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla al kucağına evladını ayını gününü doldurduğunda.. Belki bana da hsg uğurlu gelir kısmet..

İyiyim bende canım bayramdan sonra regl olcam o zaman hsg çektireceğim aksilik olmazsa bi bakalım durum ne aklımdan çıksın diye.. Maşallah isimleri çok güzel zaten İnci ismine bayılırım Sare de çok güzel Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlat olsun mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah prenses

Amin canım Allah razı olsun umarım sanada uğurlu gelir

Kuzummm amiiiin amin melekleriniz sizi bekleyecek gercekten öyle.. ismi ne kadar da güzel kurban olurum yaradana.. Rabbim sabirlarin en buyugunu nasip etsin..

Bende 2-3 gündür acayip uyuyorum içim geciyor resmen... Oruçtandır heralde...
Sen bide çalışıyorsun, Allah yardımcın olsun cnm

Amin canım inşaAllah.. Kusura bakma biraz geç cevap verdim. Yan komşunun köpeği kedimi öldürmüş.. Hiç moralim yoktu..

Merhaba kızlar...
Dün Hazalın haberinden sonra inanın çok üzüldüm bir de üstüne bu patlama... Allah hepimize dayanma gücü versin öncelikle olayda ölen ve yaralananların...
Bir de gün yaklaştı ya tedirginim... Bugün aradılar yarın 11.30 da burda olun dediler... Benim için dua eder misiniz canlarım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

ebrum canim duamdasin insallah tutunur bebeklerin sana tedavin hayirla sonuclanir canim

sağoll cnmcım çok teşekkürler sen karar verdinmi bebeğinin ismine :)
bişey beğenemiyorum semacım zor işmiş isim bulması.

Amin canım inşaAllah.. Kusura bakma biraz geç cevap verdim. Yan komşunun köpeği kedimi öldürmüş.. Hiç moralim yoktu..
canım konunu okudum kediciğine çok üzüldüm, köpekciğe de üzüldüm sonuçta o da bir hayvan. sahibinde tüm hata.

ebrucum duaların seninle, yarın ikizlerinle dönersin inşallah.

Saye- nasılsın şekerim?

iyiyim canim bdv de dolaniyorum bide nevreste muhtesem bi baklava tarifi paylasmis püf noktalarini aliyorum yapacagim cok kararliyim sen ne yapiyorsun yarin nöbet var benim
ben de uzandım biraz çok başım ağrıdı.
nöbet çıkışı ve öncesiyim. yani yarın da nöbet var.
ben de baklava yapabilecek kadar becerikli olsam keşke :)

ben de uzandım biraz çok başım ağrıdı.
nöbet çıkışı ve öncesiyim. yani yarın da nöbet var.
ben de baklava yapabilecek kadar becerikli olsam keşke :)
bende deneme yanilma yapacagim valla tutarsa bakalim sizede atarim resmini tadi neye benzer bilmem ama bende yarin ve cumartesi nöbetciyim gün asiri bu ay cok yoruldum nöbet tutmaktan

bende deneme yanilma yapacagim valla tutarsa bakalim sizede atarim resmini tadi neye benzer bilmem ama bende yarin ve cumartesi nöbetciyim gün asiri bu ay cok yoruldum nöbet tutmaktan
temmuzda tekrar 24'e dönüyorsunuz di mi?
bizim de dinlenme odalarını düzenlediler güya ama küçücük oda bildiğin, 4 tane ranza yani 8 yatak bir sürü dolap, ama görmen lazım cidden adım atmaya yer yok resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…