Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Alayim bu ay hayit tohumunu iceyim karistirma taraftari degilim tek tek icerim aklimdada almaya cekindim :) Bi orasi duymamisti simdi alinca hayit tohumunu oda anlayacak diyorum sanki beni taniyor baharatcilar :))
Canım ben hayit tohumunu ayrı,aslan pençesi ve civan percemini bir yaptım .. öyle daha iyi diye duymuştum çünkü..
Adet döneminde bende adaçayı iciyorum artık e-brulim demişti.. inssAllah geçer bu sorunun kuzum ... bütün tektikler yapılmışta.. anlamadım bende bu işi .
Konuştun mu hiç doktorunla.

Gününden önce gelmiyor zaten 4-5gun lekeler vrken ne yesem ne icsemde sokülmuyor alistim :)
Bende adacayi icerim her regl donemimde yumurtlamaya kadar devam ederim rezeneyi hic denemedim cokta sevmiyorum bitkileri o yuzden tek tek kullaniyorum ..

Günaydın Kızlaaar
Tünaydın canım nasılsın :)

Saol canım allahtan bu yeni çalıştığım yer kapalı ortam klima filan da var da sıcaktan bayılmıyoruz.
Bana da erkek ismi zor geliyo ya :) kızlara çeşit daha çok :)
Yeni moda olmasın istiyorum bir de Öztürkçe olsun istiyorum bulamadım o yüzden.
Allah en kısa zamanda nasip etsin canım inşallah amiiinn.

Alpicim acaba myom ya da kist mi dedim ben de.
Myom yokmuş ama sonradan kist olmuş olabilir mi ki?
Ne zamandır böyle?

Gunaydinnn kizlarrr
Tünaydın Ayşegül ve bebişi :)
Aaaa bulduğun isimler çok hoş... Uraz değişik geldi bana çok duyulmamış bir isim anlamı neymiş?
Saol canım benim ama işte bu diyemedim daha. Bi de erken ya daha o yüzden beklemedeyim :)
Uraz şans talih demek, uras olarak da geçiyor ama orjinali sanırsam z harfiyle.

selam kızlar nasılsınız

Selam haticecim nasılsın?
Fena uyku bastı bana. Molaya çıktım dinlenme odasında tadilat yapıyorlar bayılacam.

Hayit tohumu yeterli bu ay bi onu deneyeyim sonra bakarim duruma gore digerlerini icerim canim sagol..
Adacayini hep iciyorum zaten severimde bogazima iyi geldigi icin aliskinim onun tadina senelerdir :)
Ayrica bilmeyenler varsa agiz kokusu olanlar icin gargara yapabilirler bogazada iyi geliyor bende faranjit vardi onada iyi geldigi icin vazgecilmezim oldu Adacayi :)

Cok oldu canim belkide yilbasindan beri böyle tum tetkiklerde yapildi yara mi kist mi miyom mu iltihap mi vs vs hersey gecti aklimdan ama doktor üstünde bile durmadi iki ayri doktorada sordum hersey temiz görunünce birsey bulamadilar ki asılamayi yapmazdi doktor oyle titiz bi doktor gittigim o ay cok üstunde durmustum bu konunun ama cok sukur birsey yok bakalim belki bitkiler iyi gelir..

Cnm takip ediyorum sizleri bugun ikinci asi oldum yarinda seker yukklemesi yapılacak sen nasilsin cnm

Iyi sukurler olsun iyi gidiyosa sevindim canim :) ben de iyiyim cok sukur kosturmaca geciyo hayat :)

Alayim bu ay hayit tohumunu iceyim karistirma taraftari degilim tek tek icerim aklimdada almaya cekindim :) Bi orasi duymamisti simdi alinca hayit tohumunu oda anlayacak diyorum sanki beni taniyor baharatcilar :))

:)) deli kız amaaan tanısın bosver biz iyi olalım daa kuzum ben de tam olarak bilmiyorum nasil icileceklerini yaa iciyorum ama :/

Canım hayıt aslan pencesi civan percimi 3 ü de ayri ayri mi demlenmeli ben karistiriyorum ayni anda iciyorum ama bilmedigimden ?

Kız olursa sana sorarız isim cesitleri kuzum Amiiin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Günaydın canım nasılsın :)
Ban yedim sandım az evvel şok oluyodum az daha

ay sorma o an bende öyle oldum mesaj yazmıştım alıntı yapmıştım gönder dedim yetkiniz yok filan dedi ana dedim ban dedikleri bu mu oluyo başka bi topiğe baktım oraya yazabildim sonra baktım buraya da yazıldı
Patronum şehir dışında bende işim olmadığında rahatla giriyorum bu hafta böyle bayram temizliğine filan başlıycam alışverişler var onların planına başladım buaralar sen nasılsın canım

İyiyim canım bende oruçta geri sayım bayram hazırlığı başladı yavaş yavaş yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasılsın bebiş nasıl

Aynen ben de öyle ramazan bitiyo üzülüyorum bi yandan.. temizlik yapiyorum yavastan ara ara.. oyle iste

İyiyiz canım çok şükür :) bebiş de iyidir inşallah :)
Çok sıcak ya buharlaşıcam resmen.
Ramazan da bitti nerdeyse ya.

Ebrucumm evden 2 kişi çıktınız 4 kişi dönün inşallah, bütün embriyolar sıkıca tutunsun sana.
Güle güle git, güle güle dön cnm evine güzel hbrini bekliyoruz burda dualarım seninle, alda gel kuzucuklarını... Rabbim yardımcın olsun cnm
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için umarım minikler bana tutunurlar... İşlemimiz bitti çok şükür bundan sonrası tevekkül biz her şeyi yaptık Rabbim kararlamışsa olacak artık...

Kızlar işlem için bir karışıklıktan dolayı 3 gibi orda olmam lazımdı geç oldu anlıyacağınız... Hallettik çok şükür miniklerimizi koyduk yerine umarım rahattırlar 9 ay çıkmak istemezler ordan spekulum canımı yaktı biraz ve o kanama yaptı onun dışında bir sorunumuz yoktu... Test günü ise 15 temmuz ama biye bu kadar geç verdiler anlamadım neyse geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…