Canım duamizdasin insaAllah herşey güzel olacak sadece inann..Merhaba kızlar...
Dün Hazalın haberinden sonra inanın çok üzüldüm bir de üstüne bu patlama... Allah hepimize dayanma gücü versin öncelikle olayda ölen ve yaralananların...
Bir de gün yaklaştı ya tedirginim... Bugün aradılar yarın 11.30 da burda olun dediler... Benim için dua eder misiniz canlarım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
ebrum canim duamdasin insallah tutunur bebeklerin sana tedavin hayirla sonuclanir canim
bişey beğenemiyorum semacım zor işmiş isim bulması.
canım konunu okudum kediciğine çok üzüldüm, köpekciğe de üzüldüm sonuçta o da bir hayvan. sahibinde tüm hata.
ebrucum duaların seninle, yarın ikizlerinle dönersin inşallah.
Saye- nasılsın şekerim?
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun... Gerginim ve korkuyorum biraz bilmiyorum neden...Canım duamizdasin insaAllah herşey güzel olacak sadece inann..
evet canim sükür mesai isi bitiyor nihayet alskin olmayinca hic hos olmuyor böyle. evet kkmlerin en büyük sorunu dinlenme odalari o binalari yapanlar orada calisanlarin robot falan olacagini düsünmüs galiba dinlenme odasi falan hak getire,temmuzda tekrar 24'e dönüyorsunuz di mi?
bizim de dinlenme odalarını düzenlediler güya ama küçücük oda bildiğin, 4 tane ranza yani 8 yatak bir sürü dolap, ama görmen lazım cidden adım atmaya yer yok resmen.
neden korkuyorsun canim sen zor kisimlari bitirdin simdiyle hayriyla bebeklerini bekleme zamani insallahTeşekkür ederim kızlar Allah razı olsun... Gerginim ve korkuyorum biraz bilmiyorum neden...
Merhaba kızlar...
Dün Hazalın haberinden sonra inanın çok üzüldüm bir de üstüne bu patlama... Allah hepimize dayanma gücü versin öncelikle olayda ölen ve yaralananların...
Bir de gün yaklaştı ya tedirginim... Bugün aradılar yarın 11.30 da burda olun dediler... Benim için dua eder misiniz canlarım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Sabırla umutla bekledim canım aynen ya olmazsa hayal kırıklığına uğrarsam bu kadar heveslenmişken diye korkuyorumevet canim sükür mesai isi bitiyor nihayet alskin olmayinca hic hos olmuyor böyle. evet kkmlerin en büyük sorunu dinlenme odalari o binalari yapanlar orada calisanlarin robot falan olacagini düsünmüs galiba dinlenme odasi falan hak getire,
neden korkuyorsun canim sen zor kisimlari bitirdin simdiyle hayriyla bebeklerini bekleme zamani insallah
canim cok üzüldüm köpegi baglamiyorlar mi
bişey beğenemiyorum semacım zor işmiş isim bulması.
canım konunu okudum kediciğine çok üzüldüm, köpekciğe de üzüldüm sonuçta o da bir hayvan. sahibinde tüm hata.
ebrucum duaların seninle, yarın ikizlerinle dönersin inşallah.
Saye- nasılsın şekerim?
canim tabii hayal edeceksin ama herseyden önce de nasip kismet diyeceksin tefekkür edeceksin ki Allah sana en iyisini versinSabırla umutla bekledim canım aynen ya olmazsa hayal kırıklığına uğrarsam bu kadar heveslenmişken diye korkuyorum
cok üzüldüm canim basin sagolsun....Makesef canım.. Tasmasız gezdiriyorlar ve kaç kedinin canı gitti bu köpek yüzünden şimdide benim kediminki
Aynen canım nasip kısmet bu işler gerçekten de... Umarım yarın kısmetimizde evimize kalabalık da dönmek vardır:)canim tabii hayal edeceksin ama herseyden önce de nasip kismet diyeceksin tefekkür edeceksin ki Allah sana en iyisini versin
cok üzüldüm canim basin sagolsun....
Canımm desteğin için çok çok teşekkür ederim kuzum... Büyük gün geldi hakikaten ne zamandır bekliyordum umarım vuslattır bu gelen... Anksiyetem had safhadaydı bugün maalesef ama şu an daha iyiyim... Allah razı olsun canım inşallah dualarımın, dualarınızın nihayetine ermek nasip olur hepimiz için... Umarım yarın da bizim başlangıcımız... Müsait olduğumda mutlaka haberdar ederim sizi canım.Ebush_354 güzelim geldi işte o büyük gün... Moralinin bozuk olması çok normal bugün bende çok sinirli,gergindim... Ama toparlan hadi sen bu akşam duşunu al bol bol duanı et Rabbim yavrularına kavuşturacak seni inşallah sıkı sıkıya tutunacaklar sana.. Dualarımda olacaksın, moralini yüksek tutmaya çalış olurmu, yarın hoşgelmişler diyeceğiz o miniklere bizi hbrdar et cnm müsait olduğunda...
Amin kuzum Allah razı olsun inşallah güzel haberlerle gelirim yanınıza... Vallahi çok heyecanlıyım ne yalan söyleyeyimEbush_354 kuzumm sen simdi cok heycanlısındır :) insallah ikiz bebişlerin müjdesini vermeyi nasip etsin Mevlam sana dualarım seninle Rabbim hayırla sonuclandırsın :) ♡
Ebrucumm evden 2 kişi çıktınız 4 kişi dönün inşallah, bütün embriyolar sıkıca tutunsun sana.Amin kuzum Allah razı olsun inşallah güzel haberlerle gelirim yanınıza... Vallahi çok heyecanlıyım ne yalan söyleyeyim
Cok güzel günlerin icerisindeyiz kadir gecesi yarin .. Rabbim sana hayirlisiyla mucizene kavusmayi nasip etsin bol bol salavat cek icinden Allahin isimlerini gecir .. Heyecanlanmamak mumkun degil zaten ama inanki bunlar guzel heyecanlar Rabbim yaninda yardimcin olsun..❤Amin kuzum Allah razı olsun inşallah güzel haberlerle gelirim yanınıza... Vallahi çok heyecanlıyım ne yalan söyleyeyim
Güle güle git, güle güle dön cnm evineAmin kuzum Allah razı olsun inşallah güzel haberlerle gelirim yanınıza... Vallahi çok heyecanlıyım ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?