Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın canlaarım ballarıım :) nasılsınızzz..

Günaydın şekercim :) ben de nöbetteyim şimdiden patladım he.

Günaydın canım benden iyilik sağlık çok şükür nöbetteyim bugün :)
İsim bulmak erkeğe çok zormuş ya. Ediz de adaylarım arasında ozan, çağan, Erdem, uraz, Kağan

Allah kolaylık versin kuzummm hamilesin çalışıyosun Rabbim kolaylık versin..
Erkek ismi bana da kolay gelir hep nedense hep erkek ismi düsünürdüm hayalimde çünkü :) benim düşündüğüm isimler Yusuf Ali, Ömer , Asaf, Hamza.. bu isimleri ikili olarak kullanmayi cok hevesleniyodum nedense :) insallah o günleri de nasip eder bana da Mevlam :)

Yok canim ya bu isi nasil cözecegimi düsünüp duruyorum 4-5gun onceden lekeler geliyor sonra agriyla birlikte 6gunde reglim süruyor 12gun nerdeyse ayda reglili geciriyorum doktorlarda birsey demiyor ustunde durmuyor normal deyip geciyor..
Tamda bayrama denk geliyor bu ayda gidemiyorum doktora ki bunun icin sadece gideyim..
Telefonlada arayip sorulacak soru degil amann artik herseyden vazgectim bu soruna odaklandim

Kuzumm bu hayıt tohumu sadece bebek icin degil bu sorunlarimiz ve butun kadinsal problemler icin birebir tavsiye ederim.. ben suan hayıt tohumu civan percimi ve aslan pencesi demleyip cayini iciyorum 15 gun icicem bitince de 15 gun sogan kuru.. bizim icin tam anlamiyla detoks bu.. nacizane yapacaklarimi yazdim belkim fikir olur

Cnm Allah korusun ama kist,miyom bu tarz birşey mi var acaba? Reglin neden bukadar uzuyor Kı? Bayram'dan sonra git ihmal etme dr a... Bnmde yarın regli günüm hiç belirti yok.. Dediğin gibi önümüz bayram, Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum...

Aaaa bulduğun isimler çok hoş... Uraz değişik geldi bana çok duyulmamış bir isim anlamı neymiş?

Aynen canım nasip kısmet bu işler gerçekten de... Umarım yarın kısmetimizde evimize kalabalık da dönmek vardır:)
amın canım ınşallah hayırlısı olsun rabbım hayırlı saglıklı evlat nasip etsin.. bitti mi işlem
Günaydın şekercim :) ben de nöbetteyim şimdiden patladım he.
kolay gelsin canım bende patladım resmen artık bitsin haziran ayı ya hu

Alayim bu ay hayit tohumunu iceyim karistirma taraftari degilim tek tek icerim aklimdada almaya cekindim :) Bi orasi duymamisti simdi alinca hayit tohumunu oda anlayacak diyorum sanki beni taniyor baharatcilar :))

Daha yeni chcek up'dan gectim rahim filmi sulu usg asılama smear testi bir sürü kan testi hepsi yapildi ve temiz cıktı .. Sadece smearde azcik iltahap var dedi onada ilac yazmadi .. Tek aklima gelen bundan olabilecegi cunku doktor hersey guzel dedi asilamayi yapmazdi sorun görse..
Üstünde durmadi bu konunun ki cok iyi bir doktor gittigim biliyorsun baskenti.. Artik hayit tohumuna baslayayim bakalim eylule kadar bisi yapmayacagim belki duzelir ..

Evet cnm, hakkında hayırlısı olsun... İnşallah en kısa zmnda düZelir... Rezene içsene bu dönemde içini bir gzl temizlesin,söktürsün adetini.. Ben regli döneminde hem adaçayı hem Rezene cayı içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…