Canım ben hayit tohumunu ayrı,aslan pençesi ve civan percemini bir yaptım .. öyle daha iyi diye duymuştum çünkü..Alayim bu ay hayit tohumunu iceyim karistirma taraftari degilim tek tek icerim aklimdada almaya cekindim :) Bi orasi duymamisti simdi alinca hayit tohumunu oda anlayacak diyorum sanki beni taniyor baharatcilar :))
İyiyim ben çok şükür bugün başladım oruca :)selam kızlar nasılsınız
Gününden önce gelmiyor zaten 4-5gun lekeler vrken ne yesem ne icsemde sokülmuyor alistim :)Evet cnm, hakkında hayırlısı olsun... İnşallah en kısa zmnda düZelir... Rezene içsene bu dönemde içini bir gzl temizlesin,söktürsün adetini.. Ben regli döneminde hem adaçayı hem Rezene cayı içerim
Tünaydın canım nasılsın :)Günaydın Kızlaaar
Allah kolaylık versin kuzummm hamilesin çalışıyosun Rabbim kolaylık versin..
Erkek ismi bana da kolay gelir hep nedense hep erkek ismi düsünürdüm hayalimde çünkü :) benim düşündüğüm isimler Yusuf Ali, Ömer , Asaf, Hamza.. bu isimleri ikili olarak kullanmayi cok hevesleniyodum nedense :) insallah o günleri de nasip eder bana da Mevlam :)
Alpicim acaba myom ya da kist mi dedim ben de.Yok canim ya bu isi nasil cözecegimi düsünüp duruyorum 4-5gun onceden lekeler geliyor sonra agriyla birlikte 6gunde reglim süruyor 12gun nerdeyse ayda reglili geciriyorum doktorlarda birsey demiyor ustunde durmuyor normal deyip geciyor..
Tamda bayrama denk geliyor bu ayda gidemiyorum doktora ki bunun icin sadece gideyim..
Telefonlada arayip sorulacak soru degil amann artik herseyden vazgectim bu soruna odaklandim
Tünaydın Ayşegül ve bebişi :)Gunaydinnn kizlarrr
Saol canım benim ama işte bu diyemedim daha. Bi de erken ya daha o yüzden beklemedeyim :)Aaaa bulduğun isimler çok hoş... Uraz değişik geldi bana çok duyulmamış bir isim anlamı neymiş?
selam kızlar nasılsınız
Hayit tohumu yeterli bu ay bi onu deneyeyim sonra bakarim duruma gore digerlerini icerim canim sagol..Canım ben hayit tohumunu ayrı,aslan pençesi ve civan percemini bir yaptım .. öyle daha iyi diye duymuştum çünkü..
Adet döneminde bende adaçayı iciyorum artık e-brulim demişti.. inssAllah geçer bu sorunun kuzum ... bütün tektikler yapılmışta.. anlamadım bende bu işi .
Konuştun mu hiç doktorunla.
Cok oldu canim belkide yilbasindan beri böyle tum tetkiklerde yapildi yara mi kist mi miyom mu iltihap mi vs vs hersey gecti aklimdan ama doktor üstünde bile durmadi iki ayri doktorada sordum hersey temiz görunünce birsey bulamadilar ki asılamayi yapmazdi doktor oyle titiz bi doktor gittigim o ay cok üstunde durmustum bu konunun ama cok sukur birsey yok bakalim belki bitkiler iyi gelir..Tünaydın canım nasılsın :)
Saol canım allahtan bu yeni çalıştığım yer kapalı ortam klima filan da var da sıcaktan bayılmıyoruz.
Bana da erkek ismi zor geliyo ya :) kızlara çeşit daha çok :)
Yeni moda olmasın istiyorum bir de Öztürkçe olsun istiyorum bulamadım o yüzden.
Allah en kısa zamanda nasip etsin canım inşallah amiiinn.
Alpicim acaba myom ya da kist mi dedim ben de.
Myom yokmuş ama sonradan kist olmuş olabilir mi ki?
Ne zamandır böyle?
Tünaydın Ayşegül ve bebişi :)
Saol canım benim ama işte bu diyemedim daha. Bi de erken ya daha o yüzden beklemedeyim :)
Uraz şans talih demek, uras olarak da geçiyor ama orjinali sanırsam z harfiyle.
Selam haticecim nasılsın?
Fena uyku bastı bana. Molaya çıktım dinlenme odasında tadilat yapıyorlar bayılacam.
Cnm takip ediyorum sizleri bugun ikinci asi oldum yarinda seker yukklemesi yapılacak sen nasilsin cnm
Alayim bu ay hayit tohumunu iceyim karistirma taraftari degilim tek tek icerim aklimdada almaya cekindim :) Bi orasi duymamisti simdi alinca hayit tohumunu oda anlayacak diyorum sanki beni taniyor baharatcilar :))
Canım ben hayit tohumunu ayrı,aslan pençesi ve civan percemini bir yaptım .. öyle daha iyi diye duymuştum çünkü..
Adet döneminde bende adaçayı iciyorum artık e-brulim demişti.. inssAllah geçer bu sorunun kuzum ... bütün tektikler yapılmışta.. anlamadım bende bu işi .
Konuştun mu hiç doktorunla.
Tünaydın canım nasılsın :)
Saol canım allahtan bu yeni çalıştığım yer kapalı ortam klima filan da var da sıcaktan bayılmıyoruz.
Ne zamandır böyle?
Saol canım benim ama işte bu diyemedim daha. Bi de erken ya daha o yüzden beklemedeyim :)
Fena uyku bastı bana. Molaya çıktım dinlenme odasında tadilat yapıyorlar bayılacam.
Günaydın canım nasılsın :)
Ban yedim sandım az evvel şok oluyodum az daha
Tünaydın canım nasılsın :)
Ne zamandır böyle?
Yok ya bugün evdeyim
ay sorma o an bende öyle oldum mesaj yazmıştım alıntı yapmıştım gönder dedim yetkiniz yok filan dedi ana dedim ban dedikleri bu mu oluyo başka bi topiğe baktım oraya yazabildim sonra baktım buraya da yazıldı
Patronum şehir dışında bende işim olmadığında rahatla giriyorum bu hafta böyle bayram temizliğine filan başlıycam alışverişler var onların planına başladım buaralar sen nasılsın canım
İyiyim canım bende oruçta geri sayım bayram hazırlığı başladı yavaş yavaş yuvarlanıp gidiyoruz iştesen nasılsın bebiş nasıl
Hepsinin tadı ayrı Allah sağlık huzur versin ramazan da güzel bayram güzel hatta bayram temizliği bile güzelAynen ben de öyle ramazan bitiyo üzülüyorum bi yandan.. temizlik yapiyorum yavastan ara ara.. oyle iste
Hepsinin tadı ayrı Allah sağlık huzur versin ramazan da güzel bayram güzel hatta bayram temizliği bile güzel
İyiyiz canım çok şükür :) bebiş de iyidir inşallah :)ay sorma o an bende öyle oldum mesaj yazmıştım alıntı yapmıştım gönder dedim yetkiniz yok filan dedi ana dedim ban dedikleri bu mu oluyo başka bi topiğe baktım oraya yazabildim sonra baktım buraya da yazıldı
Patronum şehir dışında bende işim olmadığında rahatla giriyorum bu hafta böyle bayram temizliğine filan başlıycam alışverişler var onların planına başladım buaralar sen nasılsın canım
İyiyim canım bende oruçta geri sayım bayram hazırlığı başladı yavaş yavaş yuvarlanıp gidiyoruz iştesen nasılsın bebiş nasıl
Ebrucumm evden 2 kişi çıktınız 4 kişi dönün inşallah, bütün embriyolar sıkıca tutunsun sana.
Cok güzel günlerin icerisindeyiz kadir gecesi yarin .. Rabbim sana hayirlisiyla mucizene kavusmayi nasip etsin bol bol salavat cek icinden Allahin isimlerini gecir .. Heyecanlanmamak mumkun degil zaten ama inanki bunlar guzel heyecanlar Rabbim yaninda yardimcin olsun..❤
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için umarım minikler bana tutunurlar... İşlemimiz bitti çok şükür bundan sonrası tevekkül biz her şeyi yaptık Rabbim kararlamışsa olacak artık...Güle güle git, güle güle dön cnm evinegüzel hbrini bekliyoruz burda dualarım seninle, alda gel kuzucuklarını... Rabbim yardımcın olsun cnm
Oo Ebru ve ikizleri hoşgeldiniz :)Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için umarım minikler bana tutunurlar... İşlemimiz bitti çok şükür bundan sonrası tevekkül biz her şeyi yaptık Rabbim kararlamışsa olacak artık...
Ayy saolasın kuzum şimdilik öleler en kötü ihtimal 1 gün benleler:)Oo Ebru ve ikizleri hoşgeldiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?